Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Canım 1 eylülde gidince kesin görürsün karından baksa bile görürsün çünkü ben bugün gördüm vajinalle bir hafta sonra da karından görülüyomuş

1 eylülde kesin gidiyorum ozaman canım yaa benimde hep sol tarafım ağrıyordu ama ben bir tosuncuğumun olacağını hissediyorum hep

Kızlar ben sağdan yumurtlamışım zaten kahverengi akıntı erkek çocuklarda da görülüyo diyenler oldu çok.
Kesin ben şehzade doğurucam

1 eylül ctesiye geliyormuş 4 eylülde giderim ozaman tam 7+0 oluyorum görünür dimi

1 eylülde kesin gidiyorum ozaman canım yaa benimde hep sol tarafım ağrıyordu ama ben bir tosuncuğumun olacağını hissediyorum hep

Çin takvimi diye bişi var %90 falan doğru çıkıyormuş... ona baktın mı? Ona göre benim tosuncuk çıkıyor ama soldan olursa da kız diolar bilemedim:44:

kızlar sizce betahcg değeri 45,56 düşük bi değermi adete 5 gün kala? bikaç yerde okuyorum kimyasal gebelik falan oluyomuş düşük olunca değer inşallah öyle bişey yoktur

Normal bence canım benimki adet günü 60 çıktı çünkü
o değer 2 günde bir 2 ye katlar

1 eylül ctesiye geliyormuş 4 eylülde giderim ozaman tam 7+0 oluyorum görünür dimi

Canım ben 6+3 ken gördüm 1 hafta eklemen lazım karından ultrason için olmazsa sen cuma git 7 eylülde işi garantiye almış olursun... Erken gidip strese girme boş yere... Ben mesela bugün beklemiodum sürpriz oldu... doktor bana önümüzdeki hafta görürüz demişti... Ne olur ne olmaz geç atar falan diye bilerek öle demiş... Boşuna strese sokmak istemedim dedi...

bu sağdan soldanı dr mu söylüyor yahu bana niye bişi demedi

Doktor söledi canım sor söyler sana

Çin takvimi diye bişi var %90 falan doğru çıkıyormuş... ona baktın mı? Ona göre benim tosuncuk çıkıyor ama soldan olursa da kız diolar bilemedim:44:

ben baktım o yanlış bende kız çıkıyo ama ben şehzade anasıyım

Doktor söledi canım sor söyler sana

ben baktım o yanlış bende kız çıkıyo ama ben şehzade anasıyım

ahahahaha ayyy cinsiyet dönemi gelsede çatlasak meraktan
Yalnız takvime bakarken çin yaşını da hesaplaman gerekiyor... Sen başak burcu olduğuna göre normal yaşına 1 ekliceksin öyle yapıcaksın :))

bekleyebilirsem 7sinde giderim lilicim ya o çin takvimi külliyen yalan banada kız çıkıyor çin takviminde tutmayan çok kişiyi duydum hatta tutan ender görülüyor

Bana da bugün söyledi canım rahim içini yumurtalıkları falan inceledi... Kesenin şekline falan baktı şekil de önemliymiş... Öylelikle öğrendim... Gittiğinde sor olmassa sende

evet canım kesenin şeklinin önemli olduğunu biliyordum hatta düşük olacksa genelde kesenin şekli bozuluyormuş

eşim istemsiz bir şekilde oğlum diye seviyor karnımı sonra farkına varınca bebeğim diyor bende diyorum evimin erkeği geliyor

ahahahaha ayyy cinsiyet dönemi gelsede çatlasak meraktan
Yalnız takvime bakarken çin yaşını da hesaplaman gerekiyor... Sen başak burcu olduğuna göre normal yaşına 1 ekliceksin öyle yapıcaksın :))

haahahaaaa kız valla yaa o günler gelse bi bu günleri okur güleriz
ben 1 üstüne 1 altına da bakınca kız çıkıyo canım yalan o
ben çinde yaşamıyorum niye çinli gibi oluyorum onlar bana göre bi tablo yapsalarmış

eşim istemsiz bir şekilde oğlum diye seviyor karnımı sonra farkına varınca bebeğim diyor bende diyorum evimin erkeği geliyor

Ya kızlar dün gece uyandım bi baktım eşim daha uyumamış yavaş yavaş karnımı seviyor Çaktırmadan gözlerimi kapadım hemen ama çooook tatlıydı yaa sonra uyumuşum tekrar

Bu arada benimki de bazen oğlum diyo ben de kızıyorum prensesse alınır yapma böyle diye amaaaaan sağlıklı olsunlarda farketmez valla

Ben eşime kızgınım hem de çoook.
Kuzenimi çağırcam dedim çağırma sen git yorulcan dedi.ne yorulcam dedim.
sonra bana öyle oldum böyle oldum deme dedi.
2 gündür sinirliyim tavırlıyım kendisine

Ben eşime kızgınım hem de çoook.
Kuzenimi çağırcam dedim çağırma sen git yorulcan dedi.ne yorulcam dedim.
sonra bana öyle oldum böyle oldum deme dedi.
2 gündür sinirliyim tavırlıyım kendisine

seni düşündüğünden öyle demiştir canım benim... Ben valla 2 gündür akşam eve gidiyorum ve direk uzanıyorum bulantılar beni perişan etti valla... Bi de düşük tehliken var kendini yorma diye öyle demiştir... ama erkeklerin iyi bişiyi bile söylerkenki tavırları nedeni ile böyle oluo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…