Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

selam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık
cumaya doktor randevum var. keseyi görebilecekmiyim acaba, heyacanlıyım

temmuzz bebişi buldn unttn bizi haa farketmedm sanma..bende bulnca foruma bidaha girmycğm :))) vefasız arkdşm

canım benim ovulasyon dönemi 3___4 ağustostu bat 18 ağustos ben ayın 15de gebelik testiyle baktım çok net çizgiyi gördüm forumda okuduğum kadarıyla adet gecikmesinden sonra idrar testiyle belli oluyormuş.benim ki önce belli oldu ya acaba ben temmuzdan mi hamile kaldım????

lilyumcuğum çok merak ediyorum senin bebişlermi var bebiş mi var bize yazmayı sakın unutma

cuma doktordan gelir gelmez yazarım canım... Bu arada bugün itibari ile sabah bulantılarım başladı işe zor geldim:2:

kızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah...

Canım kötü niyetin olmadığını biliyoruz tabii ki ... Doktorlar böyle en kötüsünü en başta pat diye söyleyiveriyolar işte... Benim demek istediğim öncelikle burada birbirimize destek olmamız... Hamilelik gerçekten zor bir süreç.. Çoğumuzun ilk gebeliği ve çok endişeliyiz... Biz iyi düşünelim iyi olsun yoksa geçmez bu 40 hafta
Ben sana kızmadım sakın yanlış anlama canım ama yaşayabileceğimiz o kadar çok olumsuz süreç var ki onları düşünürsek hamileliğin tadını çıkaramayız... Rabbim hiçbirimizi böyle sınamasın inşallah... Bir an önce nisan gelsin de bebişleri kucağımıza alalım

selam kızlar ben geldim. bayram çok yoğun geçti, eşimi uğurladım. bu kez yalnız kalmadım ama bebeğimle beraberiz artık

Hoş geldin canım... Allah kavuştursun... Keseyi görürsün canım ben 5+3 te gittiğimde gördüm yerleşmişti pıtırcık

lilyum sen keseyi gördüğünde kaç haftalıktın canım? karından gördün dimi?

Canım sat a göre 5+3 haftalıktım... vajinal usg ile gördüm canım... Doktorum maalesef ilk zamanlarda vajinal usg ile bakıyor Ne zaman karna geçeriz bilmiyorum
Kimileri vajinal usg zaralı falan dio ama ben sordum öyle bişi mümkün olabilir mi? Hem öyle olsa neden riske atalım ki dedi... İlk dönemde vajinal usg ile bakmak daha kesin tanı veriyor dedi bende bişi diyemedim...

temmuzz bebişi buldn unttn bizi haa farketmedm sanma..bende bulnca foruma bidaha girmycğm :))) vefasız arkdşm
olur mu tatlım bu sıralar çok giremedim nete, girdiğimde muhakkak uğruyorum sizin topiğe de hala inanamıyorum galiba hamile olduğuma çoğu zaman okuyorum, yorum yazmıyorum.

Hoş geldin canım... Allah kavuştursun... Keseyi görürsün canım ben 5+3 te gittiğimde gördüm yerleşmişti pıtırcık
evet ya bende bir belirti somut bişey istiyorum artık. gelsin artık cuma

canım benimkide adetten 5 gün önce idrarda çıktı erken döllenme olabilir
dün görümcem aradı bana kızdı sen niye vajinal usg ile baktırıyorsun düşüğü tetikliyor dedi bende dedim abla napim dr bakıyor ben hamile kaldığımdan beri 3 kere vajinal ultrason yapıldı canım cuma günü kaç haftalık olacaksın peki? ya ben ne zaman dra gitsem diye hesap yapıyorumda ondan soruyorum malum bende sabit bir dr yok dr dr geziyorum
hoşgeldin canım canım ben bile gördüysem keseyi sen hayli hayli görürsün

aaay kızlar ben bugün kabızlıktan kurtuldum valla çok mutluyum inşallah böylede devam eder iyiki ilacı etki etmiyor diye bırakmamışım 2 günde anca etki etti ilaç görümcem dün 2. hamileliğinde doktorun kendisine balık yağı kapsülü verdiğini söyledi dr beyin gelişimi için önemli 9 ay kullanacaksın demiş o kapsüllerde kabızlığını tamamen ortadan kaldırmış bende kullanmaya başlamak istiyorum balık yağı

minikkelebek akıntın ne alemde canım? benden dün çok ilginç bir akıntı geld bildiğin jöle gibi yarısı pembe yarısı renksizdi ama hayatımda ilk defa böyle bir akıntım oldu bildigin jöle akmayan ters çevir öylece duran bir akıntı bde yapışkan bişeydi :26:

Son düzenleme:

canım gerçekten düşüğe neden olsa doktorlarda cani değil herhalde yani... Ben artık boşverdim valla dışardan gelen seslere kulak tıkıyorum... Herkes doktorumdan daha uzman kesildi başıma Cuma 6+3 olcam inşallah kesenin içinde yolk kesesi görücekmişiz bakalım ondan soraki haftada belki kalp atışı İlk dönemde doktor çokta mühim değil ama sende bir an önce sabit bir doktor bulmaya çalış canım...

Bir de bir dosya yap kendine her gittiğin kontrolden aldıklarını tarihe göre sırala... İleri vadede lazım olabilirmiş benimki öyle dedi...

