günaydın kızlarrrr...
nasılsınızzz?
canım asılamayı yaptıktan sonra doktorum 5 dakıka dınlendırdı benı
sonra muayene ettı hem yumurtalara bakalım hemde spermlere dedı
usgde rahım bosluguna bakıyor zaten spremlerı oraya enjekte edıyor ya baktı bende esımde gorduk spermlerın durdugu yerı hata doktorum cok guzel bır yere gıtmısler dedı.
bırde doktorum asılamayı yaparken sey dedı sız ılıskıye gırerken tam rahım bosluguna denek gelmez ama bız menılerı rahım bosluguna salıyoruz dedı.
merhaba canım burdayım geldim ben cumartesei pazar çalışmıyorum evde bilgisayarım var ama ciddi temizliğe kalkıştım hafta sonu giremedim bugünde şantiyedeki elemanların maşlarını dağıtıyorum hesap kitap işi filan biras yoğunum o yüzden gelemedim şimdi hesapları yaptım para bekliyorum gelince dağıtıcam... bu arada yarın aşılamam olucak rabbim izin verirse ve eğer patronlarla anlaşabilirsem yarından itibaren izne çıkacağım senelik iznimden 1 hafta kullanıştım şimdide 2. haftasını kullanacağım inşallah evden girerim artık evide kaldırdım resmen kim temizleyecek bilmiyorum ama annem ablam yardım edecekler artık
ıns bı terslik yoktur yaaa aglıcam şımdı neyse moralımı bozup aklıma kötü şeyler getirmicemmm(((
gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam
hoşgeldin kuzunaz.
temizliğe kalkışmışsın kolaylar gele. biz gelelim topic olarak yardıma. ama yine de kendini çok zorlama, ağır kaldırma. aslında keşke bayrama doğru yapsaydın temizliği.
tunaydın canım.sahurdan sonra yaıtıyom valla esımde memur bu arada o kendı gıdıyor benı uyandırmıyor ama ramazandan once esımden dolayı bende 7 de kalkarım normal saatım benımde 7 canım.günaydın krizantem. ne güzel bu saatlere kadar uyuyabilmek. biz memur olunca sabah 7 de kalkıyoz :)
canım şunu iyice anlamaya çalışayım öncelikle spermleri bıraktıktan sonra usg yi karından mı baktı ? birde hani hsg rahim filmi çekildiysen bilirsin rahim filminde rahmi bir alet yardımıyla tutup şırıngayla ilacı bırakıyorlar ve tüplerden ilaç geçiyor aynen o şekilde mi spermleri bıraktı rahim boşluğu neresi acaba normalde ben elle rahmimi kontrol ettim daha önce gerçektende adet olacağım zamanlarda aşağı indiği için dokunabildim rahim nasıl desem dirseğinizin ucundaki kemik şeklinde oval ve kıkırdak gibi bişi acaba burada bir delik varda bunun içinemi bırakıyorlar spermleri normal de ilişkide spermler vajina boşluğuna bırakılıyor biliyorsunuz rahim boşluğu dendiğine göre aynen hsg deki gibi rahmin içine salınıyor spermler o zaman eğer spermler iyi ve yumurtalar kaliteli ise şansımız artıyor gerçektende tabiki en önemli faktör yaradan faktörü rabbim de inşallah nasip eder...
hayırlısı olsun lover hiç üzülme. en azından hemen yeni tedaviye başlamışsınız bu olumlu haber. yani kuzunazın listesine tekrar giriş yapabilirsin. allah hayırlısını versin inşallah. ben ısrarra test gününü bekleyeceğim. çünkü bu benim aşılamadaki son şansım. eğer olumsuz olursa artık aşışama tedavim sona eriyor. doktorum hastalanırsan gelme dedi
2-3 ay ara verrelim. kilo da ver olmazsa tüp bebek deneriz dedi ama. bu benim için çok olumsu oldu. zaten il dışındayım. yoğun bir iş tempom var. bu ayki aşım tutmazsa, artık aşılama topiclerinde olamayacağım. tüp bebeğe de allah kerim, süreç belli değil. ben gene hüzünlerimle başbaşa
ıns bı terslik yoktur yaaa aglıcam şımdı neyse moralımı bozup aklıma kötü şeyler getirmicemmm(((
spermlerı bıraktıktab sonra karından degıl vajınal usgyle baktı.
