Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım 5 i birden kaliteli büyümez diye düşünüyorum ben bana 2 tane kaliteli yumurtam olsun yeter rabbim izin verirse öylede tutar tek yumurtaylada tutar inşallah rabbim eli boş çevirmesin bizleri

kuzunaz gözün aydın canım cok guzelmıs senın 1. kontrolunmuydu ? ıns tutturuca bu ay hepımız bıseyler

kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorum ama ilk kontrolümdü evet ama adetimin 10. günü bugün sence bu mm çapları iyimi yoksa küçükmü gerçi benim geçen seferde 11 mm lere kadar hızlı büyüdü sonrasında biraz zor büyüdü ve sonrada söndü balon gibi zaten inşallah 1 - 2 tanede olsa kaliteli bi şekilde büyürler

Son düzenleme:
kuzunaz guzel buyumusler bence,benımde ılk gıttıgımde 9,11, 12 mm cıvarındaydılar,ins sonmezler hep umutlu ol canım bıseycık olmaz yumurtalarına:)

Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.

sevgiler saygılar....

kuzunaz guzel buyumusler bence,benımde ılk gıttıgımde 9,11, 12 mm cıvarındaydılar,ins sonmezler hep umutlu ol canım bıseycık olmaz yumurtalarına:)

şu an senin 3 yumurtanda büyüdümü canım sen çatlamasını bekliyordun bildiğim kadarı ile inşallah hiç bi aksilik olmadan sorunsuz çatlarlar ve kapı verirler spermcikleri inşallah benim şimdi yumurcaklara iyi bakmam lazım arısütübalpolen karışımı alayım akşam incir alayım fındık filan biraz e vitamini alayım da kalitesi artsın yumoşlarımın Allahım sen yardım et bize bu arada ben kontrole gitmeden önce arkadaşlardan biri 5 yumurtam vardı demişti krizantemmiydi o şu an tam anımsayamadım ama o an okuyunca ben resmen benimde 5 yumurtam olduğunu hissettim... yalnız aksilik sinüzitim nüksetti günlerdir geniz akıntısı öksürük derken antibiyotik içitim dr uma sorarak ama antibiyotikte çok hafif derecede vajinit (mantar) yaptı dr a sordum sirkeli su kaynatıp yıkamamı söyledi şimdide boğazlarım şiş bi yandan terliyoruz bi yandan soğuk su bi yandan ter bi yandan pervane mahvolduk havalar aşırı sıcak rabbim sen oruç tutanlara yardım et

benim yumurtalarım erken büyüdüdr öyle dedi bugün bana ignemin 4 günü gittim adetinde 6 günüydü tabi 14 buçuk olmuştu ondan erken çatlattım dedi dr bugün ama herşey yolundaymış sükür

Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.

sevgiler saygılar....

canımmm canımm benimm inan ne diyelim ki rabbimin hikmetinden sual olmuyor amam içim cız etti inan vallahi kaşlarımı öle çatmışım ağlar gibi olmuş suratım arkadaşım diyorki yan odadan görmüş beni ne oldu diyor kötü habermi bende kafa salladım valla çok üzüldüm inan :çok üzgünüm::çok üzgünüm: rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu geçen 5 yılı unutturacak güzellikte evlatlar nasip etsin sana rabbim

bana negatif diye yazabilirsin kuzunazz.

inşallah şu listeden tek ben negatif olmuş olurum bu ay.(bu ay ama sadece :))))
Allahım yüzümüze gülsün.

ydr bana türkan dedi durakladı ödüm koptü kötü bişey diyecek gibi birde agrım vardı yaa bir an dondum sonra çatamış dedi gülümsedi güzelmiş yumurtam içim rahatladı sevindim darısı sizlere kızlarr gün sayacam artık

evet canım hatta 4 tane buyumusler bende esım yerekn fındık fıstık cevız beya yemıstım onlarda fayda edıyordur butlaka sende ye, evet havalar cok kotu allah kolaylık versın herkese,2. gıtmende kac tanesının buyudugunu daha net gorursunuz zaten ıns hepsı buyurlerkaydirigubbakcemile3

Üzülme bebeğim ya. Ben alıştım artık, asimile oldum. çok ciddiyim.
Benim Rabbim var. O kuluna kafi değil mi?. Benim için çok güzel süprizler hazırlıyor.:kedi:
O benim için böyle hayırlı kabul ettiyse, mutlu olmam lazım değil mi?
Allahım bu ay size nasip etsin, diğer ayda bana artık.

Hepinizin ramazanı mübarek olsun.
bugün sormayın neler geldi sabah sabah başıma. saat 8 de işe geldim (kamuda mühendisim).il müdürü yanına çağırdı, sabah sabah, azarlamaya başladı beni, şu iş noldu bu iş noldu vb vb. meğer asıl derdi şeymiş. ben il dışına gidip geliyorum ya aşılama için. rahatsız olmuş beyefendi.3 gün varsın 2 gün yoksun diyor. çocuk olsun diye tedavi görüyorum dedim. işlerin kalıyor gitme dedi. baya bağırıştık çağırıştık :)
git burdan seni burda istemiyorum dedi, tayin iste git dedi. ben de hiç bi yere gitmiyorum. ben eş durumundan geldim ve de burdan emekli olucam dedim. ama varya sabah sabah o kadar sinirlerim bozuldu ki.
bi de beni sabah 10 da araziye yolladı. öğle arası da dahil güneşin altında üçe kadar arazide ölçüm yaptım. dilim damağıma yapıştı. canım çok sıkkın. ben maddi manevi çocuğum olsun diye fedakarlık yapıyorum. beyefendi rahatsız oluyomuş. o yüzden giremedim bugün nete. yeni oturabildim pc başına. dün en son 17:30 da çıkmıştım . neler var neler yok topikte hiç haberim yok. işlerden vakit bulursam okuycam tek tek. hepinizi kocaman öpüyorum...

bana negatif diye yazabilirsin kuzunazz.

inşallah şu listeden tek ben negatif olmuş olurum bu ay.(bu ay ama sadece :))))
Allahım yüzümüze gülsün.

off valla hiç içimden gelmiyor ben negatif istemiyordum bu topikte ama göreceğiz elbette inşallah sen ilk tek ve son olursun gönül isterdiki sende hamiş ol ama nasip işte

çok güsel düşünüyorsun rabbim bu sabrını mükafatlandırsın zaten yaradanımız kaldıramayacağımız yükleri vermezmiş bize inşallah bende negatifle karşılşırsam senin kadar sabırlı ve iyimser olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…