Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neyse arkadaşlar kafanızı şişirdim. bekleyip görecez bakalım. dualarınızı eksik etmeyin.

kızlar merhaba.bugün aşılama var saat 2 de doktorda olacağız eşimle aşılama 17:30 da.benim acayip kasık ağrım var inşallah iyiye işarettir.dua eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

ne kadar güzel 4 yumurta.benim 1 tane var o da pazartesi 19 mm di.doktorum iyi dedi ama senin de çoğul şansın var.çatlatma iğneni ne zaman olmuştun.

kızlar merhaba.bugün aşılama var saat 2 de doktorda olacağız eşimle aşılama 17:30 da.benim acayip kasık ağrım var inşallah iyiye işarettir.dua eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

canım okasık agrısı birçogumuzun başında ama iyiye işaretmş yumurtalar büyüyüp çatlamıştır kafayı yorma ben agrım olunca daha seviniyordum işe yarıyor igneler diye..

canım progestanı kesince ancak adet olunur diye biliyorum ben ama yerleşme kanaması kırmızı olmaz zaten inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim seni üzmesin

ne kadar güzel 4 yumurta.benim 1 tane var o da pazartesi 19 mm di.doktorum iyi dedi ama senin de çoğul şansın var.çatlatma iğneni ne zaman olmuştun.

benimde bir yumurtam var bakalım kısmetse bir yumurtadadatutar ben onu sorun etmiyorum ama birkaç yumurtada olsa fena olmazdı yani :)))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

kızlar ben kimyasal gebelik diye birşey duydum o nasıl oluyor yaa anlamadım bilen varmı

kimyasal gebelik adet günün gelmeden önce testlerin pozitif çıkması oluyor.benim geçen ay yaşadığım durum.ilaçların etkisiyle vücut hamileymiş gibi davranıyor.

aslında özel bi şey yapmadık ama perugon 100 ml idi onunda etkısı olabılır Allah soyletıyor ınsallah cogul olur:) sen nasılsın yorgunluk gectımı astınızmı halıları?

kimyasal gebelik adet günün gelmeden önce testlerin pozitif çıkması oluyor.benim geçen ay yaşadığım durum.ilaçların etkisiyle vücut hamileymiş gibi davranıyor.

ayy çok gerip birşey geçmş olsun bu defa inşallah gerçek hamş olursun hevesin içinde kalmaz budefa inşallah

aslında özel bi şey yapmadık ama perugon 100 ml idi onunda etkısı olabılır Allah soyletıyor ınsallah cogul olur:) sen nasılsın yorgunluk gectımı astınızmı halıları?

bizimkinden azar yedin en niye elini sürdün diyor dün akşam kasıgım ve belim agrıdı neyseki okadar kalmadı benim asıl merak ettigim yumurtan solda dedi dr benim sag kasıgım agrıyor oda şiddetli oluyor bazen kis olmuş olabilirmi ama ignelee yeni başladıgımdan beri var bu bugün tekrar sorucam dr bana dr 50 ünite yapıcan dedi sana yeter dedi benimki aşılama degil ya ondan belkide çok yumurta olsun istemedi bilmiyorum

bende yumurtalarım catlasa bugun olcaktım ama ıns senın hayırlı haberlerını duyarız canım,catlatma ıgnemı pazartesı aksam 6 da vurunmustum ama daha catlamamaıslar bı tanesı buzusmus catlamak uzere dedı doktor,tekrar catlatma ıgnesı verırsek bı tane catlamak uzere olan yumurtayı kaybederız o yuzden kendılerının catlamasını beklerım ıgnenın etkısı yenı gelmıstır zaten catlarlar dedı.

ayy çok gerip birşey geçmş olsun bu defa inşallah gerçek hamş olursun hevesin içinde kalmaz budefa inşallah

tek dileğim bu geçen ay kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğim gün babaannemin öldüğünü öğrendim.bana test sonucundan önce söylemediler 7 saat sonra duydum öldüğünü.okadar kötü günlerdi ki günlerce ağladım.hiç kolay değil atlatmak aslında geçen ayın psikolojisi yüzünden hemen aşılamaya geçtim.yoksa en az 3 ay doktorlar doğal yoldan denetiyorlar.ben biraz baskı yapmış gibi oldum doktoruma.tabi onların da işine geliyor.sonuçta aşılamadan para kazanıyorlar.

bence agrılara kafanı takma bende ıgnelerı vuruken hep sag tarafımda sancı hıssettım solda hıc hıssetmedım ama 3 yumurta sol da gelısmıs sag da bı tane

ben de salı sabahı 7 de oldum iğneyi.inşallah çatlamıştır.bak şimdi stres yaptım bunu.

canım... hayırlı olsun inşallah,
duanı eksik etme, inancını ve heyecanını kaybetme,
yürekten inan,
inşallah tutuverir bebişler
ramazanın, peygamberimizin, erenlerin, ermişlerin,
okunan duaların yüzü suyu hürmetine inşallah canım inşallah hayırlı haberlerin olsun
hepimiz 17.30 da duacınız:)))

çok teşekkür ederim.Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

ÜZÜLME ..! İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR. . . ! ! ! Hz MEVLANA
mevlana güzel söylemşte işte biz bukadar iyimser bakamıyoruz malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…