kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben 3 kilo almışım karnımdan artık rahat uyuyamıyorum sırt üstü nefesim daralıyo sol tarafa yatmak zorunda hissediyorum yastıkla karın desteği yapmanın zamanı geldi artık
yan yatıp bacak arasına yastık koyabilirsin daha rahat oluyor
Kızlar reflüden duramıyorum...Daha 2 aydan fazla çalışıcam doğum iznine kadar.Valla şuralarda çıkarıcam diye ödüm kopuyor,İnsanların içindegeceleri de nefes alamıyorum ben de aynen.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak dileğiyle:)
doğum izninin 24 aya çıkması için yasa teklifi hazırlanmış yılbaşından sonra meclise gidecekmiş. Bize yetişir herhalde. Ozaman doğumdan önce 12 hafta doğumdan sonra 12 hafta izinli olucaz. Doğum öncesi 3 haftaya kadar çalışırsak doğumdan sonra 21 hafta izinli oluyoruz. Inşallah çıkarırlar biran önce.
merhaba kızlar hemen bişey sormak istiyorum akıntılar hakkında akıntılarınız nasıl benimki ara ara sarı geliyor netten baktığıma görede beli bebeğin amniyos sıvısı damla damla azalıyor olabilir diyebişey okuyunca aklım gitti drdan muayene sırası aldım ama salı gününe kadar çatlarmıyım bilmiyorum kaşıntı yada çok kötü bir koku yok günde 2 kere felan sarı sarı bir parmak kadar geliyor sizde böyle olan varmı çok korktum
herkese merhaba, bugün şeker testimi yaptırdım. 84 çıktı. sınır 70-140 arasıymıs. çok şükür sorun yok.
bunun dışında akıntı benim de oluyor ama kaşıntı olmuyor.
bir de bebişim ters duruyo ama tabi çok zaman var daha çok şekil değiştirir. bebeğin doğum pozisyonuna rahat geçmesi için yapmamız gereken bir şey var mı bilgisi olan var mı??
daha çok erken doğuma yakın pozisyonu düzelir şekerin iyi çıkmış bende haftaya cuma usg ye giricem daha cinsiyetini bile öğrenmedim merak içindeyim 50 gr. mı şeker yüklüyorlar
kızlar canım sıkkın Allah yardımcımız olsun şeker yüklemesi yaptırdım 155 çıktı yüksek ikinciye istedi pazartesiye şöle bi bakim dedimbebeğime zarar verebilirmiş,idrarımdada bakteri çıktı ikiside bebeğe zararlı dua edin işallah ikincisi temiz çıkar
kızlar şeker testi kaçıncı haftada yapılıyor acaba ben bu cuma doktorda olucam yaparmı 22+1 ...
kızlar canım sıkkın Allah yardımcımız olsun şeker yüklemesi yaptırdım 155 çıktı yüksek ikinciye istedi pazartesiye şöle bi bakim dedimbebeğime zarar verebilirmiş,idrarımdada bakteri çıktı ikiside bebeğe zararlı dua edin işallah ikincisi temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?