sanırım anadolu yakasındasın, hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun musun canım?
evet anadolu yakasındayım 3. ayımdan sonra koşuyolu medipole gitmeyi planlıyorum ama şimdilik bizim mahallede yer alan bir tıp merkezine gidiyorum dr baya eskiymiş burada herkes ona gidiyor memnun bende memnunum şşimdilik bir sıkıntı olmadı
bayanlar perşembe kan da hsg 1475 di bu gün ise 3700 normal bir ilerlememi??
bayanlar perşembe kan da hsg 1475 di bu gün ise 3700 normal bir ilerlememi??
gördük derken nasıl gördünüz canım anlayamadım.
doktor bana bak bu kese bu da bebek diye gösterdi ama karartıdan başka hiç bişey görmedim.
cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyr bilen söylerse sevinirim bir de kontroller aylık mı yapılacak??
Ben de Ağustos ayında hamile kalanlardanım.
Ben bir şey sormak istiyorum; benim gebeliğim daha 2-3 haftalık. Adet ağrıma benzeyen kasık ağrılarım oluyor, bazen de ağrı belime vuruyor. Kasık ağrım gece uykudan uyandıracak derecede şiddetli oluyor. Sizce bu ağrılar normal mi? Benim gibi olan var mı?
kizlar bende agustosta hamile kaldim
iyi olmus boyle bir topik acilmasi
bende kasik agrisi ve goguslerde siskinlik hassasiyet var
bulantisi baslayan var mi?
bide benim ayaklarim cok usuyo kisin bile corap giymeyen ben simdi corap giyiyorum bu neden oluyo bilen varmi?off cok soru soruyom galiba
bende vardı halada ara ara varBen de Ağustos ayında hamile kalanlardanım.
Ben bir şey sormak istiyorum; benim gebeliğim daha 2-3 haftalık. Adet ağrıma benzeyen kasık ağrılarım oluyor, bazen de ağrı belime vuruyor. Kasık ağrım gece uykudan uyandıracak derecede şiddetli oluyor. Sizce bu ağrılar normal mi? Benim gibi olan var mı?
canım o progestandan bendede iyi kafa yapıyorduHoşgeldin tatlım.Allah tamamına erdirsin
Bende henüz bulantı pek yok sadece sabahları biraz oluyo kahvaltıdan sonra geçiyo.
Ama baş dönmem 2 gündür var,sarhoş gibiyim
canım arkadaşım yaaaaaaaa kız çok kötü oldum okurken ama sonu müthişti yaaaa çok mutlu oldum Rabbim banada yaşatsın inşallah bu mutluluğu uzan hiç kalkma yerinden ayaklarının altınada bir yastık koy yerden yüksek olsun günde 3lt kadar su iç bana dr bol su iç demişti çok şükür dün ve bugün k.rengi akıtı gelmedi sarıya dönmüş bende 1 haftadır hiçbirşey yapmadan sırtüstü yatıyorum ve ilacınıda sakın aksatmaKızlar nasılsınız?Bu hafta 3. doktor maceramı yaşadım.
Ben bu öğlen burda en son pericime yorum yaptıktan sonra bi tuvalete gittim.
Sildim kahverengi akıntı geldi.
Sonra bi kere daha sildim kırmızımsı koyu bi akıntı geldi,çamaşırımı değiştirdim bikaç dk sonra baktım 3 damla kanama
adet kanından az daha koyu.telaşlandım,eşim yemek yapıyodu ona söyledim.
apar topar hastaneye gittik
acilde tansiyonuma baktılar normal çıktı.
tekerlekli sandayeyle doktora götürdüler,ağlamamak için zor tuttum kendimi.yarı sersem halde girdim muayeneye,
Doktorum bugün izinliymiş,aynı hastanede iyi olduğunu duyduğum erkek bi doktor vardı.
Şikayetimi anlattım,beni vajinal hazırladılar.
