Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sen nasılsın canım ne alemdesin?

walla çok fena midemm ( sürekli bulanyo öğürtü halndeym ( hala acabamı diyck durumdaym galiba...kocamn kokusndn bile midem bulnyoo..çok sevdiğim bişeyi yesemde devamnda kusuyrm ( üşüttmmü acaba ama 2 haftadr böylym (

canımm tekrar bir test yap eğer bebek yoksa (inşallah vardır) hemen gastroentrolojiye görün hamile kalmadan 2 ay önce tedavi görmek zorunda kaldım ben h.pilori vardı midemde üşütmüşte olabilirsin ama asla ihmal etme

midem hep çok hassasdı ama bu kadr hiç olmamşdı cnm erken çatladı ymrtam 8 inde 22 snde kanda çıkmadı 0.100 çıkdı 10 gn kala erken çatldğı içn çıkablr dediler ama yyükseledeblr dediler...kocamn kokusndn daha önce hiç tiksnmzdm aksnee bu traş kolonyasının hastasydım :))))

akıntımda bugun durdu devam edyo snyrm...adete yakn hep akıntı olurdu..6 gün var daha (

canım bende kocamın yastığının kokusundan tiksinip kalkar kalkmaz makineye atmıştım komple yastığı akşam eve geldiğinde söyledim adam valla çok pis kokuyordu dedi bende ben hamileyim diye sanmıştım bende kızdım ne diye söylemiyorsun benim koku almamımı bekliyorsun dedim

koccamn kendi kokusu değil aslnda traş olmş ve traş kolnyalı halini çok severdm :)) hatta boş geçmediğim günlermdr :)) ama velakin çok kötü kokuyo yaklşmyrm ble ( başımı ağrıyo midem fenaa ( öğürüyrm halaa bu saat olmşş

canım ihmal etme dr a git kesinlikle kime gitsen o hcg ister zaten sorun olmaz dahiliyeyede gidebilirsin

iyi yapmışsın canım.gözün aydın.
kese yolu neymiş acep ben daha önce duymamıştım

çok tesekkur ederım. en kısa zamanda hepimiz rahatlarız inş.valla ben de ılk kez duydum.cok onemlı degıl sanırım. benim gördüğüm kadarıyla kesenin gölgesi gibiydi.ama hepimizin bildiği gibi en önemlisi kalp atıışını duyup rahatlamak dedi.

onuda duyarız canım inşallah bende 2 hafta sora gdip göreceğim inşallah ama bekleyemiyorumda belki cuma giderim zaten midem bulanıyor ilaç yazması lazım gitmişken bir baktırırımda

canım kalbim küt küt attı okurken, geçmiş olsun aman dikkat et. dün anlatmıştım ya bende bebeği görmek kalp atışını duymak... off ağlayacaktım nerdeyse, yalnız gitmekte koymuştu tabi bana daha bi duygusal oldum. ama doktorun odasından çıktıktan sonra güle güle gittim yollarda. hani aptal aşıklar olur ya aynen öyleydi yüzüm

minikkelebek yaşadıklarını okurken cok duygulandım, kendine bebişine dikkat et. moral çok önemli. bebişin resmine bakıyormuşsun ne guzel.Allah bütük hamişlere sağlık versin.

naz ne işin var kızz bu topikte yoksa sende mi nisan annesi oldun?

bencede canımm

hadi bakalım ikinizide bekliyoruz

bekleyin kızlar inşallah yakında ben ve nazcım da burda olicezzz

inşallah ownercım, sefalar getirirsiniz... nasılsınız nasıl gidiyo çalışmalar?

ağzınız ball yesin :)) inşallah bu topiğe gelrzde :=)) bişe yok ya kesin hatta 10 gün önce negatfi gördm bile :)) öle psikoljm ble bozulduu...

Canım resmen yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını:2::2: Burda artık aile gibi olduk gerçekten sanki ben yaşamışım gibi üzüldüm etkilendim o derede yanii
Neyse yazının devamında güzel haberlerini okudumda içim rahatkadı Sen de görmüşsün pıt pıtları :)))
En sonunda rapor vermeleri iyi olmuş gerçekten... Bol bol dinlen hayatım en kısa zamanda her şey yoluna girecek eminim

Allahım tüm bebişleri korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…