dikkat etmesine edecez de şu bulantılar kokulara karşı hassasiyet bitse ....
emlersn gözlerim doldu çok güzelmiş kızım hamileyiz zaten ağlayacak yer arıyoruz
arkadaşlar bende artık 19 haftalık hamileyim. ilk gebeliğim bu. ama inan ne karnım çıktı,ne de oğluşum hareket ediosizce biraz erken mi hareket için :))) çok merak ediorum,gerçi hareket etsede nasıl bişiy bilmiom ama ne hissediosunuz siz???
Kızlar benim de geçen hafta çarşamba günü kanamam oldu.Hiç farketmemişim gece uyrken olan olmuş sabah işe gitmek için kalktığımda gördüm ve şok geçirdim.Dr a gittik tabi ben bebbeğimi kaybettim diye ağlarken melek kızımın kalp atışları duyuldu çok şükür. Dr. rapor yazdı lavobo ihtiyacın dışında yerinden kalkmıycaksın dedi.İğne vuruldu bide progestanı fitil şeklinde kullan diye verdi.Bugün iş başı yaptım. Ama hala iyi hissettiğim söylenenmez.Yarın tekrar kontrolümüz var umarım bebişim iyidir.18.haftaya girdik bu tür şeyler genelde ilk aylar da olur.Ençok korktuğum da bu zaten.Neden böyle geç zamanda oldu ki?Böyle bişey başına gelen varsa benimle paylaşıp rahatlatırsa çok sevinirim.Tabiki Allah hiçbirimizin başına vermez inş.Ama acayip moralim bozuk.Zor günler geçiriyorum.İşten iyce soğudum.Bide sol bacağım belimle kalçam arasında yerimden kalktığımda filan acayip ağrıyo ve sanki hergeçen gün daha kötü hale geliyor.Adım atamaz duruma gelicem nerdeyse
Kızlar benim de geçen hafta çarşamba günü kanamam oldu.Hiç farketmemişim gece uyrken olan olmuş sabah işe gitmek için kalktığımda gördüm ve şok geçirdim.Dr a gittik tabi ben bebbeğimi kaybettim diye ağlarken melek kızımın kalp atışları duyuldu çok şükür. Dr. rapor yazdı lavobo ihtiyacın dışında yerinden kalkmıycaksın dedi.İğne vuruldu bide progestanı fitil şeklinde kullan diye verdi.Bugün iş başı yaptım. Ama hala iyi hissettiğim söylenenmez.Yarın tekrar kontrolümüz var umarım bebişim iyidir.18.haftaya girdik bu tür şeyler genelde ilk aylar da olur.Ençok korktuğum da bu zaten.Neden böyle geç zamanda oldu ki?Böyle bişey başına gelen varsa benimle paylaşıp rahatlatırsa çok sevinirim.Tabiki Allah hiçbirimizin başına vermez inş.Ama acayip moralim bozuk.Zor günler geçiriyorum.İşten iyce soğudum.Bide sol bacağım belimle kalçam arasında yerimden kalktığımda filan acayip ağrıyo ve sanki hergeçen gün daha kötü hale geliyor.Adım atamaz duruma gelicem nerdeyse
canım ben sana hemen cevap vereyim ben çok rahat geçirmiştim ilk ayları ama 11+3 günlükken pat diye kanamam oldu ben de çok korktum ve bebeğimi kaybediyorum zannettim aynen senin gibi doktor istirahat verdi ve progestan iğne ilaç derken tam düzeldim sandım ki 10 gün sonra yeniden kanamam oldu sonra yine koş koş doktora iğne ilaç devam tabi ve bu durum ben de progestan kullanmama rağmen neredeyse her hafta devam etti ve doktor demek ki ilaç işe yaramıyor iğne olarak devam edelim dedi. canım işte böyle ben 15 haftaya kadar sürekli azar azar kanama yaşadım ama sana tavsiyem şu eğer kanaman kırmızı taze kan şeklinde değilse hiç korkma. kimisinde 9 ay bile srüyormuş bu kanamalar yani bebekle alakalı deil ya plesenta oluşumuyla ilgili ya da hormonal yani korkulacak bir yanı yokmuş. benim doktorum 5 ay bitene kadar bebek düşme riski vardır dedi o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor canım klozet kullan ağır sakın kaldırma ve ev işi yapma..
Canım çok sağol.İnan sizlerin cvpları beni daha rahatlattı.İnsan korku içinde yasarken başka annelerle sohbet ederken bile rahatlıyormuş.Hepimize Allah kolaylık versin inş.
beninde ilk hamileliğimde oldu bir gün hastanede yattım korkma şimdi oğluşum 20 aylık düşük yapıcam diye hastaneye gittim ağlaya ağlaya hıçkırmaktan dr konuşamadım gelen geçen tuhaf tuhaf bakıyodu anlıyorum seni bişey olmaz ilk gebeliklerde genelde oluyo[/QUOTE
Sağolasın canım.Allah oğluşuna sağlıklı bir ömür versin.Ama benimde 2. bebişim bu.İlkinde ilk 12 haftada olmuştu ama ondan sonra hiç olmadı.Hepsi bi değişik oluyor demekki.İnş.sağ salim atlatırım bu süreci.
Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun
beninde ilk hamileliğimde oldu bir gün hastanede yattım korkma şimdi oğluşum 20 aylık düşük yapıcam diye hastaneye gittim ağlaya ağlaya hıçkırmaktan dr konuşamadım gelen geçen tuhaf tuhaf bakıyodu anlıyorum seni bişey olmaz ilk gebeliklerde genelde oluyo[/QUOTE
Sağolasın canım.Allah oğluşuna sağlıklı bir ömür versin.Ama benimde 2. bebişim bu.İlkinde ilk 12 haftada olmuştu ama ondan sonra hiç olmadı.Hepsi bi değişik oluyor demekki.İnş.sağ salim atlatırım bu süreci.
banada 10 haftalıkken olmuştu seninde ikinci hamileliğin demek genelde ilkkinde oluyo diye biliyorum geçmiş olsun canım yorma kendini yatabildiğin kadar yat stres yapma bol su iç
tabiki okuruz ne demek yani kendi adıma diyim zaten hergün oğluşuma okuyorum sesli sesli he burdanda söyliyim anneler bebeğinize sesli dua edin oda duysun ve sesli kuran okuyun aşina olsun ahlaklı olmasında çok büyük yararı var bi kişi 41 tanemi okucak yoksa bitanemi anlamadım yalnız
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?