kızlar kan değerleriniz nasıl benim iyi çıktı doktor işlenmiş et ürünlerini yasakladı bana salam sucuk filan zaten hiç sevmem hamililelikte hiç daha yemem kola kahve bitki çayları nane maydonoz kesinlikle tüketmiyorum[/QUOTE
nane neden yenmemesi gerekiyor? maydanozu duymuştum ama naneyi bilmiyordum.
nanede maydonoz gibi rahim kaslarını doğum için uyarıp erken doğuma sebeb oluyormuş ben kahvaltıda maydonoz nane gibi yeşillikleri yıkayıp yemeyi çok severim ama hamileyken yemiyorum az miktarda kullanılabilir tabi
kızlar ilk hamileliğimde hareketleri çok geç hissetmiştim ama bu sefer erkenciyiz:)
12 haftalıkken sanki içimde kelebekler uçuşuyor gibi bir hareketlenme hissettim. Bebişimin hareketleri çok heyecanlandırdı beni.
Şu anda 14 haftalık oldum.
ikinci hamileliklerde erken hissediliyor demişlerdi, doğruymuş. Darısı sizlere kızlar:)
bu arada cinsiyetini öğrenen oldu mu?
İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Sabh dayanamadım gittim eczaneye:)) veeeeee bugun çift çizgiyi gördüm! Anlatamam mutluluğumu!!!
iyiki25 nasılsın canım kanaman devam ediyormu doktora gittin mi korkma banada oldu iğne olunca bi daha öyle bişey olmadı oğlumda maşallah sğlıklı bir şekilde doğdu yazdıklarımız seni korkutmasın ama önleminide al
canım ilgin için teşekkürler benim değil eltimin kanaması var biraz ondan bir size sorayım dedim belki yaşayan vardır diye benim çok şükür herşey yolun da gideiyor ara ara mide bulantım arada kusmalarım oluyor okadar ya senin nasıl gidiyor hamileliğin bebiş yaramazlık yapıyormu ve aynı haftadayız sanırım benim 10+6 ya senin canım allahım kucamıza almayı nasip eder inşallah
.
kizlar bebegin ilk haraketlerini nasil hissettiniz bilen varsa bana anlatsin anneme sordum ama tam bi cevap alamadim
bikac gun once gobek deligimin yan tarafinda birkac kez ust uste kalp atimi mi desem damar mi desem oyle bisey hissettim
sizce bu bebekten midir eger oyleyse bunlar hergun oluyormu yoksa arada bir mi?o gunden sonra bi daha olmadi da
Merhabalar,bende 11+2 günlük hamileyim.Bulantım azaldı fakat sürekli boğazımda bişey takılı gibi hissediyorum ancak kusunca geçiyor..Normal mi sizce???
gayet normal :) benim annemin hamilelik testiymiş o boğazına bişey takılıp hiç gitmiyosa anlıyomuş
kızlar ben baya baya alışverişlere başladım dayanamıyorum bizimkiler yaz bebekleri olacağı için öyle küçük kıyafetler almıyorum yazın zaten osıcaklarda anca iç zıbın giyer bende haftaya salı gidiyorum cinsiyet görürmüyüm bilmem tek düşüncem sağlıklı olsun isimlerimizide bulduk sizlerin düşünceler neler
kızlar ikili vi üçlü test nasıl yapılıyor aç veya tok fark edermi
Bebekten değildir daha erken hissetmezsin şimdi bebeğin kasları güçsüz. Hissedebileceğin kadar kuvvetli hareket edemez. Hamilelikte bağırsak hareketleri fazla oluyor. 4 aylıktan itibaren hissedebilirsin. İlk hamileliğimden hatırladığım kadarıyla içinde baloncuklar hareket ediyor gibi sonra gittikçe kuvvetleniyor zaten kafa kol herşeyi hissediyorzun
kızlar merhaba ben 12. haftamdayım ve bu 3 4 gündür rahimde ağrı hissediyorum bazende kasıklarda ağrı.. kasık ağrısını çok önemseemde rahim beni tedrgin edyor..
3 gün önce minicik bi kan lekesi gördüm dr a gittim herhangi bir kanama göremediğini herşeyin yolunda olduğunu söyledi .. progestan zaten kullanıyordum..
dün akşamda gene belli belirsiz bir pembelik vardı.. bu ağrı ise devam ediyor huzursuz oluyorum.. ters bişey olmuşmasından((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?