Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

hamile olmayan bayanların b-hcg testı 0.1 - 0.001 seklınde olur daha sonraları ıse
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
seklınde ılerler aşagı - yukarı :) ama genede bı doktora gorunmende fayda var . tebrıkler :)

o heycan da cok guzeldı delı gıbı hastanenın e-sonuc butonunu yenılıyordum sureklı sımdı ıse hareket ettı etmedı telası var

arkadaşlar doktor 20.haftada hissetmeye başlarsın demişti ama ben bu ara çok dinliyorum bebişimi. arada sanki ufak bir atma oluyor ama tam anlamıyorum. sizlerin hareket hissetme durumunuz nasıl??

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim ve çok şaşırdım herkez kız dedi doktorum bile bir hafta önce büyük ihtimal kız dedi dün doktordaydım ve kız dicek derken %100 erkek deyince şaşırdık kaldık yahuuu eminmisiniz diye 4 kez sorduk vallaha doktorda kızdı kesin diyorum ya dedi bir kez daha sorsaidi bizi kovacakdı yaaa...

Aiy nazarlar değmesin oğlusa allah herkesın gönlüne göre versin

a hayırlı olsun oğluşun allahım bide ben öğrensem artık merak içindeyim

En sonunda bende öğrendim cinsiyeti bir kızım vardı bir kızım daha olacak içimden gecen buydu zaten hislerime güvenerek ismini bile hazırlamıştım Zuleyha koyacam kızıma bi türlü bu ismi kabullendiremiyorum hanımefendi o ismi istemiyor kızım daha 4 yasında ama benimle cok inatlasiyor isim konusunda herkes oğlumun olmasını istiyordu ama 8 düşük yaşayan biri olarak hic bir zaman illa ikinciside oğlan olsun diye istemedim her zaman sağlıklı ne olursa olsun dıyordum kızda beni o kadar mutlu ettiki o kadar düşükten sonra bu bana Allah'tan bir hediye gibi geldi

kızlar sabahları balgam problemi yaşayan varmı bende bu aralar her sabah oluyor ya napıcam bilmiyorum çıkartamıyorum çünkü midem kalkıyo ve kusmaya başlıyorum

kızlar hep güçlü olurlar cnm.allah tamamına erdirsi.benim de senin gibi kızım var şimdi bitane daha kızım olcak inşallah.benim çevremdede herkes erkek olsa iyi olur diyodu hep.olsa da olurdu ama kızıma hayatta birkız kardeşi olduğu duygusunu tattırmak da apayrı bir duygu.çünkü kızkardeşler çok iyi de arkadaş oluyolar ömür boyu.bence kızlarımız çok şanslı.sağlıklı olsunlar inş.

Sana içten katılıyorum canım biz 4 kizkardesiz ama İnan bi o kadar daha olsaydı hic ama hic of demezdim kız kardeş kadar güzel bisey yoktur kızım adına cok mutluyum bi kız kardeşi olacak kocamın iki abi ikide ablası var hepsininde sadece birer kızları var kız kardessizler onlara cok üzülüyorum o duyguyu bilemiyecekler maalesef kızım şanslı olacak inşallah Allah'tan bi manilik çıkmazsa eger

Sana içten katılıyorum canım biz 4 kizkardesiz ama İnan bi o kadar daha olsaydı hic ama hic of demezdim kız kardeş kadar güzel bisey yoktur kızım adına cok mutluyum bi kız kardeşi olacak kocamın iki abi ikide ablası var hepsininde sadece birer kızları var kız kardessizler onlara cok üzülüyorum o duyguyu bilemiyecekler maalesef kızım şanslı olacak inşallah Allah'tan bi manilik çıkmazsa eger

arkadaşlar doktor 20.haftada hissetmeye başlarsın demişti ama ben bu ara çok dinliyorum bebişimi. arada sanki ufak bir atma oluyor ama tam anlamıyorum. sizlerin hareket hissetme durumunuz nasıl??

iyi aksamlar canım :) banada dr 20.haftadan sonra dedı ama benım daha 18-19 haftada bıseyler hıssedıyordum. barsak hareketlerımdır dıye duusunmustum ama sonradan dank ettı kı o minişimmış :) su anda bebegımı net hıssedıyorum. bu gunde dr bı 1 hafta 10 gune kadar cok daha net hıssedersın dedı. hayırlısı bakalım :)

Ağustosta hamile kalanlar genelde çocukları ikilediler.Kızı olanın kızı,oğlu olanın oğlu oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…