Kuzuum günaydın ben senin kesende kırmızı hissediyorum kutuna gidersen ikiz çıkacak bence
Hadi hayırlısı olsun.Eğer şikayetim artarsa rapor istiycem kendi ağzımla valla
merhaba arkadaşlar..bende az önce test yaptım ve çok belirgin çift çizgi ile birlikte çok mutlu oldum..İnşallah ( hepimiz ) sağlıkla birbirimize kavuşuruz..

kızlar çookk mutluyum.. bende hamile olduğumu öğrendimmm...sanırım henüz 3 haftalık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Kızlar allah tamamına erdirsin hayırla gelsin bebecikleriniz inşallah aramıza hoşgeldiniz
ay ay yesinler senin bebişini keseyi görmek bile çoook büyük mutluluk şu an için
ben havalara uçtum ama düşük riskim olduğundan biraz üzüldüm de
benimki de senin doktor gibi hemen yatırıyo beni bende yok demiyorum zararsız olduğunu biliyorum.
onlar duracağı yeri bilirler hem karından bakçak görmicek ben daha çok üzülücektim.

valla mı peri yaa bende hala var maalesef çok şişim sabah çok kötü sancı yaptı kabızlık çook fena oldum

canım hala var ama suyla karışık çook açık kahve böyle çok hafif
inşallah yine artmaz wc ye gitmekten korkar oldum
daha ne akıntılar görcez acaba.
benim vucut hiç göstermediği tepkileri gösteriyo

canım aslında bir dr buldum kendime ama malum ben hep kanamayla acil gittiğim için devlete gittim hep yoksa yarın randevum vardı keseyi görmek için ama daha önce gördüğüm için gitmyeceğim dayanabilirsem 7 haftayı doldurduktan sonra gitmek istiyorum kalp atışınıda duyarım diye düşünüyorum şimdi 5+1 im

canım dra gitiğinde kabızlığı söyle bana duphalac dye bir şurup verildi hamilelerde kullnabiliyormuş

Ya internetten bakıp bakıp kendimi depresyona sokuyorum çok zormuş ikiz gebelik... :2::2:
Kocam da diyo sen bebeksin daha nereye sığdırcan 2 tane bebişi dalga geçiyor benle..

Perilous canım bence doktora git yarın acildeki doktorlar o anlık müdahaleyi yapıolar... Sürekli gideceğin doktor o ise bence görünmende fayda var ... belki şu an kullandığın ilaçlarla ilgili falan farklı bir yol izlemek ister.. bana hergün gel dese işe gitmeden uğrıcam valla

merhaba arkadaşlarr... bu sabah erkenden hastaneye gittim.daha önce kan tahlili yaptırmadığım için bütün tetkiklerimi de yaptırırım diye gittim. henüz erken diye keseyi göremem diye düşünüyordum.doktor ultrasonla bakıp '' iştee burdaaa'' diyince nasıl mutlu oldum tahmin edersiniz:)) nasıl değişik bir mutlulukmuş yaa, kucağıma aldığım günleri düşünemiyorummm..

Komsular nassinizz:)) hersey yolundadir umarim. Allah yardimciniz olsun..
Arada ugrayin len:)) iyice unuttunuz he bizi. Öpuyorum hepinizi
Bebislerimize iyi bakin. Allaha emanet olun..

canım dra gitiğinde kabızlığı söyle bana duphalac dye bir şurup verildi hamilelerde kullnabiliyormuş
Haftaya kontrolüm var canım sölicem kayısı falan doğal yollarla olacak gibi değil

aayyyy ne güzel canım gözün aydın

Komsular nassinizz:)) hersey yolundadir umarim. Allah yardimciniz olsun..
Arada ugrayin len:)) iyice unuttunuz he bizi. Öpuyorum hepinizi
Bebislerimize iyi bakin. Allaha emanet olun..

komşucum iyiyiz sen nasılsın seni de bekliyoz teyzesi
ben arada uğruyorum ama çok hızlı ilerlediği için sayfalarda kayboluyorum.
inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız tez zamanda canlarım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız :))) bayramınız nasıl geçti. benim gayet güzeldi. inşallah salı günü daha da iyi olucam keseciği görmeye gidicez aşkımla :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız :))) bayramınız nasıl geçti. benim gayet güzeldi. inşallah salı günü daha da iyi olucam keseciği görmeye gidicez aşkımla :)

Merhaba canım,ben iyiyim bayramda şehir dışındaydım doktor denizi yasakladığı için de ancak ayaklarımı soktum kumlarda gezindim ve şezlonga uzanıp denize bakarak dinlendim
o bile çok güzeldi,ama şu an çalışıyorum malesefki ıyyyykk

Kesecikler bi an önce büyüse ben çook merak ediyorum yaa nası bişi bizim bebecikler acaba kızmı erkek mi eller kollar sallasalar bize
ultrason görüntülerimizi koyarız kızmı erkek mi yorum yaparız çok anlarız ya...

Kizlar Bugun doktora gittim vajinal ultrasyonla kesem gozuktu cok kucuk ama bide 6 haftalik olmam gerekirken 4 haftalikmisim sat 13 temuzdu iliski 28 temmuz olmustu sadece ben hic bisey anlamadim valla kalp atisini duyucam derken kucucuk kese gordum. Yani gelismeyede bilir tabi oda bi ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…