Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım gözün aydın olsun allah salıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza peki çin takviminde ne çıkmıştı merak edip bakmışmıydın canım...

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrumuza.
Çin takviminde kız çıkıyor tutmadı yani.Ben zaten hamileliğimin başından beri erkek hissettim hep.Rüyamdada erkek bebek görmüştüm şaşırmadım o yüzden. Ultrasonda doktordan önce ben gördüm erkek dedim evet dedi doktor. Oğlum üzüldü biraz kız istiyordu kalbim biraz kırıldı ben kızkardeş istiyordum dedi akşam yavrum benim. Sabah iyiydi ama karnıma sarılıyor kardeşim seni çok seviyorum diye.

bende tam hissetmiyorum ama arada hergün olmamakla birlikte sanki karnında kalp atışı gibi kıpırtı oluyor:)
Bu arada ben dediğim gibi tam 4 aylık olunca tekrar kontrole gidicem hem cinsiyeti öğreniriz inşallah hemde 4 lü test yaptırıcam hiç bişey yaptırmadım sen neler yaptırdın? bir de amniyosentezden benim dr hiç bahsetmedi o ne zaman? sen yaptırdın mı?

ben elevitten başka ilaç içmiyorum folik i bıraktırdı dr, bulantı ilacımı da bulantılarım azaldığı için bıraktım değerlerim iyi çıkmıştı belki onla alakalı bana kan ilacı vermedi. Elevitin dokunmasını da kahvaltı arasında içerek önlüyorum:) koku gelmeden üstüne bişeyler yiyorum. İştaha gelince eskiye göre iyi ama yemek çok seçiyorum ben sadece meyveyle aram iyi meyveden hiç tiksinmedim. Yani sık acıkıyorum ama yiyecek bişey bulamıyorum abur cubur a saldırıyorum bunu da istemiyorum aslında bakalım Allah yardımcımız olsun sağlıklar versin hem bize hem bebişlere:)

canım ben şimdiye kadar sadece 2 li test yaptırdım ve saat 5 gibi kan sonucunu öğreneceğim ense ölçümü iyi çıktı vallaha benim doktorda pek bişiy anlatmıyor sinirim bozuluyor napıcam bilmiyorum vallaha canım ya ...

hadi hayırlısı canım tertemiz çıksın inşallah ben direk 4 lü yaptırıcam aybaşında 4 aylık oluyorlar tam o zaman:) bakalım cinsiyeti de gösterecek mi:)

Hzılıca zaman geçsin de güzel duyguyu tadalım sağlıkla inşallah doğumlarımız yakın olacak haberleşelim canım

sonucunu bildir bugün yarın...

hadi hayırlısı canım tertemiz çıksın inşallah ben direk 4 lü yaptırıcam aybaşında 4 aylık oluyorlar tam o zaman:) bakalım cinsiyeti de gösterecek mi:)
Doktor için de çok üzülme biz sorucaz artık tüm detayları ben güveniyorum bilgilerine benim doktorun ama çok konuşkan değil malesef.
Hzılıca zaman geçsin de güzel duyguyu tadalım sağlıkla inşallah doğumlarımız yakın olacak haberleşelim canım

sonucunu bildir bugün yarın...

kızlar dün doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
16.5 cm ve 168gr olmuş...
bu arada allahın izniyle bir kızımm daha olacakmış :)
babamız ve kızım buna çok sevindi....

darısı öğrenmeyenlere inşallah...

Ay ne güzel hemen hemen herkes cinsiyeti öğrendi bende bi ogrenebilseydim cok merak ediyorum bir kızım var Buda kız olsun istiyorum ama oğlanda olsa fena olmaz herhalde ama Rabbim sadece hayırlısını nasip etsin baskada bisey istemem

uzun zamandır yazamamıştım nasılsınız hamişler:) ben iyiyim şükür bebeğim 15+4 oldu bugün ama 1 haftan ileriden gidiyoruz.. benim de bir kızım olacak teyzecikler ben 11+3 de öğrendim hala da aynı çok şükür. en son gittimde bebeğim 14+2 günlüktü ve 120 grama 11,9 cm di. ikili test yaptırmadım 3lüyü yaptırmakta da henüz kararımı veremedim. yalnız doktorum bana 1 ay sonra gel dedi biraz geç değil mi. siz doktorunuza ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz?

ben buhafta içi gidip 4 lü testin sonucunu alacam 2 li testte bişey çıkmamıştı ama dr 4 lü testi de önerdi ben olsam yapardım dedi bende kabul ettim inşallah bişey çıkmaz...

