bebegım-01 nerde kaldı arkadaslar 13.30 da alacaktı sonuclarını nasıl acaba sonuc?
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun. hepimizin duaları bu ayda kabul olur inşallah...
haay maşallahhhhkız ne güzel haber 5 tane nedemek maşallah sansın açık olsun canım 5 yumurtayla 2 bile tuttura bilirsiniz ramazan bizlere ugurlu gelecek inşallah dilek kapılarımız açık bu ay sonunu sabırsızlıkla bekliyecegimm listeleri hamilerle çogaltalım kızlarrrrrrrrrrrrrr :1hug:
kuzunaz gözün aydın canım cok guzelmıs senın 1. kontrolunmuydu ? ıns tutturuca bu ay hepımız bıseyler
kuzunaz guzel buyumusler bence,benımde ılk gıttıgımde 9,11, 12 mm cıvarındaydılar,ins sonmezler hep umutlu ol canım bıseycık olmaz yumurtalarına:)
Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.
sevgiler saygılar....
şu an senin 3 yumurtanda büyüdümü canım sen çatlamasını bekliyordun bildiğim kadarı ile inşallah hiç bi aksilik olmadan sorunsuz çatlarlar ve kapı verirler spermcikleri inşallah benim şimdi yumurcaklara iyi bakmam lazım arısütübalpolen karışımı alayım akşam incir alayım fındık filan biraz e vitamini alayım da kalitesi artsın yumoşlarımın Allahım sen yardım et bize bu arada ben kontrole gitmeden önce arkadaşlardan biri 5 yumurtam vardı demişti krizantemmiydi o şu an tam anımsayamadım ama o an okuyunca ben resmen benimde 5 yumurtam olduğunu hissettim... yalnız aksilik sinüzitim nüksetti günlerdir geniz akıntısı öksürük derken antibiyotik içitim dr uma sorarak ama antibiyotikte çok hafif derecede vajinit (mantar) yaptı dr a sordum sirkeli su kaynatıp yıkamamı söyledi şimdide boğazlarım şiş bi yandan terliyoruz bi yandan soğuk su bi yandan ter bi yandan pervane mahvolduk havalar aşırı sıcak rabbim sen oruç tutanlara yardım et
bana negatif diye yazabilirsin kuzunazz.
inşallah şu listeden tek ben negatif olmuş olurum bu ay.(bu ay ama sadece :))))
Allahım yüzümüze gülsün.
Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.
sevgiler saygılar....
canımmm canımm benimm inan ne diyelim ki rabbimin hikmetinden sual olmuyor amam içim cız etti inan vallahi kaşlarımı öle çatmışım ağlar gibi olmuş suratım arkadaşım diyorki yan odadan görmüş beni ne oldu diyor kötü habermi bende kafa salladım valla çok üzüldüm inan :çok üzgünüm::çok üzgünüm: rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah bu geçen 5 yılı unutturacak güzellikte evlatlar nasip etsin sana rabbim
Slm kızlar ben geldim sonunda
bana negatif diye yazabilirsin kuzunazz.
inşallah şu listeden tek ben negatif olmuş olurum bu ay.(bu ay ama sadece :))))
Allahım yüzümüze gülsün.
Üzülme bebeğim ya.Ben alıştım artık, asimile oldum. çok ciddiyim.
Benim Rabbim var. O kuluna kafi değil mi?. Benim için çok güzel süprizler hazırlıyor.:kedi:
O benim için böyle hayırlı kabul ettiyse, mutlu olmam lazım değil mi?
Allahım bu ay size nasip etsin, diğer ayda bana artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?