Doktor ultrasonda baktı keseyi gösterdi.Ben keseye bakarken içinde bebek görmeye çalışıyorum.Boğazım düğüm düğüm oldu
Baktım hiç bişey görünmüyo içindeKesin boş kese ve ben düşük yapıyorum dedim kendime...
Sonra doktor yakınlaştırdı keseyi,bi baktım kese içinde bi beyazlık.Ortasında bi ışık yanıp yanıp sönüyo
Doktor "Bakın bu kese,şu yolk sac,bu embriyo,bu yanıp söneni görüyor musunuz bu bebeğinizin kalp atışı deyince ben ağlamaya başladım.
Eşim içerden "ahaa" dedi
Hemen eşim de geldi,o da çok korkmuştu.İkimizde hem ağlıyoz hem gülüyoz .
Doktor niye ağladınız gibi bişey sordu.Ben çok korktuuuum deyip ağlıyorum
Bebeğiniz yaşıyor,kese de güzel durumda,kalp atışı da güzel dedi.Bakalım belki sesini duyarız dedi.
Sesini açtı bebeğim pıt pıt pıt pıtsanki anne ben iyiyim ağlama diyodu
O ara doktor bana ne işte çalışıyosunuz diye sordu ben cevap veremedim ağlamaktan
Eşim bankacı dedi.
Doktor hangi bankada çalışıyo falan diye sorarken ben hala bebeğime bakıyodum
Hem onu kaybetme korkusu,hem bebeğimi görmenin mutluluğu bi yandan hormonlar patladı bi anda
Doktor 1 hafta istirahat verdi,sadece temel ihtiyaçlar için kalk dedi.Kanaman var düşük tehditidir bu sonuçta dedi.
Progestan 2 tane alıyodum onu 3 e çıkardı.Şu an akıntım var ama kırmızı değil çok şükür kahverengi.
Şimdi kıpırdamadan yatıyorum,bebeğimin fotosuna bakıp gülüyorum.
Ona ne kadar alışmışım meğer,şu an daha iyi anladım.
Allahım onları bize bağışlasın canlarımamin
kizlar bende agustosta hamile kaldim
iyi olmus boyle bir topik acilmasi
bende kasik agrisi ve goguslerde siskinlik hassasiyet var
bulantisi baslayan var mi?
bende vardı halada ara ara var
canım o progestandan bendede iyi kafa yapıyordu
canım arkadaşım yaaaaaaaa kız çok kötü oldum okurken ama sonu müthişti yaaaa çok mutlu oldum Rabbim banada yaşatsın inşallah bu mutluluğu uzan hiç kalkma yerinden ayaklarının altınada bir yastık koy yerden yüksek olsun günde 3lt kadar su iç bana dr bol su iç demişti çok şükür dün ve bugün k.rengi akıtı gelmedi sarıya dönmüş bende 1 haftadır hiçbirşey yapmadan sırtüstü yatıyorum ve ilacınıda sakın aksatma
Hoşgeldin nazın annişi nasılsın
Canım benim Allah sana da nasip etsin.Öyle güzeldi ki o an anlatamam.
O kadar korkuyla gittik ki kanamam var kesin düşük yapıyorum ya bebek yok ya yaşamıyo dedim neler geliyo aklıma neler.
ama kalbinin attığını,ışığın yanıp söndüğünü görünce dünyalar benim oldu.
Hiç kıpırdamıyorum wc hariç perim
inşallah benim akıntım da sararır
1 eylülde de iyi haberler veririm inşallah
Bu arada doktora kabızlık başladı dedim.Progestan ve gebelik yapar dedi.
Bol sıvı tüket dedi.
Kaç günde bi çıkıyosun tuvalete dedi.
Hergün dedim
ama çok zor oluyo dedim kayısı bile yaramıyo dedim
Eşim dalga geçiyo hem yapamıyom diyon hem hergün yapıyom diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?