Banada 4 hafta sonra gel demişti doktorum. Bakalım Cuma 1 ay doluyor, umarım gittiğimde cinsiyeti de öğrenirim.:))

Banada 4 hafta sonra gel demişti doktorum. Bakalım Cuma 1 ay doluyor, umarım gittiğimde cinsiyeti de öğrenirim.:))

dün doktordaydım allaha şükür bebeğimi gördüm baya büyümüş cinsiyetini öğrenemedim neyse sağlığı yerinde olsunda gerisi mühim değil ikili test yapıldı sonucu daha çıkmadı

4lü testin sonucunu aldık çok şükür bişey çıkmadı sizler nasılsınız kızlar bu aralar bende nefes alamama sıkıntısı başladı özellikle yemek yedikten sonra 2 saat zor nefes alıyorum az yemeğe çalışıyorum ama olmuyor çalışan bayanım öğle tatillerinde oturup yiyiyorum sonra nefes alamıyorum iş yerimde öyle ara ara atıştıracak vaktim olmuyor ki ( ben henüz tam hareketlerini hissedemiyorum bebeğimin arada bişey kayıyor o kadar özellikle benim bebek gece uyanıyor gündüz uyuyor heralde )) Çünkü gece ne tarafa dönsem o taraftan beni uyandırıyor yatma bu tarafa diyor bu tarafa dönüyorum bu sefer diğer tarafa uyu diyor gece faaliyette benimki ))

canım bizimde kanımızda bişey çıkmadı allahın izni ile inşallah 4 lü testede iyi çıkar sonuçalar 5 aralıkta gidicam doktora cinsiyetinide öğreniriz inşallah vallaha daha bebeğime hiç bişiy almadım artık dayanamıyorum ya ve canım anne biraz üzülürse ağlarsa bebeğe bişiy olmaz dimi komik ama napayım sormasam olmaz içimde kaldı acaba odamı üzülür annesi gibi dün akşam biraz üzüldümde ondan soruyorum canım ve benim karnımın sol tarafı daha bir şiş sanki ya senin canım ...

sevindim canım sen kendini üzmemeye gayret göster tabiki bebişler de etkilenir ama insanız sonuçta tabiki bazı şeyler yaşıyoruz

4 lü testlerimiz de tertemiz çıkar inşallah canım bu arada ben de bebişimi solda hissediyorum:)

senin yaşın kaçtı? Bir de ilk bebiş dimi canım senin de? hissettiğin bişey var mı cinsiyetle ilgili ben belirtilere dayanarak sanki kız hissediyorum ama ilk bebiş ne olursa olsun sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah...

kızlarrr ben de yarın dr.a gideceğim.Bizim zıpırda yerinde durmuyor her kontrolde taklalar atıyor.Pozisyon vermediğinden hala cinsiyetini söyleyemedi dr.um.İnsallah yarın görücez.16.haftam doluyo artıkkk...Bir kızım var ve bu defa bi oğluş olmasını isterdim doğal olarak.Ama kız olmasını da kızım açısından çok istiyorum...Herşeyden önce sağlıklı olsunlar hepimizn bebişlerii inşallahhhh...:)))Ama şu cinsiyetlerini öğrensek de yavaş yavaş isim filan düşünsek dimi ammmaaaa???:)

canım allahın izni ile inşallah bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza alırız ve 4 lü testimizde temiz çıkar inşallah bakalım bende çok ekşi aşeriyorum yani turşu yemek beni çok mutlu ediyor yani kız gibi çine görede kız bakalım hayırlısı artık ben 89 doğumluyum ya sen canım ve ilk bebişim benim ve artık hafif hafif ağrılarım oluyor ama oda tatlı gibi geliyor yani değer onun için her şey

Son düzenleme:
Merhaba kader arkadaşlarım 13 haftalık hamileyim benide aranıza alırmısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…