canım yaş a 1 ekledim şubat oldugu için. ağustosta hamile kaldın. vee kız çıktıı:)) hayırlısı bakalım tutcak mı:)
ben de lierac ya da mustela almayı düşünüyorum ama sanki boşuna alcakmışım gibi geliyor. bir türlü alamadım. badem yağı ve vaseline marka kremin e vitaminli olanını kullanıyorum. saf zeytinyağı da aldım. o da iyi diyorlar.
canım badem yağı göbek bölgesindeki ince ayva tüylerini kalınlaştırıp siyahlaştırıyor diyolar bende cesaret edemedim kullanmaya doğal olan daha iyidir tabiki lierac ı tavsiye etmem hergün düzenli kullandım faydasını göremedim
kesinlikle ne badem ne menekse ne sarmısak yagı kullanın bunların hepsı sac cıksın dıye kullanılıyor :)
nasılsınız hamişler yav şu çin takvimine inanmayın banada kız çıkmıştı ama erkek :)ne olursa olsun önce sağlıklı hayırlı olsun ee hareketleri sezen yokmu daha
canım allahın izni ile inşallah bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza alırız ve 4 lü testimizde temiz çıkar inşallah bakalım bende çok ekşi aşeriyorum yani turşu yemek beni çok mutlu ediyor yani kız gibi çine görede kız bakalım hayırlısı artık ben 89 doğumluyum ya sen canım ve ilk bebişim benim ve artık hafif hafif ağrılarım oluyor ama oda tatlı gibi geliyor yani değer onun için her şey
ben badem yağına başladımkızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben ilk hamileliğimde lierac ın çatlak kremini kullandım pek faydasını görmedim şimdi bebeyağı kullanıyorum kararsızım ne kullansam siz ne yapıyorsunuz
Selam canım benim bulantılarım hala devam ediyor dün hele çok kötüydüm baş ağrısı ve ne yediysem çıkardım ve iştahsızlık. bayadır yazamıyorum ben de 82 liyim benim de ilk bebeğm.Karın meselesi ise çok yok görenler pek anlamıyor.
Hayırlısı hakkımızda senin kız gibi sanırım Allah önce sağlık versin hayırlı evlat olsunlar bakalım
canım dün akşam evde yemekle uraşırken karnım tezgaha deydi ve karnım ağrıdı tam göbek deliğimin sağ altı ama dokundukça hafif tatlı bir ağırı çok şidetli değildi sende hiç oldumu acaba ...
Kızlar benim göbek deliğimden biraz
Aşarisi ağrıyor sizde oldumu acaba korkulacak bişey yoktur inşallah
bişey sorucam hareketleri hisseden anneler yardımcı olunlütfen önceleri pıt pıtt atan oğlum 3 gündür heleki bu gün hiç pıtlamadı normalmi bu sağlık ocağında kalp atışına baktırdım gayet ii dedi dün e niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?