Kizlar Bugun doktora gittim vajinal ultrasyonla kesem gozuktu cok kucuk ama bide 6 haftalik olmam gerekirken 4 haftalikmisim sat 13 temuzdu iliski 28 temmuz olmustu sadece ben hic bisey anlamadim valla kalp atisini duyucam derken kucucuk kese gordum. Yani gelismeyede bilir tabi oda bi ihtimal.
Canim benim son adet 13 temmuz yani 6 hafta gecti ama iliski gunu 28 temmuz 4 hafta oldu.bu kesede 4 haftaliga uyumluynus doktora anlattim herseyi. Oda dediki sperm icerde 7 gun bile yasiyomus acaba yumurtam gecmi catladi bu durumda.amannn canim sıkıldı.
Merhaba canım,ben iyiyim bayramda şehir dışındaydım doktor denizi yasakladığı için de ancak ayaklarımı soktum kumlarda gezindim ve şezlonga uzanıp denize bakarak dinlendim
o bile çok güzeldi,ama şu an çalışıyorum malesefki ıyyyykk
Kesecikler bi an önce büyüse ben çook merak ediyorum yaa nası bişi bizim bebecikler acaba kızmı erkek mi eller kollar sallasalar bize
ultrason görüntülerimizi koyarız kızmı erkek mi yorum yaparızçok anlarız ya...
bende cmartesi günü gittim doktora arefe günü pek çalışası yoktu galiba doktorun saniyelik baktı karnımdan kese gözüküyo dedi o kadar kalktı onu ye bunu yeme muhabbettine geçti ölçüm falan yapmadı 2 hafta sonra gel dedi bakalım bi kere daha gidicem ona göre değiştircem bende
Canim benim son adet 13 temmuz yani 6 hafta gecti ama iliski gunu 28 temmuz 4 hafta oldu.bu kesede 4 haftaliga uyumluynus doktora anlattim herseyi. Oda dediki sperm icerde 7 gun bile yasiyomus acaba yumurtam gecmi catladi bu durumda.amannn canim sıkıldı.
ilk defa gittin dimi canım?beğenmezsen değiştir tabi bize doktor mu yokbende cmartesi günü gittim doktora arefe günü pek çalışası yoktu galiba doktorun saniyelik baktı karnımdan kese gözüküyo dedi o kadar kalktı onu ye bunu yeme muhabbettine geçti ölçüm falan yapmadı 2 hafta sonra gel dedi bakalım bi kere daha gidicem ona göre değiştircem bende
valla denize havuza gtmeyi düşünüyorum ama bi sakıncası olucak mı dye doktora sorcam artık bende ama girmek istiyorum yaaa :) kız mı erkek mi diye bende merak ediyorum çok :)
ben doktora geçen hafta sordum girebilirsin hamilelikte sorun değildir dedi ama o zaman akıntım yoktu.
ama şimdi akıntım olduğu için tehlikeli olabilir,yasaaaaak dedi
lili seni dinledim ve yarın olan randevuma dr müsait olduğu için bugün gittim kese bu defa abdominal usgden rahatça göründü ve büyümüş yahubenim drun usg si çok net ve iyi yaaa renkli doppler bebeğimi her defasında renkli göreceğim dr 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi geldiğinde kesede balığıda görcez dedi aslında 15 günde belli oluyormuş ama sen 20 gün sonra gel kalbi geç atmaya başlarsa bu defa sen telaşlanırsın atmıyor diye dedi o nedenle 20 garanti 20 gün sonra burada ol dedi 20 gün sonrasıda tam bizim evlilik yıldönümümüz nasıl bekleyeceğim 20 gün orasıda meçhul
Günaydın pericim iyi yapmışsın ne güzel haberler bak kocaman olmuş kız bizim bebeciklerlili seni dinledim ve yarın olan randevuma dr müsait olduğu için bugün gittim kese bu defa abdominal usgden rahatça göründü ve büyümüş yahubenim drun usg si çok net ve iyi yaaa renkli doppler bebeğimi her defasında renkli göreceğim dr 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi geldiğinde kesede balığıda görcez dedi aslında 15 günde belli oluyormuş ama sen 20 gün sonra gel kalbi geç atmaya başlarsa bu defa sen telaşlanırsın atmıyor diye dedi o nedenle 20 garanti 20 gün sonra burada ol dedi 20 gün sonrasıda tam bizim evlilik yıldönümümüz nasıl bekleyeceğim 20 gün orasıda meçhul
kızlar bugün gittim doktora 5+1 günlük hamileyim. kesemi gördüm b hcg 2400 lerde flndı. dr herşey yolunda dedi çok şükür. eylülün 5 ine randevu verdi kalp atışını duymak için. zaman nasıl geçer bilmiorum ama herşey yolunda olduğu için epey mutluyum.ara ara kasık ağrılarım oluo,onun dışında çok şükür hiçbir belirtim yok.akıntım war birazda ama normal olduğunu düşünüorum. inş hakkımızda hayırlısı olur da alırız bebişlerimizi kucağımıza :))))
