Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.Benimde çin takviminde kız görünüyordu ama oğlum olacak benimde. İlk hamileliğinse önümüzdeki hafta hissedebilirsin hareketlerini.
bende bugün kontrole gittim allaha şükür herşey yolunda ama hala cinsiyetini öğrenemedimherhalde içinizde daha öğrenemeyen tek ben kaldım bir ay sonra usg ye giricem o zaman öğrenirim insallah banada çin takviminde kız görünüyo doğruluğunu daha bilmiyorum tabi bebeğimin yüzünü bugün detaylı gördüm çünkü tamamen bana yani ekrana dönüp böyle bir baktı ki yüzyüze gelmiş gibi olduk yerim onu ben
Ben 2 haftadır çok iştahlıyım tutamıyorum kendimi geç saatte yememeye çalışıyorum ama kilo aldım galiba. Tartılmaya korkuyorum.Karnımda bayağı büyüdü.
kızlar zorlu zamanlar başlıyor benimde artık midem çok yanmaya başladı ,belimde az iş yapim hemen ağrıyor olsun yinede şükür.sağlıkla gelsinde yavrularımız bunlar çok önemli şeyler değil.soruyorum soruyorum kimse bişey demiyor alışverişlere başladınızmı
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Midemde sık sık yanma oluyor, reflu gibi. Bir de hafta sonu evimi taşıdım Cumartesi akşamı artık belimden dolayı yürüyemiyordum, bir adım atıp kalıyordum öyle. Alışverişe ise henüz başlamadım, kısmetse 6. ayda başlarım aceleye gerek yok diye düşünüyorum, bebeişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi kolay, bir çırpıda alınır.
Al benden de okadar.Öğle yemeğine çıktım işyerinde herzaman yediğim kadar yedim ama hiç doymamış gibi kalktım masadan.Şimdi iyce acıktığımı hissettim dayanamadım ve az önce bişeyler söyledim.Ne söylediğimi söylemiyorum çünkü aramızda çok hamiş var malum:) O an bulamayan ya da alamayan olur diye söylemedim:) Offfff yani durum çok vahimmm nolcak bu iş yaw...Mide yanması ve ekşimesi yaşıyorum bir yandan da.Her akşam soda içiyorum yatmadan hatta gece kalkıp da içiyorum.Acaba çok zararı olur mu?Ama acayip rahatlatıyor...
kizlar nihayet bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim bi kizim olucak:)
ters duruyordu ama doktor buyuk ihtimal kiz dedi bi sevindim ki anlatamam
kendimi zorla alisverise attim oyle cici seyler var ki hepsi al beni diyo:))
canım banada doktorum büyük ihtimal kız dedi ama bir hafta sonra erkek çıktı haberin olsun sanada öyle bir süpriz yapmasın bebişin ...
benim hata çin de falanda kızdı ama oğlum olacak doktor amcasını bile yanıltı.
ayy insallah oyle bisey olmaz .ama benimki 21 haftalikti gittigimde yani yanilma payi az oluyormus ters durmasina ragmen ..
kizlar bu arada hamileligimden beri 8 kilo almisim ilk uc bucuk ay almadim ama sonrasinda vitamin ve balik hapi kullandim birden aldim 12 kiloyla bitirmek istiyordum ama ben bu gidisle en az 15 alirim
sizler kac kilo aldiniz bide niye bu topige kimse ugramiyor(ay cok soru sordum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?