Selam kızlar kontrolden geldik çok şükür
Tekil gebelik olduğu kesinleşti ikiz değilmiş hayırlısı dedik geçtik zaten çok gözüm korkmuştu ikiz gebelikten
Kesemiz büyümüş büyümüş de içine bebişimizde gelmiş kızlar çoooook güzeldi 4mm kalp atışını gördük sesini dinletmedi doktorumuz ilerki haftalarda dinleticez şimdi zararlı dedi... 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi...
ekrana bakıorum böyle kesenin içinde bişi bize göz kırpıo annecim babacım geldim ben burdayım diyo
Rabbim isteyen herkese tez zamanda bu güzellikleri hayırlısı ile yaşatır inşallah
Ama böyle söylenmez ki canım yaa
Sanki düşse ben bilerek düşürmüş olucam gibi
bişey olursa benden bişey bekleme der gibi söyledi
yani söylediği şey o manaya geliyo
zaten dün k. validem deli etti beni.çok severim onu ama dün ilk defa bu kadar sinir oldum
yok ben seni benim doktora götürcektim özel yer açmasaydı falan diyo
niye karışıyo ki ben bilmiyomuyum doktor bulmayı ben vercem kararı o değil yani
hem de kalp atışı duyulana kadar akrabalar bilmesin demiştim gitmiş ablalarına sölemiş
daha benim akrabalarım da bilmiyodu şimdi eşimin akrabalarından duyarlarsa ne kadar ayıp olur
k. valideme de dedimki,anne bizimkiler bilmiyo kalp atışını bekliyoduk ya dedim.
anneme söleyim de sölesin teyzelerime çok ayıp olur dedim.
akşam annemi aradım söle herkese bilsinler dedim ama deli oldum deliiii
Ay benim inş hayırlısıyla kızım olsun istiyorum.eşimde kız istiyor.mevlam herese istediğini hayırlısıyla versin.
Canim genelde erkek bebekler biraz erken gosteriyo 12.13 haftalarda kiz ise 14. 16 haftalarda cinsiyet kesin ogreniliyo.ama yanilanlarda cikiyo tabi aralarda.cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyr bilen söylerse sevinirim bir de kontroller aylık mı yapılacak??
canım şimdi sendede hormonlar tavan yaptıya ondan fazla alınganlıkta yapıyo olabilirsin sakin olmaya çalış canım benim üzme bebişimizide
bu arada benim akıntım sarıya dönmüşinşallah iyice berraklaşır :18:
sen şimdiden delirmeye başladın. çocuk olunca ne yapacaksın. biraz sakin ve olumlu düşünmeye çalış her zaman. bebeğin,eşin ve kendin için
Kızlar rrrr
bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi. Yavaş yavaş atiyodu ama küçük olduğundan dedi doktor
çok sevindim canım çok şükür
yaaaaaa bende görmek istiyorum yaaaaaaaa
yarında minikkelebeğin randevusu var ya bennde istiyoruuuuuuum
canım o gördüğün kese olmasın 4+4 te bebek nasıl görünürki:26:
minnak naptın gittinmi kontrole?
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldinevet kızlar bugün öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmm.çift çizgi net çıktı ptesi doktora gitcem.allahım isteyen herkese nasip etsin cümlemizinkini bizlere bağışlasın.amin.:)))))))))))))
merhaba bayanlar benim daha küçücük bir bebeğim var ama gene gebe kaldım bende 5+2de keseyi göremedik çok korkuyorum değerim 1500dü ama görünmedi vajinadan böyle olan varmı
canım benim aklımda bugün diye kalmış haftaya gitme bence 1 hafta daha bekle istersen ben öyle yapacağım valla korkuyorum haftaya değil ondan sonraki hafta cuma gideceğim benim dün boyunca hiç k.rengi gelmedi akıntı hep daha açıktı açık sarı gibiydi ama asla güvenemiyorum bencede ilaç içmediğinden k.rengi gelmiştir ferah tut yüreğini benim çok fena bulantım başladı gecede karnım acayip kasıldı ve öyle olunca çok ağrıdı resmen yer değiştirdi karnım çok korktum benim zaten karnımda sürekli ağrı var hafif hafif alt kısmında şimdide öyle birde üstüne belim ağrıyor amaaaaaaan ne zor hamilelik miş bizimkisi sürekli stres korkuu canım senin akıntıların nasıl benim günde en fazla 2 defa geliyor ve kıvamı yoğun oluyor hiç su gibi veya akışkan olmadıSelam kızlar akşam ilacımı almayı unutmuşum ondan mı bilmiyorum ama sabah yine baya akıntım oldu,şimdi ağrım var biraz.
Doktor olabilir dese de korkuyorum.:18:
Eşime söledim zatensenin doktoru kötülemen yüzünden herkes bana doktor tavsiye etmeye başladı dedim.
Kaç kere doğum yaptın ne biliyon doktoru da herkese anlatıyon dedimneyseki şimdi sakinleşmeye başladım.
Temmuz ve liliiiii kızlar çok sevindim ya darısı başımıza inşallah
Pericim ben de kalp atışı görmeyi bırak daha bebeği bile göremedim yaa korkuyorum kötü bişey mi var diye
Randevum bugün değil tatlım haftaya cumartesi gidicem.içim içimi yiyo ya bebeği göremezsem diye :26:
perşembe acile gittiğimi yazmıştım ya doktor karından baktı acaba o yüzden görünmemiş olabilir mi?
