Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Bende daha gitmedim doktora bir hafta once ogrenmistim. Yarin bende giderim buyuk ihtimal.6. Haftadan once kalp atisi baslamiyo.

canım wc beni baya zorlar oldu afedersin ama çook büyük geliyor ıkınmak zorunda kalıyorum o da hemen ardına kanama yada k.rengi leke yapıyor benim vurdurduğum iğne kan uyuşmazlığı içindi onun haricinde dr bana progestan falan vermemişti bayramın 1. günü gece acile gittim çünkü az miktarda kanama oldu bildiğin kıpkırmızı taze kan acildeki dr progestan verdi bende günde 2 tane alıyorum ama henüz akıntı kanama değişmedi seninki kaçıncı günde düzelmeye başladı canım ? ha birde kabızlık için duphalac verdi kullanıyorum ama işe yaramıyor açıkçası çünkü düşük tehlikesi var yat dediler diye yatıyorum hareketsizlkten kabızlık oluyor yürüyüşe çıkıncada kanama oluyor ne yapacağımı şaşırdım valla

Bende daha gitmedim doktora bir hafta once ogrenmistim. Yarin bende giderim buyuk ihtimal.6. Haftadan once kalp atisi baslamiyo.

canım kalp atışları kişiden kişiye değişiyor bir yerde 5. haftasında kalp atışını göreni okudum vajinal usg ile dr kontrollerini ihmal etmeyin hastane benim resmen 2. evim oldu 2 güne bir hastanedeyim artık gitmeyeceğim ne oluyorsa olsun

Okadar sik gitmekte iyi deyildir canim sen kafani rahat tut biseycik olmaz kanaman felan yoksa.bu benim 3. Gebeligim rahatim yani oncekilerde oyleydi ayda bir giderdim butun testlerinide yaptirmistim.simdi gitsen diyecek kese gorunmuyo sonra gel diyecek yada kalp atisi olusmadiysa yine sonraya randevu verecek en iyisi beklemek.yoksakaya takip duracaz kese niye gorunmedi kalbi niye atmadi.

selaammmm bende cok sukur dun aksam ogrendım hamıle oldugumu ama hala ınanamıyorum biri saka yaptık dıcek dıye beklıyorumyarın ınsallah doktora gıdıcem...

Bu yazini yeni okudum insallah bisey olmaz canim.sen gitmekte haklisin ihmal etme tabi bencede yat dinlen bulantin felan varmi.

çook teşekkür ederim minikkelebek evet idrarla öğrendim. şimdi bayramın bitmesini bekliyorum. yarın hemen gidicem inşallah. peki 5.haftanın içindeyken kese görünür mü sizce??
Ben 5+4 te gördüm keseyi canım ama vajinal usg den.
1,5 hafta sonra da kontrol var bilmiyorum kalp atışı duyulur mu.
çok stres oluyorum
peri yaa az önce wc ye gittim yine leke vardı çamaşırımda of ya deli olucam
dün ne güzel hiç olmadı nerdeyse.
ben de senin gibi wc den sonra akıntı daha çok oluyo ıkınmaktan sanırım.
kendimi zorlamamaya çalışıyorum ama yine de oluyo.
kırmızı kan gelmedi ama bu lekelenme bile düşük riski olarak değerlendiriliyomuş.
senle ben bu lekelerle yaşicaz hamileliği sanırım :44:
selaammmm bende cok sukur dun aksam ogrendım hamıle oldugumu ama hala ınanamıyorum biri saka yaptık dıcek dıye beklıyorumyarın ınsallah doktora gıdıcem...
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...şaka değil mucize gibi bişey

canım keşke bebeklermize bişey olmasada yaşasak lekelerle

tesekkur ederım canım sızınkını de allah tamamını erdırsındoktora gıttınızmı?ben yarın gıtmeyı dusunuyorum hıcbırsey hıssetmıyorum yanlız 10 gundur belımdekı agrıdan öluyorum resmen...bebegım gelmıs saglıklı da olsun ben razıyım bu agrılara

bende vajinal usg ile 4+3 te gördüm keseyi heralde en erken gören ben oldum hafta olarak

kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. inşallah çok güzel, rahat bi hamilelik geçiririz.
allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.

bende sat a göre 6, doktora göre 5 haftalık hamileyim.
geçen hafta kesemizi gördük. cuma gün tekrar gidecez.

evet keşke canım valla fenalık geldi forumları okumaktan.
Kimi bişey olmaz 9 ay oldu bende diyo
kimi benimki düştü diyo
kimi dinlendim geçti diyo...
Ben nası yatıp dinlenicem yarın yine iş var
ben sürekli yatıyorum canım şu an bile ama birşey değişmiyor malesef Rabbim nolur hayırlısı neyse onu versin eğer Rabbim can verecekse meleklerimize bu akıntılar kesilsin yok vermeyecek düşeceksede biranevvel düşsün ben daha hiç yaşayamadım hamilelik sevinci falan hemde hiç
Canım senin hcg nin maşallahı vardı
Benim hcg düşük diye doktor alttan baktı hiç batına yanaşmadı bile.
Hayırlısıyla şu tehlikeli günleri bi atlatsak yaa

kese göründüğünde 1300 yada 1800 llerdeydi dr elime kağıt vermedi ekranından görmeye çalıştım emin değilim :)

canım ben pkoluyum ve 2.5cm kist var bende sende böyle birşey varmı aklıma o sebepten olabilirmi acaba diye geliyor

Allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim.
İnşallah sağlıkla bitiririz maratonu...
Seninle aynı görünüyo doğum tarihimiz
Ben de keseyi cuma günü gördüm.
Önümüzdeki cumartesi değil haftaya cumartesi ben de gidicem kontrole

canım hayırlı olsun merak ettim cuma günü kalp atışı içinmi gideceksin?

şimdi iç çamasımrımda kahverengı leke gordum adet gıbı degıldı 2 damla fln korktum bu yerlesme kanaması dedıklerı olabılırmı cunku gıdıp gıdıp bakıyorum sılıyorum yok bırsey hastaneyı aradım doktor bugun yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…