Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

cnm senin haftana göre 3kg cok cok cok süpermiş.Nasıl başardın bunu valla çok merak ettim:) bize de tüyo versene ...:)

kızlar bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada ögrendiniz 13. haftada kontrole gidecegim 5 gün geriden geliyor 12+1falan olacak ögrenme ihtimalimvarmıdır

artık geceleri iki yastıkla yatmaya başladım midemden sular geliyor resmen,o yanmalara karşıda bi sürü iştahım var anlamadım gitti dünyayı yicem sanki.bu gecede çok mutluyum bir arkadaşım bebeğime tam takım nevresim havlu seti almış ama kendim alsam bu kadar beğenmezdim herhalde bayıldım şahane bişey bu gece bebişimi içinde hayal ederek uyuyacağım

kızlar dün ben çok kötüydüm kahvaltı yapmıştım ama az geldi herhalde ve işe geldiğimde mide bulantısımı desem anamadım 1 ekmek yedim işyerinde ama yinede banamsın demedi ve yedikten sonra çıkartım ve izin aldım ve evde iken fark etim yüzümde kırmızı kırmızı noktalar çıkmış sizdede oldumu acaba ve akşam ustu resmen nefes alırken karnıma ağrılar girdi size hiç oldumu cevaplarınızı bekliyorum ...

Mrb cnm... Çıkaracak kadar Mide bulantısı yaşamıyorum ama reflüm hergeçengün şiddetleniyor ve mide yanması yaşıyorum.İştehım da son 2haftadır çok açıldı ama hiç 1 ekmek yemedim:) Senin karnın çok acıkmış o an olur öyle zamanlar benim de bazen iştahım çok açılıyor bazen de okadar olmuyor.Baktın yediğin halde hala açsın meyve yemeye çalış.Hem daha faydalı hem de rahatsız etmez çok. Yüzündeki kızarıklıklar için de bence dr.unla görüş.Belki yediğin içtiğin birşeye alerji olmuşsundur.Mesela ben giyindiğim bir pijamamya alerjim olduğunu farkettim hamileliğimde.Göbeğimde inanılmaz kaşıntılar yaptı sonra da iyce kızadı.Oara çatlak için dr.un verdiği bepatholu kullanıyordum. Ondandır diye düşündüm ama annemin geniş ve rahat olsun diye aldığı yeni pijamamyı giymeyi bırakınca geçti. Okızarıklar ve deli gibi kaşıntılar.Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım doğrusu.Oyüzden sen de hiç aklına gelmeyen birşeye alerji olabilirsin.Krem sabun havlu v.s. Takip et bakalım tatlım.Dr.una da sormayı ihmal etme...

canım çok teşekkürler sabahleyin çilek reçeli ile kahvaltı yapmıştım acaba ondan olabilmi her günden farklı olarak birtek çilek reçeli yemiştim...

hamilelerde kaşıntı alerji çok oluyor drum işlenmiş eti yasakladı salam sosis hiç yemem ama sucuk yerdim hamileliğimin başından beri yememiştim dün yedim dudak kenarım kızarıp kaşınıyo bidaha yemem yediklerimiz alerjinin en önemli sebebi benimde iştahım çok açık allaha şkür çok kilo almadım benim mevcut kilom var zaten bulantı yaşamıyorum ama reflü ufak ufak kendini göstermeye başladı korkulu rüyam

kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz haftaya göre yazalım 20 . haftayım

günlük demir ve magnezyum
iki günde bir omega
ve haftada bi gün multivitamin+kalsiyum kullanıyorum

herkez bebişlerinin hareketlerini hissediyormu ben arada bir hissediyorum ya siz ve doktor burcu çetinkaya giden varmı amamızda ...

cnm senin haftana göre 3kg cok cok cok süpermiş.Nasıl başardın bunu valla çok merak ettim:) bize de tüyo versene ...:)

