Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

eşimle bugün saat 1de hastaneye girdik 7de çıktık helak olduk kan uyuşmazlığı iğnesi oldum benim kahverengi lekelerim aldı başını gitti çok yoğun oluyor maalesef benimde düşük riskim varmış bhcg yine ölçüldü 1300lere falan çıkmış

Canım eminim bu topikteki bir çok kişi karşılaşabileceğimiz olumsuzluklardan haberdardır... Hiç düşük tehlikesi yaşamadan sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirerek kromozom bozukluğu olan bebek sahibi insanlarda var... Benim bir arkadaşımın mesela 9 ay boyunca şiddetli kanamaları oldu... Lekelenme falan değil bildiğin şakır şakır kanamadan bahsediyorum...Doktorlar sürekli çok fazla ümitlenmeyin her an kaybedebiliriz bebeği dediler hiç çalışamadı hep raporluydu... şu an oğlu 6 aylık ve sapasağlam maşallah...

Sonuç olarak demek istediğim biz buraya sıkıntılarımızı yazarken karşılaşabileceğimiz olumsuzlukları bilerek yazıyoruz ki bi çoğunu söylemeye dilimiz varmıyor... Sadece bu gibi durumları yaşamış ama sıkıntısız atlatmış insan örnekleri istiyoruz... Moral bozmamak adına biraz daha dikkali olmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü gebelikte hepimizin fazlasyla morale ihtiyacı var

canım sana tamamen katılıyorum herkes biliyor burada gerçeği fakat iyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor o nedenle yazıyor acaba bebeğime birşey olurmu diye o da biliyor ki olacağı varsa olur zaten ama ümit ediyorki biri desinki yaaa bendede oldu ama bebeğim sağlıklı o da sıkıntısı olana umut olsun

bu arada şimdilik bendeki rahm ağzındaki tıkanıklık hissi kayboldu umarım birdaha herhangi bir renkte akıntım falan olmaz kendi derdime düştüğümden kimsenin yazdıklarına cevapta yazamaz oldum dilerim hepimiz sağsağlim kavuşuruz bebeklerimize

Canım sen kendine dikkat et bol bol dinlen önümüz tatil zaten eşin de evde olacak yardımcı olsun biraz sana
Bacaklarının altına yastık falan koy yüksek tut biraz.
Duş alırken fazla sıcak olmamasına dikkat et
Mideni rahatsız edecek acı baharatlı şeyler yememeye çalış
Kahve çay ... elinden geldiğince kaçınmaya çalış
Sigara mevzuundan hiç bahsetmiyorum...

Ve elinden geldiğince kafana takıp kendini üzmemeye çalı canım dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer

canım sana tamamen katılıyorum herkes biliyor burada gerçeği fakat iyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor o nedenle yazıyor acaba bebeğime birşey olurmu diye o da biliyor ki olacağı varsa olur zaten ama ümit ediyorki biri desinki yaaa bendede oldu ama bebeğim sağlıklı o da sıkıntısı olana umut olsun

bu arada şimdilik bendeki rahm ağzındaki tıkanıklık hissi kayboldu umarım birdaha herhangi bir renkte akıntım falan olmaz kendi derdime düştüğümden kimsenin yazdıklarına cevapta yazamaz oldum dilerim hepimiz sağsağlim kavuşuruz bebeklerimize

yok canım artık kafama takmıyorum herşeye hazırlıklıyım önceleri Rabbim bebeğimi koru diye dua ediyordum şimdide Rabbim senden gelen herşeye razıyım hayırlısı ne ise onu nasip et diyorum bakalım artık kısmet gerisi

kesinlikle!!seviyorum seni lilyumpozitif olalım her konuda hep iyi şeyler çıksın karşımıza...

günaydın kıslar bugün 13,10 da dr randevum var çok heyecanlıyım ilk muaynem olucak bana dua edin kötü bişi demesin dr
bu arada belim de bir ağrı var karnım şişiyor ve devamlı wc ye çıkma hissi var normalmi bunlar arkadaşlar

normal diyeceğim. çünkü bende öyleyim.

minikkelebekkk..seni beklioduk ya:18:bebiş nasılmış?

