hayırlısı olsun ınsallahh.. Allah ısteyen herkeze nasıp etsın dedıgın gıbı Allah kımseyı evlatla sınamasın
görürsün canım telaşlanma henüz erken kaç haftalıksın şimdi dr dan döndüğünde bizede bilgi verkalp atıslarını duyan varmı suan bende carsamba gunu gıdıcem doktora bakalım ne olucak ıns duyarım kalp atıslarını boş gebelıkten korkuyorum.. bu arada hepınıze cok tesekkur ederım burada herkez aıle gıbı olmus bırbırınıze yardımcı oluyosunuz burada olmaktan cok memnunum en azından sızınle paylaşarak ıcımı ferahlatıyorum otekı turlu kendımı yıyıyorum bı yanlışlık var mı dıye
tebrik ederim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahkızlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz çok yeni o yüzden tereddütlüyüm.klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyodum 2. ayım bugün iğneden sonra 13.günümdü adete 5 gün var önce bi idrar testi yapim dedim öyle umutsuz umutsuz neyse 2. çizgi silik çıktı inanamadım yanlıştır dedim çünkü senelerdir bekliyorum sonra kanda yaptırdım sonuç 45,56 çıktı hemen doktorumu aradım gebeliğin hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testi sonucu konuşalım dedi kese içinse çok erkenmiş.Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah değerlerim yükselir ve bebiş tutunur şimdi buna duacıyımm..
olurmu hiç öyle şey benim adete 4 gün kala bhcg 26 idi şimd kesemizi bile gördük inşallah kalp atışınıda görürüz önemli olan 2 güne bir en az 2 katına çıkması değerinkızlar sizce betahcg değeri 45,56 düşük bi değermi adete 5 gün kala? bikaç yerde okuyorum kimyasal gebelik falan oluyomuş düşük olunca değer inşallah öyle bişey yoktur
tuzlu kuru şeyler tüketmeye çalış canım iyi gelirgünaydın anne adayları bu sabah ilk defa resmen öğürdümkusmaktan korkan bir insanım nefessiz kalıyorum 7 eylülde randevum var merak ediyorum bende bebişimi
tebrik ederim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallaharkadaşlar aranıza yeni katıldım.hamile olup buraya yazmayı bekliyordum.adetim 3 gün geçti dün test yaptım bir tanesi biraz silik gibi çıktı bugnde yaptım yine aynı çıktı.yarın inş doktora gidicem.sizce hamilemiyimdir.ayrıca kasıklarımda baya bir aralıklı olrak ağrımda var.nedir durum sizce
tebrik ederim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallah temmuzda kalmışsındır belki ama biz ağustosta öğrendiğimiz için ağustosta hamile kalanlat topici dedikBen bu siteyi uzuuun zamandır takip ediyorum. Uzun zaman önce üye oldum fakat daha sanıyorum ilk yorumum :) Ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu biraz. Ama çok mutluyum. 5 haftalıkmış. o zaman temmuzda mı hamile kalmış oluyorum ben, evet öyle oluyo galiba. :)
tebrik ederim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallah valla ben anadolu yakasındayım hiç bilmem orayımerhaba kızlaaaarrr.... çooookk mutluyum,ben de temmuz da hamile kalanlardanım.Ama daha doktora gitmedim amagaziosmanpaşa civarında bildiğiniz bir doktor varsa acil tavsiye bekliyorum
Arkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.
Sizce hamile miyim? Birde belirtiler bu kadar erken çıkar mı?
kızlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz çok yeni o yüzden tereddütlüyüm.klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyodum 2. ayım bugün iğneden sonra 13.günümdü adete 5 gün var önce bi idrar testi yapim dedim öyle umutsuz umutsuz neyse 2. çizgi silik çıktı inanamadım yanlıştır dedim çünkü senelerdir bekliyorum sonra kanda yaptırdım sonuç 45,56 çıktı hemen doktorumu aradım gebeliğin hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testi sonucu konuşalım dedi kese içinse çok erkenmiş.Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah değerlerim yükselir ve bebiş tutunur şimdi buna duacıyımm..
aranıza yenı katıldım hanımlar.. bende bu ayın şanslılarındanım .. ıdrar testınde cıktı ultrasondada kese gozuktu ama bende hıc bır belırtı yok sankı hamıle degılım cok tuhaf duygular ıcındeyım sızın belırtılerınız nasıl merak edıyorum :/
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hamile olup buraya yazmayı bekliyordum.adetim 3 gün geçti dün test yaptım bir tanesi biraz silik gibi çıktı bugnde yaptım yine aynı çıktı.yarın inş doktora gidicem.sizce hamilemiyimdir.ayrıca kasıklarımda baya bir aralıklı olrak ağrımda var.nedir durum sizce
Ben bu siteyi uzuuun zamandır takip ediyorum. Uzun zaman önce üye oldum fakat daha sanıyorum ilk yorumum :) Ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu biraz. Ama çok mutluyum. 5 haftalıkmış. o zaman temmuzda mı hamile kalmış oluyorum ben, evet öyle oluyo galiba. :)
merhaba kızlaaaarrr.... çooookk mutluyum,ben de temmuz da hamile kalanlardanım.Ama daha doktora gitmedim amagaziosmanpaşa civarında bildiğiniz bir doktor varsa acil tavsiye bekliyorum
Selam kızlar kontrolden geldik çok şükür
Tekil gebelik olduğu kesinleşti ikiz değilmiş hayırlısı dedik geçtik zaten çok gözüm korkmuştu ikiz gebelikten
Kesemiz büyümüş büyümüş de içine bebişimizde gelmiş kızlar çoooook güzeldi 4mm kalp atışını gördük sesini dinletmedi doktorumuz ilerki haftalarda dinleticez şimdi zararlı dedi... 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi...
