Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.Benimde çin takviminde kız görünüyordu ama oğlum olacak benimde. İlk hamileliğinse önümüzdeki hafta hissedebilirsin hareketlerini.

Amin cnm saol cümlemizinkine inş. Evet ilk hamileliğim ve hep Allahım bunu bana yaşattığı için şükrediyorum

kızlar benimde çin takvimine göre kız idi ama oğlum olacak inşallah sağlıklı aklı yerinde olsun ve bende dün doktordaydım herşeyimiz iyi gidiyormuş kan ve idrar tahlili yaptırdık zeka testi için bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar yalnız benimki çok tembel yada uyuyordu pek hareket etmedi ve 4 lü testi istemedi doktorum allahım inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah ...

burdan anlaşılıyor ki 2013 senesi erkek senesi olacak ve çin takvimi uydurmaasyon bişimiş

Rabbim herkesin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Evet arkadaşlar 21ci haftamızda sonunda bizde öğrendik cinsiyetini ters durdu göstermedi diye ilk basta erkek dıyenler kıza dondu ama oğlusumuz gelıyor hiiiiiç bişeye inanmayın rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınss :)

bende bugün kontrole gittim allaha şükür herşey yolunda ama hala cinsiyetini öğrenemedimherhalde içinizde daha öğrenemeyen tek ben kaldım bir ay sonra usg ye giricem o zaman öğrenirim insallah banada çin takviminde kız görünüyo doğruluğunu daha bilmiyorum tabi bebeğimin yüzünü bugün detaylı gördüm çünkü tamamen bana yani ekrana dönüp böyle bir baktı ki yüzyüze gelmiş gibi olduk yerim onu ben

Ya bizim kızda 2gün önceki kontrolümüzde başını iki kolunun arasına almış sanki bana bakmayın utanırım der gibiydi hiç yüzünü göstermedi...Kuzucuğummm onun yüzüne doya doya bakıcam inşallah doğduğu zaman :)

Ben 2 haftadır çok iştahlıyım tutamıyorum kendimi geç saatte yememeye çalışıyorum ama kilo aldım galiba. Tartılmaya korkuyorum.Karnımda bayağı büyüdü.

kızlar zorlu zamanlar başlıyor benimde artık midem çok yanmaya başladı ,belimde az iş yapim hemen ağrıyor olsun yinede şükür.sağlıkla gelsinde yavrularımız bunlar çok önemli şeyler değil.soruyorum soruyorum kimse bişey demiyor alışverişlere başladınızmı

Ben 2 haftadır çok iştahlıyım tutamıyorum kendimi geç saatte yememeye çalışıyorum ama kilo aldım galiba. Tartılmaya korkuyorum.Karnımda bayağı büyüdü.

Al benden de okadar. Öğle yemeğine çıktım işyerinde herzaman yediğim kadar yedim ama hiç doymamış gibi kalktım masadan.Şimdi iyce acıktığımı hissettim dayanamadım ve az önce bişeyler söyledim.Ne söylediğimi söylemiyorum çünkü aramızda çok hamiş var malum:) O an bulamayan ya da alamayan olur diye söylemedim:) Offfff yani durum çok vahimmm nolcak bu iş yaw...Mide yanması ve ekşimesi yaşıyorum bir yandan da.Her akşam soda içiyorum yatmadan hatta gece kalkıp da içiyorum.Acaba çok zararı olur mu?Ama acayip rahatlatıyor...

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Midemde sık sık yanma oluyor, reflu gibi. Bir de hafta sonu evimi taşıdım Cumartesi akşamı artık belimden dolayı yürüyemiyordum, bir adım atıp kalıyordum öyle. Alışverişe ise henüz başlamadım, kısmetse 6. ayda başlarım aceleye gerek yok diye düşünüyorum, bebeişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi kolay, bir çırpıda alınır.

