hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim[/QUOT
Cnm bence hamilesin:) Hayırlısı olur inş.Ama tabi zaman kaybetmeden dr.a görünmen gerek.Ayyy çok heyecanlı dönemler bunlar...:)Umarım herşey gönlünce olur...
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim ve çok şaşırdım herkez kız dedi doktorum bile bir hafta önce büyük ihtimal kız dedi dün doktordaydım ve kız dicek derken %100 erkek deyince şaşırdık kaldık yahuuu eminmisiniz diye 4 kez sorduk vallaha doktorda kızdı kesin diyorum ya dedi bir kez daha sorsaidi bizi kovacakdı yaaa...
arkadaşlar doktor 20.haftada hissetmeye başlarsın demişti ama ben bu ara çok dinliyorum bebişimi. arada sanki ufak bir atma oluyor ama tam anlamıyorum. sizlerin hareket hissetme durumunuz nasıl??
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim ve çok şaşırdım herkez kız dedi doktorum bile bir hafta önce büyük ihtimal kız dedi dün doktordaydım ve kız dicek derken %100 erkek deyince şaşırdık kaldık yahuuu eminmisiniz diye 4 kez sorduk vallaha doktorda kızdı kesin diyorum ya dedi bir kez daha sorsaidi bizi kovacakdı yaaa...
a hayırlı olsun oğluşun allahım bide ben öğrensem artık merak içindeyim
en sonunda bende öğrendim cinsiyeti bir kızım vardı bir kızım daha olacak içimden gecen buydu zaten hislerime güvenerek ismini bile hazırlamıştım zuleyha koyacam kızıma bi türlü bu ismi kabullendiremiyorum hanımefendi o ismi istemiyor kızım daha 4 yasında ama benimle cok inatlasiyor isim konusunda herkes oğlumun olmasını istiyordu ama 8 düşük yaşayan biri olarak hic bir zaman illa ikinciside oğlan olsun diye istemedim her zaman sağlıklı ne olursa olsun dıyordum kızda beni o kadar mutlu ettiki o kadar düşükten sonra bu bana allah'tan bir hediye gibi geldi
kızlar hep güçlü olurlar cnm.allah tamamına erdirsi.benim de senin gibi kızım var şimdi bitane daha kızım olcak inşallah.benim çevremdede herkes erkek olsa iyi olur diyodu hep.olsa da olurdu ama kızıma hayatta birkız kardeşi olduğu duygusunu tattırmak da apayrı bir duygu.çünkü kızkardeşler çok iyi de arkadaş oluyolar ömür boyu.bence kızlarımız çok şanslı.sağlıklı olsunlar inş.
kızlar hep güçlü olurlar cnm.allah tamamına erdirsi.benim de senin gibi kızım var şimdi bitane daha kızım olcak inşallah.benim çevremdede herkes erkek olsa iyi olur diyodu hep.olsa da olurdu ama kızıma hayatta birkız kardeşi olduğu duygusunu tattırmak da apayrı bir duygu.çünkü kızkardeşler çok iyi de arkadaş oluyolar ömür boyu.bence kızlarımız çok şanslı.sağlıklı olsunlar inş.
arkadaşlar doktor 20.haftada hissetmeye başlarsın demişti ama ben bu ara çok dinliyorum bebişimi. arada sanki ufak bir atma oluyor ama tam anlamıyorum. sizlerin hareket hissetme durumunuz nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?