Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım şunu iyice anlamaya çalışayım öncelikle spermleri bıraktıktan sonra usg yi karından mı baktı ? birde hani hsg rahim filmi çekildiysen bilirsin rahim filminde rahmi bir alet yardımıyla tutup şırıngayla ilacı bırakıyorlar ve tüplerden ilaç geçiyor aynen o şekilde mi spermleri bıraktı rahim boşluğu neresi acaba normalde ben elle rahmimi kontrol ettim daha önce gerçektende adet olacağım zamanlarda aşağı indiği için dokunabildim rahim nasıl desem dirseğinizin ucundaki kemik şeklinde oval ve kıkırdak gibi bişi acaba burada bir delik varda bunun içinemi bırakıyorlar spermleri normal de ilişkide spermler vajina boşluğuna bırakılıyor biliyorsunuz rahim boşluğu dendiğine göre aynen hsg deki gibi rahmin içine salınıyor spermler o zaman eğer spermler iyi ve yumurtalar kaliteli ise şansımız artıyor gerçektende tabiki en önemli faktör yaradan faktörü rabbim de inşallah nasip eder...

hoşgeldin kuzunaz.
temizliğe kalkışmışsın kolaylar gele. biz gelelim topic olarak yardıma. ama yine de kendini çok zorlama, ağır kaldırma. aslında keşke bayrama doğru yapsaydın temizliği.

ıns bı terslik yoktur yaaa aglıcam şımdı neyse moralımı bozup aklıma kötü şeyler getirmicemmm(((

canım benim moralini bozma ve sen dr unu ara gerçekten dr eğer sana 33 mm lerden bahsettiyse ara ve deki benim internette aşılaama olan bir sürü arkadaşım var ve bende araştırdım yumurta 18 ila 22 mm arasına gelince çatlar ve karın boşluğunda kaybolur çatlayan yumurta görünmezmiş usg de siz nasıl gördünüz hem 33 mm de neydi bu kadar büyük yumurta olmaz bu kadar büyük folükül kisti olur de acaba dr yumurtalar çatlamadığı halde nede olsa çatlar diye aşılama yaptı ama söyleyemiyormu bilemiyorum tatlım aklını karıştırmak inan hiç istemme belki sen yanlış anladın ve bu yüzdende biz yanlış yorum yapıyoruz boştan yere moralin bozulmasın iyice öğren olmazmı ?

gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam

hayırlısı olsun lover hiç üzülme. en azından hemen yeni tedaviye başlamışsınız bu olumlu haber. yani kuzunazın listesine tekrar giriş yapabilirsin. allah hayırlısını versin inşallah. ben ısrarra test gününü bekleyeceğim. çünkü bu benim aşılamadaki son şansım. eğer olumsuz olursa artık aşışama tedavim sona eriyor. doktorum hastalanırsan gelme dedi
2-3 ay ara verrelim. kilo da ver olmazsa tüp bebek deneriz dedi ama. bu benim için çok olumsu oldu. zaten il dışındayım. yoğun bir iş tempom var. bu ayki aşım tutmazsa, artık aşılama topiclerinde olamayacağım. tüp bebeğe de allah kerim, süreç belli değil. ben gene hüzünlerimle başbaşa

hoşgeldin kuzunaz.
temizliğe kalkışmışsın kolaylar gele. biz gelelim topic olarak yardıma. ama yine de kendini çok zorlama, ağır kaldırma. aslında keşke bayrama doğru yapsaydın temizliği.

sağol canım allah razı olsun yok ben daha yarından sonra ense yaparım elimi bişiye sürmem isterse her yer pislikten batsın ama tabi bunada izin vermem cıngar çıkartır annemi getirtirim :))) şaka bi yana annemle ablam yaparlar beni bırakmazlar öylece hatta geçen başıma gelen olayda hani acile gitmiştim testler pozitifti dr lar hamilesin dedi ya o zaman ablam sakın iş yapma biz gelir yaparız dedi annemle ablam çok titizdir temizlik hastasıdır canım benim ilk aklına gelen temizlik olmuştu :roflol:

günaydın krizantem. ne güzel bu saatlere kadar uyuyabilmek. biz memur olunca sabah 7 de kalkıyoz :)
tunaydın canım.sahurdan sonra yaıtıyom valla esımde memur bu arada o kendı gıdıyor benı uyandırmıyor ama ramazandan once esımden dolayı bende 7 de kalkarım normal saatım benımde 7 canım.

spermlerı bıraktıktab sonra karından degıl vajınal usgyle baktı.
asılamada once doktorum vajınayı spekulumla actı sonra baya bı temızledı bı aletle ıcerıyı
daha sonra kucuk bır sıırngayla ucunda uzun bı tup var oda coook ınce ıcerıye ennn ıcerıye verıyor spermlerı bıraz canın acıyor ama onemlı derecede deıl.
daha sonra dınlendıkten sonrada baktı guzel dedı.
senın ılk asılamanmı canım?

canım benim dün kuzenim kuran okuttu dualar edilirken evladı olmayanlara evlat dediler benim aklımdan hep geçtiniz içten içten amin dedim inşalllhhhhhhh rabbim seni üzmez bekletmez daha fazla tüp bebkle uğraştırmaz da hemen verir bebeğini inşallah allahım yardımcın olsun inşallah dün ben kurandan önce iftar sofrasında konuşuldu benim tedavide olduğum kuran okuyacak olan kadın da ordaydı ben bilmiyordum onun okuyacağını ama neyse konuşulurken bana olacak senin dedi kafasını salladı sonra kurandna sonra da dua etti bana kuzenime pirinci okudu bize yutturdu sonra tekrar olacak senin üzülme dedi ne bilim inşallah rabbim söyletmiştir... rabbim edilen duaları kabul etsin inşallah