bende bugün öğrendim dün evd iyi gecelere test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittim ultrasonda çıkmadı kötü oldum baya sonra test istedi doktor beta hcg 126,8 çıktı çok erkenmiş gebelik halbuki 5 gün gecikmişti düşük tehlikesine karşı progestan hap ve coaspirin verdi umarım herşey yolunda gider hepimiz için
kızlar bugün gittim doktora 5+1 günlük hamileyim. kesemi gördüm b hcg 2400 lerde flndı. dr herşey yolunda dedi çok şükür. eylülün 5 ine randevu verdi kalp atışını duymak için. zaman nasıl geçer bilmiorum ama herşey yolunda olduğu için epey mutluyum.ara ara kasık ağrılarım oluo,onun dışında çok şükür hiçbir belirtim yok.akıntım war birazda ama normal olduğunu düşünüorum. inş hakkımızda hayırlısı olur da alırız bebişlerimizi kucağımıza :))))
bende bugün öğrendim dün evd iyi gecelere test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittim ultrasonda çıkmadı kötü oldum baya sonra test istedi doktor beta hcg 126,8 çıktı çok erkenmiş gebelik halbuki 5 gün gecikmişti düşük tehlikesine karşı progestan hap ve coaspirin verdi umarım herşey yolunda gider hepimiz için
tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsınkızlar bugün gittim doktora 5+1 günlük hamileyim. kesemi gördüm b hcg 2400 lerde flndı. dr herşey yolunda dedi çok şükür. eylülün 5 ine randevu verdi kalp atışını duymak için. zaman nasıl geçer bilmiorum ama herşey yolunda olduğu için epey mutluyum.ara ara kasık ağrılarım oluo,onun dışında çok şükür hiçbir belirtim yok.akıntım war birazda ama normal olduğunu düşünüorum. inş hakkımızda hayırlısı olur da alırız bebişlerimizi kucağımıza :))))
tebrik ederim henüz çok minik bebişinbende bugün öğrendim dün evd iyi gecelere test yaptım negatif çıktı bugün doktora gittim ultrasonda çıkmadı kötü oldum baya sonra test istedi doktor beta hcg 126,8 çıktı çok erkenmiş gebelik halbuki 5 gün gecikmişti düşük tehlikesine karşı progestan hap ve coaspirin verdi umarım herşey yolunda gider hepimiz için
benim bebeğim boğa olacak :) bende ikizlerim benimkinede bakarmısın canım merak ettim bizde babada ikizlerAnne ile koç bebek arasındaki uyum
ANNE: YAY
Koç burcundaki bebek, Yay burcunda bir anneye sahipse, ortaya sevgi dolu ve uyumlu bir aile çıkar. Her ikisi de birbirinin varlığından büyük zevk alır. Arkadaş gibi olurlar. İki burç da kâşif ruhlu ve öncüdür. Birbirlerini çok iyi anlar ve hayata karşı iyimser bir tavır sergilerler.
Birlikte heyecan verici işlere yönelirler. İlginç sporlar, kamp, açık hava faaliyetlerini seven maceracı kişiliklerdir. Hayat hakkındaki bilgilerini entelektüel faaliyetlerden çok bu tür deneyimlerle edinirler. Bu anne-çocuk ilişkisi birçok ailenin kıskanacağı türde bir uyum içerir.
Canım benim çok iyi yapmışsın bak hem biraz moral de oldu sana
Yaaa renkli olması çok güzel özellikle ilerleyen haftalarda harika olcak senin için net bi şekilde görüceksin
Benim doktorumun odasında renkli dopplerle çekilmiş bi bebiş resmi var ama baya büyük sanırım son ayında falan çekilmiş... bayıldım bayıldım bende istiyorum bundan dedimbide büyütmüşler tablo yapmışlar doktorum da o günlere gelelim ben size ne pozlar çekicem dedi
Kalp atışını dinlemeye eşinle birlikte git canım bence... Size evlilik yıldönümüzde harika bir hediye olacaktır
Günaydın pericim iyi yapmışsın ne güzel haberler bak kocaman olmuş kız bizim bebecikler
Evet kalp atışına geç gitmek iyi dediği gibi duyulmazsa kötü olur insan.Ama size çok güzel bi hediye olucak ayy ağlarım ben ne güzel tablo
Ben de 1 Eylüle randevu alıcam hatta şimdi arayıp alayım bari yaa
Hayırlı olsun kızlar tebrik ederim allah tamamına erdirsin.Bende de kasık ağrıları çok oluyordu.Şu an akıntım var açık kahve doktor progestan verdi.
Zaten sanırım bu ilacı her gebelikte veriyolar
Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
kızlar çok fenayım acaip midem bulanıyor bugün
günler su gibi geçsede o günler gelse yaaaaaaaaaaa ben dayanamayıp 1 hafta öncesindede gidebilirim
kızlar çok fenayım acaip midem bulanıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?