kızlar çok şükür ilk ayımda hamile kaldım bende. bugün öğrendim sonucumu,4 haftalıkmışım :))) mutluyumm yaaaa :))))
selam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık
cumaya doktor randevum var. keseyi görebilecekmiyim acaba, heyacanlıyım
PeriLous bende onu çok merak ediyorum. benim ovulasyon günüm 1 ağustos-2 ağustos tu. aslında benim şuanda tam 3 haftalık oluyo. fakat doktorlar SAT a göre hesapladığı için 5 haftalık diyolar. kese ne zaman görünür acaba? ama tahminen 1 hafta sonra diye düşünüyorum
lilyumcuğum çok merak ediyorum senin bebişlermi var bebiş mi varbize yazmayı sakın unutma
kızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
kızlar kesınlıkle kotu bı nıyetım yoktukımseyı de uzmek ıstemedım kendımı cok kotu hıssetırdınız gercekten kotu bı amacla solememıstım doktor bana oyle anlatı bende dırek sıze anlatmak ıstemıstım sadece .. üzgünüm canınıızı sıktıysam
selam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık
lilyum sen keseyi gördüğünde kaç haftalıktın canım? karından gördün dimi?
olur mu tatlım bu sıralar çok giremedim nete, girdiğimde muhakkak uğruyorum sizin topiğe de hala inanamıyorum galiba hamile olduğuma çoğu zaman okuyorum, yorum yazmıyorum.temmuzz bebişi buldn unttn bizi haa farketmedm sanma..bende bulnca foruma bidaha girmycğm :))) vefasız arkdşm
evet ya bende bir belirti somut bişey istiyorum artık. gelsin artık cumaHoş geldin canım... Allah kavuştursun... Keseyi görürsün canım ben 5+3 te gittiğimde gördüm yerleşmişti pıtırcık
canım benimkide adetten 5 gün önce idrarda çıktı erken döllenme olabilircanım benim ovulasyon dönemi 3___4 ağustostu bat 18 ağustos ben ayın 15de gebelik testiyle baktım çok net çizgiyi gördüm forumda okuduğum kadarıyla adet gecikmesinden sonra idrar testiyle belli oluyormuş.benim ki önce belli oldu ya acaba ben temmuzdan mi hamile kaldım????
dün görümcem aradı bana kızdı sen niye vajinal usg ile baktırıyorsun düşüğü tetikliyor dedi bende dedim abla napim dr bakıyor ben hamile kaldığımdan beri 3 kere vajinal ultrason yapıldı canım cuma günü kaç haftalık olacaksın peki? ya ben ne zaman dra gitsem diye hesap yapıyorumda ondan soruyorumCanım sat a göre 5+3 haftalıktım... vajinal usg ile gördüm canım... Doktorum maalesef ilk zamanlarda vajinal usg ile bakıyorNe zaman karna geçeriz bilmiyorum
Kimileri vajinal usg zaralı falan dio ama ben sordum öyle bişi mümkün olabilir mi? Hem öyle olsa neden riske atalım ki dedi... İlk dönemde vajinal usg ile bakmak daha kesin tanı veriyor dedi bende bişi diyemedim...
hoşgeldin canım canım ben bile gördüysem keseyi sen hayli hayli görürsünselam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık
canım benimkide adetten 5 gün önce idrarda çıktı erken döllenme olabilir
dün görümcem aradı bana kızdı sen niye vajinal usg ile baktırıyorsun düşüğü tetikliyor dedi bende dedim abla napim dr bakıyor ben hamile kaldığımdan beri 3 kere vajinal ultrason yapıldı canım cuma günü kaç haftalık olacaksın peki? ya ben ne zaman dra gitsem diye hesap yapıyorumda ondan soruyorummalum bende sabit bir dr yok dr dr geziyorum
hoşgeldin canım canım ben bile gördüysem keseyi sen hayli hayli görürsün
Kuzuum günaydın ben senin kesende kırmızı hissediyorum kutuna gidersen ikiz çıkacak benceSelam kızlar kısacık bayram tatilimizden döndük bugün maalesef:2::2: Hiç gelmek istemedim ve yarın işe gitme fikri çok fena
Kasıklarımda biraz ağrı var bugün sanırım yordum biraz kendimi:26::26:
Cuma günü doktor kantorlum var ama nasıl sabretcem bilmiorum... Bulantılarım da hafif hafif başladı benim ...
Elimde 2 tane kese fotosu(biri gerçek birinin çakma olması kuvvetle muhtemel ) bakıp duruyorum..
Bu arada ikiz gebelik konusunu biraz araştırdım ve gözüm korktu:18::18: Hayırlısı bakalım 3 gün sonra netleşicek inşallah..
Perilous, Minikkelebek dikkat edin kendinizeMinikkelebek sen aslında mümkünse bi kaç gün rapor alsan devam ederse akıntılar doktordan direk talep et canım...