Hayırlı bayramlar kızlar biçoğunuz şimdi bayram gezmesindesiniz muhtemelen
Ben dünden beri erdekteyim.daha önce planlamıştık ama doktora gidince yol gelmekte tereddüt ettik.
doktor yol kısa dedi gitme demedi,eşimde arabayı yavaş yavaş sürdü sağolsun,gerçi zaten otobanda bile trafiğe takıldık o kadar kalabalık yollar istesekde hızlı gidemezdik .
cuma günü doktordan gelince çalıştım ama yürürken bile adımları karınca adımı attım.
dikkat ediyorum.doktor sanırım riskin boyutunun yüksek olmadığını düşündü.Eğer artarsa rapor vercem dedi.
yarım gün çalıştım sakin sakin zorlamadan.
şu an kahverengi akıntı hala devam ediyo.ama silerken de bakıyorum çok koyu değil,inşallah tehlikeli değildir.ilacımı içiyorum.
Doktordan çıkınca annemle konuştum kardeşime hamileyken onda da olmuş,doktoru olabilir demiş.
K.validemle konuştum onda da 2. oğlunda olmuş.
Eşimin yengesinde de oğluna hamileyken olmuş.
Arkadaşımda da olmuş vs vs.
Ben de şimdi Allahtan hayırlısı diyerek dua ediyorum çünkü elimden bişey gelmiyo.
En güzel günlerimi de üzüntüyle geçirip bebemi de üzmek istemiyorum.
Kesenin fotosuna bakıp bebemle konuşuyorum
Bu arada nette çok okudum kahverengi akıntı genelde erkek çocuklarda olabiliyomuş.
yukardaki örneklere bakınca da acaba dedim
çünkü hepsi erkek doğurdu
Bu arada afedersiniz bütün donlarım lekelendiği için kocayı don almaya merkeze yolladım
Allah sonumuzu hayretsin hepimizin :18:

canım yaaa çok sevindim lilişim inşallah ikiz olur yaa çok sevimli oluyolar düşünsene kendini öyle bi
ay çok sevindiiim
minikkelebek ne yaptı acaba o da bugün gidecekti keseyi görmeye bende haftaya perşembe görecektim ama kısmet bugüneymiş :)
canım kafaya takmamaya çalışalım ben de çok yıkıldım düşük riski deyince ama şimdi daha iyiyim annemler de rahatlattı beni olabiliyomuş bazen ama veren de allah alan da diorum almaması için,sağlıkla kucağıma almak için de dua ediyorum.
elimden gelen bu napayım :26:
dua edelim ki sıkı tutunsun bebeklerimiz

bilmiyorumki canım bende kese görünmesine rağmen hcgye bakıldı sonra iğne yapıldı şimdi baya azaldı k.rengi akıntı dün sadece akşam bi ara geldi ondada biraz wc sıkıntısı oldu öyle geldi kabız olmuşum çok fena yapıyor beni ama kasıklarımda ağrı var bugün korkuyorum açıkçası sende ağrı sızı var mı canım?

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır forumları okurdum. sanırım yazmam için bebişimin olması gerekiyormuş 15 temmuzda yaptıgım testle öğrendim. hala inanamıyorum. kendi kendimi mutluluktan gülerken yakalıyorum:) bayram için ailemin yanına geldim ista.istanbulda giderim diye henüz doktora gitmedim. bayram biter bitmez gidicem inşallahhhh. cok merak edıyorum. sizler test sonuclarınızı yazmışsınız.ama benim henüz bir sonucum yok

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınada alıırsın 15 temmuzda öğrendiysen nasıl 5 haftalıksın

Silik ciZginiz nasil oldu 13 agustosaki? İnsallah vardir gebelik?

Pericim nası oldun?Benim dünden beri kahve akıntım yok gibi,sarıya döndü artık çoook az.
kasık ağrım da çok az vardı şimdi de bazen çok az oluyo o zaten normal bişeymiş.
doktor iğne vermedi bana.günde 2 progestan alıyorum.
ben de kayısı yiyorum bisürü ama yok yok tuvalet sıkıntısı çekiyorum her türlü.
önceden olsa bu kadar yesem afedersin koşa koşa giderdim

hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin idrarda mı öğrendin gebeliğini?
Mutlaka kan testi de yaptır doktora da en yakın zamanda gidiver güzel haberlerin devamını bekliyoruz

çook teşekkür ederim minikkelebek evet idrarla öğrendim. şimdi bayramın bitmesini bekliyorum. yarın hemen gidicem inşallah. peki 5.haftanın içindeyken kese görünür mü sizce??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…