bugün çok güsel bi gün aslında mübarek gün ramazanın ilk günü oruç tutamadığım için çok üzgünüm ama inşallah bir bebeğim olursa önce fazla kilolarımı vericem sonra hormonlarımı düzeltmek için elimden geleni yapacağım o zaman rabbimin izni ile ilaç almak zorundada olmayacağım çünki bebişim yanımda olacak ve bu hastalıktan kurtulacağım allahın izni ile ve oruçlarımı tutacağım inşallah rabbim bana o günleri nasip eder... bugün senin ve benim kontrolüm var canım ve gülnihalle rabiak ın aşılaması olacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Benim buğun kahverengiye yakın lekem geldi. :sinifsinif:[/QU
canım hemen moralini bozma yerleşme kanaması olabılır o kahverengıler genelde öyle oluyor
gunaydın kızlar doktordan geldim aşılamam olacaktı bugün ama yumurtalarım çatlamamış daha o yuzden yarın tekrar gıdıcem ,kızlar 20,21,22 ve 19 mm lık 4 tane yumurtam varmıs dua edın bırısınden bırı tutunsun
kızlar merhaba.bugün aşılama var saat 2 de doktorda olacağız eşimle aşılama 17:30 da.benim acayip kasık ağrım var inşallah iyiye işarettir.dua eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
canım lavaboya gidince böle kahve telvesi olurya öyle bi akıntım vardı. az ama korkutuyor beni. rengi kırmızı olsa endişelenmeyeceğim ama adetin başlangıcında gelen belirti var ya öyle bişey. üzüldüm. alttan progesteron alıyorum.
hayırlı olsun gülnihal dilerim allahtan çok çok bebişin olur:)))
ne kadar güzel 4 yumurta.benim 1 tane var o da pazartesi 19 mm di.doktorum iyi dedi ama senin de çoğul şansın var.çatlatma iğneni ne zaman olmuştun.
kızlar ben kimyasal gebelik diye birşey duydum o nasıl oluyor yaa anlamadım bilen varmı
maşallaaahhh nasıl gelişmş kız nasıl besledin senin ihtimalin çok yüksek birde bakmışsın 2 tane döllenmş hadi inşallah kalbindeki olsun..ben dogal deniyorum dr bana 1 yumurta ideal dedi ve benim 1 yumurtam vardı
ay inşallah canım mubarek gunlerın hürmetine olur bakarsın,bide bu ay bızım listedeki herkes hamile kalıyormuş kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
kimyasal gebelik adet günün gelmeden önce testlerin pozitif çıkması oluyor.benim geçen ay yaşadığım durum.ilaçların etkisiyle vücut hamileymiş gibi davranıyor.
aslında özel bi şey yapmadık ama perugon 100 ml idi onunda etkısı olabılır Allah soyletıyor ınsallah cogul olur:) sen nasılsın yorgunluk gectımı astınızmı halıları?
ne kadar güzel 4 yumurta.benim 1 tane var o da pazartesi 19 mm di.doktorum iyi dedi ama senin de çoğul şansın var.çatlatma iğneni ne zaman olmuştun.
ayy çok gerip birşey geçmş olsun bu defa inşallah gerçek hamş olursun hevesin içinde kalmaz budefa inşallah
bizimkinden azar yedin en niye elini sürdün diyor dün akşam kasıgım ve belim agrıdı neyseki okadar kalmadı benim asıl merak ettigim yumurtan solda dedi dr benim sag kasıgım agrıyor oda şiddetli oluyor bazen kis olmuş olabilirmi ama ignelee yeni başladıgımdan beri var bu bugün tekrar sorucam dr
bende yumurtalarım catlasa bugun olcaktım ama ıns senın hayırlı haberlerını duyarız canım,catlatma ıgnemı pazartesı aksam 6 da vurunmustum ama daha catlamamaıslar bı tanesı buzusmus catlamak uzere dedı doktor,tekrar catlatma ıgnesı verırsek bı tane catlamak uzere olan yumurtayı kaybederız o yuzden kendılerının catlamasını beklerım ıgnenın etkısı yenı gelmıstır zaten catlarlar dedı.
kızlar merhaba.bugün aşılama var saat 2 de doktorda olacağız eşimle aşılama 17:30 da.benim acayip kasık ağrım var inşallah iyiye işarettir.dua eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
canım... hayırlı olsun inşallah,
duanı eksik etme, inancını ve heyecanını kaybetme,
yürekten inan,
inşallah tutuverir bebişler
ramazanın, peygamberimizin, erenlerin, ermişlerin,
okunan duaların yüzü suyu hürmetine inşallah canım inşallah hayırlı haberlerin olsun
hepimiz 17.30 da duacınız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?