Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listeye topun ağzında gamzelifle ben varım. eyvahedigeldismile

kızlar çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmidir idrar testi yaptırsam.
yaklaşık 12 gün oldu.

tatlım sana söyledim ama yok demek merak ettim şimdi varsa yapsaydın bende yapayım dicektim, işteyim şimdi ölücem heyecandan,

bir gün daha bekliyelim bence. z
aten benim kahve akıntım var belli olur gibime geliyor yarına kadar. umutlanıp yıkılmak kötü oluyor. se ne dersin?

kıslar ben şimdi tüp bebek merkezine geldim kontrole ama dr yok ameliyattaymış 11,30 da gelir demişlerdi dün ama şu an yok beklerken size bakayım dedim

buraya bebek getirmişler bi tane sanırım tüp bebekle olmuş resimlerini filan çektiler kadının yanına 11 yaşlarında da bi tane erkek çocuğu vardı bu yeni doğanda kız olmuş maşallah çok şekerdi darısı bizim başımıza inşallah

kızlarr dr dan geldim güzel haberler aldım yumurtam çatlamışşşşşşşşşş ve bana folbiol verdi dupastonuda 10 degil 14 gün kullan dedi dedimki dr çatlatma ignesini erken vurununca erken adet görünüyormuş dogrumu dedim bana dediki hamile kalırsan gerek kalmaz dedi dr konuşma tarzından anlarım her gitmemde budefa benden çok umutlu agrıların oldumu akıntın oldumu dedi ewet dedim tamam iyi dedi ve baktı çatlamış bu ay benden umutlu kızlar çok mubaret bir aya denk geldik degerlendirelim dilek kapısı bu ayda daha çok olurmuş ama ben bir duayla gidiyırum ki sormayın şükür güzel sonuç aldım günün geçerse gel dedi artık gün sayıcam hayırlısı inşallah bugünde hatime başlıcam sizlerede dua ederim kızlar..

cok guzel haber bu ne guzel catlamış kendıne dıkkat et bugunden sonra ,saol canım bende baslıcam hatıme asılamam bı gecsın

allah dualarını kabul etsin canım benim güsel haberler almana sevindim şu mübarek aylar günler nasılda uğurlu bende kendime bi nazarlık takıp anlatayım hemen evttt dr dan geldim 5 tane yumoşum var solda 8 ve 8,5 olmak üzere 2 tane sağda 10 10 ve 11,5 olmak üzere 3 tane yumoşum var zaten benim sol yumurtalık muayene esnasında beni çok zorluyor çok ilerde usg cihazı zor yetişiyor dr bastırıyor ve ağrım oluyor her seferinde böle o yüzden pek verimlide değil sanırım pko ilerledikçe bu daha da çoğaldı sanırım kilo da aldık tabi inşallah bu şekilde devam eder yumoşlarım kaliteli bi şekilde büyürler

haay maşallahhhh kız ne güzel haber 5 tane nedemek maşallah sansın açık olsun canım 5 yumurtayla 2 bile tuttura bilirsiniz ramazan bizlere ugurlu gelecek inşallah dilek kapılarımız açık bu ay sonunu sabırsızlıkla bekliyecegimm listeleri hamilerle çogaltalım kızlarrrrrrrrrrrrrr:1hug:

kuzunaz gözün aydın canım cok guzelmıs senın 1. kontrolunmuydu ? ıns tutturuca bu ay hepımız bıseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…