Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar karınlarınız çıktımı benim biraz belirginleşti ya sizin ve bende hala iştahsızlık var napıcam bilmiyorum hiç ...

nasılsınız hamişler yav şu çin takvimine inanmayın banada kız çıkmıştı ama erkek :)ne olursa olsun önce sağlıklı hayırlı olsun ee hareketleri sezen yokmu daha

merhaba arkadaslar bende yeni katıldım aranıza bende henüz cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim 12. haftamda erkeğe benziyor dedi randevum cumartesiye bakalım hayırlısı

canım badem yağı göbek bölgesindeki ince ayva tüylerini kalınlaştırıp siyahlaştırıyor diyolar bende cesaret edemedim kullanmaya doğal olan daha iyidir tabiki lierac ı tavsiye etmem hergün düzenli kullandım faydasını göremedim

kesinlikle ne badem ne menekse ne sarmısak yagı kullanın bunların hepsı sac cıksın dıye kullanılıyor :)

Kızlarr herkese selamlarr, yadıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim hemen yazayım dedim :) Bebeğimin cinsiyetini, cuma öğrendik, kızımız geiyor. Doktorada çatlaklarla ilgili sordum, ben Lierac almıştım onu kullanıyorum, bu çatlak meselesi genetik oluyor maalesef ama tabii önlem almakta fayda var Lieracta Mustelada kullanabilirsin dedi. Ben bir de Johnsons baby kullanmayı düşünüyorum. Bu arada banada 3lü ve 4 lü testi yaptırmadı 19. haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı bebeğin tüm organları incelenecekmiş. Bende şimdilik durumlar böyle herkese selamlar.

nasılsınız hamişler yav şu çin takvimine inanmayın banada kız çıkmıştı ama erkek :)ne olursa olsun önce sağlıklı hayırlı olsun ee hareketleri sezen yokmu daha

Ben 2 haftadır hissediyorum ama benim ikinci hamileliğim.İlk hamilelikte genelde 20.haftada hissedilebilir.

Selam canım benim bulantılarım hala devam ediyor dün hele çok kötüydüm baş ağrısı ve ne yediysem çıkardım ve iştahsızlık. bayadır yazamıyorum ben de 82 liyim benim de ilk bebeğm.Karın meselesi ise çok yok görenler pek anlamıyor.

Hayırlısı hakkımızda senin kız gibi sanırım Allah önce sağlık versin hayırlı evlat olsunlar bakalım

canım dün akşam evde yemekle uraşırken karnım tezgaha deydi ve karnım ağrıdı tam göbek deliğimin sağ altı ama dokundukça hafif tatlı bir ağırı çok şidetli değildi sende hiç oldumu acaba ...

hiççççç canını sıkma o olur çünkü rahmin göbek deliğinden biraz aşağıya kadar çıktı e haliyle büyüyor rahim tepki veriyor şiddetli ağrı olmadığı sürecealt karın ve kasık ağrısı çokk normal

bişey sorucam hareketleri hisseden anneler yardımcı olunlütfen önceleri pıt pıtt atan oğlum 3 gündür heleki bu gün hiç pıtlamadı normalmi bu sağlık ocağında kalp atışına baktırdım gayet ii dedi dün e niye acaba

Kızlar benim göbek deliğimden biraz
Aşarisi ağrıyor sizde oldumu acaba korkulacak bişey yoktur inşallah

benim de aynı şekilde iki gündür çok ağrım vardı. bugün kontrolüm vardı. rahim büyüyo dedi dr. hem de poziyonundan da olur dedi. baktık ultrasonda. ayakları idrar keseme baskı yapıyor, maşallah keyfi yerinde bizimkinin meditasyon yapar gibi oturuyor
üçlü test konusunda kararsızdım ama doktor siz baya pinpiriklisiniz dedi. yaptırın kafanız rahat olsun dedi:) ben de hemen kabul ettim. yaptırmasam aklımda kalırdı benim:)

ben de de aynı şeyler oluyo bu haftalarda düzenli şekilde hareketlerini duyamayıs onun için bu dönemde takip etmek çok ii olmuyo bende takıntı yapıyorum bayadır oynamıyo die ama okuyunca anladımki 2-3 hafdan sonra daaha yoğun ve düzenli hiisedicez:) inşşş:)

kızlar çatlaklar için doktorum kakao yağını önerdi bir de has zeytinyağı iyi geliyormuş.ama eğer cildin çatlamaya müsaitse hiç birşey fayda etmiyormuş bir önlem sadece diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…