ıns bı terslik yoktur yaaa aglıcam şımdı neyse moralımı bozup aklıma kötü şeyler getirmicemmm(((

canı hıc moralını bozma uzme kendını.
bırsey sorcam sen doktorum senın yumurtalara bakarken sende baktınmı yanı yumurtalar orda duruyormuydu yoksa catlamıs ve tuplerden atılmısydı? merrak ettım.

evet benim ilk aşılamam inşallahta bebişim olurda son olur senin anlattığın tıpkı rahim filmi çekilirken ilaç verilmesi gibi anladım yani tam tahmin ettiğim gibi acı verdiğini de tahmin ediyorum rahim filmindede olmuştu benim ama çok değil tabiilacı verdikten sonra tüplere aşırı ağrım oldu o ayrı ama rahmi tutup temizlerken az acı oldu dediğin gibi dayanılamayacak gibi değil yalnız o ara bi sıvıyla temizlerken filan kanama oldu aşılamadada oluyormu bu

amin arkadaşım amin, Allah cümlemizin dualarını kabul eder inşallah. bu test benim için çok önemli. sonucuna göre hayatımla ilgili çok önemli kararlar alıcam çünkü .hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

kalktıktan sonra bıraz lekelenme oluyor tam kanama degıl eve gelene kadar bıtıyor zaten doktoruma sordum cok normal dedı.
ılk asılaman oldugunu bılmıyordum ınsallah hayırlı olur canım ınsallah senınde sonucu guzl olur.
hıc kafana takma nasıl olcak dıye 5 dakıka surdu benım 5 dakıkada dınlendım kalkatık eve geldım okadar...

güzelcim, bence sen yanlış anlamışsın olayı. aşıladan sonra tekrar yumurtaların büyümesi çok ilginç. çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurtalar, uzayıp şeklini ve ebatını kaybediyor. ben de aşılama yapılırken görmüştüm ekranda. ymurta çatladıktan sonra şekil değiştirmişti. ama şöyle bişey olmuştu bende, çatlatma iğnesinden önce büyümüş olan yumurtam sonradan küçülüp sönmüştü.

kızlar sizle bişey paylaşıcam 2 gün önce benede 2,3,gün sabah kalkardım atletimde sumu desm sütmü desem bakardım tam gögüsümün ucunun oldugu yerde yaşlık ter degil asla onu bilirim tabikide kızı süt verdigimde böyle olurdu tam gögüs kızmımda atletimde yaşlık olurdu böyle şey yaşadım ama hormonlardan desem hormonlarada bakıldı normaldı bir yerde yazdım kızlar bi arkadaş saolsun cevap yazmıştı ben topikleri çok geziyorum bir arkadaşı hamile oldugunu gögüsünden sıvı gelince anlamış ve hamileymış oay dedi birden umutlandım aklıma gelmiyorki kızımda oldumu sonraları olması normalde simdi daha adet günüme varken olması kafamı karıştırdı kızlar..uyandıktan sonra sıkıyorum ögüsümü yok bişey gelmiyor uykuda oluyordu ne oluyorsa bundan önceki igne denememde bunların hiçbiri başıma gelmemşti kızlar kafayı yicez bu günleri sayarken kendime gülüyorum bazenn :)))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
gülnihal duyduğun ya da doktorun söylediği değerin yumurta ölçüsü olduğuna eminmisin. bi de endometrium ölçüsü söylüyor doktor bana bakarken. hemşide de not alıyor. endometrium da rahim duvarı kalınlığı galiba.

duruyordu gordum ama oncekı gıbı yusyuvarlak degıldı

evet canım catlama esnensında veya catladıktan sonra yuvarlaklıgını kaybedıyolar.
hatta doktorum bana orda yumurtanın gorundugune bakma catlamıs veya ıcınden yumrtayı bırakmıs olabılır dedı o sadece dıs zarı dedı.
ama benım aklıma takılan sen asılama oldun ve hatta 5 gun oldu.
tam yuvarlak olamsa bıle gorunmesı bıraz garıbıme gıttı cunku catlatma ıgnesını ollaı cok oldu.

içime su serptin teşekkürler miss ,evet bendede oyle olmustu 22 mm olan catladıktan sonra doktor onun ıcın 17 olmus sönmüş demişti, bugunde biseşeyler ölçtü yine bende onları yumurta sandım yumurtalar tekrar buyudu herhal dedım belkıde baaska bısey anlattı off ya durduk yere kafamı karıştırıp moralimi bozdum,yanlıs yapma ıhtımalı olan bı doktor ve hastane degıl o yzuden doktoruma cok guvenıyorum..

:bbo:

sen de bizi endişelendirdin gülnihal :)
ne öyle 33-34 duyunca şok olduk hepimiz. o dediğim gibi başka şeyleri ölçüyodur. bazen hemşireye hormon sonucunu soruyor. bazen endometriumu ölçüyor.latince konuştuklarından anlayamıyoruz bazen biz onların dediklerini. benimki de söndü ordan biliyorum. 2 yumurtayla gidecektik aşılamaya. son anda tek yumurta söndü ve biz tek yumurta ile aşılama olduk. çarşamba da test günüm. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…