canım allahın izni ile inşallah bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza alırız ve 4 lü testimizde temiz çıkar inşallah bakalım bende çok ekşi aşeriyorum yani turşu yemek beni çok mutlu ediyor yani kız gibi çine görede kız bakalım hayırlısı artık ben 89 doğumluyum ya sen canım ve ilk bebişim benim ve artık hafif hafif ağrılarım oluyor ama oda tatlı gibi geliyor yani değer onun için her şey
kızlar 3lü test yaptıran varmı??aç tok olmak fark ediyormu bilgisi olan varmı...
Ben yaptırdım aç ya da tok olmak farketmiyor .Ayrıca doktorum bana 3lü testtin artık 4lü yapıldığını söyledi.isterseniz doktorunuza bir sorun.Çok şükürde sonuçları iyi çıktı.Birde 4lü testten sonra tam tarama yapılıyormuş 20. ve 23. haftalar arasında . Bebişin parmak uçlarına kadar inceliyor doktor iç organlarını falan.Ondan da haberiniz olsun arkadaşlar,bilgilerinize
kızlar 3lü test yaptıran varmı??aç tok olmak fark ediyormu bilgisi olan varmı...
fazla yeme turşuyu ödem yapar bacakların şişer
tşkler arkadasm...
kızlar geçen hafta gittim doktora (16 haftalıkken), 3lü test yaptırdı. ben 4lü test duymamıştım, kafam karıltı şimdi
gerçi ben de tembelim, sonuçlarımı almaya gidemedim hastaneye, çalışıyorum, vaktim olmadı.
2li test normaldi, inşallah bu da iyi çıkar.
cinsiyet için de erkek dedi ama kordon da yanıltıyor olabilir diye ekledi. bilmiyorum, sağlılı olsun da.
bir oğluşum var, inşallah 2. bebişimi de sağlıcakla kucağıma alırım.
bu arada doğumdan korktuğunu söyleyen arkadaşa bugün duyduğumu aktarayım:
arkadaşa çatın dar, sezeryanla alalım demişler bebeği. inat etmiş normal doğurmuş 1. çocuğunu, çok da kolay oldu dedi.
2. oğlu da 5 kilo doğmuş ve yine normal. hiç zor olmadı, yarım saatte doğum oldu dedi.
maşallah dedim, hem çatı dar, hem normal, helal valla:)
ben sezeryan olduğum için normal doğum hakkında bir fikrim yok, duyduğumu aktarmak istedim.
kızlar geçen hafta gittim doktora (16 haftalıkken), 3lü test yaptırdı. ben 4lü test duymamıştım, kafam karıltı şimdi
gerçi ben de tembelim, sonuçlarımı almaya gidemedim hastaneye, çalışıyorum, vaktim olmadı.
2li test normaldi, inşallah bu da iyi çıkar.
cinsiyet için de erkek dedi ama kordon da yanıltıyor olabilir diye ekledi. bilmiyorum, sağlılı olsun da.
bir oğluşum var, inşallah 2. bebişimi de sağlıcakla kucağıma alırım.
bu arada doğumdan korktuğunu söyleyen arkadaşa bugün duyduğumu aktarayım:
arkadaşa çatın dar, sezeryanla alalım demişler bebeği. inat etmiş normal doğurmuş 1. çocuğunu, çok da kolay oldu dedi.
2. oğlu da 5 kilo doğmuş ve yine normal. hiç zor olmadı, yarım saatte doğum oldu dedi.
maşallah dedim, hem çatı dar, hem normal, helal valla:)
ben sezeryan olduğum için normal doğum hakkında bir fikrim yok, duyduğumu aktarmak istedim.
Kızlar bide bana dr.bu haftalarda 3.lü test yaptırır diye düşünmüştüm.Ama gerek yok dedi.Ozaman 4.lü testi nezaman yapcaz dedim,o da zaten 3.lü test kalktı artık onun yerine 4lü test yapıyoruz dedi.4lü testide 2li testte şüphe duyulursa yapıyoruz dedi.Size gerek yok diye de eklerdi.Benimde kafam karıştı.Bugüne kadar tüm arkadaşlaım 3lü teste girdi.Hiç girmeyen olmadı.Dr.3lü kalktı diyince de çok şaşırdım hatta ben.Sizce ne yapayım başka bir dr.a da sorsammı?Böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç?Lütfen bir fikri olan varsa yazsın çünkü 3lü test haftam geçmek üzere.Ona göre yaptırcam.
Ben simdi temmuzdamı ağustosdamı hamile kaldım .s 14 temmuz sat dogumumda kısmet 21 ile 26 nisan arasına denk gelıyor .s
arkadaşlar benim çin takvimi tuttu. ama yaşınızı doğru hesaplamak gerekiyor. mesela ben mart dogumlu oldugum ıcın yaşıma 1 ekledim. çin takvimi erkek diyordu. erkek çıktı:)
3lü testi yaptırma konusunda ben de kararsızım. dr ikili iyi çıktıgı ıcın gerek yok dedi ama bilemiyorum.
canım ben şubat 22 1989 doğumluyum yani ne olucak kızmı erkekmi acaba cevap bekliyorum canım ...
kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben ilk hamileliğimde lierac ın çatlak kremini kullandım pek faydasını görmedim şimdi bebeyağı kullanıyorum kararsızım ne kullansam siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?