- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
dün azcık ağladım ama sonra saçmaladıgımı farkettım allahım yardımcım oldu ve bgn içim rahat sakınım.çünkü kocamdan sorun yasıoruz ben ağlamaya başalyınca bana geldı dedı kı eğer cocugumuz olmassa benı bırakabılırsın senın uzulmene dayanmam dedive ben bukadar cok sevdıgım adama bunu hissettırdıgım için kendımden utandım kendını eksık hıssetırdım ona.allah bızı ayırmasın gerısı kolay dıe dusunuorum okadar artık eşimin yanında 1 damla gözyaşı dökmeyı bırakın konusunu bıle acmıcam
canım karsı taraftan uzulme demek cok kolay bılıyorum ama ıster ıstemz uzuluyoruz karalar baglıyoruz sonra gecıyor atlatıyouz hepımız aynı seylerı yasıyoruz.
fazla uzulmek ısyan olurr.
allah hepımızın sabrını sınıyor bunları yasamamızı ıstedıgı cın bız yasıyoruz ınsallah sabrımıızn sonu guzel olacak ben ınanıyourm.
arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...
34 mm çok buyuk dıılmı gülnihalcım ya bizim 19 mm di çatlattılr
canım karsı taraftan uzulme demek cok kolay bılıyorum ama ıster ıstemz uzuluyoruz karalar baglıyoruz sonra gecıyor atlatıyouz hepımız aynı seylerı yasıyoruz.
fazla uzulmek ısyan olurr.
allah hepımızın sabrını sınıyor bunları yasamamızı ıstedıgı cın bız yasıyoruz ınsallah sabrımıızn sonu guzel olacak ben ınanıyourm.
krizantem cnm gercekten bgn çok daha iyiyim allah herkese her istedıgını verseydı hemen değer bılmeyen insanlardan olabılırdık demekkı biraz daha zorlıcaz sansımızı napalım umarım o hayırlı günler cok uzakta deıldır
canım ben bu buyuyp kuculme olayını pek anlayamadım ama ben senden 2 gun ondeyım yanı benım ne olmus oluyor?son durum?
benımde 22,20 19 ıken catladılar ,bugun asılamamın 5. gunu catladıktan sonra kuculup sonradan tekrar buyuyorlarmıs oyle dedı doktor gorcez artık ne olacagını.
banada oyle geldı ben yumurtalar catlayınca yok oluyorlar sanıyordum oyle degılmıs tekrar buyuyorlarmıs hayırlsıı bakalım,sen ultrasonda kendın hıc gormedınmı yumurta yokmuydu ortalıkta?
dün azcık ağladım ama sonra saçmaladıgımı farkettım allahım yardımcım oldu ve bgn içim rahat sakınım.çünkü kocamdan sorun yasıoruz ben ağlamaya başalyınca bana geldı dedı kı eğer cocugumuz olmassa benı bırakabılırsın senın uzulmene dayanmam dedive ben bukadar cok sevdıgım adama bunu hissettırdıgım için kendımden utandım kendını eksık hıssetırdım ona.allah bızı ayırmasın gerısı kolay dıe dusunuorum okadar artık eşimin yanında 1 damla gözyaşı dökmeyı bırakın konusunu bıle acmıcam
rabbim kalbindeki böyle güzel düşünceleri eşine olan sevgiyi destegi karşılıksız bırakmaz inşallah abiminde spermlerinde sorun vardı 2 aşılama yapıldı tutmadı tüp bebek yaptırdılar 3 tane düşün 3 tane tuttu 1 tanesini aldırdılar 2 tane çok saglıklı çok tatlı biri kız biri erkek bebişleri var şimdi kucaklarında hemen öyle pes etmeyin canım yaa tıp ilerledi canım sıkma canını
senınkıler 40 ml felan olmustur:dance: ay anlamadım bende bu buyulup kuculmelerden:)
kızlar ben hiç jel falan kullanmıyorum hiçte kullanmadım ben dupaston kullanıyorum günde 2 tane 10 sürüyor dr durumuma baktı herşey yolunda çatlamış bir kutu daha vericem 14 gün kullanıcaksın birde folbiol kullanıcaksın dedi en son gittigimde
arkadaslar sımdı kontrolden geldım asılamamın 5. gunu doktor baktı ve cok ıyı kalan bı yumurtada catlamıs ve dollenmeye hazırlanıyorlar buyumusler dedı,34, 33,36 ml felanlarmıs. doktorum dedıkı yumurtalar önce buyuyorlar catlatma ıgnesı ıle catlayıp kuculuyorlar sonrada dollenmeye hazırlanmak ıcın buyuyorlar dedı senınkılerde su an oyle ıyıye ısaret bunlar dedı hayırlısı bakalım bunları ılk duydum, banada jel verdı 11 gun kullanıcam 2 gun bırakıcam adet olmazsam doktora gıdıcem...
arkadaslar yokmu ultrasonda catlama sonrası yumurtalarına bakan:))
benım doktor asılamayı yaptıktan sonra spermler nereye gıtmıs bı bakalım dedı o arada yumurtalarada baktı bırı catlamıstı bırı catlamamıstı.
catlamayan yumurta orda gorunuyor yuvarlak kocaman her muayenede gordugumuz gıbı
catlamıs olan yumurtam vardı benım 1 tanede o gorunmuyor kaybolmus catlamıs oluyor yanı yerınde yeller esıyor anlayacagınız.
benım doktor asılamayı yaptıktan sonra spermler nereye gıtmıs bı bakalım dedı o arada yumurtalarada baktı bırı catlamıstı bırı catlamamıstı.
catlamayan yumurta orda gorunuyor yuvarlak kocaman her muayenede gordugumuz gıbı
catlamıs olan yumurtam vardı benım 1 tanede o gorunmuyor kaybolmus catlamıs oluyor yanı yerınde yeller esıyor anlayacagınız.
canım aslında çatlama denilen şey yumurtalıklarımızda olgunlaşan yumurtanın yumurtalıklardan bırakılarak serbest kalmasıdır ... yani çatlama diye bişi yok aslında bu halk dilinde böyle ve yumurtalar yumurtalıklarımızda olduğu sürece usg de görünürler tüplerde olunca görünmüyorlar biliyorsunuz rahim filmini tüpleri ancak o şekilde görüntülerler oda zaten olmaz yani çatlayan yani serbest kalan yumurta tüplkere geçer ordada usg de görünmezler .. bu arada benim de senden öğrenmek istediğim bişi var bu spermler nereye gitmiş bakalım demiş ya dr un ona nasıl baktı aşılama esnasında iken usg ile görüntüleyenler varmış sperlerin nereye gittiğini nasıl görüntülüyorlar nasıl bakıyorlar anlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?