yanlış hatırlamıyorsam hamileliğinin başından beri ağrın olduğunu ara ara yazıyorsun doktoruna hiç sordun mu benim doktorum ağrın sızın varmı diye her seferinde sorar bence doktorun daha iyi bilir canımKızlar benim sağ tarafıma ağırı saplaniyor ya sizin olduğu normalmidir acil cevar bekliyorum kızlar
kızlar bu aralar çok sık acıkıyorum tatlı yemek istiyorum yani ne görsem yiyesim var tatlı yemektende korkuyorumama yiyorum şu zamana kadar dengeli kiloda gidiyorum ama her an zincirleri kırabilirim doktorum en fazla 9 kilo al demişti 5 kilo cepte zaten aman ne yapayım kendimi kısıtlamakta istemiyorum bebişim açmı kalsın değilmi ama
Cnm benim bence dert etme...:) Ben hiç 9kilo ile hamileliğini bitiren duymadım.DR.un nasıl 9 diyo anlamadım.Zaten son 3 ay ayda 2 kilo alıyosun dedi benim dr.um. Yani nekadar kassak da boş.benim şuanda 10kiloyu buldu bile:) 12 bile imkansızzz yani:) Ama 9 gerçekten çok az.Neden böyle demiş olabilir ki dr.un?
canım nasılsın durumun nasıl şekeri kontrol altına alabildinizmi inan ki hep aklıma geliryorsun Allah yardımcımız olsun bende bu sabah sabah kahvaltısında aman dedim çok yükselmiyor benim karadenizliyiz biz kuymak yedim azcık ölçtümki birde ne göreyim 175 ağla ağla sinirlerim bozuldu neden kendme hakim olamıyorum diye.Allah hayırla evlatlarımıza kavuştursun
internette okuduguma göre ufak saplanmalar normal. günde 5-6 kezden fazla olmamalı yazıyordu. ben de yatakta dönerken oluyor mesela. hala yavaş hareket etmeyi öğrenemedim
canım cevap yazdığın için teşekkürler ama ağrının sebebi bambaşka çıktı sağ tarafımın şiddetli ağrımasının sebebi sağ böbreğin büyümesi imiş
sağ böbrek kontrol altında devam dedeceğiz doğuma kadar bakalım inşallah büyümeye devam etmez aramızda ağrısı olan varsa dikkate alsın bengibi yapmasın allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla bebişleri alırız kucaklarımıza inşallah .
Cnm benim bence dert etme...:) Ben hiç 9kilo ile hamileliğini bitiren duymadım.DR.un nasıl 9 diyo anlamadım.Zaten son 3 ay ayda 2 kilo alıyosun dedi benim dr.um. Yani nekadar kassak da boş.benim şuanda 10kiloyu buldu bile:) 12 bile imkansızzz yani:) Ama 9 gerçekten çok az.Neden böyle demiş olabilir ki dr.un?
Kızlar bu arada hep sağlık sorunlarımızı konuşuyoruz farkettiyseniz..Artık isimler belli olmuştur bence veya aldığımız eşyalar neler bunlardan bahsedelim biraz da daha keyifli olsun sohbetlerimiz değil mi ama:)))
ben cerrahpaşada yaptım ilk doğumumu şimdi yine orda yapıcam doktorumda hoca doğumhanesi oldukça temiz ve ilgililer
Cerrahpaşa konusunda kalabalık olacağını düşünmüştm.Hiç aklıma gelmemişti.Hijyen konusu benim için en önemli konu.Serapcım bana kesinlikle önerebilir misin yani Cerrahpaşayı? Özel oda filan bulabilir miyim ne dersin?bir de doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?