çok sağol canım hani çekmesine çekiyoruzda bişey yapamamak ve o kadar öksürük bebeğe zarar verirmi düşünceside dahada hasta ediyor.anneme gidiyorum Allahtan bu gün o eminim çok çok iyi bakar he birde bende paso ıhlamur içiyordum ama ebe dediki ıhlamur kasları çok gevşettiği için erken doğumu tetikliyormuş korkuma onuda içmiyorum artık bol bol meyve ve su napimAllah yardımcısı olsun tüm hastaların.birde bebeğim sanki kasıklarımda oynuyor balon gibi pıt pıt atıyor 2 gündür onada korkuyorum neden böle anlamadım dün kalp atışı baktım iyidi eltimde olur benimde çok oluyordu diyor ama hiç öle yapmıyordu korktum hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
kızlar amniosentez sonuçlarım temiz çıktı çok şükür:)))))
kan ve idrar tahlili istemişti doktor, herşey normal dedi.
kan değerlerim 13.1 e düşmüş, ama ciddi olmadığını söyledi doktorum. decavit kullanmaya devam et dedi.
bu arada geçen hafta da ben acaip grip olmuştum, bol portakal, elma, bal ve zencefil tükettim. bir de ıhlamur.
iyiyim çok şükür, hele de moralim düzeldi ya, oğluşum da rahatlamıştır artık benimle beraber:)
Kızlarr çok hastayımm...ve iş yerindeyim hapsurma öksürme burun akıntısı hepsi birarada...Dr.a da gitmedim henüz.Şuan işten nasıl izin alsam diye düşünüp duruyorum
kesinlikle gitmelisin artık tek değilsin sen hafif etkilensende bebeklerimiz çok etkileniyormus ılacsız gecsın derken onlara zarar verebılıyormusuz o yuzden aksatma :)
kızlar amniosentez sonuçlarım temiz çıktı çok şükür:)))))
kan ve idrar tahlili istemişti doktor, herşey normal dedi.
kan değerlerim 13.1 e düşmüş, ama ciddi olmadığını söyledi doktorum. decavit kullanmaya devam et dedi.
bu arada geçen hafta da ben acaip grip olmuştum, bol portakal, elma, bal ve zencefil tükettim. bir de ıhlamur.
iyiyim çok şükür, hele de moralim düzeldi ya, oğluşum da rahatlamıştır artık benimle beraber:)
kızlar merhabalarforuma yazamasamda sürekli sizi takip ediyorum.Umarım bebişler ve siz iyisinizdir.Pericim listeye beni de ekler misin kızım ve beni:) adanadan katılıyoruz muhtemel doğum tarihimiz 28 nisan...
Bu arada cinsiyetlerimiz artık belli kızlar ,isim olarak ne düşünüyorsunuz?Cinsiyet belli olduktan sona bayaa düşünür olduk ama zor bişimiş isim olayı yabizim bulduklarımız şunlar:Beril-Merve-Cansın-Zeynep- ama hala içimi titretecek işşte kızımın adı bu olmalı diyeceim bi isim olmadı.
Birde eminim hepimiz deli gibi bebek için kullanılacak malzemeleri araştırıyoruzdur.Onları paylaşırsak daha faydalı oluruz birbirimize diye düşünüyorum.Mesela ben şampuan pişik kremi falan onları araştırmıştım.ben mustelanın ürünlerini kullanıcam en zararsızı oymuş.Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
perinin girdiği yok buralara acaba bebişinemi bişey oldu dedim özellikle aramıştım baktım yooo:))madem kurdun nerdesin.neyse hayırlı olsun bebeğin iki isim koyabilirsin hem sünnet hemde çocuğuna seçme hakkı veriyorsun birini beğenmezse diğerini kullanır.bebek içinse bakım ürünlerinde ersağ diye yeni doğal bir malzeme çıktı baya hem türk ürünü hemde doğallığı garantili onlardn almayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar uzun bır suredır gıremıyodum benımde Rabbım ızın verırse bır oglum olcak 10 gun once detaylı ultrasonumuz vardı ve bebegımın herseyı normal çıktı sadece kalbınde kucuk bır parlama dışında doktor endıselenıcek bırsey yok dedı ama ben yınede kafama takıyorum bu parlama down sendromu bulgularından bırıymıs tek basına bırsey ıfade etmez ama dedı 2lı 3lu testte yaptırmamıstım ben cunku rısk olcuyo sadece kesın sonuc vermıyor dıye yaptırmadım ... benımle aynı şeylerı yasayan var mı acaba sız ne dersınız... doktor kafana takma onemsız bırsey sadece bır bulgu var eger bır kac ya da vucudunda bır anormallık olsaydı amnıyosentez ısterdım dedı ona bıle gerek yok dedı ben genede kafama takıyorum kızlar yardımcı olun
canım benim inşallah birşey yoktur, doktorun eğer korkma dediyse ona güven bence..
benim 3lü testim riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasonda da böbrek kanalı geniş çıkmıştı. doktorum tek başına bu bulgunun önemli olmadığını, bebeğin normal olduğunu düşündüğünü ama yine de isterseniz amniosentez yaptırın demişti.
ben amniosentez oldum, sonuçlarım çok şükür iyi, kontrolümde de böbrek kanalı normale dönmüştü.
buradan bir arkadaş daha yazmıştı, 3 tane olumsuz bulgu olmasına rağmen (ense kalınlığı, böbrek, kalp) sonuçları temiz çıkmıştı.
gönlünü ferah tut. Allah'a dua ile sığın. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?