ekrana bakıorum böyle kesenin içinde bişi bize göz kırpıo annecim babacım geldim ben burdayım diyo
Rabbim isteyen herkese tez zamanda bu güzellikleri hayırlısı ile yaşatır inşallah
kuzum yaaaaa çok duygulandımçok şükür Rabbime bugünüde gösterdiği için kurban olurum onun minicik kalbine inanki çok ama çooook mutlu oldum sağlıklı olsunda tek olsun aaaay ağlamamk için sıkıyorum kendimi ağlayınca akıntım geliyor çünkü bebeğimde kızıyor bana herlade ağlayınca inşallah bizede görmek nasip olur lilicim bizede dua et
lili vajinal usg ile mi baktı yine dr? canım birde sen şimdi tam olarak kaç haftalıksın belki daha öncede sormuşumdur
birde vajinal usg de göründükten 1 hafta sonra karından görünebiliyormuş aralarında 1 hafta oynuyormuş yani
Canım yaa benimki feci bişi çıktı(
Ben biraz dişimi sıkıp boğa burcu doğurayım bari
ANNE: BAŞAK
Koç burcundaki bebek ve Başak bir anne birbirlerinin hiçbir ortak noktası olmadığını düşünebilir, hatta bazen nasıl olup da akraba olduklarını anlayamayabilirler. Bu anne-çocuk ilişkisinin gelişimi zaman alabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır.
Her bakımdan Başak anne ve Koç bebek birbirine zıttır. Koç, atılgan, baskın ve agresifken, Başak, detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.
aranıza yenı katıldım hanımlar.. bende bu ayın şanslılarındanım .. ıdrar testınde cıktı ultrasondada kese gozuktu ama bende hıc bır belırtı yok sankı hamıle degılım cok tuhaf duygular ıcındeyım sızın belırtılerınız nasıl merak edıyorum :/
canım allah tamamına erdirsin hoşgeldin.ben keseyi 5+3 te vajinalden gördüm.kalp atışı 8 haftadan sonra diyolar tabi doktorun makinesine de bağlı o birazkalp atıslarını duyan varmı suan bende carsamba gunu gıdıcem doktora bakalım ne olucak ıns duyarım kalp atıslarını boş gebelıkten korkuyorum.. bu arada hepınıze cok tesekkur ederım burada herkez aıle gıbı olmus bırbırınıze yardımcı oluyosunuz burada olmaktan cok memnunum en azından sızınle paylaşarak ıcımı ferahlatıyorum otekı turlu kendımı yıyıyorum bı yanlışlık var mı dıye
hayırlı olsun canım tebrikler ben de adet günü 60 çıkmıştı.2 günde bir 2 katına çıkarsa gebelik normal seyrediyo demekmiş canım.kızlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz çok yeni o yüzden tereddütlüyüm.klomen ve ovitrelle iğne tedavisi görüyodum 2. ayım bugün iğneden sonra 13.günümdü adete 5 gün var önce bi idrar testi yapim dedim öyle umutsuz umutsuz neyse 2. çizgi silik çıktı inanamadım yanlıştır dedim çünkü senelerdir bekliyorum sonra kanda yaptırdım sonuç 45,56 çıktı hemen doktorumu aradım gebeliğin hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testi sonucu konuşalım dedi kese içinse çok erkenmiş.Rabbime sonsuz şükürler olsun Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah değerlerim yükselir ve bebiş tutunur şimdi buna duacıyımm..
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hamile olup buraya yazmayı bekliyordum.adetim 3 gün geçti dün test yaptım bir tanesi biraz silik gibi çıktı bugnde yaptım yine aynı çıktı.yarın inş doktora gidicem.sizce hamilemiyimdir.ayrıca kasıklarımda baya bir aralıklı olrak ağrımda var.nedir durum sizce
Ben bu siteyi uzuuun zamandır takip ediyorum. Uzun zaman önce üye oldum fakat daha sanıyorum ilk yorumum :) Ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu biraz. Ama çok mutluyum. 5 haftalıkmış. o zaman temmuzda mı hamile kalmış oluyorum ben, evet öyle oluyo galiba. :)
Evet canım vajinal baktıhatta ben dedim karından mı bakcaksınız artık yok vajinal dedi yıkıldım... 8, haftada belki karından bakar...
Ben bugün 6+3 üm
Allah nazarlardan saklasın canım 8.haftadan sonra gittiğinde artık cinsiyetini öğrenirsin
seninle aramızda tam 1 hafta varmış canım 5+3 üm bende o zaman ben en erken 2 hafta sonra öğrnebilirim gittiğim dr alttan bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?