kızlar ben de dün şeker yüklemesinin sonuçlarını aldım
50 mg şeker yüklemesinde açlık 72, tokluk 165 çıktı.
dün doktorumdan randevum vardı, değerler birşey ifade etmiyor, herşey 100 mg şeker yüklemesinde belli olur.
ilk değerleri yüksek çıkan bayanların %70inin 2. tahlillerde değerlerinin normal çıktığını söyledi.
eğer değerler fazla çıkarsa ozaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi.
salı günü 100 mg için hastaneye gideceğim, kan aldırmaktan hele saat başı ldırmaktan çok korkuyorum ama inşallah herşey iyi çıkar.
dünkü ultrason kontrolümde de herşeyin normal gittiğini söyledi doktorum, çok şükür.
amniotik bantın hala tehlikeli olmadığını, doğumda da bir problem olmayacağını söyledi.
böbrek kanallarımız da normal çok şükür.
inşallah hep güzel haberler veririz.
ay canım seninde yüksek çıkmış inşallah doktorunun söylediği doğru çıkar ikincide atlatırız benimde saat başı kan vermekten kolum süzgeçe dönecek ondan korkuyorum bebişlere bişey olmasında gerisi kolay bende çarşamba gidicem o zamana kadar meyve bile yemeyecem kendime söz verdim tatlı asla bol su içiyorum inşallah iyi geçer bu defa
yol arkadaşı olduk desene..inşallah güzel geçer ve sonuçlarımız iyi olur.
salı günü özellikle iğnelerden sana bahsederim. inşallah çok korkunç değildir..
Kızlar c.tesi günü ben de şeker yüklemesine gidicem.Bu sabah hadi bir açlık şekerimi kendim ölçeyim de hazırlıklı gideyim dedim.Açlık şekerim 110 çıktı.Akıllara zarar.Ve idrarımda köpük geliyor.Buda sanırım protein kaybına işaret.Protein kaybı da gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş.İlk hamileliğimde yaşadığım sıkıntılar bu defa daha erken dönemde başladı.Tedirgin olmaya başladım
arkadaşım huhuuuu..burada herşey yolunda demek için geldim.
baştan anlatayım istersen.
sabah 9 da ilk kan alındı. doktorum başka tahliller de istediğinden 3 tüp alındı. (0. saat - sağ kol)
sonra şekerimi içip bekledim, içine limon suyu katınca çok hoş oldu, limonata:))
1. saat - 1 tüp kan (aynı sağ koldan, ama hemşirenin eli çoook hafifti)
2. saat - 1 tüp kan (sol koldan)
3. saat - 1 tüp kan (yine sol koldan)
annem telde konuşurken iyi bayılmamışsın dedi, düşün artık. ben bayılmadıysam kimse bayılmaz.
çok kolay oldu, korkma kaçma sakın..
inşallah sonuçlarımız da iyi çıkar.
Kızlar c.tesi günü ben de şeker yüklemesine gidicem.Bu sabah hadi bir açlık şekerimi kendim ölçeyim de hazırlıklı gideyim dedim.Açlık şekerim 110 çıktı.Akıllara zarar.Ve idrarımda köpük geliyor.Buda sanırım protein kaybına işaret.Protein kaybı da gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş.İlk hamileliğimde yaşadığım sıkıntılar bu defa daha erken dönemde başladı.Tedirgin olmaya başladım
arkadaşım huhuuuu..burada herşey yolunda demek için geldim.
baştan anlatayım istersen.
sabah 9 da ilk kan alındı. doktorum başka tahliller de istediğinden 3 tüp alındı. (0. saat - sağ kol)
sonra şekerimi içip bekledim, içine limon suyu katınca çok hoş oldu, limonata:))
1. saat - 1 tüp kan (aynı sağ koldan, ama hemşirenin eli çoook hafifti)
2. saat - 1 tüp kan (sol koldan)
3. saat - 1 tüp kan (yine sol koldan)
annem telde konuşurken iyi bayılmamışsın dedi, düşün artık. ben bayılmadıysam kimse bayılmaz.
