kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
SMGEEE ne gıbı bı agrıların vardııııı
bıze bı daha yazsana merak ettım
kendımızde takı ederız..[/QUOTcanım bende senin gibi merak ediyorum bi görsek smgecimiz soru yagmuruna tutacazzzzz :)))) smge korkma korkma bir iki bişey cik :)))))))))
sanada bebişimmmmmmm
SMGEEE ne gıbı bı agrıların vardııııı
bıze bı daha yazsana merak ettım
kendımızde takı ederız..[/QUOTcanım bende senin gibi merak ediyorum bi görsek smgecimiz soru yagmuruna tutacazzzzz :)))) smge korkma korkma bir iki bişey cik :)))))))))
sen halı yıka sonra ne gibi ağrıların oldu diye sorklava:
dadlum bizden başka kimse yoookkkkkkkkkk şimdi smge rahat rahat uyuyordu ayy nekadarda sevindim
sen halı yıka sonra ne gibi ağrıların oldu diye sorklava:
hahhahahah ay kız güldürdün beni valla mecbura kaldım bizimkide kızdı bana ama kendimi fazla zorlamadım yardımm etmesem kaynanam bu defa sinir delisi ederek bişeyim tuttuysa düşmesine sevbep olurdu inan :)))))))))))
hahhahahah ay kız güldürdün beni valla mecbura kaldım bizimkide kızdı bana ama kendimi fazla zorlamadım yardımm etmesem kaynanam bu defa sinir delisi ederek bişeyim tuttuysa düşmesine sevbep olurdu inan :)))))))))))
allah yardımcın olsun bacım ay nekadar iyi olursan ol aynı yerde oldumu çok zor valla aman boşver nederse desin sen kendi canına bak bacım kimseden fayda yok valla:jeyyar:
allah yardımcın olsun bacım ay nekadar iyi olursan ol aynı yerde oldumu çok zor valla aman boşver nederse desin sen kendi canına bak bacım kimseden fayda yok valla:jeyyar:
haklısın aslında canım ama eşim tek erkek çocuk kızlarda evli tek gelinim herşey benden bekleniyor bazen deli oluyorum alt kattalar kaynnanamlarda uzak olsa neyse bizimkide onları tek bırakamam diyor başka biryerede gidemiyoruz anlayacan yaa birşeyede yok yapmam dedigimde bir çok sorunlar çıkıyor idare etmeye çalışıyorum ama bazen zor olmuyorda degil yani canımm
haklısın aslında canım ama eşim tek erkek çocuk kızlarda evli tek gelinim herşey benden bekleniyor bazen deli oluyorum alt kattalar kaynnanamlarda uzak olsa neyse bizimkide onları tek bırakamam diyor başka biryerede gidemiyoruz anlayacan yaa birşeyede yok yapmam dedigimde bir çok sorunlar çıkıyor idare etmeye çalışıyorum ama bazen zor olmuyorda degil yani canımm
ay canım ya asker gibi başındalar zor valla bunlar dayanışlar sırtlarını sana nasıl olsa yapan var diye olumunekankayizsmile sende haklısın nede olsa eşinin ailesi yapsan bi dert yapmasan bi dert derler ya iki ucu b....... deynek diye:umursamaz:
ay canım ya asker gibi başındalar zor valla bunlar dayanışlar sırtlarını sana nasıl olsa yapan var diye olumunekankayizsmile sende haklısın nede olsa eşinin ailesi yapsan bi dert yapmasan bi dert derler ya iki ucu b....... deynek diye:umursamaz:
hay agzına saglık aynen öyle fazla bi seçenegim yoktur bazen eşimde hak veriyorum birakıp gitmemesine ama bazen kızıyorum işte pat sat geçinip gidiyorum onlarla eşimin hatrına tek..
hay agzına saglık aynen öyle fazla bi seçenegim yoktur bazen eşimde hak veriyorum birakıp gitmemesine ama bazen kızıyorum işte pat sat geçinip gidiyorum onlarla eşimin hatrına tek..
napıcan bacım yüce rabbimde ona göre mükafatını verir hepimiz öleyiz eşimizin hatrına işte
turko sen testini ne zman yapıcan
bugün dr gidecem nedense bende anlamadım çarşambaya gel dedi ne görecekse işte muayene parası gelsin yeterki kız allah şu dr lara vicdan versin bugün gidecem işte biliyorum geride bana günün geçerse gel diyecek ama çatlatma ignemi olalı 6. gün bugün birde ben oruca niyetlendim ama bu dr alttan bakar boşamı gider benim oruç nee :)))))))):roflol:
bugün eşimde gözü için lazer amaliatı olacak ikisi bir araya geldi yeişmeye çalışacam bakalım
valla alttan bakarsa gitti oruçeyvahedigeldismile keşke tutmasaydın kaza yapardın daha sonra ay evet ya bide özele gidince yatırım yapsak daha iyi valladelikafadulden
geçmiş olsun canım iki parçaya ayrılcan yani kafamçokkarıştı bacım dikkat et valla bu sıcaklarda ğineleride oldun hormonlar tavan yaptı:dance:
yoluyorlar bizi bizi :)))) neyse canım ben kaçıyorum görüşürüzzzzzzz bbyyyyyyyyy:a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?