Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun meleklerde iyidir inşallah...

Canım umarım senin bebiş de iyidir:) Ben Pazartesi günü 2'li test için gittim ense normal çıktı kan değerlerim ise bayramdan sonra çıkacak. Bakalım inşallah her şey yolundadır. Doktor bir çıkıntı göremiyorum dedi, acaba kız olduğunu mu düşündü :) bilmiyorum. 4 hafta sonra gel dedi bakalım o zaman cinsiyeti artık öğreniriz sanırım. Artık zaman bir an önce geçsin hissediyorum. :)) Ben daha hareket falan hissetmiyorum. Hatta hala yüz üstü yatmak çok rahat geliyor. Siz yüz üstü uzanabiliyor musnuz? Bir de doktor bana multivitamin ve balık hapı da verdi. Ayrıca kilo almamışım yarım kilo vermişim. Gerçi kilom çok da az sayılmaz zaten. Çok konuştum değil mi?:)) Herkese sevgilerrrr.....

Ben yeni üyeyim herkese selamlar. 200 sayfa fln var daha hepsini okuyamadım ama başlığı görünce hemen atladım diyebilirim:) benide listeye eklerseniz sevinirim. sat:20 temmuz beklenen doğum tarihi:26 nisan ilk bebek cinsiyeti belli değil

nasılsınız annişlerrr Allah nice bayramlara ulaştırrsın bebişlerle beraber nedurumlardaısnız artık baya baya normalim ben çok gezince kasık ağrıları hariç yarın kontrolum var cinsiyet görünür inşallah

merhaba anne adaylari iyisinizdir insallah
benim istahim tam acildi. toplam 1,5 kilo almisim ama bundan sonra hizlanicak gibi gorunuyor gobegimde cikmis iyice hamile moduna girdim :)

Günaydın kızlar,
Benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama gerildiğini hissediyorum.Rahim büyüdüğü için oluyor bence.62 kg. hamile kaldım şuan 63 kg yum. Bayram tatilinde 1 kg almışım.Bugün tekrar sağlıklı beslenmeye başladım.Sabah daha tam uyanmamışken bebek hareketlerini hafif hissettim sanki.
Birde kızlar 17 hafta bitincemi 4 aylık oluyoruz.

Nasilsiniz arkadaslar aranizda bebegin cinsiyetini ogrenen var mi? Ben 1 kasimda ogrenicem insallah tabi gosterirse cok merak ediyoruz esimde bende

kızlarrr doktordan geliyorum hamdolsun bebişimi şöle bi yarım saat gördüm cinsiyetimizde erkek :) boncuk gibi parlıyodu maşallah artık gramlara geçtik 100 gr 9buçuk cm gayet sağlıklıymış ama çok kilo almışsın dedi piff yasakladı herşeyi yasakladı derken yemesen daha ii olur dedi tabi enn önemliside su su çok tüketmeslisin dedi ay nası hareket ediyor ikide bir elini yüzüne getiriyor utandı herhal:)Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Nasilsiniz arkadaslar aranizda bebegin cinsiyetini ogrenen var mi? Ben 1 kasimda ogrenicem insallah tabi gosterirse cok merak ediyoruz esimde bende

Bende bir hafta sonra öğrenecem . bende çook merak ediyorum hayırlısı olsun kız erkek farketmez ama insan bilmek istiyor ona göre sevmek istiyorum. hayırlısı öğrenince bizimle paylaş olur mu ?

Bende bir hafta sonra öğrenecem . bende çook merak ediyorum hayırlısı olsun kız erkek farketmez ama insan bilmek istiyor ona göre sevmek istiyorum. hayırlısı öğrenince bizimle paylaş olur mu ?

aynen kız olsada çok mutlu olucaz erkek olsada , yazıcam hemen öğrenince

maşallah hayırlısıyla oğlunu kucağına alırsın inşallah , kesin gördümü doktor çünkü sonraaki kontrollerde farklı cinsiyet söyleyebiliyor doktorlar

maşallah hayırlısıyla oğlunu kucağına alırsın inşallah , kesin gördümü doktor çünkü sonraaki kontrollerde farklı cinsiyet söyleyebiliyor doktorlar

bende aynen sordum doktor hanım kesinmi bişeyler alırım erkek niyetine olmazsa dedim görmüyormusun ayna gibi parlıyor dedi 100 100 dedi :)) gerçektende görünüyordu ama yarım saat uğraştı bacaklarını açsın diye doktorumdan çok memnunum çok sabırlı ve herşeyi anlatıyor hem erkek deyince kolay kolay değişmezmiş kızda öyle olurmuş

Benimde 1 oğlum var bütün aile kız bekliyor bakalım hayırlısı inşallah.12 kasımda doktora gidicem ben o zaman öğrenirim. reyyan sen kaç kilo aldın?

Benimde 1 oğlum var bütün aile kız bekliyor bakalım hayırlısı inşallah.12 kasımda doktora gidicem ben o zaman öğrenirim. reyyan sen kaç kilo aldın?

Allah hayırlısını versin ne olursa olsun sağlıklı olsunlar önce.ben 71le kaldım 77 oldum baya aldım ya hemde bazı şeyleren iğrenmeme yememe rağmen dikkat edicem artk baya sonrası için zor olabilir

2 gün önce kontrolümüz vardı bizimde doktorum yüzde seksen kız dedi:)))çok mutluyum kızlar Rabbim gönlümüze göre versin sağsalim doğsun bebişlerimiz...

kızlar bende 6 kasımda gideceğim doktora ve 13 haftalık oluyoruz sizce cinsiyetini söylermi acaba doktor ve bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetiniz 12 haftalık iken hisseden varmı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…