Bugün doktor kontrolüne gittim. Ayrıntılı ultrasona girdim. Herşey gayet iyiydi.Oğlum 550 gr olmuş bende 65 kg oldum. Toplamda 3 kg almış oldum.Hep dikkat edicem diyorum ama yinede tatlıları hamurişlerini görünce dayanamıyorum.Doğuma 80 kg.gitmesem iyidir.
Mrb cnm... Çıkaracak kadar Mide bulantısı yaşamıyorum ama reflüm hergeçengün şiddetleniyor ve mide yanması yaşıyorum.İştehım da son 2haftadır çok açıldı ama hiç 1 ekmek yemedim:) Senin karnın çok acıkmış o an olur öyle zamanlar benim de bazen iştahım çok açılıyor bazen de okadar olmuyor.Baktın yediğin halde hala açsın meyve yemeye çalış.Hem daha faydalı hem de rahatsız etmez çok. Yüzündeki kızarıklıklar için de bence dr.unla görüş.Belki yediğin içtiğin birşeye alerji olmuşsundur.Mesela ben giyindiğim bir pijamamya alerjim olduğunu farkettim hamileliğimde.Göbeğimde inanılmaz kaşıntılar yaptı sonra da iyce kızadı.Oara çatlak için dr.un verdiği bepatholu kullanıyordum. Ondandır diye düşündüm ama annemin geniş ve rahat olsun diye aldığı yeni pijamamyı giymeyi bırakınca geçti. Okızarıklar ve deli gibi kaşıntılar.Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım doğrusu.Oyüzden sen de hiç aklına gelmeyen birşeye alerji olabilirsin.Krem sabun havlu v.s. Takip et bakalım tatlım.Dr.una da sormayı ihmal etme...
kızlar bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada ögrendiniz 13. haftada kontrole gidecegim 5 gün geriden geliyor 12+1falan olacak ögrenme ihtimalimvarmıdır
cnm senin haftana göre 3kg cok cok cok süpermiş.Nasıl başardın bunu valla çok merak ettim:) bize de tüyo versene ...:)
kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz haftaya göre yazalım 20 . haftayım
günlük demir ve magnezyum
iki günde bir omega
ve haftada bi gün multivitamin+kalsiyum kullanıyorum
Ben fazla kiloyla hamile kaldım 10 kg fazlalık vardı 3 kg daha eklendi 13 kg fazlam var şuan. 4 ay 1 kg aldım sadece hamurişi ekmek tatlıdan uzak durdum. Ama bu 5.ayda 2 kg birden aldım dikkat etmedim yediğime.Kendimi frenlemem lazım.Şekerimin yükselmesinide istemiyorum.1 ay sonra şeker yükleme testine gidicem. O yüzden bu 1 ayda daha sağlıklı beslenmem lazım.
kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz haftaya göre yazalım 20 . haftayım
günlük demir ve magnezyum
iki günde bir omega
ve haftada bi gün multivitamin+kalsiyum kullanıyorum
benim eleviti kilo almamı durdurmak iiçin kesti bir sorun yok şu aşamada kullanmana da gerk yok dedi, sadece demir hapı kullanıyrum magnezyum hussususunda da herhangi bir vitamin vermedi
kızlarrrr grip oldumm burun boğaz tıkalı birde öksürük varmı heyy öksüre öksüre bi hal oluyorum zavallı yavrum çok sarsılıyor ama yapacak bişey yok ıhlamur limonlu ballı içiyorum bol turunçgil yiyorum başka ne yapabilirim boğazım yırtılacak sanki
Reyyan günaydın aynısı bana da olmuştu ama maalesef yapılacak şeyler sınırlı. Ben de kendimce yöntemler bulmuştum, mesela tavuk suyuna terbiyeli çorba bana çok iyi gelmişti aynı senin gibi ıhlamur çayı, fincana karabiber limon bal karıştırıyordum, bir de sabah akşam şu ağız gargara sularuyla gargara yaptım mikroplar ölsün diye. Çok çok geçmiş olsun en mısa zamanda iyileşmen dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?