seni düşündüğünden öyle demiştir canım benim... Ben valla 2 gündür akşam eve gidiyorum ve direk uzanıyorum bulantılar beni perişan etti valla... Bi de düşük tehliken var kendini yorma diye öyle demiştir... ama erkeklerin iyi bişiyi bile söylerkenki tavırları nedeni ile böyle oluo işte
ben de 5+3 te gördüm canım keseyi... ama kalp atışı ve bebiş yoktu sadece kese vardı...
aaaah kuzum ya helede birde göbeklerimiz büyünce daha çok seveceklerYa kızlar dün gece uyandım bi baktım eşim daha uyumamış yavaş yavaş karnımı seviyorÇaktırmadan gözlerimi kapadım hemen ama çooook tatlıydı yaa sonra uyumuşum tekrar
Bu arada benimki de bazen oğlum diyo ben de kızıyorum prensesse alınır yapma böyle diyeamaaaaan sağlıklı olsunlarda farketmez valla
Ben eşime kızgınım hem de çoook.
Kuzenimi çağırcam dedim çağırma sen git yorulcan dedi.ne yorulcam dedim.
sonra bana öyle oldum böyle oldum deme dedi.
2 gündür sinirliyim tavırlıyım kendisine
Ama böyle söylenmez ki canım yaa
Sanki düşse ben bilerek düşürmüş olucam gibi
bişey olursa benden bişey bekleme der gibi söyledi
yani söylediği şey o manaya geliyo
zaten dün k. validem deli etti beni.çok severim onu ama dün ilk defa bu kadar sinir oldum
yok ben seni benim doktora götürcektim özel yer açmasaydı falan diyo
niye karışıyo ki ben bilmiyomuyum doktor bulmayı ben vercem kararı o değil yani
hem de kalp atışı duyulana kadar akrabalar bilmesin demiştim gitmiş ablalarına sölemiş
daha benim akrabalarım da bilmiyodu şimdi eşimin akrabalarından duyarlarsa ne kadar ayıp olur
k. valideme de dedimki,anne bizimkiler bilmiyo kalp atışını bekliyoduk ya dedim.
anneme söleyim de sölesin teyzelerime çok ayıp olur dedim.
akşam annemi aradım söle herkese bilsinler dedim ama deli oldum deliiii
Bizde oğlum demeye başladık evdeaslında benimde eşimnde gönlünden geçen erkek olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz. Tabiki evvela Allah herşeyden önce sağlık sıhat versin inşalah eli yüzü düzgün olsun bebeklerimizin kız erkek yoksa fark etmez tabi.
süper oğlum diyoruz biz
suan ne kadarlık pekı benım suan tam 6 haftalık çarsmba gunu gıdıcem duyarmıyım acaba kalp atıslarını
lili 6+3 te gördü kalp tışını yani bugün ama vaj.usg ile sende gittiğinde görürsün merak etme canımsuan ne kadarlık pekı benım suan tam 6 haftalık çarsmba gunu gıdıcem duyarmıyım acaba kalp atıslarını
aaaah kuzum ya helede birde göbeklerimiz büyünce daha çok sevecekler
İnşallah canım
canım şimdi sendede hormonlar tavan yaptıya ondan fazla alınganlıkta yapıyo olabilirsin sakin olmaya çalış canım benim üzme bebişimizide
bu arada benim akıntım sarıya dönmüşinşallah iyice berraklaşır :18:
hepimzin oğlu oluyor desenene erkek meraklısıymışız yahu
hepimzin oğlu oluyor desenene erkek meraklısıymışız yahu
Ay benim inş hayırlısıyla kızım olsun istiyorum.eşimde kız istiyor.mevlam herese istediğini hayırlısıyla versin.
Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor
normal ultrasonla mı baktı yoksa vajinal ultrasonda mı canım?? hadi normal baktı belki ondandır diycem ama bilemedim ki.:44:
Normal usg canım, bi sorun yok dedi. Bir hafta on gün sonra daha güzel duyabiliriz dedi
Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor
Canım gözün aydın bende bugün gördüm kalp atışını harika bir duygu
Benim doktorum dinletmedi sadece gördük ama o bile harikaydı2 hafta sonra gidince dinlicez inşallahh
çok sevindim canım çok şükürKızlar rrrr
kızlar bizde çarşamba günü gittik bebeğim o zaman 4+4 dü siyah fasulye kadar bişeydi doktor vaginal usg ile baktı 1 hhafta 10 gn sonra tekrar gel dedi çok heyecanlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?