Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

arkadaşlar bende artık 19 haftalık hamileyim. ilk gebeliğim bu. ama inan ne karnım çıktı,ne de oğluşum hareket edio sizce biraz erken mi hareket için :))) çok merak ediorum,gerçi hareket etsede nasıl bişiy bilmiom ama ne hissediosunuz siz???

dikkat etmesine edecez de şu bulantılar kokulara karşı hassasiyet bitse ....

tv de doktor söyledi hamilelerin çok yoğun mide bulantısı ile geçenler mutlaka denesin diye taze zencefili rendeleyin süzgeçteen geçirmeye çalışarak suyunu çıkarın ve içine 1 tatlı kaşığı bal atın karıştırıp sabahları aç karnına yutun dedi çok iddialı konuştu inşallah işe yarar

:) normal canım benım de karnım cıkmadı dıye eşım 2 saat sofradan kalkmama ızın vermıyor ama zaten bu aylardan sonra cıkarmıs dedı doktor ve bırazda anatomıyle ılgılıymıs :) ben hareketlerı yenı yenı hıssedıyorum ama bellı belırsız yanı mıdem mı yoksa barsaklarımı ayırt edemıyordum oncelerı ama sankı ıcınde bıseyler gıdıklıyor hıc endıse etme ona bakarsan doktor bana 5 cı aya kadar hıssedemeyebılırsın dedı

kızlar benimde çok az bir karnım çıktı ama okadar çok beli degil yinede bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil

Kızlar benim de geçen hafta çarşamba günü kanamam oldu .Hiç farketmemişim gece uyrken olan olmuş sabah işe gitmek için kalktığımda gördüm ve şok geçirdim.Dr a gittik tabi ben bebbeğimi kaybettim diye ağlarken melek kızımın kalp atışları duyuldu çok şükür. Dr. rapor yazdı lavobo ihtiyacın dışında yerinden kalkmıycaksın dedi.İğne vuruldu bide progestanı fitil şeklinde kullan diye verdi.Bugün iş başı yaptım. Ama hala iyi hissettiğim söylenenmez.Yarın tekrar kontrolümüz var umarım bebişim iyidir.18.haftaya girdik bu tür şeyler genelde ilk aylar da olur.Ençok korktuğum da bu zaten.Neden böyle geç zamanda oldu ki?Böyle bişey başına gelen varsa benimle paylaşıp rahatlatırsa çok sevinirim.Tabiki Allah hiçbirimizin başına vermez inş.Ama acayip moralim bozuk.Zor günler geçiriyorum.İşten iyce soğudum.Bide sol bacağım belimle kalçam arasında yerimden kalktığımda filan acayip ağrıyo ve sanki hergeçen gün daha kötü hale geliyor.Adım atamaz duruma gelicem nerdeyse

canım ben sana hemen cevap vereyim ben çok rahat geçirmiştim ilk ayları ama 11+3 günlükken pat diye kanamam oldu ben de çok korktum ve bebeğimi kaybediyorum zannettim aynen senin gibi doktor istirahat verdi ve progestan iğne ilaç derken tam düzeldim sandım ki 10 gün sonra yeniden kanamam oldu sonra yine koş koş doktora iğne ilaç devam tabi ve bu durum ben de progestan kullanmama rağmen neredeyse her hafta devam etti ve doktor demek ki ilaç işe yaramıyor iğne olarak devam edelim dedi. canım işte böyle ben 15 haftaya kadar sürekli azar azar kanama yaşadım ama sana tavsiyem şu eğer kanaman kırmızı taze kan şeklinde değilse hiç korkma. kimisinde 9 ay bile srüyormuş bu kanamalar yani bebekle alakalı deil ya plesenta oluşumuyla ilgili ya da hormonal yani korkulacak bir yanı yokmuş. benim doktorum 5 ay bitene kadar bebek düşme riski vardır dedi o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor canım klozet kullan ağır sakın kaldırma ve ev işi yapma..

