Evet canikom.Benim yüksek maalesef.Çünkü benim ilk hamilelliğimde de butür sıkıntılar oldu ve kızım 36haftalıkken alındı.Albumin ve protein kaybı oluyor dediğin doğru.Ama benim bu haftalarda başlıyor ve düşmüyor.En azından ilk hamileliğim böyleydi.Tansiyon da yükselmeye başlamıştı son zamanlar bu da gebelik zehirlenmesi demekmiş ki bebişim erken alındı.Ama çok şükür kontrol altında olunca herşey bir sıkıntı olmadı.Bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.Sadece erken doğdu 1ay kadar.İnşallah bu defa da sağsalim atlatırım.Allah hepimize şifa versin ve yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...Öpüyorum
benim de belli oldu.
açlık 66,
1. saat 135,
2. saat 104,
3. saat 104..
doktoruma soramadım ama umarım herşey yolundadır.
bu arada limonu doktorum da kanı alan hemşire de söylemişti.
neden yüksek çıkar diyorsun neslikem? önceden bir şeker rahatsızlığın mı var?
çok geçmiş olsun.
serap senin adına da sevindim, tatlıyı kemek artık yok:))
Kızlar sıra ben de yarın da bana şeker yüklemesi yapılıcakBakalım napcaz.Benim yüksek çıkacağı aşikar da sonuç nolcak onu merak ediyorum.Dr. belki insülin verebilir.Hergün kendi kendime nasıl iğne yaparım diye düşünüyorum şuan
İnşallah kızlar..Birbirimize ve tüm hamişlere duamızı eksik etmiyelim.Buarada ben de şeker hastalığı var zaten ve hamileliklte daha da artıuo maalesef.Oyüzden yüksek çıkcak biliyorumZaten kendim de buaralar ölçüm yapıyorum ve yüksek çıkıyo maalesef...
kızlar doktordan geliyorum. şeker yüklemesinin iyi olduğunu söyledi.
ama yoğun bir şekilde idrar yolu enfeksiyonu olduğunu da söyledi. halbuki bende ne yanma ne kaşınma var.
tek içimlik üromisin saşe, bir de alfasid 750 mg antibiyotik verdi. 8 de başlarım ilaçlarımı almaya.
inşallah geçer.
kızlar sonuçlarınızın iyi olmasına çok sevindim yabende şeker ölçüm cihazı aldım bi hafta onula ölçeceğim haftaya göstericem inşallah güzel sonuçlarım çıkar.benimde enfeksiyonuma tek içimlik toz verdi bu gece içicem ama ben antibiyotik istemedim bol su içim 3 gün bide bunu içim öle deneyelim dedim doktoruma geçmesse antibiyotik verin dedim dinledi beniDDD bebeğim gayet iyi 1120 gr olmuş bugünde baya baya bişiler aldık bez,gögüs pedi,bebe tarağı,bebek alt açma pedleri vs vs sebamed alacaktım bebek için göz yakıyormuş almıcam başka araştırıcam
Kızlar benim karnım birden büyüdü ve ağırlaştı sizinde öyle oldu mu? Ayrıca mide yanması zaten vardı gittikçe artı artık ne yesem ne içsem inanılmaz yanma oluyor gavicon kullnıyorum faydası yok artık.Reni de kullandım yok geçmiyor sizinde öyle oluyor mu? çalışıyorum bazen nefes nefese kalıyorum sizde de oluyor mu?
ayrıca kızlar şekerimi kontrol altına aldım şekerimi sabah öğle akşam ölçüyorum çok iyi çıkıyor birdahaki gidişimde biraz tatlı yiyebilirmiyim dicem çünkü oldukça normal şekerim sınır felan değil yanibende çok korkmuştum Rabbime hamdolsun dert verir derman da verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?