Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar adetim kırmızıya dönüştü. Kötü kader yüzünü birkere daha gösterdi.
Benim beş yıllık hikayem aynı yolda devam ediyor.

sevgiler saygılar....

canım benimm, üzülme sakın, bidahaki aya kısmet,
bizim hayır diye bildiğimizde şer,
Şer diye bildiğimizde de bir hayır vardır der büyükler.
Hikmetinden sual olmaz yaradanın
Umudun bidahaki ayda kavuşman dileğiyle inşallah arkadaşım

şimdi küfretcem olmıcak burası yeri değil sadece Allahım böle insanları bizden uzak tutsun ne diyim inşallah yavrun gelirde unutturur sana bu sıkıntıları

Moonlight geçmiş olsun, eminmisina det kanaması olduğuna. benim geçen çarşamba aşılamam olmuştu ama 4-5 gün kanamam vardı daha yeni geçti.yine de belli olmaz sen lan testini gör bence.

Miss33
Canım yaaaa
bune işkencesi böyle vicdansız
ramazanın ilk gününde bari insan konuşmalarına dikkat eder, bu ay öyle mübarek bir ayki
herkes hareketlerine konuşmasına yemesine içmesine dikkat eder haliyle,
bir şeytan seni sınamış sabah sabah hayır olsun inşallah
tedavi en doğal hakkın elbette canım benim,
bunun için sana kızamaz,sabır göster, ters anına denk gelmişte olabilir ama okurken bile sinir bastı, başımdan kaynar sular döküldü sanki, bende çalışıyorum, benimde müdürüm azcanlı, dengesiz, sinirbozucudur fazlasıyla ama aldım karşıma konuştum, tedavi süresini daha az stresli ve sık viziteli geçireceğimi söyledim dinledi ve tamam dedi, anne olmak hakkın elbet dedi, cumaya belli olacak aşılamam hayırlısıyla benimde, o bile hayır diledi şaşırdım, insan elini vicdanına koymazsa yapar ancak böyle, kendi başına gelseydi neyapardı acaba.
sen hiiiiç sıkma canını, yıldırma politikası yapmış sana tabiki aklınca öc alıyor. Allaha havale et eniyi ceza en iyi mükafat ondan gelir
sevgiyle kal

şimdi küfretcem olmıcak burası yeri değil sadece Allahım böle insanları bizden uzak tutsun ne diyim inşallah yavrun gelirde unutturur sana bu sıkıntıları

Valla kuzunaz sorma ya, böyle pislikler insanı nasıl demoralize ediyor sorma. ben bu tedaviyi tek başıma olmuyorum, eşimle aldığımız karar sonucu oluyor bu tedavi dedi. istiyorsanız eşimi çağırayım onunla konuşun dedim. bağırmaya başladı. bana bağıramazsınız ben bayanım dedim. ne olursan ol bağırırım dedi. ben de odanızdan çıkıyorum o zaman dedim çıktım. geri zekalı ya. valiye savunma verirsin diyor. ben de gerekirse veririm dedim. moralim yerlerde sormayın((

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| 10.08.2010 |25.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
11|Moonlight|belirtilmedi| 17.07.2010|belirtilmedi |19.07.2010| 30.07.2010|13.08.2010 | maalesef :çok üzgünüm:

[/table]

sana nacizane bi tavsiyede bulunayım herşeyin ilacı dualarda özellikle esmaül hüsna şifadır herşeye niyet edip yarabbi beni bu işten selamete çıkar diye dua edip es selam diye tesbih çekebilirsin onun yumuşaması için ya vedud diye çekebilirsin yada zalim kalpsiz olduğunu düşünüyorsan ya kahhar diye çekebilirsin ya kahhar Allahın dilediğini kahredebilen anlamında ismidir dualara sığın böle insanlara yenilme çünki bazı insanların ne yapacağı belli olmaz insanlar yaşını mevkiisini vs. kullanıp insnaın başına çorap örebilirler

canım yaa hiç moralini bozma bir it ürümüş farzet inşallah bu emeklerin bu çaban boşuna gitmez mubarek bir aya denk geldi bebeş bekleme süremiz dilek kapıları açık olurmuş buay bol bol dua edelimde bunun gibi ürüyenlerin dili kesilsin bizlerdede var böyle ürüyenler bende çok "oldu inan tek senin başında degil hiç canını sıkma tatlımm..

bu arada smge hiç gözükmüyor bizi biraktı hamile topiklerinemi gitti yoksa :))))))))) smgeeeeeeeeeeeeee nerdesiiinnnnnnnnnnn bbbacccccccıııııııııııııımmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

herkese merhaba kızlar herkes benim için çok güzel dileklerini yazmış çok teşekkür ediyorum. bana bazı sorular sormuşsunuz. arkadaşlar ben 13. gün yaptırdım testimi. aşılamam ağrılı olmadı. 8. günümde çok şiddetli ağrılarla uyandım ve hala ağrılarım devam ediyor. doktorun dediğine göre rahimim genişliomuş onun için çekiomuşum ağrıları. ama inananın dayanılmaz ağrılar. karın ağrısı kasık ağrısı karışımı bişey.

bu arada smge hiç gözükmüyor bizi biraktı hamile topiklerinemi gitti yoksa :))))))))) smgeeeeeeeeeeeeee nerdesiiinnnnnnnnnnn bbbacccccccıııııııııııııımmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

cnm ben sizi bırakırmıyım hiç ama inan sabahtan beri yatıorum çok halsizim. bu arada okuduklarım doğru mu halı mı yıkadın sen. inanamıorum ya. keşke hAstayım falan diye bahaneler uydursaydın.

turko cnm ya benim ağrılarım çok oluyodu ya şimdi geçti normal mi bu acaba bişey mi oldu?

cnm ben sizi bırakırmıyım hiç ama inan sabahtan beri yatıorum çok halsizim. bu arada okuduklarım doğru mu halı mı yıkadın sen. inanamıorum ya. keşke hAstayım falan diye bahaneler uydursaydın.

valla bacım yardım etmek zorunda kaldımda kendimi fazla zorlamadım dün ama belim çok agrıdı

turko cnm ya benim ağrılarım çok oluyodu ya şimdi geçti normal mi bu acaba bişey mi oldu?

normal canım yaa sen kalbini frareh tut stres yapıpta bebişede zarar verme allah esirgesin bebişin yerini almıştır belkide ondan biraz agrın hafiflemiştir hıı :)))))):teytey:

hayırlı ramazanlar kızlaaar.. smge cim tekrar tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…