Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya evet arkamdan kimseyi sürükleyemedim daha inşallah hepiniz peşime takılırsınız

arkadaşlar hsgde spekulum çok acıtmıştı canımı aşılamada da spekulumla açılacak acıyormu yine sadece o korkutuo
bu arada aşılama yapan butun arkadaslar allah ol demiştir hepimiz için inşallah..

TURKO cnm benim çatlatma iğnemin 18. günü yani aşılamamın 16. günü silik çıktı acele etme moralin bozulur durduk yere adetinin gecikmesini bkle

haklısın canım yaa işte bilirsin sabırsızlanıyoruz bu arada bebişle aranız nasıl iyimisiniz ayy anne kız dicektim kız kızınmı olacak ne bacımm az daha öyle yazacaktım

benim hsg daha zordu aşılamadan. kanallar tıkalı oluyo onlar açılıyo ozaman bu kadar acıyo demişti çeken dr. aslında aşılama 10 15 dk lık bi olay spekulum dan sonra enfazla okadar acı duyarsın çok fazla deil yani ama kendini sıkmaman kasmaman lazım

arkadaşlar hsgde spekulum çok acıtmıştı canımı aşılamada da spekulumla açılacak acıyormu yine sadece o korkutuo
bu arada aşılama yapan butun arkadaslar allah ol demiştir hepimiz için inşallah..

canım benimki aşılama degil eşimin ve benim raporumuz yok hepsini parayla alıyoruz ignelerin ssk rapor istiyor çünkü yani maddi manevi sürükleniyoruz benide duana kat canım yaaa bu ikinci denemem kızımdan sonra

AMİN CNM ALLAH HER İSTEYENE BU DUYGUYU TATTIRSIN. tatlım daha cumadan sonra görünürmüş kese cuma veya cumadan sonra gidecem doktora. inşallah iyidir bi sorun yoktur.

inşallah canım kalp atışlarını duyduğundada yaz bize olurmu seninle birlikte paylaşalım heyecanını bu bile çok güzel biliyomusun

ayy kızlarr dr neler açıyor öyle canlarım yaa canınızacıyordur be allah yardımcınız olsun cümlemizinde..

inşallah canım kalp atışlarını duyduğundada yaz bize olurmu seninle birlikte paylaşalım heyecanını bu bile çok güzel biliyomusun

ewet osesin senin karnındaki küçücük şeyden geldigine inanamıyosunuz rabbim oduyguyu sizlerede tattırsın inşallaahhhhhhhh bizde heyecanla sizin yazdıklarınıza heyecanlanalım kızlarr inşallah..

canım benimki aşılama degil eşimin ve benim raporumuz yok hepsini parayla alıyoruz ignelerin ssk rapor istiyor çünkü yani maddi manevi sürükleniyoruz benide duana kat canım yaaa bu ikinci denemem kızımdan sonra

aa sen ikinci için uğraşıosun ozaman daha cabuk olur çunku rahim gebeliğe alışıktır dusunsene neden ılkı tup bebek olanların 2si normal oluo genelde çunku rahim tanıo artık gebeliği olucak ınsallah senınkıde rabbim kımsyı evlatsızlıkla ımtıhan etmesın yada dayanacak güç ve sabır versin şu mübarek ayın ve hz muhammet sav. yzu suyu hürmetine...aminn

Arkadaşım aynen bende öyleyim sizin kaçıncı gün bugün

canım benim 7 agustosda aşılamam yapıldı bugün 10. gün kasıklarımda agrı gögüslerde acı hissi dokunamıyorum ve bide uyku hali cuma günüde test yapıcam bakalım hayırlıısı umarım hepimiz agustos anneleri oluruz simge gibi inşlhh..

amiinnnn. canımm benim kızımda ignelerle oldu ilk denemelerde kist olmuştu ikinciyede 6 günüm geçti kist oldu gene diye üzüldüm belimagrıyordu adet olamıyorum gene diye düşünmüştş bende pko var pek düzenli olamamda öyle zannetmştim korkarak gittim gözyaşıyla döndüm sevinçten aglamıştım ilkkez.. rabbim sizlerede nasip etsin işte resimdeki benim kızım 3 yaşın içinde dr arayı açma daha zor olur dedi by ikinci denememiz digerinde olmadı yine ugraşıyoruz işte

ayy inşallahhhhhhhhhhhhh...

acayi mimoza ben test günlerimiz aynı sayılır bakalım inşallah sizlere güzel heberler veririz vede sizlerdende güzel haberler duyarızz..

allh bağışlasın çok tatlı maaşallh sonunda olacak nasılsa dermansızz dertle uğraşmak daha zor onun için hiç stres etmıyorum ben ya diyorum en sevdiğklerimden biri yada kendim kanser olsaydım o dahada zor en azından güzel bişey için uğraşıyorum
doktorumda oyle soyledıı sızın coocuğunuz olacak ama bıraz ugrasacaksınız dedi varsın uğraşalım sonunda o miss kokuyu duyalımda demi.:).
hepinize iyi geceler diliyorum kıslar ben artık yatayım hepinizle tanıştığım için mutluyum yoldaşlarım ve derttaşlarımsınız iyiki varsınız..

tşkler canım darısı başınıza......dr öyle dediyse dogrudur ben ilk tedaviye başladıgımdada drum öyle demişti olacak olacak merak etme ama biraz sabır demişti ve allahta verdi şükürinşallah sanada en kısa zamanda tattırır o duyguyu..

bende kaçar ...Allah bu mübarek günler hatırına en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun hayırlı mutlu haberler alalım inşallah iyi geceler.. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar,
eminim herkes uyuyodur.kendimi vardiyeli işçi gibi hissettim. akşam ve gece ben giremiyorum nete. ben sabah 8 akşam 17.30 vardiyesini teslim aldım. ama inanın akşam ve gece olan yazışmaları okudum. aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. tedaviye yeni başlayanlara ve sonuç bekleyen arkadaşlara da hayırlı haberler diliyorum. listeye eklenmek isteyen arkadaşları kuzunaz ekleyecektir. onun bugün aşılaması var. benim test günüme kaldı 1 gün. hepimiz hakkında hayırlısı olsun...

günaydın herkese. bu yeni günde yeni güzel hayırlı haberler alalım inşallah....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…