Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Ama böyle söylenmez ki canım yaa
Sanki düşse ben bilerek düşürmüş olucam gibi
bişey olursa benden bişey bekleme der gibi söyledi
yani söylediği şey o manaya geliyo

zaten dün k. validem deli etti beni.çok severim onu ama dün ilk defa bu kadar sinir oldum
yok ben seni benim doktora götürcektim özel yer açmasaydı falan diyo
niye karışıyo ki ben bilmiyomuyum doktor bulmayı ben vercem kararı o değil yani
hem de kalp atışı duyulana kadar akrabalar bilmesin demiştim gitmiş ablalarına sölemiş
daha benim akrabalarım da bilmiyodu şimdi eşimin akrabalarından duyarlarsa ne kadar ayıp olur
k. valideme de dedimki,anne bizimkiler bilmiyo kalp atışını bekliyoduk ya dedim.
anneme söleyim de sölesin teyzelerime çok ayıp olur dedim.

akşam annemi aradım söle herkese bilsinler dedim ama deli oldum deliiii

Bizde oğlum demeye başladık evde aslında benimde eşimnde gönlünden geçen erkek olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz. Tabiki evvela Allah herşeyden önce sağlık sıhat versin inşalah eli yüzü düzgün olsun bebeklerimizin kız erkek yoksa fark etmez tabi.

süper oğlum diyoruz biz

aaaah kuzum ya helede birde göbeklerimiz büyünce daha çok sevecekler
Ben eşime kızgınım hem de çoook.
Kuzenimi çağırcam dedim çağırma sen git yorulcan dedi.ne yorulcam dedim.
sonra bana öyle oldum böyle oldum deme dedi.
2 gündür sinirliyim tavırlıyım kendisine

canım şimdi sendede hormonlar tavan yaptıya ondan fazla alınganlıkta yapıyo olabilirsin sakin olmaya çalış canım benim üzme bebişimizide

bu arada benim akıntım sarıya dönmüş inşallah iyice berraklaşır :18:

hepimzin oğlu oluyor desene ne erkek meraklısıymışız yahu

minikkelebek canım bence de hormonlardan... Ben sana böyle diyorum ama ben de çok alınganım ve eşime karşı da kırıcı hareketler yapıyorum bazen:2: dün mesela anahtarımı evde unutmuşum ben erken çıkıyorum işten ama işim eve çok uzak eşim bankacı eve yakın ama geç çıkıo... Neyse aradım dedim anahtarımı unutmuşum kaçta çıkıcaksın ? o da dedi ki toplantı var bilmiyorum.. Ben de dedim ne demek bilmiorum anahtarım yok diyorum sana kapının önünde saatlerce seni mi beklicem ben bi de midem bulanıo zaten falan filan ama kendimi kaybetmişim Eşim de dedi şubeye uğra anahtarı al ... gelmem şubeye falan dedim kapadım telefonu sonra işte çıktım taksime gittim yemek falan yedim biraz dolaştım sakinleştim ve şubeye gittim yani bizde de dengesizlik var biraz...

Periciğim çok sevindim canım Ama sen yine de dikkat et kendine ...

Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor

Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor

normal ultrasonla mı baktı yoksa vajinal ultrasonda mı canım?? hadi normal baktı belki ondandır diycem ama bilemedim ki.:44:

Son düzenleme:
Kızlar rrrr

Canım gözün aydın bende bugün gördüm kalp atışını harika bir duygu
Benim doktorum dinletmedi sadece gördük ama o bile harikaydı 2 hafta sonra gidince dinlicez inşallahh

Canım gözün aydın bende bugün gördüm kalp atışını harika bir duygu
Benim doktorum dinletmedi sadece gördük ama o bile harikaydı 2 hafta sonra gidince dinlicez inşallahh

gördük derken nasıl gördünüz canım anlayamadım.
doktor bana bak bu kese bu da bebek diye gösterdi ama karartıdan başka hiç bişey görmedim.

kızlar bizde çarşamba günü gittik bebeğim o zaman 4+4 dü siyah fasulye kadar bişeydi doktor vaginal usg ile baktı 1 hhafta 10 gn sonra tekrar gel dedi çok heyecanlı yaa

Kızlar rrrr
çok sevindim canım çok şükür
yaaaaaa bende görmek istiyorum yaaaaaaaa
yarında minikkelebeğin randevusu var ya bennde istiyoruuuuuuum
kızlar bizde çarşamba günü gittik bebeğim o zaman 4+4 dü siyah fasulye kadar bişeydi doktor vaginal usg ile baktı 1 hhafta 10 gn sonra tekrar gel dedi çok heyecanlı yaa

canım o gördüğün kese olmasın 4+4 te bebek nasıl görünürki:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…