Ben fazla kiloyla hamile kaldım 10 kg fazlalık vardı 3 kg daha eklendi 13 kg fazlam var şuan. 4 ay 1 kg aldım sadece hamurişi ekmek tatlıdan uzak durdum. Ama bu 5.ayda 2 kg birden aldım dikkat etmedim yediğime.Kendimi frenlemem lazım.Şekerimin yükselmesinide istemiyorum.1 ay sonra şeker yükleme testine gidicem. O yüzden bu 1 ayda daha sağlıklı beslenmem lazım.

iki günde bir omega

Bunları doktorunmu önerdi? Bana hepsi biraz fazla gibi geldi. Ben hamilelikten önce 1 ay folikasit kullandım. Hamile kaldıktan sonra hiçbirşey kullanmadım. Zaten kan tahlil sonuçlarımda iyiydi. Doktor istersen vitamin yazayım dedi onuda istemedim.Ceviz,tuzsuz badem,kırmızı et,yoğurt ve balık sık sık yemeye çalışıyorum. Doğal yoldan almaya çalışıyorum.

seninde benim gibi ilk hamilelikten fazlalıkların var galiba bende bugün baktım toplam 2.5 kilo almışım canım sebze ve ekşi elma şekeri dengede tutuyo iştahım açıldı bende çok alırım diye korkuyorum dr en fazla 10 kilo al dedi bizim gibi ikinci olanlar daha dikkatli olmak zorunda

iki günde bir omega

banada fazla gibi geldi canım ben elevit kullanıyorum kan değerlerim iyi şükür ki ama doktor verdiyse vardır sebebi senin kanın nasıl

benim eleviti kilo almamı durdurmak iiçin kesti bir sorun yok şu aşamada kullanmana da gerk yok dedi, sadece demir hapı kullanıyrum magnezyum hussususunda da herhangi bir vitamin vermedi

benim eleviti kilo almamı durdurmak iiçin kesti bir sorun yok şu aşamada kullanmana da gerk yok dedi, sadece demir hapı kullanıyrum magnezyum hussususunda da herhangi bir vitamin vermedi

elevitte demir hapı canım malesef gebelıkte kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor ama mecbur kullanacağız bebek büyüdükçe annenin kan değeri düşüyor doğum sırasındada kan kaybı oluyo mecbuern kullanıyoruz

kızlarrrr grip oldumm burun boğaz tıkalı birde öksürük varmı heyy öksüre öksüre bi hal oluyorum zavallı yavrum çok sarsılıyor ama yapacak bişey yok ıhlamur limonlu ballı içiyorum bol turunçgil yiyorum başka ne yapabilirim boğazım yırtılacak sanki

Reyyan günaydın aynısı bana da olmuştu ama maalesef yapılacak şeyler sınırlı. Ben de kendimce yöntemler bulmuştum, mesela tavuk suyuna terbiyeli çorba bana çok iyi gelmişti aynı senin gibi ıhlamur çayı, fincana karabiber limon bal karıştırıyordum, bir de sabah akşam şu ağız gargara sularuyla gargara yaptım mikroplar ölsün diye. Çok çok geçmiş olsun en mısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

çok sağol canım hani çekmesine çekiyoruzda bişey yapamamak ve o kadar öksürük bebeğe zarar verirmi düşünceside dahada hasta ediyor.anneme gidiyorum Allahtan bu gün o eminim çok çok iyi bakar he birde bende paso ıhlamur içiyordum ama ebe dediki ıhlamur kasları çok gevşettiği için erken doğumu tetikliyormuş korkuma onuda içmiyorum artık bol bol meyve ve su napim Allah yardımcısı olsun tüm hastaların.birde bebeğim sanki kasıklarımda oynuyor balon gibi pıt pıt atıyor 2 gündür onada korkuyorum neden böle anlamadım dün kalp atışı baktım iyidi eltimde olur benimde çok oluyordu diyor ama hiç öle yapmıyordu korktum hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…