bende 6. haftada kanamam olduğunda acilen dr gitmiştim hemen yatırdılar iğneler serumlar neyseki sabaha karşı kanamam kesilmişti odada 5 kişi vardık biridoğum yapmış ikisi doğum bekliyor biride aşırı sancıdan gelmiş 8 aylık ben donmuş bi şekilde yataken bebeğim gidiyor diye o 8 aaylık olan dediki hiç korkma ben ileri aylarda kanama geçirdim hemde az buz değil her gelişimdede bi sorun yok dendi serumlar verildi dedi hemen yanımdaki hamile doğuma giricek olanda benimde oluyordu dedi bi keresinde 15 gün yattım 3.ayı bitirdiğimde dedi sonra Allah sanki sırayla gönderiyormuşgibi yan odadan bi bayan odaları geziyordu anneme geçmiş olsun deyince ohoo dedi benim gelin bi kere hatırlıyorum oturmadaydık çay koyacam diye bi kalktıki şakır şakır milletin içinde yerlere kadar kanaması oldu ama bak dedi doğdu yavrumuz he bunlar rahatlatıcı şeyler genede herşey Allahtan dedim içim rahatlamıştı teslim olmuştum hatta o zaman bebek görünmüyordu haftasına göre ve sanırım o teslimiyetimden dolayı bebeğimide o gecenin sabahı gördük:)canını sıkma çok geçmiş olsun

bu hareket etme nasıl düzene girecek yavv:))benim oğlum çok tembel 2gün oynuyo 2gün oynamıyo ayy beni strese soktu resmen:))

Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun

Tşk ederim cnm acayip rahatladım.Herkes benim ilk 12 haftada oluyodu diyo.Böyle daha geç dönemde olan duymadım şuana kadar.Aynı şeyi bende yaşadım biliyomusun.Yani bu bebeğimi kucağıma almayı nasip ettiyse Allah alıcam demektir.Ben de bunu kabullendim bebeğin kalp atışını duyduktan sonra...Çok sağol cnm.Hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız inş.

Canım çok sağol.İnan sizlerin cvpları beni daha rahatlattı.İnsan korku içinde yasarken başka annelerle sohbet ederken bile rahatlıyormuş.Hepimize Allah kolaylık versin inş.

Canım çok sağol.İnan sizlerin cvpları beni daha rahatlattı.İnsan korku içinde yasarken başka annelerle sohbet ederken bile rahatlıyormuş.Hepimize Allah kolaylık versin inş.

beninde ilk hamileliğimde oldu bir gün hastanede yattım korkma şimdi oğluşum 20 aylık düşük yapıcam diye hastaneye gittim ağlaya ağlaya hıçkırmaktan dr konuşamadım gelen geçen tuhaf tuhaf bakıyodu anlıyorum seni bişey olmaz ilk gebeliklerde genelde oluyo

tabiki okuruz ne demek yani kendi adıma diyim zaten hergün oğluşuma okuyorum sesli sesli he burdanda söyliyim anneler bebeğinize sesli dua edin oda duysun ve sesli kuran okuyun aşina olsun ahlaklı olmasında çok büyük yararı var bi kişi 41 tanemi okucak yoksa bitanemi anlamadım yalnız

canım maşallah sana evladını karnında ne guzel yetiştiriyorsun..hamileyken yapılan sesli dualar çocukları sakin akıllı ve zeki yaparmış inş.canım her hafta 2 arkadaşa 41 er yasin yani toplamda 82 yasin okuyoruz cumadan cumaya bağışlıyoruz..suan yaklasık 30 arkaaşız kişi başı haftada 2 ya da 3 yasin düşüyor ..burdan link vermeyi bilmiyorum topiğin adı = evlat sahhibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi
beklıyorum seni ve katılmak isteyen diğer arkadaşları..

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

hamile olmayan bayanların b-hcg testı 0.1 - 0.001 seklınde olur daha sonraları ıse
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
seklınde ılerler aşagı - yukarı :) ama genede bı doktora gorunmende fayda var . tebrıkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…