loverrr sonuç ne oldu canım tekrar test yaptınmı..
canım üzülme rabbim inşallah en kısa zamanda verir sanada canım ya tekrarmı aşılama yaptıracaksın biraz vucudunu dinlendirsen birazda bitkisel denesen öyle hamile kalan çok kişi var tüp bebek yaptırıp tutmayanlar bitkilerde tutturuyorlar çocugu ben bu ay tutturamazsam gitmicem bitkisel yapacam okuyun bi bir çok kişi nasılda hamile kalmış..
evet cnm adet oldum tam çatlatma iğnesini vurduktan 15 gün sonra adet oldum.doktor muayene etti yumurtların çatlamış iğne ıle ama sonuc olumsuz işte.2.aşılamaya yarın başlıcan iğne kullanmaya
zaten bu da olumsuz olursa inanın 8-10 ay hiç bişi yapmıcam akışına bırakıcam
canım herşey yolunda gibi gözükyor şansın bol olsun sonunda hayırlar sevnçler olsunnnnnnn....
gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam
canım çatlatma ignesinden 8gün sonra falan hiç kasık agrıların olurmuydu gaz sancısı gibi şöyle nefes kesen agrıların olmadımı hiç anlatırmısın ne gibi şikayetlerin vardı bizde agrımız vardiye boşa umutlanmamş oluruz
evet cnm adet oldum tam çatlatma iğnesini vurduktan 15 gün sonra adet oldum.doktor muayene etti yumurtların çatlamış iğne ıle ama sonuc olumsuz işte.2.aşılamaya yarın başlıcan iğne kullanmaya
inşallah hep beraber iyi sonuç alalım canım seninde çoğu gitti azı kaldı sakin ol bence ve test yapma adetin geçene kadar bende öle yapıcam ama aşılamadan sonra dr kesin jel evricek progesteron jel o yüzden adet olmam heralde bırakana kadar ama varsa nede olsa ben burdayım anneciğim diyecekler inşallah
canım üzüldüm rabbim yardımcın olsun SMGE bize ne akdar umut olmuştu dedimki bu topikten hiç negatif çıkmayacak heralde ama tam tersi SMGE den sonra hamiş olmadı henüz üzgünüz ama bu kadarla kalır inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah bidahaki seferde tutar
olmazmı gece uyurken bıle hıssedıodum gayet çok vardı kasıklarımda şişlik gergınlık göğüslerım enaz 1 beden buymustu ama hepsi sanırım ilaçlardanmış
benimde çatlatma ignesini vurunalım bugün 111. günü çatlatma ignesinde 15 sonra adet görüldüğü dogrumu yani ozaman benim test yapmam için günümün geçmesini beklememe gerek yoktur demi 15 günü kırmızı kartsız atlatırsam idrar testinde çıkarmı acaba
gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam[/
ıns bıdahakı ay hamıle kalırsın canım sakın uzulme herseyde bı hayır vardır ,boyle uzulme demesı kolay bılıyorum ama elımızden baska bısey gelmıyor...
gunaydın kızlar.dün adet oldum doktorumla konustum erken olmussun dedı.AMA YINE DE KAN TESTİ YAPTI BAna . yanı kısacası yarın tekrar puregona başlıcam[/
ıns bıdahakı ay hamıle kalırsın canım sakın uzulme herseyde bı hayır vardır ,boyle uzulme demesı kolay bılıyorum ama elımızden baska bısey gelmıyor...
dün azcık ağladım ama sonra saçmaladıgımı farkettım allahım yardımcım oldu ve bgn içim rahat sakınım.çünkü kocamdan sorun yasıoruz ben ağlamaya başalyınca bana geldı dedı kı eğer cocugumuz olmassa benı bırakabılırsın senın uzulmene dayanmam dedive ben bukadar cok sevdıgım adama bunu hissettırdıgım için kendımden utandım kendını eksık hıssetırdım ona.allah bızı ayırmasın gerısı kolay dıe dusunuorum okadar artık eşimin yanında 1 damla gözyaşı dökmeyı bırakın konusunu bıle acmıcam
arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...
arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...
ml sayıları çok yüksek degilmi ya ilk defa böyle bişey duydum canım hadi bakalım hayırlı haberler alasın inşallah
dün azcık ağladım ama sonra saçmaladıgımı farkettım allahım yardımcım oldu ve bgn içim rahat sakınım.çünkü kocamdan sorun yasıoruz ben ağlamaya başalyınca bana geldı dedı kı eğer cocugumuz olmassa benı bırakabılırsın senın uzulmene dayanmam dedive ben bukadar cok sevdıgım adama bunu hissettırdıgım için kendımden utandım kendını eksık hıssetırdım ona.allah bızı ayırmasın gerısı kolay dıe dusunuorum okadar artık eşimin yanında 1 damla gözyaşı dökmeyı bırakın konusunu bıle acmıcam
cok guzel dusunmussun canım ,bu guzel nıyetınden dolayı ıns bır an once alırsın bebegını kucagına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?