Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

geçmiş olsun canım zor gerçekten

benim de belli oldu.
açlık 66,
1. saat 135,
2. saat 104,
3. saat 104..
doktoruma soramadım ama umarım herşey yolundadır.

bu arada limonu doktorum da kanı alan hemşire de söylemişti.

sende mi öğrenemedin iyidir inşallah ne limonu anlamadım canım

şekeri içerken içine limon sıktım. neslikem de limondan doktorun haberi var mı diye sormuştu:))

sonucu doktora gösterdik iyi dedi şükür atlattım diyet yapmak bana zor gelirdi

Kızlar sıra ben de yarın da bana şeker yüklemesi yapılıcak Bakalım napcaz.Benim yüksek çıkacağı aşikar da sonuç nolcak onu merak ediyorum.Dr. belki insülin verebilir.Hergün kendi kendime nasıl iğne yaparım diye düşünüyorum şuan

neden yüksek çıkar diyorsun neslikem? önceden bir şeker rahatsızlığın mı var?
çok geçmiş olsun.

serap senin adına da sevindim, tatlıyı kemek artık yok:))

neden yüksek çıkar diyorsun neslikem? önceden bir şeker rahatsızlığın mı var?
çok geçmiş olsun.

serap senin adına da sevindim, tatlıyı kemek artık yok:))

canım sen öğrendin mi senin sonuç nasılmış çok rahatladım ya tatlı delisi değilim ama yasaklanmak çok zor olurdu neslikemin yanlış hatırlamıyorsam şeker problemi vardı galiba inşallah onunda sonucu iyi çıkar ne zormuş tereddütte kalmak

inşallah iyi çıkar canım ya bol su iç bugün hafif bir sebze yemeği ye ekmek yeme inşallah insülin aşamasına kalmazsın

İnşallah kızlar..Birbirimize ve tüm hamişlere duamızı eksik etmiyelim.Buarada ben de şeker hastalığı var zaten ve hamileliklte daha da artıuo maalesef. Oyüzden yüksek çıkcak biliyorumZaten kendim de buaralar ölçüm yapıyorum ve yüksek çıkıyo maalesef...

üzülme yinede sen ilkinde sağ salim doğmuş bebeğin elbetteki dikkat edersin sen herşey iyi sonuçlanır

kızlar doktordan geliyorum. şeker yüklemesinin iyi olduğunu söyledi.
ama yoğun bir şekilde idrar yolu enfeksiyonu olduğunu da söyledi. halbuki bende ne yanma ne kaşınma var.
tek içimlik üromisin saşe, bir de alfasid 750 mg antibiyotik verdi. 8 de başlarım ilaçlarımı almaya.
inşallah geçer.

kızlar sonuçlarınızın iyi olmasına çok sevindim yabende şeker ölçüm cihazı aldım bi hafta onula ölçeceğim haftaya göstericem inşallah güzel sonuçlarım çıkar.benimde enfeksiyonuma tek içimlik toz verdi bu gece içicem ama ben antibiyotik istemedim bol su içim 3 gün bide bunu içim öle deneyelim dedim doktoruma geçmesse antibiyotik verin dedim dinledi beniDDD bebeğim gayet iyi 1120 gr olmuş bugünde baya baya bişiler aldık bez,gögüs pedi,bebe tarağı,bebek alt açma pedleri vs vs sebamed alacaktım bebek için göz yakıyormuş almıcam başka araştırıcam

aaa iyi gözün aydın enfeksiyon niye oluyormuş acaba kaşıntı yanma yoksa çok önemli bişey değildir herhalde geçmiş olsun canım

seninde yüksek çıkmıştı değilmi şekerin offf ne dertmiş bu şeker ya inşallah düşmüştür senin ilk bebek galiba canım çok fazla şey alma bence bazı alınanlar hiç kullanılmıyo ihtiyaç olduğu kadar al şampuan sabun ıslak mendil gibi şeyleri yenidoğanlar için olanlardan al süt pompası mutlaka al bence ben almıştım hiç beğenmedim oğlum doğunca almıştım şimdi yine alıcam daha erken ama daha vakit var

bende de enfeksiyon var malesef geçmiyo salı günü kontrolum var bakalım ne durumda şeker testide yapılır umarım onda bişi çıkmaz

Kızlar benim karnım birden büyüdü ve ağırlaştı sizinde öyle oldu mu? Ayrıca mide yanması zaten vardı gittikçe artı artık ne yesem ne içsem inanılmaz yanma oluyor gavicon kullnıyorum faydası yok artık.Reni de kullandım yok geçmiyor sizinde öyle oluyor mu? çalışıyorum bazen nefes nefese kalıyorum sizde de oluyor mu?

benimkide aynen öyle:)) 20 günde devasalaştı karnım gitgidede büyüyor normaldir artık yağ depoluyorlar herşeyleri tamam son iş akciğer gelişimi ve yağ depolama.yanma konusundada bende haftada bi kaç gün çekiyorum ama ilaç kullanmıyorum renninin normal insana bile zarar olduğunu sölemişti dr kaldıki hamileyken kullanmam maden suyu iç yemeklerden hemen sonra yatma 2 saat sonra felan yat yani uzanma olarak bile birde önerecileceğim su çok iç.
inanırmısınız kızlar gerçekten sağlık yemekten geçiyormuş benim acayip gazım oluyordu ve yanmam artı kafam zonk zonk hep ağrırdı şu şeker için diyette olduğumdan beri hiç bu şikayetler yok aslında hep dengeli beslenmek lazımmışda ben yeme aşığıydım sanki Allah al sana yiyebiliyormusun bakalım dedi:)

ayrıca kızlar şekerimi kontrol altına aldım şekerimi sabah öğle akşam ölçüyorum çok iyi çıkıyor birdahaki gidişimde biraz tatlı yiyebilirmiyim dicem çünkü oldukça normal şekerim sınır felan değil yanibende çok korkmuştum Rabbime hamdolsun dert verir derman da verir

bende şeker ölçüyorum..sonuçları göstericem doktoruma bakalım ne dicek..

benden sabah öğle akşam açlık ve yemekten 1 saat sonraki tokluk şekeri istedi doktorum 3 gün ölçüp götürcem..
doktorum sınır şu şeker bu olmalı demedi bana..

merak ettim sana bişi dedimi şekerim sınırda değil falan yazmışşın..
açlık ve tokluk şekeri sınır kaç dedi doktorun sana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…