2 hafta sonra kesin görürsün canım
Doktor 12 de görürüz cinsiyetini dedi şimdi de o telaş sardı beniBu arada sol taraftan yumurtlamışım ve bebek soldan olursa kız olur diolar zaten hep sol tarafımda batma vardı benim Sanırım prenses gelcek bize Ayy yerim onu ben yaaa
Canım 1 eylülde gidince kesin görürsünkarından baksa bile görürsün çünkü ben bugün gördüm vajinalle bir hafta sonra da karından görülüyomuş
Kızlar ben sağdan yumurtlamışım zaten kahverengi akıntı erkek çocuklarda da görülüyo diyenler oldu çok.
Kesin ben şehzade doğurucam
1 eylülde kesin gidiyorum ozamancanım yaa benimde hep sol tarafım ağrıyordu ama ben bir tosuncuğumun olacağını hissediyorum hep
kızlar sizce betahcg değeri 45,56 düşük bi değermi adete 5 gün kala? bikaç yerde okuyorum kimyasal gebelik falan oluyomuş düşük olunca değer inşallah öyle bişey yoktur
1 eylül ctesiye geliyormuş 4 eylülde giderim ozaman tam 7+0 oluyorum görünür dimi
bu sağdan soldanı dr mu söylüyor yahu bana niye bişi demedi
Çin takvimi diye bişi var %90 falan doğru çıkıyormuş... ona baktın mı? Ona göre benim tosuncuk çıkıyor ama soldan olursa da kız diolar bilemedim:44:
bu sağdan soldanı dr mu söylüyor yahu bana niye bişi demedi
Doktor söledi canım sor söyler sana
ben baktım o yanlış bende kız çıkıyo ama ben şehzade anasıyım
Bana da bugün söyledi canım rahim içini yumurtalıkları falan inceledi... Kesenin şekline falan baktı şekil de önemliymiş... Öylelikle öğrendim... Gittiğinde sor olmassa sende
ahahahaha ayyy cinsiyet dönemi gelsede çatlasak meraktan
Yalnız takvime bakarken çin yaşını da hesaplaman gerekiyor... Sen başak burcu olduğuna göre normal yaşına 1 ekliceksin öyle yapıcaksın :))
eşim istemsiz bir şekilde oğlum diye seviyor karnımı sonra farkına varınca bebeğim diyorbende diyorum evimin erkeği geliyor
Ya kızlar dün gece uyandım bi baktım eşim daha uyumamış yavaş yavaş karnımı seviyorÇaktırmadan gözlerimi kapadım hemen ama çooook tatlıydı yaa sonra uyumuşum tekrar
Bu arada benimki de bazen oğlum diyo ben de kızıyorum prensesse alınır yapma böyle diyeamaaaaan sağlıklı olsunlarda farketmez valla
Ben eşime kızgınım hem de çoook.
Kuzenimi çağırcam dedim çağırma sen git yorulcan dedi.ne yorulcam dedim.
sonra bana öyle oldum böyle oldum deme dedi.
2 gündür sinirliyim tavırlıyım kendisine
ya kızlar ben 4 gun once ultrosanda keseyı gordum benımkı nasıl gozuktu o zaman... 5+3 olmstu bakıldgnda kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?