Arkadaşlar herkese merhaba. iştahlı olanın bir tek ben olmadığını görünce sevindim:) hiçbir şey yiyemiyorum diyenleri okuyunca kendimi anormal hissediyordum:) iş yerinde sürekli yemek muhabbeti yapıyorum ve sık sık yemeye çalışıyorum. özellikle meyve badem ceviz. aksamları da bütün gün yememiş gibi yiyordum kiiiii bu akşam mide yanması ve bulanması yaşıyorum. canım hiçbir şey istemiyor nazat değdi iştahıma:)
alışveriş konusunda da dayanamayıp birkaç tane badi aldım. o kadar. biraz daha ilerlemesini beklıyorum. bir de doğudayız pek bir şey de yok. yarıyıl tatiline istanbula ailemin yanına gidince toplu alcam inşallah.

taşınmakta hamile hamle çok zor olmuştur Allah yardımcın olsun yardımcı olan birileri vardır inşallah.mide yanmasına ılık süt dedi doktor ama bakalım.ben o zaman çok kötüyüm ya bi sürü şey aldım dr yasakladı alma dedi seni doktor olarak değil bir anne olarka uyarıyorum dedi ama napayım hiç elimde değil çocuk şeylerine bayılıyorum.şimdi ben durdum etrafım başladı annem kayınvalidem eltim dayıları babası doldu ortalık doğana kadarda böle gidicek sanırım

canım benim ilk hamileliğimde reflüyü sonuna kadar yaşadım aralıksız mide ekşimesi yemek borum da yanma sırtıma vuruyodu acısı uyuma da sıkıntı yaşıyodum allaha şükür bu sefer yaşamıyorum tabi sonradan hortluyo reflü genelde bana o zaman limon portakal soda gibi asitli ne varsa reflümü azdırıyodusana bişey yapmıyorsa iç maden suları çok faydalı doğal mineraller ve demir var allahım kolaylık versin sana çok zor bende yine başlar diye acayip korkuyorum

kizlar nihayet bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim bi kizim olucak:)
ters duruyordu ama doktor buyuk ihtimal kiz dedi bi sevindim ki anlatamam
kendimi zorla alisverise attim oyle cici seyler var ki hepsi al beni diyo:))

kizlar nihayet bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim bi kizim olucak:)
ters duruyordu ama doktor buyuk ihtimal kiz dedi bi sevindim ki anlatamam
kendimi zorla alisverise attim oyle cici seyler var ki hepsi al beni diyo:))

canım banada doktorum büyük ihtimal kız dedi ama bir hafta sonra erkek çıktı haberin olsun sanada öyle bir süpriz yapmasın bebişin ...
benim hata çin de falanda kızdı ama oğlum olacak doktor amcasını bile yanıltı.

benimkide 21 ci hafta gösterdi erkek olackmıs 16 cı haftada ters durdu ve asagıdaydı dusunun 16 haftada cinsiyeti zaten belliydı ama böle oldu sonra 21 hafta gösterdı kordon bagı bacakları arasında ama pipisi gözüküyor bakın dedı doktor tam kesın sız bıle grmeden alısverıs yapmayın böle farklı bır duygu ıcıne duusuluyor sonra yıne uzuluyor annecikler :)) Simdiden hayırlı ugurlu olsun hepimize

ayy insallah oyle bisey olmaz .ama benimki 21 haftalikti gittigimde yani yanilma payi az oluyormus ters durmasina ragmen ..
kizlar bu arada hamileligimden beri 8 kilo almisim ilk uc bucuk ay almadim ama sonrasinda vitamin ve balik hapi kullandim birden aldim 12 kiloyla bitirmek istiyordum ama ben bu gidisle en az 15 alirim
sizler kac kilo aldiniz bide niye bu topige kimse ugramiyor(ay cok soru sordum galiba

Baya bi kilo almissin ya dikkat et biraz yoksa 15 i bile gececeksin ben 3 kilo aldım o halde bile kendimi patlamaya hazır bir bomba gibi hissediyorum 62 ile hamile kaldım 65 oldum inşallah 8 9 kiloyla kurtarırız durumu

Valla ben de 52 ile başladım 57.5 oldum şimdiden sanırım ödem oluşucak ben de yine.İlk hamileliğimde de öyle olmuştum.20 kilo almıştım ama doğumdan sonra hastaneden eve geldiğime 13 kilosunu arkada bırakmıştım.Balon gibi söndüm. Ama tabi ödem oluşma nedenleri de çok sıkıntılı problemlerden dolayı oluyor.Bakalım kaç kiloyla bitircez.Buarada bizimki son 1haftadır artık iyce hissettiriyor kendini.Hele dün sinemaya gittik sesten mi nedir bilmem ama sürekli zıpır zıpır:)Yerim onu bennnn...

Bugün doktor kontrolüne gittim. Ayrıntılı ultrasona girdim. Herşey gayet iyiydi.Oğlum 550 gr olmuş bende 65 kg oldum. Toplamda 3 kg almış oldum.Hep dikkat edicem diyorum ama yinede tatlıları hamurişlerini görünce dayanamıyorum.Doğuma 80 kg.gitmesem iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…