Pericim erken gitme tatlım bence... erken yaptırdığımız testler gibi olmasın sonra... Ozaman çok üzülmüştük biliosun
Aynı durumdayımişteyim ve ölmek üzereyim bulantıdan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum böle acayip bişi
kızlar çok fenayım acaip midem bulanıyor bugün
Bende hiç olmuyo desem yeridir.Bulantıya leblebi birebirmiş kızlar deneyin.
Mide bulantısı iyi derler tutunduğuna işaretmiş ama bende sabah bazen oluyo çok nadir o da aç karnına hep olan bişeydi zaten
benim akıntımın rengi de az önce baktım da biraz daha koyu geldi kızlar,kasık ağrım da var sol tarafta
iyice korkmaya başladım
akşam doktora gidicem sanırım.
canım mrb senden biraz daha deneyimli olarak cevap verme gereği duydum.. yazdıklarını yasıyor olman gayet normal bulantın için leblebi değil tuzlu kraker uyanınca 1 2 tane ye.. akıntın da normal hatta ılerı kı gebelık haftaların da rengı de kıvamı da degısecek..kasık agrıların da rahmin genişlediği için oluyor korkma tatlım..
Sağol canım ilgin için.Kahve rengi akıntı düşük riski dedi doktor canım ya,gebelik şu an normal gidiyo dedi ama akıntım var deyince bu bi risk belirtisi dedi.
Bikaç gün kesildi yine başladı.Az önce de arttığını hissettim.
Sende de kahve akıntı oldu mu?Artık tuvalete gitmekten de şu rengi görmekten de fenalık geldi bana
canım o hiç belli olmaz ben de kahverengi ya da tonları bi akıntı olmadı hiç.. ama bebegın suan tutunma aşamasın da çok dikkat et dinlen bol bol.. düşük riski sanmıyorum bi çok arkadaşım yasadı bunu ama hepsının bebegıde yasıyor.. hatta kocaman göbeklerımız var hala bu sorunla karsılasan oluyor stres yapma yaptıkca bebegıne zarar verırsın bu haftaların cok onemlı tatlım.. hem lekelenmesı olanlar ıcın erkek bebegı olacak derlerınsallah bısey olmaz ıcını ferah tut
benim bebeğim boğa olacak :) bende ikizlerim benimkinede bakarmısın canım merak ettim bizde babada ikizler
Valla kızlar 2 gündür benimde sabahtan midem fena oluyo gün boyu hafif hafif bulanıyo. eğer bişyler yersem kesiliyo ama arada 15-20 dk geçiyo geçmiyo yine başlıyo akşamüstü bu saatlere kadar sürüyo. az önce bişler yedim geçti şimdi umarım daha bulanmız bugün :84:
ben sdc folik asit kullanıyorum canım ya...temmuzum bendede başladı özellikle geceleri oluyor ilaçlardanmıdır diye düşünmeye başladım
benim şu saat itibariyle geçti gibi çok az var, sabah uyandığımda vardı, kahvaltı yaptım daha da arttı. aslında bişeyler yiyince geçmesi gerekmiyomuydu.:26:Aynı durumdayımişteyim ve ölmek üzereyim bulantıdan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum böle acayip bişi
yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.Bende hiç olmuyo desem yeridir.Bulantıya leblebi birebirmiş kızlar deneyin.
aranıza yenı katıldım hanımlar.. bende bu ayın şanslılarındanım .. ıdrar testınde cıktı ultrasondada kese gozuktu ama bende hıc bır belırtı yok sankı hamıle degılım cok tuhaf duygular ıcındeyım sızın belırtılerınız nasıl merak edıyorum :/
aranıza yenı katıldım hanımlar.. bende bu ayın şanslılarındanım .. ıdrar testınde cıktı ultrasondada kese gozuktu ama bende hıc bır belırtı yok sankı hamıle degılım cok tuhaf duygular ıcındeyım sızın belırtılerınız nasıl merak edıyorum :/
aaay bende çok fena olmaya başladım sadece akşamları olan bulantım bu sabahta oldu ama çok fena oluyor sanırım sıklaşarak devam edecekben sdc folik asit kullanıyorum canım ya...
benim şu saat itibariyle geçti gibi çok az var, sabah uyandığımda vardı, kahvaltı yaptım daha da arttı. aslında bişeyler yiyince geçmesi gerekmiyomuydu.:26:
yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.
hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip eylesin bende kasık ağrısı , batma ,göğüs ağrısı ve yeni başlayan bulantı vararanıza yenı katıldım hanımlar.. bende bu ayın şanslılarındanım .. ıdrar testınde cıktı ultrasondada kese gozuktu ama bende hıc bır belırtı yok sankı hamıle degılım cok tuhaf duygular ıcındeyım sızın belırtılerınız nasıl merak edıyorum :/
inşallah kesenin içinde bebişinide görürsünhoşgeldinnnnn
bende şimdiye kadar belirtim olmamasından yakınırdım. bugün sabahtan beri midem bulanıyor. yarın kontrole gideceğim çok heyecanlıyım, ben daha keseyi göremedim.
liste varmı kızlar
varsa benıde ekleyın lütfen
kızlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz çok yeni o yüzden tereddütlüyüm.klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyodum 2. ayım bugün iğneden sonra 13.günümdü adete 5 gün var önce bi idrar testi yapim dedim öyle umutsuz umutsuz neyse 2. çizgi silik çıktı inanamadım yanlıştır dedim çünkü senelerdir bekliyorum sonra kanda yaptırdım sonuç 45,56 çıktı hemen doktorumu aradım gebeliğin hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testi sonucu konuşalım dedi kese içinse çok erkenmiş.Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah değerlerim yükselir ve bebiş tutunur şimdi buna duacıyımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?