Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar bende 6 kasımda gideceğim doktora ve 13 haftalık oluyoruz sizce cinsiyetini söylermi acaba doktor ve bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetiniz 12 haftalık iken hisseden varmı ...

benimde 13.haftada soyledı yüzde seksen dedı belkı sanada ıhtımalllıde olsa bısey söyler doktorun..

Kızlar bebisimizi gördük ellerin ve bacaklarını falan gayet net gördük ve ikili testimizde iyi çıktı kan sonucun ise 10 gün sonra çıkacak allahım hepimize sağlıcakla kucagiimza almayı nasip eder inşallah...

arkadaşlar kızım olacak minik prenses :) çok mutluyum çok sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah

Çook sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah )) Benimde KIZIM olacak )) dr %90 kız dedi bu hafta yine gelin dedi netleştirelim dedi.. ama % 90 iyi rakam çook mutlu oldummm kızım olsun istiyordum hep ...Bu arada çin takvimi yalan hiç inanmayın .Çİn takvimine göre benim erkekti ayrıca hani şu yapılan batıl oyunlar var ya hep erkek çıktı ama güzel kızım olacakkkkk ))

slmlar herkese çarşamba günü ikili test sonucumu alacam .ama bebişim kordonla cinsiyetini kapattı göremedik)sizde de böyle olan var mı ya da kız erkek cinsiyeti belli olanlar bariz belirtiler var mıydı.çook merak ediyoruuuuuuuuum

bende uzun süredir formu takip ediyor ama yorum yazmıyordum. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik.Bir tane kızım vardı şimdi ise bir oğlum olacakmış...

bende uzun süredir formu takip ediyor ama yorum yazmıyordum. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik.Bir tane kızım vardı şimdi ise bir oğlum olacakmış...

Tebrikler Allah analı babalı büyütsün.Benimde oğlum var ikinciyi kız istiyorum ama tabi hayırlısını versin Rabbim.

cinsiyetini öğrenen anneler Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benim oğluşum artık hareketlendi pıt pıt yemek yeyince hele tepki veriyo hamdolsun onu verene kurban sizler napıyosunuz nasıl geiyor herhangi değişiklikler hissediyormusunuz vucudunuzda felan bende çok baş ağrısı ve nabız artışı var oda normalmış sordum dr a

bende haftaya gidicem kontrole bebişimi görücem inşallah cinsiyetinide merak ediyorum belli olur inşallah herkese sağlıklı sıhhatli bulantısız günler

selam kızlar.çin takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutan var mı.daha benim belli değil ama çin takvimine göre kız çıkıyor sizi de merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre vermiş , benimde hem takvim hem o batıl oyunlar hep erkek dedi, çevremdeki herkes %95 erkek tahmininde bulunmuşlardı ama tam tersi çıktı :) cinsiyetini öğrenmek ayrı bir heyecan kattı , kızım diye sevebilmek çok güzel !!!

kızlar bebişleriniz nasıl iyilermi siz nasılsınız iyisinizdir inşallah hiç kimse artık hiç bir şey yazmıyor ne oldu bize yazak paylaşak sorunlarımızı bizim bebişin cinsiyetini aralık 5 de gittiğimizde göreceğiz allahın izni ile inşallah bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…