Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize...

benim doktorumda aynen seninki gibi, her muayenede böbreklere kadar her şeye bakıp ölçüm yapıyor. çok uzun bakıp anlatıyor. oyuzden bıraz rahatım. bir de bu hafta yarım metre kar oldu yerde. şehirlerarası yola gitmek zor olur.aralık ortasında muayeneye gitçem, artık öyle karar verırım dıyorum.

canım
çok geçmiş olsun allahım işfasınıda verir hiç dert etme canım ve usg dediğin hangi hafta yapılıyor ben 18 haftalık iken gidicam acaba o zaman yaparmı doktorum ...

19+ larda git canım o bıle erken oluyor 20+gıtsen daha iyi olur

canım sanada çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sağlıkla evladını kucağına alırsın bende çok aşırı korkuyorum yarın büyük gün annem gitme diyor eskiden öyle şeylermi vardı teslim ol diyor beni rahatlatmak için ama gideyim ya nasip ya kısmet Allah dertsiz derman vermesin

merhaba arkadaşlar ben daha 10 haftalık gebeyim.sizle daha tecrübeli olduğunuz için bir soru soracam..dün gece uyurken tam dönerken karnıma bıçak gibi bir ağrı saplandı..sonra geçti normal mi acaba bunlar..

merhaba arkadaşlar ben daha 10 haftalık gebeyim.sizle daha tecrübeli olduğunuz için bir soru soracam..dün gece uyurken tam dönerken karnıma bıçak gibi bir ağrı saplandı..sonra geçti normal mi acaba bunlar..

öncelikle hayırlı ugurlu olsun... benim de aynı şey oldu hatta hala oluyor. gece çok fazla dönüyorum ve dönerken oluyor arada ağrı.. annem çok erken diyor, ilerde ne yapcam bılmıyorum.

öncelikle hayırlı ugurlu olsun... benim de aynı şey oldu hatta hala oluyor. gece çok fazla dönüyorum ve dönerken oluyor arada ağrı.. annem çok erken diyor, ilerde ne yapcam bılmıyorum.

Teşekkürederim cvp için bende çok dönüyorum yüz üstü yatmamak için aniden dönünce saplanıyo ağrı..

Ayrıca buradaki paylaşımları okuyorumda demekk ki dokuz ay boyunca bebekle ilgili şeyler bitmiyo. ben önce ah bi kalp atışlarını duyalım rahatlıyacam diyodum..şimdi 3 ay geçsiN rahatlacağım diyorum. sonra da testler geçsin diyecem buradan anladığım kadarıyla. 9 ay böyle hep bir şeyleri bekleyerek geçecek demek ki..

Hepimiz sağlıklı, sıhattlı , hayırlı bebekler doğururuz inş..

Kızlar benim bacaklarım ve kalça kemiğimle belimim birleştiği yer sürekli ağrıyor.işyerinde birden koltuğumdan ayağa kalkarken ilk adımlarımı atarken acayip zorlanıyorum.ayrıca bikini bölgesindeki kaslarım ağrıyor.sabahları uyandığuımda sanki bütün gece yatkta değil de hep ayaktaymışım gibi hiç dinlememiş gibi ayak ağrısı çekiyorum budurumda olanınız var mı? Gittikçe de kötüye gidiyor ağrılarım.fikri olan var mı neyapılması gerektiği konusunda?çalışan bayan oluncaevde de dinlenme fırsatı bulamıyorz maalesef ve iş yerinde çok sıkıntı çekiyoruz.

tatlım doktoruna danıs ozellıklede calısıyorsun belkı bır krem yada jel verır doktor rahatlarsın :))

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Buarada gercek ismim Sevim.....
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleme:

sevim hanım okuyorum şimdi inşallah hayırlısıyla sizde bir evlat sahibi olursunuz o yollardan bende geçtim ama hamdolsun umut mümini dirençli kılar umutla inşallah anne olursunuz

bende de bikaç gündür kasıklarımın üstünde iğne batması oluyor netten baktım rahim genişlediği için oluyormuş senin derdin yorgunluktan olabilir bazen sabahtan akşama kadar temizlik yaparsan bendede oluyo

kızlarrrr detaylı usgden geliyorum Rabbime binlerce kez hamdolsun hiç bir sorun çıkmadı hatta doktor yavrumun organlarından yüzüne kadar nazar edecek diye korktum oçok güzel bu çok iyi şu şahane dedide durdu,bu güzel habere değil 250 1000 lira bile verilirdi yalnız bir teşhis daha çok inat dedi ne yaptıysak salladık bastırdık yüzünü bize tam net dönmedi.Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin sonsuz şükürler olsun...

Gözün aydın canım...Ne mutlu sana çok şükür bebişin sağlıklıymış.Umarım hiçbirimizde sorun çıkmadan sağ salim kucağımıza da alırız kuzucuklarımızı.

bizim ufaklık büyümüş 18 cm 213 gram olmuş cinsiyetinide öğrendim bi oğlum olcak inş. çin takvimine göre kız gözüküyodu ama erkeğim geliyo çok şükür. bi de bebeğimin hareketlerini hissedebilsem daha mutlu olcam insan sabırsız oluyo haliyle.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…