Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yani normal diyosun ne biliim ya korkuorum bazen

korkma canım artık hormonların farklı bir yolda her türlü garip şeyler yaşaya bilirsin hemen kafaya takma herşeyi hamilelegin tadını çıkarmaya bak herşey yolundadır bizim gelin ikizlere hamileyken bir kan boşalırdı yatak yastık dözşşek kalmazdı üst berbat oldu afedersin işemş gibi kan inan o durumda bile çocuklar saglıkla dogdu sen böyle küçük şeyleri dert etme yanii

ya tatlım 81.76 düşük değil dimi ptesi ye kadar yükselir mi? şimdi de korkmaya başladım kimyasal gebelik dış gebelik falan diye okuyunca

ya tatlım 81.76 düşük değil dimi ptesi ye kadar yükselir mi? şimdi de korkmaya başladım kimyasal gebelik dış gebelik falan diye okuyunca

ben anlamıyorum bu kan tahlili sonuçlarından benimki hep negatif olmuştu kızımdada direk ulturasonda gördüm bir fikrim yok canım ama aklına öyle şeyler getirme yaaa

bak smge mausu benim resmin üstüne getir sag tıkla ve ordan farklı kaydet yazar ona tıkla senin bilgisayarına kayır olur avatarımı degiş yerindende bu avatarı senin bilgisayardan alabilirsin avatarına bi dene

turko inşallah o göbüş senin göbüşün olur bu ay

inşallah canım hepimizide sevindirsin rabbim bu ay dr bende bu ay çok umutlu dur bakalım bende sizlerin bebiş haberini alırsam çokmsevinirim smgeye sevindigimiz gibi hepinize dua ediyorum bugün hamile bi kadın gördüm aklıma ben degil sizler geldiniz allahım oduyguyu arkadaşlarımada yaşat dedim ben 1 kere yaşadım darısı sizlere

inşallah cnm ikinci bebişinde gelir. kızının adı ne. benim de içime doğuyo kızım olcak gibi gelio. gerçi sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…