Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben bu buyuyp kuculme olayını pek anlayamadım ama ben senden 2 gun ondeyım yanı benım ne olmus oluyor?son durum?

banada oyle geldı ben yumurtalar catlayınca yok oluyorlar sanıyordum oyle degılmıs tekrar buyuyorlarmıs hayırlsıı bakalım,sen ultrasonda kendın hıc gormedınmı yumurta yokmuydu ortalıkta?

ya dr bana çatlamış dedi ben sevincimden yumurtaya falan bakmadım valla..

canım jelden kastım progesteron hormonu zaten duphastonda progesteron hormonudur progesteron hormonunu aldığın sürece adet olmazsın bırakınca progesteron gerilemeye başlar başlar o zaman adet olunur o yüzden sen duphastondan sonra adetini bekle veya test yap

canım kusura bakma ama ben hiç bişi anlamadım yani benim bildiğim kadarı ile yumurtalar 18-22 mm arasına geldiklerinde çatlayıp karın boşluğuna atılırlar burdan tüplere geçip döllenmeye hazır olurlar spermle karşılaşırsa bebiş olur zaten şimdi senin kalan son yumurtanda çatladıysa döllenmeye hazırlanıyorsa eğer burda sperm gerekiyor yani ilişki önerdimi dr un yani yumurta çatlamak için önce büyüyüp sonra çatlayınca küçülüp sonra döllenmek için büyüyolar diye bişi duymadım ben hiç adet olma veya döllenme mekanizması şöyledir adet siklusunun 14 gün kadar öncesinde yumurta çatlayacak kadar büyür çatlar karın boşluğuna atılır ve o zaman usg de görünmez sonra tüplere geçer ve spermle karşılaşırsa döllenişr yumurta çatladığı andan itibaren progesteron hormonu salgılar ve eğer döllenme olmazsa progesteron bi yere kadar salgılanır sonra durur ve kalınlaşan rahim progesteron hormonunun gerilemeye başlamasıyla kanayarak dökülür adet budur eğer döllenme olduysada salınan progesteron hormonu durmaz artar ve rahimde bebeği korur bu hormonda uyku duygusallık şişkinlik ve gaz problemi yapar ve bunlar bu yüzdne hamilelik belirtisidir hem bu arada bunu söylemişken arkadaşlar aşılamadan sonra aldığımız progesteron hormonları bu jel olabiliri duphaston olabilir veya progestan olabilir fqarketmez bu hormon alınınca yan etkileri hamilelik belirtisine çok benzer bu yüzden bizleri yanıltmasın

arkadaslar yokmu ultrasonda catlama sonrası yumurtalarına bakan:))

benım doktor asılamayı yaptıktan sonra spermler nereye gıtmıs bı bakalım dedı o arada yumurtalarada baktı bırı catlamıstı bırı catlamamıstı.
catlamayan yumurta orda gorunuyor yuvarlak kocaman her muayenede gordugumuz gıbı
catlamıs olan yumurtam vardı benım 1 tanede o gorunmuyor kaybolmus catlamıs oluyor yanı yerınde yeller esıyor anlayacagınız.

gülnihal cim canım 33 34 mm çapında yumurta olmaz çatlamayıp büyümeye devam ederse bu çaplarda kist olabilir ancak farzzedelimki dr un hiçbirimizin bilmediği bişi söyledi mesela yumurtalar çatlamadan önce 34 mm lere kadar çıkıyor sonra çatlıyor diyelim o zaman henüz çatlamamış demektir ki o zaman neden aşılama yaptı 33 34 mm diye sana bişi söledimi direk yani bunları iyice öğren ben ilk defa böle bişi duyuyorum ters bişi olmasın canım benim dikkat et yani 33 mm ne alaka yaaa dr un kim ?

canım kusura bakma ama ben hiç bişi anlamadım yani benim bildiğim kadarı ile yumurtalar 18-22 mm arasına geldiklerinde çatlayıp karın boşluğuna atılırlar burdan tüplere geçip döllenmeye hazır olurlar spermle karşılaşırsa bebiş olur zaten şimdi senin kalan son yumurtanda çatladıysa döllenmeye hazırlanıyorsa eğer burda sperm gerekiyor yani ilişki önerdimi dr un yani yumurta çatlamak için önce büyüyüp sonra çatlayınca küçülüp sonra döllenmek için büyüyolar diye bişi duymadım ben hiç adet olma veya döllenme mekanizması şöyledir adet siklusunun 14 gün kadar öncesinde yumurta çatlayacak kadar büyür çatlar karın boşluğuna atılır ve o zaman usg de görünmez sonra tüplere geçer ve spermle karşılaşırsa döllenişr yumurta çatladığı andan itibaren progesteron hormonu salgılar ve eğer döllenme olmazsa progesteron bi yere kadar salgılanır sonra durur ve kalınlaşan rahim progesteron hormonunun gerilemeye başlamasıyla kanayarak dökülür adet budur eğer döllenme olduysada salınan progesteron hormonu durmaz artar ve rahimde bebeği korur bu hormonda uyku duygusallık şişkinlik ve gaz problemi yapar ve bunlar bu yüzdne hamilelik belirtisidir hem bu arada bunu söylemişken arkadaşlar aşılamadan sonra aldığımız progesteron hormonları bu jel olabiliri duphaston olabilir veya progestan olabilir fqarketmez bu hormon alınınca yan etkileri hamilelik belirtisine çok benzer bu yüzden bizleri yanıltmasın[/QUOTE]

