Pericim nası oldun?Benim dünden beri kahve akıntım yok gibi,sarıya döndü artık çoook az.
kasık ağrım da çok az vardı şimdi de bazen çok az oluyo o zaten normal bişeymiş.
doktor iğne vermedi bana.günde 2 progestan alıyorum.
ben de kayısı yiyorum bisürü ama yok yok tuvalet sıkıntısı çekiyorum her türlü.
önceden olsa bu kadar yesem afedersin koşa koşa giderdim
Bende daha gitmedim doktora bir hafta once ogrenmistim. Yarin bende giderim buyuk ihtimal.6. Haftadan once kalp atisi baslamiyo.
canım wc beni baya zorlar oldu afedersin ama çook büyük geliyor ıkınmak zorunda kalıyorum o da hemen ardına kanama yada k.rengi leke yapıyor benim vurdurduğum iğne kan uyuşmazlığı içindi onun haricinde dr bana progestan falan vermemişti bayramın 1. günü gece acile gittim çünkü az miktarda kanama oldu bildiğin kıpkırmızı taze kan acildeki dr progestan verdi bende günde 2 tane alıyorum ama henüz akıntı kanama değişmedi seninki kaçıncı günde düzelmeye başladı canım ? ha birde kabızlık için duphalac verdi kullanıyorum ama işe yaramıyor açıkçası çünkü düşük tehlikesi var yat dediler diye yatıyorum hareketsizlkten kabızlık oluyor yürüyüşe çıkıncada kanama oluyor ne yapacağımı şaşırdım valla
Bu yazini yeni okudum insallah bisey olmaz canim.sen gitmekte haklisin ihmal etme tabi bencede yat dinlen bulantin felan varmi.
Ben 5+4 te gördüm keseyi canım ama vajinal usg den.çook teşekkür ederim minikkelebekevet idrarla öğrendim. şimdi bayramın bitmesini bekliyorum. yarın hemen gidicem inşallah. peki 5.haftanın içindeyken kese görünür mü sizce??
peri yaa az önce wc ye gittim yine leke vardı çamaşırımda of ya deli olucamcanım wc beni baya zorlar oldu afedersin ama çook büyük geliyor ıkınmak zorunda kalıyorum o da hemen ardına kanama yada k.rengi leke yapıyor benim vurdurduğum iğne kan uyuşmazlığı içindi onun haricinde dr bana progestan falan vermemişti bayramın 1. günü gece acile gittim çünkü az miktarda kanama oldu bildiğin kıpkırmızı taze kan acildeki dr progestan verdi bende günde 2 tane alıyorum ama henüz akıntı kanama değişmedi seninki kaçıncı günde düzelmeye başladı canım ? ha birde kabızlık için duphalac verdi kullanıyorum ama işe yaramıyor açıkçası çünkü düşük tehlikesi var yat dediler diye yatıyorum hareketsizlkten kabızlık oluyor yürüyüşe çıkıncada kanama oluyor ne yapacağımı şaşırdım valla
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...şaka değil mucize gibi bişeyselaammmm bende cok sukur dun aksam ogrendım hamıle oldugumu ama hala ınanamıyorum biri saka yaptık dıcek dıye beklıyorumyarın ınsallah doktora gıdıcem...
Ben 5+4 te gördüm keseyi canım ama vajinal usg den.
1,5 hafta sonra da kontrol var bilmiyorum kalp atışı duyulur mu.
çok stres oluyorum
peri yaa az önce wc ye gittim yine leke vardı çamaşırımda of ya deli olucam
dün ne güzel hiç olmadı nerdeyse.
ben de senin gibi wc den sonra akıntı daha çok oluyo ıkınmaktan sanırım.
kendimi zorlamamaya çalışıyorum ama yine de oluyo.
kırmızı kan gelmedi ama bu lekelenme bile düşük riski olarak değerlendiriliyomuş.
senle ben bu lekelerle yaşicaz hamileliği sanırım :44:
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...şaka değil mucize gibi bişey
Ben 5+4 te gördüm keseyi canım ama vajinal usg den.
1,5 hafta sonra da kontrol var bilmiyorum kalp atışı duyulur mu.
çok stres oluyorum
peri yaa az önce wc ye gittim yine leke vardı çamaşırımda of ya deli olucam
dün ne güzel hiç olmadı nerdeyse.
ben de senin gibi wc den sonra akıntı daha çok oluyo ıkınmaktan sanırım.
kendimi zorlamamaya çalışıyorum ama yine de oluyo.
kırmızı kan gelmedi ama bu lekelenme bile düşük riski olarak değerlendiriliyomuş.
senle ben bu lekelerle yaşicaz hamileliği sanırım :44:
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...şaka değil mucize gibi bişey
canım keşke bebeklermize bişey olmasada yaşasak lekelerle
bende vajinal usg ile 4+3 te gördüm keseyi heralde en erken gören ben oldum hafta olarak
ben sürekli yatıyorum canım şu an bileevet keşke canım valla fenalık geldi forumları okumaktan.
Kimi bişey olmaz 9 ay oldu bende diyo
kimi benimki düştü diyo
kimi dinlendim geçti diyo...
Ben nası yatıp dinlenicem yarın yine iş var
Canım senin hcg nin maşallahı vardı
Benim hcg düşük diye doktor alttan baktı hiç batına yanaşmadı bile.
Hayırlısıyla şu tehlikeli günleri bi atlatsak yaa
kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. inşallah çok güzel, rahat bi hamilelik geçiririz.
allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
bende sat a göre 6, doktora göre 5 haftalık hamileyim.
geçen hafta kesemizi gördük. cuma gün tekrar gidecez.
kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. inşallah çok güzel, rahat bi hamilelik geçiririz.
allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
bende sat a göre 6, doktora göre 5 haftalık hamileyim.
geçen hafta kesemizi gördük. cuma gün tekrar gidecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?