şimdi iç çamasımrımda kahverengı leke gordum adet gıbı degıldı 2 damla fln korktum bu yerlesme kanaması dedıklerı olabılırmı cunku gıdıp gıdıp bakıyorum sılıyorum yok bırsey hastaneyı aradım doktor bugun yokmus
sakin ol canım yerleşme olup olmadığını ilerleyen günlerde anlarsın 2 günden fazla sürerse yerleşme lekesi değildir
sakin ol canım yerleşme olup olmadığını ilerleyen günlerde anlarsın 2 günden fazla sürerse yerleşme lekesi değildir
canım ben adetıme 2 gun varken ogrendım yanı varsa kanda cıkardı stres yapma ınan stresyapmadıgın zaman oluyormus...Merhaba kızlar adetim 3 gün geciktikten sonra kantesti yaptırdım ama negatif çıktı idrar testleride öyle.Şuanda adetim gecikeli tam 6 gün oldu az once tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı ile karışık pembe renkli kan geldi ya acaba adetmi oldum çok üzülüyorum ağlıyorum biz çok bebek istiyoıruzz lütfen cevap yazın((
canım ben adetıme 2 gun varken ogrendım yanı varsa kanda cıkardı stres yapma ınan stresyapmadıgın zaman oluyormus...
stres yapmamakta elimde değil made hamile değilim neden bu zaman kadar adet olmadım geciktim.(daha önce hiç gecikmezdi) ve hamileysem neden pembe leke geldi adetmi oldum off bunlar bende stres yapıor soruların cevaplarını bulamıyorum çok üzgünüm(
Canım bende de aynı durum var hem de 1 haftadır.Doktor progestan verdi günde 2 tane alıyorum.şimdi iç çamasımrımda kahverengı leke gordum adet gıbı degıldı 2 damla fln korktum bu yerlesme kanaması dedıklerı olabılırmı cunku gıdıp gıdıp bakıyorum sılıyorum yok bırsey hastaneyı aradım doktor bugun yokmus
ney canım leke mi?miniiikkelbek sende varmı öyle bir problem?
Merhaba kızlar adetim 3 gün geciktikten sonra kantesti yaptırdım ama negatif çıktı idrar testleride öyle.Şuanda adetim gecikeli tam 6 gün oldu az once tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı ile karışık pembe renkli kan geldi ya acaba adetmi oldum çok üzülüyorum ağlıyorum biz çok bebek istiyoıruzz lütfen cevap yazın((
Canım bende de aynı durum var hem de 1 haftadır.Doktor progestan verdi günde 2 tane alıyorum.
Ne olduğu konusu net değil yerleşmeden dolayı veya düşük tehdidi de olabiliyormuş bu lekeler.
ben de şu an forumlarda araştırıp duruyorum çoğu kadında oluyor sanırım bu.
çok canım sıkılıyo benim de bu lekelerden.
ama senin devam etmiyosa korkma yine de doktoruna ulaş yarın
ney canım leke mi?
leke bizim işimiz
merhaba canım bat tan sonra kan testi negatif ise üzmek istemem ama poziitif çıkmış olması gerekti yüksek ihtimal.
Ama yine de kanaman başlamaz da böle lekelenme devam ederse bi kan testi daha yaptır
belki geç döllenmedir ve gördüğün yerleşmeden kaynaklanan bişeydir.
umarım öyledir.:26:
Canım bende de aynı durum var hem de 1 haftadır.Doktor progestan verdi günde 2 tane alıyorum.
Ne olduğu konusu net değil yerleşmeden dolayı veya düşük tehdidi de olabiliyormuş bu lekeler.
ney canım leke mi?
leke bizim işimiz
merhaba canım bat tan sonra kan testi negatif ise üzmek istemem ama poziitif çıkmış olması gerekti yüksek ihtimal.
Ama yine de kanaman başlamaz da böle lekelenme devam ederse bi kan testi daha yaptır
stres yapmamakta elimde değil made hamile değilim neden bu zaman kadar adet olmadım geciktim.(daha önce hiç gecikmezdi) ve hamileysem neden pembe leke geldi adetmi oldum off bunlar bende stres yapıor soruların cevaplarını bulamıyorum çok üzgünüm(
canım bende pko ve 2.5 cm kist var sende öyle birşey varmı diye sormuştum önceki sayfadaCanım bende de aynı durum var hem de 1 haftadır.Doktor progestan verdi günde 2 tane alıyorum.
ney canım leke mi?
leke bizim işimiz
Ne zamandır bebek düşünüyodunuz peki buket?
Bu kadar stres yapma stres de çok etkili oluyo
Kaç aydır deniyorsunuz?
stres yapmamakta elimde değil made hamile değilim neden bu zaman kadar adet olmadım geciktim.(daha önce hiç gecikmezdi) ve hamileysem neden pembe leke geldi adetmi oldum off bunlar bende stres yapıor soruların cevaplarını bulamıyorum çok üzgünüm([/QUOT
merhalar bendede geçen ay aynı bu yaşadıklarınızı yaşadımmmmm...adetim geçti geçmedennnn 1 hafta önce leke geldi gittiiii bekledim bekledim ne gelen var n e gidennnn sonra doktora gittim adet olamadım die bana ilaç verdi verdği ilaç söktürücü ama bu ilacı kadınlar geciktirmek içinde kullanırlarmış ben içmedim o ilacı adet olana kadar bekledımmmm durumumu harfi harfiyen doktora anlattımmmmm kan geldiğini falan hiç bişe söylemedi o kan nıe gelir normalmidir değilmidirrrr ilgisiz alakasız kaldı anlatmama rahmen(( adetimi 10 gun geçtikten sonra adet olmayı başardımmmm çokta guzel geldi geldiiiiii :))) adet düzensizliği olmayan kadınlar bu tur adet gecikmeleri yaşamaları normalmişşş ve güzel bişeymişşşş bana söylenen o:))) umarım tez zamanda bebişlerii kucaklarızzzzz...
Pardon canım farketmedim.Ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim kist vs çıkmadı.canım bende pko ve 2.5 cm kist var sende öyle birşey varmı diye sormuştum önceki sayfada
ben 3 yıllık evliyim dürekli eşim korunuyodu bu ay başladım adetim bittikten sonra normalde ben her ay 5 gün önce adet olrdum şimdi adetim 6 gün gecikti.
selaammmm bende cok sukur dun aksam ogrendım hamıle oldugumu ama hala ınanamıyorum biri saka yaptık dıcek dıye beklıyorumyarın ınsallah doktora gıdıcem...
kızlarr yaa 8 inde erken çatlayan yumurtam vardı..normalde 31 inde adet olmm gerekdi..şimdi ne zaman adet olacğm erken yumurtlayp çatlynca erkenmi adet olunur ?? bana yardm edin...midem zehir gibi midem bulanıyo 1 haftdr fazla yoğn beyaz akntm var..sivilcelerm çıkdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?