kuzunuz bende ılk duydum canım bılmıyorum nasıl oluyor ya benım yumurtalar catlamadı oylece duruyor yada doktorun dedıgı gıbı bılemıyorum..

ıns bı terslik yoktur yaaa aglıcam şımdı neyse moralımı bozup aklıma kötü şeyler getirmicemmm(((

canım aslında çatlama denilen şey yumurtalıklarımızda olgunlaşan yumurtanın yumurtalıklardan bırakılarak serbest kalmasıdır ... yani çatlama diye bişi yok aslında bu halk dilinde böyle ve yumurtalar yumurtalıklarımızda olduğu sürece usg de görünürler tüplerde olunca görünmüyorlar biliyorsunuz rahim filmini tüpleri ancak o şekilde görüntülerler oda zaten olmaz yani çatlayan yani serbest kalan yumurta tüplkere geçer ordada usg de görünmezler .. bu arada benim de senden öğrenmek istediğim bişi var bu spermler nereye gitmiş bakalım demiş ya dr un ona nasıl baktı aşılama esnasında iken usg ile görüntüleyenler varmış sperlerin nereye gittiğini nasıl görüntülüyorlar nasıl bakıyorlar anlatırmısın?

canım asılamayı yaptıktan sonra doktorum 5 dakıka dınlendırdı benı
sonra muayene ettı hem yumurtalara bakalım hemde spermlere dedı
usgde rahım bosluguna bakıyor zaten spremlerı oraya enjekte edıyor ya baktı bende esımde gorduk spermlerın durdugu yerı hata doktorum cok guzel bır yere gıtmısler dedı.
bırde doktorum asılamayı yaparken sey dedı sız ılıskıye gırerken tam rahım bosluguna denek gelmez ama bız menılerı rahım bosluguna salıyoruz dedı
.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|infertilite sorunu .|Tedaviye Başlangıç Tarihi|Aşılama Tarihi |Test Tarihi|Durumu
1|Mis33|33| belirtilmedi |belirtilmedş |belirtilmedi| 04.08.2010|18.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
2|LOVER1984|26| belirtilmedi |eşte sperm sorunu |belirtilmedi| 02.08.2010|17.08.2010| maalesef :çok üzgünüm:
3|krizantem20|22| 30.07.2010|pıhtılaşma ve sebepsiz |01.08.2010| 10.08.2010 |25.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
4|turko|25| 28.07.2010 |pko |30.07.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
5|gulnihal|31| belirtilmedi |prolaktin yüksekliği |02.08.2010| 11.08.2010 |24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
6|SMGE|27| belirtilmedi |pko |belirtilmedi| 27.07.2010|11.08.2010 | İLK HAMİŞİMİZ :CüvCüv::CüvCüv:
7|kuzunaz|26| 02.08.2010 |polikistikover |04.08.2010| 17.08.2010|belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
8|rabiak|23| 29.07.2010 |belirtilmedi |belirtilmedi| 11..08.2010|24.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
9|nomadic|28| 08.10.2010|prolaktin sorunu |10.08.2010| belli değil |belli değil | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
10|gamzelife|31| 19.07.2010|belirtilmedi |21.07.2010| 29.07.2010|13.08.2010 | inşallah hamiş olacak:CüvCüv::CüvCüv:
11|Moonlight|belirtilmedi| 17.07.2010|belirtilmedi |19.07.2010| 30.07.2010|13.08.2010 | maalesef :çok üzgünüm:

[/table]

krizantem senin test günün 25 indeymiş canım inşallah pozitif sonuç alırsın bu arada gamzelife ın sonucu neydi kıslar negatifmiydi cuma günü girdim baktım negatifdi yanlış hatırlamıyorsam söyleyin onuda düzelteyim

slm kızlar geldim,
öğle arası 1,5 saat aram var devlet memuru olunca. evim de işime çok yakın. eve gidince bi yatmışım. emsai 13:30 da başlıyor. kalktığımda saat 13:45 idi. nasıl geldiğimi bilemedim işe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…