günaydın kızlar..aranıza yeni katıldım bende bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım..farlutal kullandım adet olmak için ..kullanmazsam olamıyorum..5 gün geçti hala olamadım..oofff çok sinirliyim..kızlar ben bi araştırma hastanesinde doç dr.un özeline gidiyorum..acaba aşılamayı ssk karşılıyormu canlarım ya..hiç bi bilgim yok 3 yıllı dolddurduk..ilaçlar pahalımı..kaç gün iğne olucam..pko var bende ve eşimde sperm hareketsizliği tam sınırda
günaydın herkeseeee
günaydın krizantem, nasılsın bugün?
ıyıyım canımm ıste napıyım hergun kalktıgımda gun sayıyorum bugun 8.gun dıyehihoyyyt
sen nasılsın test gunun ne zaman?
Arkadaşlar günaydın naslsınz
yarın test günüm krizantem.
ay sorma çok gerginim ben. sanki hastalanacakmışım gibi geliyor. geçen ay da test günü hastalanmıştım ya fobi oldu şimdi.inan tuvalete gitmeye bile korkar oldum. sabah ped falan da koydum hastalanacağım diye. hiç olumlu şeyler hissetmiyorum.
günaydın acayi, hoşgeldin. ben de şimdi nasıl olduğumu yazmıştım arkadaşa. ben çok gergin ve sinirliyim ya sorma.sen nasılsın?
ayy keske benımde yarın test gunum olsaaa cok heyecanlı olurum sanırımeyvahedigeldismile
evet sende fobı olmusalsanaalsanasmile
neden olumsuz dusunuyosun bakıyım olumlu dusunkı olumlu olsun dımı ama?
bugun bı ıdrar testı yapsaydın az bıraz bellı olurdu canım ya neden yapmadın?
Canım miss33 bende aynen çok gerginim bugün 12. günüm günler geçmiyo arada çok ağrım oluyo her an adet olucam sanki
simge hamile olduğu halde, idrar testinde 2. çizgi çok silik çıkmış. idrar testi doğru göstermiyor. bi de dedim ya negatifi görmek istemiyorum artık.aşılama için son şansımdı bu. ay da olmasa baya bi mola vermem gerekecek. tüp için uğraşıcaz sonrada. onun için olumlu olmasını çok istiyorum inan.
merhaba kızlar yazdıklarınızı büyük bir dikkatle takip ediyorum çünkü eylülde benim de aşılamam var. yani inşallah sizin yaşadıklarınızı ben de yaşayacağım. ilk aşılamam olacak ve çok heyecanlıyım. daha önce yazmıştım ben yarım rahimliyim bir de kimyasal gebeliğim var. eşimde bir sorun yok bir de hipotiroid çıktı ilaç kullanıyorum şimdi. aşılama için ilaçlarım dolapta bekliyorlar ben de bir an önce adet olmayı bekliyorum. Rabbim inşallah hepimizi evlat sahibi yapar....
merhaba kızlar yazdıklarınızı büyük bir dikkatle takip ediyorum çünkü eylülde benim de aşılamam var. yani inşallah sizin yaşadıklarınızı ben de yaşayacağım. ilk aşılamam olacak ve çok heyecanlıyım. daha önce yazmıştım ben yarım rahimliyim bir de kimyasal gebeliğim var. eşimde bir sorun yok bir de hipotiroid çıktı ilaç kullanıyorum şimdi. aşılama için ilaçlarım dolapta bekliyorlar ben de bir an önce adet olmayı bekliyorum. Rabbim inşallah hepimizi evlat sahibi yapar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?