asılamada once doktorum vajınayı spekulumla actı sonra baya bı temızledı bı aletle ıcerıyı
daha sonra kucuk bır sıırngayla ucunda uzun bı tup var oda coook ınce ıcerıye ennn ıcerıye verıyor spermlerı bıraz canın acıyor ama onemlı derecede deıl.
daha sonra dınlendıkten sonrada baktı guzel dedı.
senın ılk asılamanmı canım?
canım benim dün kuzenim kuran okuttu dualar edilirken evladı olmayanlara evlat dediler benim aklımdan hep geçtiniz içten içten amin dedim inşalllhhhhhhh rabbim seni üzmez bekletmez daha fazla tüp bebkle uğraştırmaz da hemen verir bebeğini inşallah allahım yardımcın olsun inşallah dün ben kurandan önce iftar sofrasında konuşuldu benim tedavide olduğum kuran okuyacak olan kadın da ordaydı ben bilmiyordum onun okuyacağını ama neyse konuşulurken bana olacak senin dedi kafasını salladı sonra kurandna sonra da dua etti bana kuzenime pirinci okudu bize yutturdu sonra tekrar olacak senin üzülme dedi ne bilim inşallah rabbim söyletmiştir... rabbim edilen duaları kabul etsin inşallah
canı hıc moralını bozma uzme kendını.
bırsey sorcam sen doktorum senın yumurtalara bakarken sende baktınmı yanı yumurtalar orda duruyormuydu yoksa catlamıs ve tuplerden atılmısydı? merrak ettım.
evet benim ilk aşılamam inşallahta bebişim olurda son olur senin anlattığın tıpkı rahim filmi çekilirken ilaç verilmesi gibi anladım yani tam tahmin ettiğim gibi acı verdiğini de tahmin ediyorum rahim filmindede olmuştu benim ama çok değil tabiilacı verdikten sonra tüplere aşırı ağrım oldu o ayrı ama rahmi tutup temizlerken az acı oldu dediğin gibi dayanılamayacak gibi değil yalnız o ara bi sıvıyla temizlerken filan kanama oldu aşılamadada oluyormu bu
arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...
duruyordu gordum ama oncekı gıbı yusyuvarlak degıldı
güzelcim, bence sen yanlış anlamışsın olayı. aşıladan sonra tekrar yumurtaların büyümesi çok ilginç. çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurtalar, uzayıp şeklini ve ebatını kaybediyor. ben de aşılama yapılırken görmüştüm ekranda. ymurta çatladıktan sonra şekil değiştirmişti. ama şöyle bişey olmuştu bende, çatlatma iğnesinden önce büyümüş olan yumurtam sonradan küçülüp sönmüştü.
kızlar sizle bişey paylaşıcam 2 gün önce benede 2,3,gün sabah kalkardım atletimde sumu desm sütmü desem bakardım tam gögüsümün ucunun oldugu yerde yaşlık ter degil asla onu bilirim tabikide kızı süt verdigimde böyle olurdu tam gögüs kızmımda atletimde yaşlık olurdu böyle şey yaşadım ama hormonlardan desem hormonlarada bakıldı normaldı bir yerde yazdım kızlar bi arkadaş saolsun cevap yazmıştı ben topikleri çok geziyorum bir arkadaşı hamile oldugunu gögüsünden sıvı gelince anlamış ve hamileymış oay dedi birden umutlandım aklıma gelmiyorki kızımda oldumu sonraları olması normalde simdi daha adet günüme varken olması kafamı karıştırdı kızlar..uyandıktan sonra sıkıyorum ögüsümü yok bişey gelmiyor uykuda oluyordu ne oluyorsa bundan önceki igne denememde bunların hiçbiri başıma gelmemşti kızlar kafayı yicez bu günleri sayarken kendime gülüyorum bazenn :)))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
içime su serptin teşekkürler miss ,evet bendede oyle olmustu 22 mm olan catladıktan sonra doktor onun ıcın 17 olmus sönmüş demişti, bugunde biseşeyler ölçtü yine bende onları yumurta sandım yumurtalar tekrar buyudu herhal dedım belkıde baaska bısey anlattı off ya durduk yere kafamı karıştırıp moralimi bozdum,yanlıs yapma ıhtımalı olan bı doktor ve hastane degıl o yzuden doktoruma cok guvenıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?