Son teknoloji diyolar ama hala bebeğimi göremedim yaa daha 10 gün sonra görürsün şimdi görünmemesi normal diyo çıldırıcam
Sadece kese normal büyümüş dedi 1 eylülde vajinalden belki bebek görünür dedi.
4. haftada bebek görünmesi bana da ilginç geldi.
bu arada işyerinde bi arkadaşa doktor kontrolde 4. haftadayken haftaya gel kalp atışını duyalım demiş.
o arkadaş acıbademe gidiyo.
ben de eğer cumartesi duyamazsam acıbademe gidip bi de orda kontrol olmayı düşünüyorum.
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin
canım benim kese 5+4 te vajinalden göründü.doktorum karından göremeyiz dedi alttan baktı da anca gördü
o zaman 4 mm. di.
sen karından mı baktırdın canım?
arkadaşlar merhaba. ben dün özel hastaneye gittim. beylikdüzü medicana ya. burcu hanıma. çok memnun kaldım. hiç soru sormama gerek kalmadan herseyi ayrıntılı anlattı. makina da cok ıyıydı. normal ultrasonla göründü kese ama vajinal de baktı. kese yolu önemliymiş o da görünürse içimiz rahatlar dedi. çok şükür kese yolu da oluşmuş.haftaya da kalp atışı için gidecegiz.belkı erken ama ben doğuda görev yaptıgım için istdayken içim rahatlasın istedim.
canım benim aklımda bugün diye kalmış haftaya gitme bence 1 hafta daha bekle istersen ben öyle yapacağım valla korkuyorum haftaya değil ondan sonraki hafta cuma gideceğim benim dün boyunca hiç k.rengi gelmedi akıntı hep daha açıktı açık sarı gibiydi ama asla güvenemiyorum bencede ilaç içmediğinden k.rengi gelmiştir ferah tut yüreğini benim çok fena bulantım başladı gecede karnım acayip kasıldı ve öyle olunca çok ağrıdı resmen yer değiştirdi karnım çok korktum benim zaten karnımda sürekli ağrı var hafif hafif alt kısmında şimdide öyle birde üstüne belim ağrıyor amaaaaaaan ne zor hamilelik miş bizimkisi sürekli stres korkuu canım senin akıntıların nasıl benim günde en fazla 2 defa geliyor ve kıvamı yoğun oluyor hiç su gibi veya akışkan olmadı
canım genelde progestanla bu akıntıdan kurtulanlar 3. aylarında kurtulduklarını söylüyorlar inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruzBekleyemem canım çatlarım 1 hafta daha beklersem.
Zaten doktor geçen hafta 2 hafta sonra gel demişti.Geç kalmayayım.
Demek ki bu hafta bişeyler görmesi gerekiyo yoksa çağırmaz 2 hafta sonra.
Benim de sabah karnım ağrıdı kalktım tuvalete baktım 2-3 damla gelmiş.Tuvaletimi yaparken silindim yine geldi.
benim akışkan bi akıntım var yoğun değil canım.Her gittiğimde de görüyorum sadece bazen sarıya dönük oluyo.Çok koyu kahve değil zaten.Sadece 2 gün tamamen kesildi.1 haftayı geçti bu akıntıyla cebelleşeli.
Bu bebecikler bizi çook uğraştırcak anlaşılan
neyse sağlıklı olsunlar da
arkadaşlar merhaba. ben dün özel hastaneye gittim. beylikdüzü medicana ya. burcu hanıma. çok memnun kaldım. hiç soru sormama gerek kalmadan herseyi ayrıntılı anlattı. makina da cok ıyıydı. normal ultrasonla göründü kese ama vajinal de baktı. kese yolu önemliymiş o da görünürse içimiz rahatlar dedi. çok şükür kese yolu da oluşmuş.haftaya da kalp atışı için gidecegiz.belkı erken ama ben doğuda görev yaptıgım için istdayken içim rahatlasın istedim.
Bekleyemem canım çatlarım 1 hafta daha beklersem.
Zaten doktor geçen hafta 2 hafta sonra gel demişti.Geç kalmayayım.
Demek ki bu hafta bişeyler görmesi gerekiyo yoksa çağırmaz 2 hafta sonra.
Benim de sabah karnım ağrıdı kalktım tuvalete baktım 2-3 damla gelmiş.Tuvaletimi yaparken silindim yine geldi.
benim akışkan bi akıntım var yoğun değil canım.Her gittiğimde de görüyorum sadece bazen sarıya dönük oluyo.Çok koyu kahve değil zaten.Sadece 2 gün tamamen kesildi.1 haftayı geçti bu akıntıyla cebelleşeli.
Bu bebecikler bizi çook uğraştırcak anlaşılan
neyse sağlıklı olsunlar da
iyi yapmışsın canım.gözün aydın.
kese yolu neymiş acep ben daha önce duymamıştım
canım bu tarafa gelme şansın olsa seni renkli doppleri olan bir dra götürebilirim muayene ücreti ssklıya 20 tl ssk sız 50tl
Doktorumda var aslında canım ama kullanacak mı bilmiyorum.
çünkü bebek fotolarını koymuştu masasına hep
ben acaba bu hafta kendim mi istesem?
bebeği görmeye daha erken derse gene beklicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?