Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
miisinde 2 gün sonra test var bakalım inşallah 2. hamiş haberini alırız birlere moral oluyor gerçekten

zaten bu da olumsuz olursa inanın 8-10 ay hiç bişi yapmıcam akışına bırakıcam

evet cnm adet oldum tam çatlatma iğnesini vurduktan 15 gün sonra adet oldum.doktor muayene etti yumurtların çatlamış iğne ıle ama sonuc olumsuz işte.2.aşılamaya yarın başlıcan iğne kullanmaya

canım çatlatma ignesinden 8gün sonra falan hiç kasık agrıların olurmuydu gaz sancısı gibi şöyle nefes kesen agrıların olmadımı hiç anlatırmısın ne gibi şikayetlerin vardı bizde agrımız vardiye boşa umutlanmamş oluruz

canım herşey yolunda gibi gözükyor şansın bol olsun sonunda hayırlar sevnçler olsunnnnnnn....

inşallah hep beraber iyi sonuç alalım canım seninde çoğu gitti azı kaldı sakin ol bence ve test yapma adetin geçene kadar bende öle yapıcam ama aşılamadan sonra dr kesin jel evricek progesteron jel o yüzden adet olmam heralde bırakana kadar ama varsa nede olsa ben burdayım anneciğim diyecekler inşallah

gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam

canım üzüldüm rabbim yardımcın olsun SMGE bize ne akdar umut olmuştu dedimki bu topikten hiç negatif çıkmayacak heralde ama tam tersi SMGE den sonra hamiş olmadı henüz üzgünüz ama bu kadarla kalır inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah bidahaki seferde tutar

olmazmı gece uyurken bıle hıssedıodum gayet çok vardı kasıklarımda şişlik gergınlık göğüslerım enaz 1 beden buymustu ama hepsi sanırım ilaçlardanmış

evet cnm adet oldum tam çatlatma iğnesini vurduktan 15 gün sonra adet oldum.doktor muayene etti yumurtların çatlamış iğne ıle ama sonuc olumsuz işte.2.aşılamaya yarın başlıcan iğne kullanmaya

benimde çatlatma ignesini vurunalım bugün 111. günü çatlatma ignesinde 15 sonra adet görüldüğü dogrumu yani ozaman benim test yapmam için günümün geçmesini beklememe gerek yoktur demi 15 günü kırmızı kartsız atlatırsam idrar testinde çıkarmı acaba

çok sağol umarım sizlerden güzel haberler gelir.

bilmıorum dogrumu ama benım 15 gun gectı ve oldum.

kızlar ben hiç jel falan kullanmıyorum hiçte kullanmadım ben dupaston kullanıyorum günde 2 tane 10 sürüyor dr durumuma baktı herşey yolunda çatlamış bir kutu daha vericem 14 gün kullanıcaksın birde folbiol kullanıcaksın dedi en son gittigimde

arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...

turko bence de normalde 15 gün ideal çatlama iğnesinden 12 gün sonra bile adet olan var canım en bekle adetin geçerse test yaptır 15 gün olsun yani ben genelde test yapma özürlüyümdür hiç yapmam sevmem yapmayı sonuçlar içimi sıkıyor çünki o yüzden bekleyebilirsin bence

ml sayıları çok yüksek degilmi ya ilk defa böyle bişey duydum canım hadi bakalım hayırlı haberler alasın inşallah

34 mm çok buyuk dıılmı gülnihalcım ya bizim 19 mm di çatlattılr

ml sayıları çok yüksek degilmi ya ilk defa böyle bişey duydum canım hadi bakalım hayırlı haberler alasın inşallah

banada oyle geldı ben yumurtalar catlayınca yok oluyorlar sanıyordum oyle degılmıs tekrar buyuyorlarmıs hayırlsıı bakalım,sen ultrasonda kendın hıc gormedınmı yumurta yokmuydu ortalıkta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…