İki kız kardeş her zaman iyidir, benim de bir ablam var her zaman birbirimizin yanındayız:)En sonunda bende öğrendim cinsiyeti bir kızım vardı bir kızım daha olacak içimden gecen buydu zaten hislerime güvenerek ismini bile hazırlamıştım Zuleyha koyacam kızıma bi türlü bu ismi kabullendiremiyorum hanımefendi o ismi istemiyor kızım daha 4 yasında ama benimle cok inatlasiyor isim konusunda herkes oğlumun olmasını istiyordu ama 8 düşük yaşayan biri olarak hic bir zaman illa ikinciside oğlan olsun diye istemedim her zaman sağlıklı ne olursa olsun dıyordum kızda beni o kadar mutlu ettiki o kadar düşükten sonra bu bana Allah'tan bir hediye gibi geldi
Allah bağışlasın...benimde bir oğluşum olacak kızlar
Tebrik ederimmm:) Gözün aydınkizlar uclu test sonuclarim guzel cikti sukurler olsun..
Ben de olmadı burdada çevremde de kanaması olan arkadaşlar oldu, sorunsuz devam ettiler, sen canını sıkma doktor tavsiyelerine uyup, ilaçlarını kullanır ve dinlenirsen hiçbir şey olmaz inbşallahh...mrhbalar hamileliginizin başlarında hiç kanamanız oldumu arkaadaşlar 7. haftadayım biriki damla kanamam oldu progestan kullanmaya başladım bunları yaşayıop gebeligi devam edenler varmı
iyi aksamlar canım :) banada dr 20.haftadan sonra dedı ama benım daha 18-19 haftada bıseyler hıssedıyordum. barsak hareketlerımdır dıye duusunmustum ama sonradan dank ettı kı o minişimmış :) su anda bebegımı net hıssedıyorum. bu gunde dr bı 1 hafta 10 gune kadar cok daha net hıssedersın dedı. hayırlısı bakalım :)
mrhbalar hamileliginizin başlarında hiç kanamanız oldumu arkaadaşlar 7. haftadayım biriki damla kanamam oldu progestan kullanmaya başladım bunları yaşayıop gebeligi devam edenler varmı
son bikac gundur sag kasigimin altinda bebegin kafasi midir nedir bilmiyorum portakal gibi toplaniyor ve ayaga kalktigimda,egildigimde cok fena batiyor
bi tehlikesi var mi sizce benim gibi boyle kramplar yasayan varmi?
Vala benim de son zamanlarda karnıma ve kasıklarıma birden ağrı saplanıyor, cuma doktora gittiğimde sorucam bu arada detaylı ultrason istediler mi senden?
Ağustosta hamile kalanlar genelde çocukları ikilediler.Kızı olanın kızı,oğlu olanın oğlu oluyor genelde.
ağrı değilde hani arkadaşımızınn dediği gibi kasıkların biraz yukarsındaki toplanma bebeğin dönüşleri saniyelik 35 saniye bişey kasık ağrısıysada korkmayın rahim yukarı çıktığı için geriliyor.bende cuma kontrole gittim minikim büyümüş hareket edip duruyo boyu kilosu maşallah çok çok iyiydi detaylıya giricem pazarteside inşallah herşey yolunda olur bayada pahalıymış 250ye anlaştık ama olsun canı sağolsun yavrumun
Vala benim de son zamanlarda karnıma ve kasıklarıma birden ağrı saplanıyor, cuma doktora gittiğimde sorucam bu arada detaylı ultrason istediler mi senden?
ben 10 gun sonra gidicem detayli ultrason icin cinsiyetinide o gun ogrenicem insallah gecen sefer gittigimizde gostermedi
bide benim bebgim iki gundur oynamadi cok korkuyorum oluyormus arada oyle ama yinede cok endiseliyim yarina kadar oynamassa doktoru aricam insallah kotu bisey yoktur
mrhbalar hamileliginizin başlarında hiç kanamanız oldumu arkaadaşlar 7. haftadayım biriki damla kanamam oldu progestan kullanmaya başladım bunları yaşayıop gebeligi devam edenler varmı
İnşallah bu sefer gösterir kuzucuğun:)) Sen gene hissetmişsin daha önce bebeğinin hareketlerini ben daha hiç hissetmedim nasıl napıyor haftalardır hiç bir bilgim yok, doktor hissetsen bile bu haftalarda düzenli olmayabilir demişti, o yüzden hiç üzülme bebeğin iyidir mutlaka.
arkadaşlar bende hamileliğimin başında 3 kilo verdim hala kilo almadım karnım büyüyo dr gelişiminin iyi olduğunu haftasıyla uyumlu büyüdüğünü söylüyor doktorum öğretim üyesi siz kaç kilo aldınız bayada yiyorum yani sonradan fazlasıyla almayımda[/QUOTE
Canım ne güzel işte demmekki bebek gelişiyor ama sen çok kilo almıycaksın işte:) Herkesin istediği bişeydir bu.Ben 4,5 kadar aldım daha şimdidennn( offf inşallah daha kötü olmaz.Aslında bazılarıda ideal olduğunu söylüyor.4ayımızı doldurduk ortalama ayda 1 kilo filan işte.Ama bence yine de çok benimki.. Ama napalım bebişler sağlıklı olsunda göbüşler hallolur:)
arkadaşlar bende hamileliğimin başında 3 kilo verdim hala kilo almadım karnım büyüyo dr gelişiminin iyi olduğunu haftasıyla uyumlu büyüdüğünü söylüyor doktorum öğretim üyesi siz kaç kilo aldınız bayada yiyorum yani sonradan fazlasıyla almayımda[/QUOTE
Canım ne güzel işte demmekki bebek gelişiyor ama sen çok kilo almıycaksın işte:) Herkesin istediği bişeydir bu.Ben 4,5 kadar aldım daha şimdidennn( offf inşallah daha kötü olmaz.Aslında bazılarıda ideal olduğunu söylüyor.4ayımızı doldurduk ortalama ayda 1 kilo filan işte.Ama bence yine de çok benimki.. Ama napalım bebişler sağlıklı olsunda göbüşler hallolur:)
ben de 5 kilo aldım( ama hamile kaldıgımda baya zayıftım. bir de aksi gibi canım eskiden çok yemediğim zararlı şeyler istiyor. tatlı börek:) bu hafta ben de kendimi tutmaya ve yararlı şeyler yemeye karar verdim.siz neler yiyorsunuz bebişlere yarayacak??
ben de 5 kilo aldım( ama hamile kaldıgımda baya zayıftım. bir de aksi gibi canım eskiden çok yemediğim zararlı şeyler istiyor. tatlı börek:) bu hafta ben de kendimi tutmaya ve yararlı şeyler yemeye karar verdim.siz neler yiyorsunuz bebişlere yarayacak??
bende 4.5 ayda tam 4.5 kilo almışım size önerim ceviz badem yiyin balık her zamanyiyomiyorsanız balık yağı hapı için benim doktorum verdi zaten şimdiki balıklarda çok güvenilir değil dedi ve hap verdi.ve yeşil yapraklı sebzeler özellikle ıspanak bide brokoli,hurma zeka için çok yararlıymış kız bebek bekleyenler yumurtalıklarının iyi gelişimi için kuru incir.ve bağırsak sistemi için bebeğin kayısı ama gün kurusu
ee bebişlere alışverişler başladımı bakalım
Sagol Canim cevapladigin icin hala bi kipirti yok ama dun asagidaydi bugun yukariya dogru cikmis yinede hala endiseliyim.sende en kisa zamanda hissedersin bebeginin hareketlerini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?