kızlarr yaa 8 inde erken çatlayan yumurtam vardı..normalde 31 inde adet olmm gerekdi..şimdi ne zaman adet olacğm erken yumurtlayp çatlynca erkenmi adet olunur ?? bana yardm edin...midem zehir gibi midem bulanıyo 1 haftdr fazla yoğn beyaz akntm var..sivilcelerm çıkdı...
merhaba arkadaşlar..bende az önce test yaptım ve çok belirgin çift çizgi ile birlikte çok mutlu oldum..İnşallah ( hepimiz ) sağlıkla birbirimize kavuşuruz..
canım normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman lazımdı şansını deneyip bir test yapabilirsinkızlarr yaa 8 inde erken çatlayan yumurtam vardı..normalde 31 inde adet olmm gerekdi..şimdi ne zaman adet olacğm erken yumurtlayp çatlynca erkenmi adet olunur ?? bana yardm edin...midem zehir gibi midem bulanıyo 1 haftdr fazla yoğn beyaz akntm var..sivilcelerm çıkdı...
tebrik ederim canım umarım sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirirsinmerhaba arkadaşlar..bende az önce test yaptım ve çok belirgin çift çizgi ile birlikte çok mutlu oldum..İnşallah ( hepimiz ) sağlıkla birbirimize kavuşuruz..
Hamile olabilirsin bence.catlama ignesi felanmi kullaniyosun.
Erken catlayinca erken olunmaz bence canim yine gununde adet olursun tabi hamile deyilsen.
Canım tam emin olmamakla birlikte adet döngüsü aslında yumurtlama ile orantılı ise yumurtlamadan 14 gün sonra regl olman gerekiyor.. Ama klomen kullanımı bu durumu etkiler mi bilemiyorum:26: Dilerim sen de bu ay aramıza katılırsın canım benim
canım normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman lazımdı şansını deneyip bir test yapabilirsin
tebrik ederim canım umarım sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirirsin
hiç bişe kullanmadım arkdşlar sadece adettn snra incir yemeye kuru ve yaş yedim çatlaması için :)) iğnede yok klomende yok :)) 2gün önce test yapdm hiçbişe çıkmadı..negatif yani..incirdenmi erkenden çatldı blmyrm ama doktorda sıvı var çatlamşki dağılmş dedi ayın 9 unda dün çatlmş dedi :)bnmde haberm yokdu ama iş yapmşdkk..stressiz olsn demşdm..bu ay iğne vurulckdm ama kısmet olmadı....belkide rabbim doğal yollarla hamiş kalmamı istyr ..hakkımda hayırlısı olsun..olmazsada üzülmycğm ama çok midem yanıyo afedrsnz sizde oluyrmu blmyrmda balgam gibi bi akıntım oluyo hiç olmamşdı sürekli adet oldm sanyrm ama yok bşe :))
olmazsa önmzdeki ay rahim filmi ve aşılama..dua edinn hamişlerim :))
kızlar çookk mutlutum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık
kızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
canım az çok biliyorsun bende bir kaç gün incir kürü yapmıştım ve ilk defa erken yumurtlamıştım(13. gün)
çook tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip eylesin inşallah
Canım eminim bu topikteki bir çok kişi karşılaşabileceğimiz olumsuzluklardan haberdardır... Hiç düşük tehlikesi yaşamadan sorunsuz sıkıntısız gebelik geçirerek kromozom bozukluğu olan bebek sahibi insanlarda var... Benim bir arkadaşımın mesela 9 ay boyunca şiddetli kanamaları oldu... Lekelenme falan değil bildiğin şakır şakır kanamadan bahsediyorum...Doktorlar sürekli çok fazla ümitlenmeyin her an kaybedebiliriz bebeği dediler hiç çalışamadı hep raporluydu... şu an oğlu 6 aylık ve sapasağlam maşallah...
Sonuç olarak demek istediğim biz buraya sıkıntılarımızı yazarken karşılaşabileceğimiz olumsuzlukları bilerek yazıyoruz ki bi çoğunu söylemeye dilimiz varmıyor... Sadece bu gibi durumları yaşamış ama sıkıntısız atlatmış insan örnekleri istiyoruz... Moral bozmamak adına biraz daha dikkali olmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü gebelikte hepimizin fazlasyla morale ihtiyacı var
hayırlı olsn cnmm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin...ağustos hamişi buraya gelp sölüyo hamiş olduğnu :)) bizede söleseydn keşekee :))
cnm doktor 8.gün çatlamş dedi ben 9.gün ultrsnda öğrndm ...doktor hattta ilaç kullnyr gibi aktif yumurtalar dedii ama onlar büyümezler dedi anlamadm işde..ya bu belirtiler varmydı sizdede söleyn :))
kızlar kesınlıkle kotu bı nıyetım yoktukımseyı de uzmek ıstemedım kendımı cok kotu hıssetırdınız gercekten kotu bı amacla solememıstım doktor bana oyle anlatı bende dırek sıze anlatmak ıstemıstım sadece .. üzgünüm canınıızı sıktıysam
PeriLous bende onu çok merak ediyorum. benim ovulasyon günüm 1 ağustos-2 ağustos tu. aslında benim şuanda tam 3 haftalık oluyo. fakat doktorlar SAT a göre hesapladığı için 5 haftalık diyolar. kese ne zaman görünür acaba? ama tahminen 1 hafta sonra diye düşünüyorum
canım ov gününden eminsen görünür diye tahmin ediyorum folic acid falan kullanıyorsan bence dr a geç git en azından kese göründümü ardından kalbi attımı sıkıntısı olmaz hepsini bir arada görür rahatlarsın bende bekleyebilirsem 2-3 hafta beklemek istiyorum zaten akıntı+kanama yüzünden yeteri kadar stresim birden kalbi attı atmadı stresini yaşamak istemiyorum bebeğimde etkileniyordur bakalım sabredip en azından 7 haftayı doldurmaya çalışacağım kendimede pek güvenmiyorum ama
kızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?