Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sakin ol canım yerleşme olup olmadığını ilerleyen günlerde anlarsın 2 günden fazla sürerse yerleşme lekesi değildir

sakin ol canım yerleşme olup olmadığını ilerleyen günlerde anlarsın 2 günden fazla sürerse yerleşme lekesi değildir

Merhaba kızlar adetim 3 gün geciktikten sonra kantesti yaptırdım ama negatif çıktı idrar testleride öyle.Şuanda adetim gecikeli tam 6 gün oldu az once tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı ile karışık pembe renkli kan geldi ya acaba adetmi oldum çok üzülüyorum ağlıyorum biz çok bebek istiyoıruzz lütfen cevap yazın ((

canım ben adetıme 2 gun varken ogrendım yanı varsa kanda cıkardı stres yapma ınan stresyapmadıgın zaman oluyormus...

canım ben adetıme 2 gun varken ogrendım yanı varsa kanda cıkardı stres yapma ınan stresyapmadıgın zaman oluyormus...

stres yapmamakta elimde değil made hamile değilim neden bu zaman kadar adet olmadım geciktim.(daha önce hiç gecikmezdi) ve hamileysem neden pembe leke geldi adetmi oldum off bunlar bende stres yapıor soruların cevaplarını bulamıyorum çok üzgünüm(

anlıyorum canım seni dusunmemek elde degılım bılırım...allahtan hayırlısı olsun hakkında

Canım bende de aynı durum var hem de 1 haftadır.Doktor progestan verdi günde 2 tane alıyorum.
Ne olduğu konusu net değil yerleşmeden dolayı veya düşük tehdidi de olabiliyormuş bu lekeler.
ben de şu an forumlarda araştırıp duruyorum çoğu kadında oluyor sanırım bu.
çok canım sıkılıyo benim de bu lekelerden.
ama senin devam etmiyosa korkma yine de doktoruna ulaş yarın
miniiikkelbek sende varmı öyle bir problem?
ney canım leke mi?
leke bizim işimiz

merhaba canım bat tan sonra kan testi negatif ise üzmek istemem ama poziitif çıkmış olması gerekti yüksek ihtimal.
Ama yine de kanaman başlamaz da böle lekelenme devam ederse bi kan testi daha yaptır
belki geç döllenmedir ve gördüğün yerleşmeden kaynaklanan bişeydir.
umarım öyledir.:26:

canımıste 15 dk once gordum dakka bası gıdıp bkıyorum yok bırsey yarın gıdıcem doktoruma ama allah korusun bugun yıne olursa belkı bugun acıle gıderım ınsallah olmaz cok zor buldum ınsallah tutunur melegım bana...

teşekkür ederim kızlar inş geç döllenme yaşıyorumdur çünkü akıntımla birlikte pembe lekeler var inşş hamileyimdirrrr

Ne zamandır bebek düşünüyodunuz peki buket?
Bu kadar stres yapma stres de çok etkili oluyo
Kaç aydır deniyorsunuz?

canım bende pko ve 2.5 cm kist var sende öyle birşey varmı diye sormuştum önceki sayfada

canım bende pko ve 2.5 cm kist var sende öyle birşey varmı diye sormuştum önceki sayfada
Pardon canım farketmedim.Ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim kist vs çıkmadı.
Kist hamilelikte pek bi sorun yaratmıyo diye biliyorum
Benim biçok tanıdığımda vardı.Doğumda aldırdılar kistleri.

ben 3 yıllık evliyim dürekli eşim korunuyodu bu ay başladım adetim bittikten sonra normalde ben her ay 5 gün önce adet olrdum şimdi adetim 6 gün gecikti.

canım daha ilk ayınmış neden bu kadar karamsarsın
Lütfen kendini telkin etmeye çalış.
Umutsuzluğa kapılma bu kadar

kızlarr yaa 8 inde erken çatlayan yumurtam vardı..normalde 31 inde adet olmm gerekdi..şimdi ne zaman adet olacğm erken yumurtlayp çatlynca erkenmi adet olunur ?? bana yardm edin...midem zehir gibi midem bulanıyo 1 haftdr fazla yoğn beyaz akntm var..sivilcelerm çıkdı...

Erken catlayinca erken olunmaz bence canim yine gununde adet olursun tabi hamile deyilsen.

Selam kızlar kısacık bayram tatilimizden döndük bugün maalesef:2::2: Hiç gelmek istemedim ve yarın işe gitme fikri çok fena
Kasıklarımda biraz ağrı var bugün sanırım yordum biraz kendimi:26::26:
Cuma günü doktor kantorlum var ama nasıl sabretcem bilmiorum... Bulantılarım da hafif hafif başladı benim ...
Elimde 2 tane kese fotosu (biri gerçek birinin çakma olması kuvvetle muhtemel) bakıp duruyorum..
Bu arada ikiz gebelik konusunu biraz araştırdım ve gözüm korktu:18::18: Hayırlısı bakalım 3 gün sonra netleşicek inşallah..
Perilous, Minikkelebek dikkat edin kendinize Minikkelebek sen aslında mümkünse bi kaç gün rapor alsan devam ederse akıntılar doktordan direk talep et canım...
Yeni gelen hamişlerimiz hoş geldiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallahh

merhaba arkadaşlar..bende az önce test yaptım ve çok belirgin çift çizgi ile birlikte çok mutlu oldum..İnşallah ( hepimiz ) sağlıkla birbirimize kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…