cinsiyetini öğrenen anneler Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benim oğluşum artık hareketlendi pıt pıt yemek yeyince hele tepki veriyo hamdolsun onu verene kurban sizler napıyosunuz nasıl geiyor herhangi değişiklikler hissediyormusunuz vucudunuzda felan bende çok baş ağrısı ve nabız artışı var oda normalmış sordum dr a
2 gün önce oğlum olacak diye mesaj yazmıştım sevinçle ama aynı gün 3 lü tarama testimde yapıldı ve down sendromu riski çıktı ve amniyosentez yaptıracağım.İkili testte 10000/1 olan risk üçlü de 238/1 olmuş
kızlar bebişleriniz nasıl iyilermi siz nasılsınız iyisinizdir inşallah hiç kimse artık hiç bir şey yazmıyor ne oldu bizeyazak paylaşak sorunlarımızı bizim bebişin cinsiyetini aralık 5 de gittiğimizde göreceğiz allahın izni ile inşallah bakalım hayırlısı...
biz de 8 aralık da kontrole gideceğiz cinsiyeti o zaman belli olacak inşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi en önemlisi bu:)
ben bu salı elevit kullanmaya başladım ama içtikten sonra gelen koku midemi alt üst ediyor bunu yaşayanlar varmı? inşallah zamanla alışırım çünkü dün aç-tok lavabodaydım berbattıbir yandan da içmeyi çok istiyorum çünkü çok yemekten tiksindim vitamin olsun istiyorum bebişime...
bir de çok bulantılı olduğumdan dramamine kullandım 5. haftadan beri onu da bıraktım her hapın yan etkileri vardır kullanmamaya çalış dedi doktorum sizler de durumlar nasıl?
2 gün önce oğlum olacak diye mesaj yazmıştım sevinçle ama aynı gün 3 lü tarama testimde yapıldı ve down sendromu riski çıktı ve amniyosentez yaptıracağım.İkili testte 10000/1 olan risk üçlü de 238/1 olmuş
Aklım zihnim ermiyor ya şu tarama testlerini neden yaptırıyorsunuz sadece bir tahmin için TABİKİ HERKESİN KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCESİ AMA BEN ANLAYAMIYORUM DOKTORLAR NEYİ TAM BİLEBİLİRKİ KOCA BİR AYET VARKEN BENDE ÇOK MUALLAKTA KALMIŞTIM YAPSAMI YAPMASAMMI DİYE AMA VAZGEÇTİM KESİNNLİĞİ NET OLMAYAN BİŞEY İÇİN
kusura bakmayın ama cok yanlış düşünüyorsunuz ayet ne bılecek sızın karnınızdakı bebegın sorunu yada nasıl çözeceek?
teknolojı bu kadar ilerlemiş ev bvızler teknolojı cagında yaşarken elımzıde bu kadar olanak varken niçin yaptıırılmasın ya dogacak bebegınzıde problem varsa neye dayanark kesın konusuyorsunuz yada neye guvenıyorsunuz? hıc yakınınızda engellı bır cocuk varmı ona bakmak nedır bılırmısınız yada hergun gozlerıne bakınca ölmeyı...eger bole bır rısk varsa oturup düşünmek en mantıklısı bu testler sayesınde hasta dogumlar baya azaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?