Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay okadar çok yedimki kıtlıktan çıkmış gibi yarın susamazsam iyi valla ağırlık çötü resmencokacimcoook ezan okunsada namazımı kılıp yatsam:Saruboceq:

turko sen testini ne zman yapıcan

bugün dr gidecem nedense bende anlamadım çarşambaya gel dedi ne görecekse işte muayene parası gelsin yeterki kız allah şu dr lara vicdan versin bugün gidecem işte biliyorum geride bana günün geçerse gel diyecek ama çatlatma ignemi olalı 6. gün bugün birde ben oruca niyetlendim ama bu dr alttan bakar boşamı gider benim oruç nee :)))))))):roflol:

bugün eşimde gözü için lazer amaliatı olacak ikisi bir araya geldi yeişmeye çalışacam bakalım

valla alttan bakarsa gitti oruçeyvahedigeldismile keşke tutmasaydın kaza yapardın daha sonra ay evet ya bide özele gidince yatırım yapsak daha iyi valladelikafadulden

bugün eşimde gözü için lazer amaliatı olacak ikisi bir araya geldi yeişmeye çalışacam bakalım

geçmiş olsun canım iki parçaya ayrılcan yani kafamçokkarıştı bacım dikkat et valla bu sıcaklarda ğineleride oldun hormonlar tavan yaptı:dance:

valla alttan bakarsa gitti oruçeyvahedigeldismile keşke tutmasaydın kaza yapardın daha sonra ay evet ya bide özele gidince yatırım yapsak daha iyi valladelikafadulden

yoluyorlar bizi bizi :)))) neyse canım ben kaçıyorum görüşürüzzzzzzz bbyyyyyyyyy:a015::a015:

geçmiş olsun canım iki parçaya ayrılcan yani kafamçokkarıştı bacım dikkat et valla bu sıcaklarda ğineleride oldun hormonlar tavan yaptı:dance:

aynen öyle oldu canım bi bakıyorum sebepsiz yere bende bi sinir bi sinir bi duygusallık bir tuhaf oldum fark ediyorum azarlama ihtiyacı duyuyorum inan pkolojid e gidecek yakında bide pkologa yalaaaaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…