Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

fazla yeme turşuyu ödem yapar bacakların şişer

kızlar 3lü test yaptıran varmı??aç tok olmak fark ediyormu bilgisi olan varmı...

Ben yaptırdım aç ya da tok olmak farketmiyor .Ayrıca doktorum bana 3lü testtin artık 4lü yapıldığını söyledi.isterseniz doktorunuza bir sorun.Çok şükürde sonuçları iyi çıktı.Birde 4lü testten sonra tam tarama yapılıyormuş 20. ve 23. haftalar arasında . Bebişin parmak uçlarına kadar inceliyor doktor iç organlarını falan.Ondan da haberiniz olsun arkadaşlar,bilgilerinize

tşkler arkadasm...

kızlar 3lü test yaptıran varmı??aç tok olmak fark ediyormu bilgisi olan varmı...

Canım farketmiyor ama direkt 4 lü yaptır bence dr bana demişti 4 lü yaptırısan 3lü teste gerek yok demişti...

Kızlar doğum korkusu olan var mı ??? bana çook erken tadını çıkar demeyin ben çook korkuyorum ...Normal doğumun iyi olduğunu söylüyor herkes ama cesaretim yoook ( sanki tam doğum esnasında vazgeçtim sezaryan diye tutturacak gibiyim .. Dr konuştum o da kesinlikle normal doğum dedi merak etme riskli bir durum olursa sen istesende ben normal doğum önermem zaten dedi... bayağı konuştu rfahatlattı beni bir kaç gün cesaret geliyor sonra tekrar korku başlıyor. Elimde değil önüme gelen herkese doğumlarını soruyorum %80 normal diyor ama korkuyorum benim gibi korkan var mı ? tecrübeli anneler bizimle paylaşın lütfen. benim ilk çocuk olacak bide herkes ilk çocuk zor doğum olur diyorlar ... gece uyanıyorum ilk aklıma nasıl doğuracam geliyor biliyorum meleğimi kucağıma alınca herşey bitacak ama yinede ne yaşayacağımı bilemediğim için bir korku var ....benim gibi olanlar var mı ???

kızlar geçen hafta gittim doktora (16 haftalıkken), 3lü test yaptırdı. ben 4lü test duymamıştım, kafam karıltı şimdi
gerçi ben de tembelim, sonuçlarımı almaya gidemedim hastaneye, çalışıyorum, vaktim olmadı.
2li test normaldi, inşallah bu da iyi çıkar.

cinsiyet için de erkek dedi ama kordon da yanıltıyor olabilir diye ekledi. bilmiyorum, sağlılı olsun da.
bir oğluşum var, inşallah 2. bebişimi de sağlıcakla kucağıma alırım.

bu arada doğumdan korktuğunu söyleyen arkadaşa bugün duyduğumu aktarayım:
arkadaşa çatın dar, sezeryanla alalım demişler bebeği. inat etmiş normal doğurmuş 1. çocuğunu, çok da kolay oldu dedi.
2. oğlu da 5 kilo doğmuş ve yine normal. hiç zor olmadı, yarım saatte doğum oldu dedi.

maşallah dedim, hem çatı dar, hem normal, helal valla:)

ben sezeryan olduğum için normal doğum hakkında bir fikrim yok, duyduğumu aktarmak istedim.

Hiç kafan karışmasın çünkü bazı doktorlar 2li normal çıkınca 3lü yada 4lüyü yaptırmaya gerek duymuyorlar.Zaten 2lisi iyi çıkan da Allah korusun yinede her hangi bi sıkıntı yaşanmıyormuş.
Normal doğumu bende çok istiyorum.Kolay yada zor olması şans işi gibi geliyor bana biraz.Genetik bişeymiş gibi.Geçen hafta doktoruma normal istediğimi söledim.Normal doğurmak istersem doğumuma giremeyeceğini söyledi sevgili doktorum.Ama ben ona rağmen Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum

teşekkürler arkadaşım paylaşımın için evet bende herkesden başka hikaye duyuyorum kimin kolay kimin zor sanırım genetik.. Allah yardımcımız olsun ..

Kızlaarrr h.sonu dr.a gittim.Cisiyetimizi öğrendik...2.kızım geliyomuşş.Merak edenlere çin takvimi tutuyo ben de...Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize...

Kızlar bide bana dr.bu haftalarda 3.lü test yaptırır diye düşünmüştüm.Ama gerek yok dedi.Ozaman 4.lü testi nezaman yapcaz dedim,o da zaten 3.lü test kalktı artık onun yerine 4lü test yapıyoruz dedi.4lü testide 2li testte şüphe duyulursa yapıyoruz dedi.Size gerek yok diye de eklerdi.Benimde kafam karıştı.Bugüne kadar tüm arkadaşlaım 3lü teste girdi.Hiç girmeyen olmadı.Dr.3lü kalktı diyince de çok şaşırdım hatta ben.Sizce ne yapayım başka bir dr.a da sorsammı?Böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç?Lütfen bir fikri olan varsa yazsın çünkü 3lü test haftam geçmek üzere.Ona göre yaptırcam.

bana da 3 kalktı denıldı ama onun yerıne 4lu test yapıldı .. her doktor yaptırmıyormus eger ıcın rahat etmedıyse baska bı hastanede 4lu test yaptır bence yada doktorunla bu konuyu gorus canım :)

arkadaşlar benim çin takvimi tuttu. ama yaşınızı doğru hesaplamak gerekiyor. mesela ben mart dogumlu oldugum ıcın yaşıma 1 ekledim. çin takvimi erkek diyordu. erkek çıktı:)
3lü testi yaptırma konusunda ben de kararsızım. dr ikili iyi çıktıgı ıcın gerek yok dedi ama bilemiyorum.

canım ben şubat 22 1989 doğumluyum yani ne olucak kızmı erkekmi acaba cevap bekliyorum canım ...

kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben ilk hamileliğimde lierac ın çatlak kremini kullandım pek faydasını görmedim şimdi bebeyağı kullanıyorum kararsızım ne kullansam siz ne yapıyorsunuz

kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben ilk hamileliğimde lierac ın çatlak kremini kullandım pek faydasını görmedim şimdi bebeyağı kullanıyorum kararsızım ne kullansam siz ne yapıyorsunuz

ben de lierac ya da mustela almayı düşünüyorum ama sanki boşuna alcakmışım gibi geliyor. bir türlü alamadım. badem yağı ve vaseline marka kremin e vitaminli olanını kullanıyorum. saf zeytinyağı da aldım. o da iyi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…