merhaba kızlar hemen bişey sormak istiyorum akıntılar hakkında akıntılarınız nasıl benimki ara ara sarı geliyor netten baktığıma görede beli bebeğin amniyos sıvısı damla damla azalıyor olabilir diyebişey okuyunca aklım gitti drdan muayene sırası aldım ama salı gününe kadar çatlarmıyım bilmiyorum kaşıntı yada çok kötü bir koku yok günde 2 kere felan sarı sarı bir parmak kadar geliyor sizde böyle olan varmı çok korktum
kızlar canım sıkkın Allah yardımcımız olsun şeker yüklemesi yaptırdım 155 çıktı yüksek ikinciye istedi pazartesiye şöle bi bakim dedimbebeğime zarar verebilirmiş,idrarımdada bakteri çıktı ikiside bebeğe zararlı dua edin işallah ikincisi temiz çıkar
Canım benim, ben de şeker hastalığı var zaten.İlk hamleliğimde de var dı hamilelikte arttı doğal olarak. Ben ozaman daha bilinçsizdim ve inanılmaz kilo aldım son aylar daha da arttı şekerim sakın korkma herşey kontrol altında olunca doktorlar yönlendiriyor seni.İlk hamileliğimde en büyük problem normal doğum istiyordum ama olmadı.Şekerim çok yükseldiği için kızım sancım filan başlamadan 36 haftalık sezeryanla alındı. 4200 gr doğdu ve dr.um eğer günün tamamlasaydı 5kg ı geçerdi dedi.Yani istesende normal yapamazdın dedi.Doğduktan sonra kızım birkaç gün küvezde kaldı ama bu onun için faydalıydı erken doğduğu için hala kendini anne karnında sanıyodu :) sürekli uyuyodu:) Buarada ben 49-50 ile hamile kaldım 39.haftamda 71kg dım doğumdan eve geldiğimde ise 57kg a düşmüştüğm. Okadar şişmiştimki öyle kalırım diye komplekse girdim. Ama dr.um şeker ve tansiyondan dolayı vücudumun ödem olduğunu yağ dokusu olmadığını bu nedenle kolayca verebileceğimi söyledi.Dediği de çıktı eve geldiğimde 14 kg gitmişti bile:) Bbebişimde zaten ödemden 4200 doğmuş.Anlıycağın ikimizde balon gibi söndük:) Kızım şuan 7 yaşında ve dünyalar güzeli bir kız.hatta bu sene okula başladı sınıfın okumayı söken ilklerinden maşallah. Şuanda yine hamişim ve yine şekerim var dr diet vermişti ilk zamanlar gayet iyi uyuyodum ama zaman geçtikçe ve çalıştığım için bazı şeylere uyamadığım oluyo.Çünkü diyettekilerle doymadığım günler oluyo:) Bu defada 52 ile başladım şuan 59.5 lardayım.Allah ın izniyle belki bazı şeylere dikkat etmemiz gerekicek ve dr.un söylediklerine uyarak geçircez ama sağlıklı ve çok güzel bebeklerimiz olcak inşallah.Hem senin anladığım kadarıyla hamilelik şekerin var.Ben hayat boyunca buna dikkat etmek zorunda kalıcam muhtemelen.Bütün bunları anlatma sebebim başına gelen birisinden duyarsan belki daha rahat hissedersin.Sonuçta herşey dikkat etmekten geçiyor.Şurda çok bişey kalmadı dişimizi sıkcaz olcak bitcek...MUCCK MUCCCKK...İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.
kızlar bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim kızım olacak allahın izniyle şimdi diyeceksiniz oooo kaç haftalıksın yenimi öğreniyosun diye göstermiyodu bu zamana kadar utangaç kızım çok mutluyum bir oğlum vardı şimdide kızım olacak inşallah hep içimden kız geçiyodu çin takvimindede kız çıkıyodu zaten sevincimi paylaşayım dedim sizlerle yüce rabbim bebeklerimizi bize kavuştursun sağ salim inşallah allah olmayanlara isteyenlerede nasip etsin
Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin:)
evettt bayanlar( 100mg şeker yüklememde gizli şeker hastası olduğum ortaya çıktı tablo ise baya kötü elhamdülillah yinede açlık şekeri normalken yüklemeden sonra hiç düşmeyen bir şekerim var.direkt diyetisyene gönderdi canım sıkıldı yok ölü doğum yok annede ölebilir diye yazıları okuyunca hepten gerildim hayırlısı herşeyin Allaha emanetiz elimden geleni yapacağım
reyyan 50 gr. yüklemede açlık tokluk şekerin kaç çıkmıştı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?