Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sol taraf hem daha sağlıklıymıs hemde bebege daha rahat kan gıdıyormus daha cok beslenıyormus :)) bende aynı durumdayım

ben 7 kilo aldım şu ana kadar acaba çok mu kızlar gerçi araştırdım alınabilecek kilo arasında görünüyo bide çok fazla bel ağrısı yaşıyorum
gece yastık desteği alsam da farketmiyo umarım ilerde daha fazla artmaz bu ağrılar

Kızlar reflüden duramıyorum...Daha 2 aydan fazla çalışıcam doğum iznine kadar.Valla şuralarda çıkarıcam diye ödüm kopuyor,İnsanların içinde geceleri de nefes alamıyorum ben de aynen.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak dileğiyle:)

Doğum izninin 24 aya çıkması için yasa teklifi hazırlanmış yılbaşından sonra meclise gidecekmiş. Bize yetişir herhalde. Ozaman doğumdan önce 12 hafta doğumdan sonra 12 hafta izinli olucaz. Doğum öncesi 3 haftaya kadar çalışırsak doğumdan sonra 21 hafta izinli oluyoruz. İnşallah çıkarırlar biran önce.

ayy evet inşallah süper olur vallahi canım.ben de 4 gözle bekliyorum bunu.inşallah kabul edilir.çok rahatlarız ozaman...

kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip yüce rabbim

merhaba kızlar hemen bişey sormak istiyorum akıntılar hakkında akıntılarınız nasıl benimki ara ara sarı geliyor netten baktığıma görede beli bebeğin amniyos sıvısı damla damla azalıyor olabilir diyebişey okuyunca aklım gitti drdan muayene sırası aldım ama salı gününe kadar çatlarmıyım bilmiyorum kaşıntı yada çok kötü bir koku yok günde 2 kere felan sarı sarı bir parmak kadar geliyor sizde böyle olan varmı çok korktum

Merhaba cnm...tatlım valla bende de akıntı oluyo ama öyle söylediğin gibi şiddetli ve kaşıntılı değil.Ben akıntı olmasının normalş olduğunu duymuştum. Ama senin durumun farklı mutlaka görüş doktorunla.İnşallah bir sıkıntı yoktur.Rahat ol canım.

herkese merhaba, bugün şeker testimi yaptırdım. 84 çıktı. sınır 70-140 arasıymıs. çok şükür sorun yok.
bunun dışında akıntı benim de oluyor ama kaşıntı olmuyor.
bir de bebişim ters duruyo ama tabi çok zaman var daha çok şekil değiştirir. bebeğin doğum pozisyonuna rahat geçmesi için yapmamız gereken bir şey var mı bilgisi olan var mı??

daha çok erken doğuma yakın pozisyonu düzelir şekerin iyi çıkmış bende haftaya cuma usg ye giricem daha cinsiyetini bile öğrenmedim merak içindeyim 50 gr. mı şeker yüklüyorlar

daha çok erken doğuma yakın pozisyonu düzelir şekerin iyi çıkmış bende haftaya cuma usg ye giricem daha cinsiyetini bile öğrenmedim merak içindeyim 50 gr. mı şeker yüklüyorlar

evet 50 gr oluyor yükleme. eğer yuksek cıkarsa ikinci de 75 oluyormuş sanırım.

kızlar canım sıkkın Allah yardımcımız olsun şeker yüklemesi yaptırdım 155 çıktı yüksek ikinciye istedi pazartesiye şöle bi bakim dedimbebeğime zarar verebilirmiş,idrarımdada bakteri çıktı ikiside bebeğe zararlı dua edin işallah ikincisi temiz çıkar

canım çok geçmiş olsun inşallah ikincisi iyi cıkar şekeri kontrol altına alamıyorlarmı ki ya ben şimdi şekerin bukadar önemli ve bebeğe zararı oldunu şimdi öğrendim ya inşallah sonuçları iyi olur...

kızlar şeker testi kaçıncı haftada yapılıyor acaba ben bu cuma doktorda olucam yaparmı 22+1 ...

kızlar şeker testi kaçıncı haftada yapılıyor acaba ben bu cuma doktorda olucam yaparmı 22+1 ...

kontrollu davranılırsa bi sorun çıkmayacak inşallah diyet verilecek sanırım bana inşallah ii olur dayanırım napim ağzıma zerre şeker almam yavrum iyi olsun 24.haftada yapılıyor canım

Çok geçmiş olsun ikinci yükleme ne zaman yapılacak, umarım iyi çıkar. Bende de akıntı oluyor ama üzerinde durmadım hiç. Ben de cumartesi gideceğim doktoruma bir sorayım. Allah bebeklerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…