Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

mrhbalar hamileliginizin başlarında hiç kanamanız oldumu arkaadaşlar 7. haftadayım biriki damla kanamam oldu progestan kullanmaya başladım bunları yaşayıop gebeligi devam edenler varmı

İki kız kardeş her zaman iyidir, benim de bir ablam var her zaman birbirimizin yanındayız:)

benimde bir oğluşum olacak kızlar
Allah bağışlasın...

kizlar uclu test sonuclarim guzel cikti sukurler olsun..
Tebrik ederimmm:) Gözün aydın
mrhbalar hamileliginizin başlarında hiç kanamanız oldumu arkaadaşlar 7. haftadayım biriki damla kanamam oldu progestan kullanmaya başladım bunları yaşayıop gebeligi devam edenler varmı
Ben de olmadı burdada çevremde de kanaması olan arkadaşlar oldu, sorunsuz devam ettiler, sen canını sıkma doktor tavsiyelerine uyup, ilaçlarını kullanır ve dinlenirsen hiçbir şey olmaz inbşallahh...

ne güzel canım cok sevindim:) darısı başıma. aynen bana da bağırsak hareketi ve göbeğimdeki damar atması gibi geliyor.az kaldı bakalım beklices bunu beklemek bile çok güzel.

benim de aynı haftalarda oldu. damladan daha fazlaydı.çok korkmuştum. ağlayarak acile gittik. ertesi gün de doktorda kalp atışını duyduk rahatladık. sonra sorun olmadı çok şükür. bol bol su içmek gerekiyor. bu çok önemli. doktor bana ilk onu sormuştu. ben de o ara pek içmiyordum. progestan kullandım 15 gün kadar. stres yapmamaya calıs rahat ol. Allah hepimizin bebişini korusun.

son bikac gundur sag kasigimin altinda bebegin kafasi midir nedir bilmiyorum portakal gibi toplaniyor ve ayaga kalktigimda,egildigimde cok fena batiyor
bi tehlikesi var mi sizce benim gibi boyle kramplar yasayan varmi?

son bikac gundur sag kasigimin altinda bebegin kafasi midir nedir bilmiyorum portakal gibi toplaniyor ve ayaga kalktigimda,egildigimde cok fena batiyor
bi tehlikesi var mi sizce benim gibi boyle kramplar yasayan varmi?

Vala benim de son zamanlarda karnıma ve kasıklarıma birden ağrı saplanıyor, cuma doktora gittiğimde sorucam bu arada detaylı ultrason istediler mi senden?

Vala benim de son zamanlarda karnıma ve kasıklarıma birden ağrı saplanıyor, cuma doktora gittiğimde sorucam bu arada detaylı ultrason istediler mi senden?

ağrı değilde hani arkadaşımızınn dediği gibi kasıkların biraz yukarsındaki toplanma bebeğin dönüşleri saniyelik 35 saniye bişey kasık ağrısıysada korkmayın rahim yukarı çıktığı için geriliyor.bende cuma kontrole gittim minikim büyümüş hareket edip duruyo boyu kilosu maşallah çok çok iyiydi detaylıya giricem pazarteside inşallah herşey yolunda olur bayada pahalıymış 250ye anlaştık ama olsun canı sağolsun yavrumun

Ağustosta hamile kalanlar genelde çocukları ikilediler.Kızı olanın kızı,oğlu olanın oğlu oluyor genelde.

ya gerçekten ilginç tesadüf okuyorum kızı olanın yine kızı oğlu olanın oğlu oluyo benimki meçhul daha oğlum var ikinciye allah kerim ilk hamileliğimde yeni hamile kalmıştım bir tanıdık senin oğlun olacak demişti doğru çıktı şimdi yine oğlun olucak diyo bakalım artık dedim kıza hamile olanların güya kalça bölgesi genişliyomuş erkek olunca karın bölgesiymiş falan filan doğru mudur bilmiyorum hala merakla öğrenmeyi bekliyorum:44:

Ya benim bu ağrılar bazen uzun da sürebiliyor, hiç bilmiyorum ki umarım olağan şeylerdir. Evet detaylı epeyce pahalı, bana daha da yüksek bir fiyat verdiler, bakalım ben daha pazarlık yapmadım indirirler mi bilmiyorum, merak da ediyorum bir an önce ayrıntılı bir şekilde görmek istiyorum bebişimi :)

ben 10 gun sonra gidicem detayli ultrason icin cinsiyetinide o gun ogrenicem insallah gecen sefer gittigimizde gostermedi
bide benim bebgim iki gundur oynamadi cok korkuyorum oluyormus arada oyle ama yinede cok endiseliyim yarina kadar oynamassa doktoru aricam insallah kotu bisey yoktur

İnşallah bu sefer gösterir kuzucuğun:)) Sen gene hissetmişsin daha önce bebeğinin hareketlerini ben daha hiç hissetmedim nasıl napıyor haftalardır hiç bir bilgim yok, doktor hissetsen bile bu haftalarda düzenli olmayabilir demişti, o yüzden hiç üzülme bebeğin iyidir mutlaka.

Canım geçmiş olsun.Benim de oldu 6.haftada filan hatta arar ara oldu.dahası 17. haftadayken daha kötüsü oldu.İlk haftalar pek çok hamilelikte olan bişey bu.Benim 17.haftada olması acayip korkutmuştu beni. Ama şimdi geçti çok şükür.Oyüzden canını sıkma herkesin başına gelen şeyler.Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişiniii:)

kızlar genel tes dediğiniz 4 lü testmi oluyor acaba ve karınlarınız çıktımı benim çok az çıktı ve salığınız iyidir inşallah doktorlarınız her şeyi ayrıntılı anlatıyormu yazarsanız sevinirim çünkü benimki 4 ayımdayım ama pek bişey anlatmadı ya sizin doktorlarınız nasıl ...

Benimde bebeğim dün çok az hareket etti bugün kıpır kıpır.
Geçen hafta yediğime dikkat etmedim hamurişi yedim 1 kg. almışım. Bu hafta tekrar dikkat etmeye başladım.

Sagol Canim cevapladigin icin hala bi kipirti yok ama dun asagidaydi bugun yukariya dogru cikmis yinede hala endiseliyim.sende en kisa zamanda hissedersin bebeginin hareketlerini insallah

arkadaşlar bende hamileliğimin başında 3 kilo verdim hala kilo almadım karnım büyüyo dr gelişiminin iyi olduğunu haftasıyla uyumlu büyüdüğünü söylüyor doktorum öğretim üyesi siz kaç kilo aldınız bayada yiyorum yani sonradan fazlasıyla almayımda

Sagol Canim cevapladigin icin hala bi kipirti yok ama dun asagidaydi bugun yukariya dogru cikmis yinede hala endiseliyim.sende en kisa zamanda hissedersin bebeginin hareketlerini insallah

canım sağlık ocağına git kıpırtı hissetmezsen kalp atışına ve sayımına bakıyorlar benim ebem hiç sorun değil kendini yeme ne zaman duymazsan gel demişti.bu arada tetonoz aşılarınızı oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…