Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

hamileliğinizin ilk 3 ayında yemenize çok ama çok özen gösterin bu bebişiniizn Allahı ın izniyle gelişiminde özellikle beyisel gelişimde çok katkısı var ceviz badem yani çerezler özellikle asma yaprağını fazla yemeye çalışın besin değerleri diğer sebze meyvalara göre çok daha yüksek aklınızda olsun

dikkat etmesine edecez de şu bulantılar kokulara karşı hassasiyet bitse ....

bebeklerde beyin gelişimi son üç ayda başlıyor yanlız tabi ceviz fındık vb. her dönemde faydalı asma yaprağının önemini pek anlayamadım

arkadaşlar toplam kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 1 kilo almışım inşallah bu kez ölçülü giderim

amniyosentez için salı günü Ankara 'ya gidecem..Niye yaptırıyorsun diyen arkadaşlara da şiddetle karşı çıkıyorum.Bu bebek benim ikinci çocuğum olcak ve ben çalışan bir insanım.Bu çocukta bir sıkıntı olursa bir bakıcı ona ne kadar bakabilir,

benimde oğlum olacak kızlar :) (inş.) bnde ikili ve üçlü tarama yaptırmadım.doktorada tadavi yapamadıkları için yaptrmak istemediğimi söyledim anlayışla karşıladı. kimseye akıl vermek gibi olmasın ama bn annelik sanatı diye bir kitap okuyorum şuan.kitaPTA OKUIDUĞM YAZIYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..BİR EBE ANLATIYOR : A.A. DİYE BİR AİLENİN DOĞUMUNDA BULUNMUŞ VE ÇOCUKLARI ÖZÜRLÜ OLARAK DOĞMUŞ ANNE VE BABA HİÇ ÜZÜLMEMİŞ.YILLAR SONRA EBE ANNEYLE TEKRAR KONUŞUYOR VE O ŞUNLARI SÖYLÜYOR '' BEN ÖYLE ŞANSLI BİR ANNEYİM Kİ BÖYLESİ BİR ÇOCUĞUM OLDU.BEN CENNETE GİTMESİ GARANTİ OLAN BİR ÇOCUĞUN ANNESİYİM.O BİR ÖMÜR BOYU GÜNAHLARDAN UZAK YAŞAYACAK.ALLAH ONUN ELLERİNİ GÖZLERİNİ HATTA BEYNİNİ ÖYLE BİR BAĞLAMIŞ Kİ O ASLA GÜNAHIN ZERRESİNE BULAŞAMAYACAK.VE ÖZÜRSÜZ BİR HALDE CENNETE GİRECEK.AMA ETRAFIMDA BULUNAN HİÇ KİMSEYE CENNETE GİTME KONUSUNDA GARANTİ VEREMEM.KENDİME..EŞİME BİLE..O YÜZDEN ONA ÇOK ÖZENEREK BAKIYORUM.BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM.KENDİMİ BU DÜNYADA GEÇİCİ OLARAK BULUNAN, CENNETLİK BİR MİSAFİRE HİZMET EDİYOR GİBİ ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM.''' BN BUNDAN ÇOK ETKİ,LENDİM VE HİÇBİR ENDİŞEM KALMADI.SADECE DUAMIZ VAR.İMTİHANIMIZSA GELİR BULUR...

bayıldımmmmmmmmmm.......çok doğru söylemiş..........................................

arkadaşlar toplam kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 1 kilo almışım inşallah bu kez ölçülü giderim

4.5 kilo aldım feci gidiyorum

artık dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah..bulantılar süresince midem bulanmasın diye fazla yedim sanırım..çünkü acıkınca bulanıyıdu

bu konuda herkes farklı düşünüyor..
ben yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..çok güzel yazmışşın...

ben simdiye kadar 2,5 kilo almisim 2-3 hafta oncesine kadar 1 kilo almisim ama biraz hizlaniyor sanki
12 kiloyla bitirsem cok iyi diyorum ..karnimda cikmis ama disaridan bakinca pek anlasilmiyor kalin giyinirsem kilo aldigim bile belli olmuyor

ben simdiye kadar 2,5 kilo almisim 2-3 hafta oncesine kadar 1 kilo almisim ama biraz hizlaniyor sanki
12 kiloyla bitirsem cok iyi diyorum ..karnimda cikmis ama disaridan bakinca pek anlasilmiyor kalin giyinirsem kilo aldigim bile belli olmuyor
ne güzel yaaa..
benimde pek belli olmuyor ama ben aynaya bakınca görüyorum fazlalıkları

hele üst kısım fena dümdüz bildiğin kalas gibi oldum ne bel kaldı ne bişi:18::18:

bir an önce frenlemem lazım kendimi ama nasıl

ya sen nerden geldin Allah bin kere razı olsun okurken gözlerim doldu benimde anlatmak istediğim bu işte Yaradandan gelene herşeyiyle razı olmak Allah hepimizin yavrularına sağlık versin hayırlı etsin

arasıra takılıyorum işte :) insan bu yazıyı okuduktan sonra içinde büyüyen küçük insanı dahada sevmeye başlıyor.sonuçta varsa bir imtihanımız en ufak bişey bahane olur.bi trafik kazası, kullanılan yanlış bir ilaç veya aniden düşüvermek...bunlar aniden hayat değiştiren şeyler.bazı insanlar yatalak anne babasına senelerce bakıyorlar.herkezin imtihanı.dünya rahat yeri değil.allah asıl mekanımızda rahat ettirsin inş...bunlar acizane benim düşüncelerim.herkeze saygımız var.

varrr ben en başından beri var hemde ama üşütünce çoğalıyor böyle pelte pelte değilse korkma sarı ve beyaz akıntı normal sayılıyormuş

vallaha sagolasın canım ya 5 aralıkta randevum ama gitmeyi düşünüyordum doktora içimi rahatlatın teşekkürler ...

Doktor kontrolüm vardı bugün ikinci erkek çocuk geliyor eve.Herkes kız bekliyordu erkek oldu sağlıklı olur inşallah.Üçlü test zamanı gelmiş dedi doktor ikili testi yaptırmadım bunuda yaptırmak istemiyorum dedim.
Sabah tartıldım kilo almamışım. Hamileliğimin başlangıcından beri 1 kg. aldım ama 10kg. fazlalığım vardı zaten dikkat ediyorum o yüzden.

gözün aydın canım...
tabi ilk erkek olunca ister istemez 2. kız bekleniyordur...sağlıklı olsunlarda inşallahh...
oğluna arkadaş olur...
benimde 1 kzıım var..yarında kontrolüm var bizim cinsiyette belli olur inşallah..bakalaım bize ne gelecek kızmı erkekmi???
gerçi kızıma sorsan hep kız kardeş istiyo kendine....

canım gözün aydın olsun allah salıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza peki çin takviminde ne çıkmıştı merak edip bakmışmıydın canım...

bende yarın gidicem kontrole hemenhemen herkes öğrendi bebişlerin cinsiyetini bende öğrenirim inşallah şu ana kadar bende az kilo aldım ama benimde ilk doğumdan kalan fazlalıklarım var birde bulantılı dönemden yeni yeni kurtuluyorum iştahım bir açılırsa pir açılır ilk doğumda toplam 15 kilo aldım boyum uzun olduğumdan bir parça kurtarıyordum doktorum bu sefer en fazla 10 kilo al dedi bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…