Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.
sevgiler saygılar....
Hepinizin ramazanı mübarek olsun.
bugün sormayın neler geldi sabah sabah başıma. saat 8 de işe geldim (kamuda mühendisim).il müdürü yanına çağırdı, sabah sabah, azarlamaya başladı beni, şu iş noldu bu iş noldu vb vb. meğer asıl derdi şeymiş. ben il dışına gidip geliyorum ya aşılama için. rahatsız olmuş beyefendi.3 gün varsın 2 gün yoksun diyor. çocuk olsun diye tedavi görüyorum dedim. işlerin kalıyor gitme dedi. baya bağırıştık çağırıştık :)
git burdan seni burda istemiyorum dedi, tayin iste git dedi. ben de hiç bi yere gitmiyorum. ben eş durumundan geldim ve de burdan emekli olucam dedim. ama varya sabah sabah o kadar sinirlerim bozuldu ki.
bi de beni sabah 10 da araziye yolladı. öğle arası da dahil güneşin altında üçe kadar arazide ölçüm yaptım. dilim damağıma yapıştı. canım çok sıkkın. ben maddi manevi çocuğum olsun diye fedakarlık yapıyorum. beyefendi rahatsız oluyomuş. o yüzden giremedim bugün nete. yeni oturabildim pc başına. dün en son 17:30 da çıkmıştım . neler var neler yok topikte hiç haberim yok. işlerden vakit bulursam okuycam tek tek. hepinizi kocaman öpüyorum...
şimdi küfretcem olmıcak burası yeri değil sadece Allahım böle insanları bizden uzak tutsun ne diyim inşallah yavrun gelirde unutturur sana bu sıkıntıları
Valla kuzunaz sorma ya, böyle pislikler insanı nasıl demoralize ediyor sorma. ben bu tedaviyi tek başıma olmuyorum, eşimle aldığımız karar sonucu oluyor bu tedavi dedi. istiyorsanız eşimi çağırayım onunla konuşun dedim. bağırmaya başladı. bana bağıramazsınız ben bayanım dedim. ne olursan ol bağırırım dedi. ben de odanızdan çıkıyorum o zaman dedim çıktım. geri zekalı ya. valiye savunma verirsin diyor. ben de gerekirse veririm dedim. moralim yerlerde sormayın((
Valla kuzunaz sorma ya, böyle pislikler insanı nasıl demoralize ediyor sorma. ben bu tedaviyi tek başıma olmuyorum, eşimle aldığımız karar sonucu oluyor bu tedavi dedi. istiyorsanız eşimi çağırayım onunla konuşun dedim. bağırmaya başladı. bana bağıramazsınız ben bayanım dedim. ne olursan ol bağırırım dedi. ben de odanızdan çıkıyorum o zaman dedim çıktım. geri zekalı ya. valiye savunma verirsin diyor. ben de gerekirse veririm dedim. moralim yerlerde sormayın((
bu arada smge hiç gözükmüyor bizi biraktı hamile topiklerinemi gitti yoksa :))))))))) smgeeeeeeeeeeeeee nerdesiiinnnnnnnnnnn bbbacccccccıııııııııııııımmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
cnm ben sizi bırakırmıyım hiç ama inan sabahtan beri yatıorum çok halsizim. bu arada okuduklarım doğru mu halı mı yıkadın sen. inanamıorum ya. keşke hAstayım falan diye bahaneler uydursaydın.
turko cnm ya benim ağrılarım çok oluyodu ya şimdi geçti normal mi bu acaba bişey mi oldu?
normal canım yaa sen kalbini frareh tut stres yapıpta bebişede zarar verme allah esirgesin bebişin yerini almıştır belkide ondan biraz agrın hafiflemiştir hıı :)))))):teytey:
hayırlı ramazanlar kızlaaar.. smge cim tekrar tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?