çok kolay oldu, korkma kaçma sakın..
inşallah sonuçlarımız da iyi çıkar.
neslikemcim senin gerçekten yüksek çıkmış bu protein kaybı albumin değilmi ekimde yapılan testimde benim albuminim pozitif çıktı doktor 24 saatlik idrar biriktirip vermemi istedi tekrar kanım alındı bir hafta sonra allahtan negatif çıktı belki seninkide düşer ama idrarda köpük hiç duymadım inşallah önemli bişey değildir
kızlar slm bende aranıza yeni katılanlardanım 2 kızım var Allah uzun ömür versin...ya ne diyeceğim benim adetim 5 gün geçeti bugün idrar yaptım çook silik bi çizgi çıktı ve biz normalde korunuyoruz bu ay bir kere kaçtı ne olacak bilmiyorum bakalım kan testi yaptıracam eğer varsakızlara büyük bi sürpriz olur çoook istiyorlar....hayırlısı......[/QUOT
Merhaba cnm hoşgeldin aramıza.Bu anlattıkların ve silik çizgi çoğumuzun başından geçmiştir.:) Bence hamilesin ve acilen bir yerde kan testi yaptırmalısın ki kafandaki soru işaretleri netleşsin..Hadi hayırlı haberler bekliyoruz:)
Evet canikom.Benim yüksek maalesef.Çünkü benim ilk hamilelliğimde de butür sıkıntılar oldu ve kızım 36haftalıkken alındı.Albumin ve protein kaybı oluyor dediğin doğru.Ama benim bu haftalarda başlıyor ve düşmüyor.En azından ilk hamileliğim böyleydi.Tansiyon da yükselmeye başlamıştı son zamanlar bu da gebelik zehirlenmesi demekmiş ki bebişim erken alındı.Ama çok şükür kontrol altında olunca herşey bir sıkıntı olmadı.Bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.Sadece erken doğdu 1ay kadar.İnşallah bu defa da sağsalim atlatırım.Allah hepimize şifa versin ve yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...Öpüyorum
merhaba canım şekerini kendin ölçmüşsün yüksek çıkmış üzüldüm inşallah şeker yüklemen güzel sonuç verir napıcaz yapcak bişey yok dikkat edicez ben listenin dışına hiç çıkmıyorum ama sabah kahvaltılarında doymuyorum var kibrit kadar peynir 5 zeytin domates salatalık süt doyurmuyor beni bunu dr sölicem aç kalıyorum resmen.Rabbim ne güzel yardım etmiş sana biçok sorun yaşaman rağmen birinci gebeliğinde bebşin sapasağlam gelmiş inşallah bundada öyle olur.bende o cihazlardan almayı düşünüyorum ama korkuyorumda zırp bırt parmağımı delemem diye.ama başa gelen çekilir hiç değilse ölçüm yaparak arada bi belki azcık sütlü tatlı yiyebilirim Allah beterinden koruusn hepimizi birde benim bebeğim çok hareketsiz ya anlayamadım gitti böle olanlar varmı o kadar narin vuruyorki sanki hafif bale yapıyor hareket aralıklarıda çok 2 3 gündür böyle bi sıkıntısımı var diye merak ediyorum şu bişey yiyip uzanma taktiğini yaptım o akşamları güzel oynuyor ama gündüz full uyuyor sanırım benimde cnaım sıkılıyor acaba suyumu çoğaldı vs vs Allah yardımcımız olsun öyle böyle çoğu gitti azı kaldı
kızlar 100 gr. test şonucum çıkmış açlık 80 1. saat 150 2. saat 82 3. saat 53 doktorum bugün gelmemiş soramadık sizce nasıl sonuç aldığım yer iyi demiş ama bilmiyorum inşallah öyledir sizinkiler belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?