Yeni gelen hamişlerimiz hoş geldiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallahh
merhaba arkadaşlar..bende az önce test yaptım ve çok belirgin çift çizgi ile birlikte çok mutlu oldum..İnşallah ( hepimiz ) sağlıkla birbirimize kavuşuruz..
Kızlar allah tamamına erdirsin hayırla gelsin bebecikleriniz inşallah aramıza hoşgeldinizkızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
ay ay yesinler senin bebişiniselam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık
benimki de senin doktor gibi hemen yatırıyo beni bende yok demiyorum zararsız olduğunu biliyorum.Canım sat a göre 5+3 haftalıktım... vajinal usg ile gördüm canım... Doktorum maalesef ilk zamanlarda vajinal usg ile bakıyorNe zaman karna geçeriz bilmiyorum
Kimileri vajinal usg zaralı falan dio ama ben sordum öyle bişi mümkün olabilir mi? Hem öyle olsa neden riske atalım ki dedi... İlk dönemde vajinal usg ile bakmak daha kesin tanı veriyor dedi bende bişi diyemedim...
valla mı peri yaa bende hala var maalesef çok şişim sabah çok kötü sancı yaptı kabızlık çook fena oldumaaay kızlar ben bugün kabızlıktan kurtuldum valla çok mutluyum inşallah böylede devam eder iyiki ilacı etki etmiyor diye bırakmamışım 2 günde anca etki etti ilaç görümcem dün 2. hamileliğinde doktorun kendisine balık yağı kapsülü verdiğini söyledi dr beyin gelişimi için önemli 9 ay kullanacaksın demiş o kapsüllerde kabızlığını tamamen ortadan kaldırmış bende kullanmaya başlamak istiyorum balık yağı
minikkelebek akıntın ne alemde canım? benden dün çok ilginç bir akıntı geld bildiğin jöle gibi yarısı pembe yarısı renksizdi ama hayatımda ilk defa böyle bir akıntım oldu bildigin jöle akmayan ters çevir öylece duran bir akıntı bde yapışkan bişeydi :26:
canım gerçekten düşüğe neden olsa doktorlarda cani değil herhalde yani... Ben artık boşverdim valla dışardan gelen seslere kulak tıkıyorum... Herkes doktorumdan daha uzman kesildi başımaCuma 6+3 olcam inşallah kesenin içinde yolk kesesi görücekmişiz bakalım ondan soraki haftada belki kalp atışı İlk dönemde doktor çokta mühim değil ama sende bir an önce sabit bir doktor bulmaya çalış canım...
Bir de bir dosya yap kendine her gittiğin kontrolden aldıklarını tarihe göre sırala... İleri vadede lazım olabilirmiş benimki öyle dedi...
Kuzuum günaydın ben senin kesende kırmızı hissediyorum kutuna gidersen ikiz çıkacak bence
Hadi hayırlısı olsun.Eğer şikayetim artarsa rapor istiycem kendi ağzımla valla
Kızlar allah tamamına erdirsin hayırla gelsin bebecikleriniz inşallah aramıza hoşgeldiniz
ay ay yesinler senin bebişinikeseyi görmek bile çoook büyük mutluluk şu an için
ben havalara uçtum ama düşük riskim olduğundan biraz üzüldüm de
benimki de senin doktor gibi hemen yatırıyo beni bende yok demiyorum zararsız olduğunu biliyorum.
onlar duracağı yeri bilirlerhem karından bakçak görmicek ben daha çok üzülücektim.
valla mı peri yaa bende hala var maalesef çok şişim sabah çok kötü sancı yaptı kabızlık çook fena oldum
canım hala var ama suyla karışık çook açık kahve böyle çok hafif
inşallah yine artmaz wc ye gitmekten korkar oldum
daha ne akıntılar görcez acaba.
benim vucut hiç göstermediği tepkileri gösteriyo
Haftaya kontrolüm var canım sölicem kayısı falan doğal yollarla olacak gibi değilcanım dra gitiğinde kabızlığı söyle bana duphalac dye bir şurup verildi hamilelerde kullnabiliyormuş
merhaba arkadaşlarr... bu sabah erkenden hastaneye gittim.daha önce kan tahlili yaptırmadığım için bütün tetkiklerimi de yaptırırım diye gittim. henüz erken diye keseyi göremem diye düşünüyordum.doktor ultrasonla bakıp '' iştee burdaaa'' diyince nasıl mutlu oldum tahmin edersiniz:)) nasıl değişik bir mutlulukmuş yaa, kucağıma aldığım günleri düşünemiyorummm..
Komsular nassinizz:)) hersey yolundadir umarim. Allah yardimciniz olsun..
Arada ugrayin len:)) iyice unuttunuz he bizi. Öpuyorum hepinizi
Bebislerimize iyi bakin. Allaha emanet olun..
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız :))) bayramınız nasıl geçti. benim gayet güzeldi. inşallah salı günü daha da iyi olucam keseciği görmeye gidicez aşkımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?