Merhaba Günaydın herkese a.s.
Aşılama tam olarak nasıl yapılıyo fisfisfis
Tedavi nasıl başlıyor ve nasıl yapılıyor yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi :kedi:
günaydın kızlarrrrr... miissss az kaldı yarın o güzel haberi alırsın inşallahh şimdi bugün geçmez sana meraktan güzel haberlerini beklicez canımagrın sızın falan varmı..
Günaydın canım.Aşılamaya adetin 2.yada 3.günü hap yada igne veriyo doktor onları kullanmaya başlıyosun.Sonra 2 gün arayla yumurtalara bakıyo 18 mm geçtiginde çatlama ignesi yaptırıyosun 36 saat sonra aşılama ypılıyo.Eşinden spermleri alıp labaratuarda ayırıyolar onları sonra bi spekul aracılıgıyla rahme gönderiyolar.
Merhaba Günaydın herkese a.s.
Aşılama tam olarak nasıl yapılıyo fisfisfis
Tedavi nasıl başlıyor ve nasıl yapılıyor yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi :kedi:
aramıza hoşgeldin istiklal.
gerçi bilgilerinde bekar yazıyor ama. aşılama için öncelikle senin ve eşinin tam bir kontrolden geçmesi gerekiyor. kadın için kan tahlillleri, ultrason, rahim filmi ve benzer işlemler, erkek için de sperm testi, ultrason ve benzer testler gerekiyor. onlar yapıldıktan sonra doktor aşılama için karar veriyor.
günaydın turkocum,
ay sorma çok gerginim ben. sanki hastalanacakmışım gibi geliyor. geçen ay da test günü hastalanmıştım ya fobi oldu şimdi.inan tuvalete gitmeye bile korkar oldum. sabah ped falan da koydum hastalanacağım diye. hiç olumlu şeyler hissetmiyorum turkooooooo
canım ya bir topikte okudum genelde hesi adet olacagım zannetmiş adet agrısı gibiymş ve hamile olduklarını ögrenmşler birde hamile kalınca akıntı çok oluyor ben her bişey geldiginde aha adet oldum derdim ama hiç kırmızı kartı görmemiştim sende görmezsin inşallah bebişin agrısıdır inşallah smgede adet agrısı çektigini söylemişti
günaydın gülnihal,ben gerginim biraz.bi kaç önceki mesajımı oklursan görürsün. sen nasılsın bugün.
Kızlar günaydın aşılama öncesi ve sonrası oruç tuttunuzmu ?Benimde yarın 2.aşılamam yapılacak oruç tutmuyorum ama huzursuzum acaba tutsamıydım?
Kızlar günaydın aşılama öncesi ve sonrası oruç tuttunuzmu ?Benimde yarın 2.aşılamam yapılacak oruç tutmuyorum ama huzursuzum acaba tutsamıydım?
gunaydın özlem benimde aşılamam ramazana denk geldi ve 3 gün tutamadım aşılama oldugum gün ve muayene oldugum gunler,huzursuz olmana gerek yok keyfi tutmuyor degılız..
bence tutma özlem oruç,
özellikle aşılama günü ve takip eden 3 gün kendine çok dikkat et, gıdana çok dikkat et. vücut direncinin yüksek olması lazım. ben yarın test yapıcam. bende ilk 3 gün tuttum. şimdi bekliyorum tekrar tutmak için.çok zor bu sıcaklarda oruç tutmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?