Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Benim kanamam 2 kez oldu ama az ve çok koyu renkteydi. Sonra çok şükür öyle bir sorunum olmadı, ağrılar hariç.

kizlar bende agustosta hamile kaldim
iyi olmus boyle bir topik acilmasi
bende kasik agrisi ve goguslerde siskinlik hassasiyet var
bulantisi baslayan var mi?

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Benim çok az bulantım oluyor. Arada gelip gidiyor.

Yazdıklarınızı okurken kendimi yerinize koydum ve çok duygulandım. Çok şükür ki bebeğiniz iyiyimiş. Allah bizlere bebişimizin sağlıklı kalp atışlarını bir şekilde duymamızı nasip etsin.

Bir şey sormak istiyorum. Vajinal ultrosan bebek için tehlikeli olabiliyor diyorlar. Doğru mu? Ne gibi zararı olabilir?

Bir de bu yazıları nasıl renkli yapıyorsunuz? İfadeleri nasıl kullanıyoruz? :$

Son düzenleme:
selam kızlar herkes ıyıdır umarım bebıslerımız de oyle ya bısey sorcam kasıklarda batma yasanlar varmı ne anlama gelıyor bıde benım gebelık b olan bı ılac kullanmam gerekıyo sıze bebeıgım ıcın zararlı olurmu doktor mutlaka kullanmalısın dedı hamıle olud-gumu bılıyor ama bısey olurmu

Benim de kasık ağrılarım var canım... erken dönemlerde bebiş yerleşirken daha sonra da rahim büyüdüğü için ağrı oluyormuş, normalmiş, doktorum öyle demişti...
İlaç kullanımın konusunda jinekologunun bilgisi var mı?

bılgılendırdıgın ıcın saol odup kopuyordu o agrılarda hayır yok o yuzden ılaca baslayamadım yazan doktor ama hamıle oldugumu bılıyordu antıbıyotık verdı ..

Kızlar yaa benim de bulantılarla başım dertte:2::2::2:
Kusamıyorum da ama sürekli midem kaynıyooo çok fena durumdayım... Geçen doktora gittiğimde başedemicek gibiysen ilaç yazıyım demişti ben de yok idare etmeye çalışırım dedim ilaç kullanmamak için ama çok fenayım:2::2: Gaz sıkıntısı ile birlikte dayanılmıcak seviyelere gelio bazen napıcam bilmiyorum

cnm yaaa bnde dün bile kusuyrdm tabii hamiş deilken :))) hamişken kusuyrm diye önce mutlu ol kız..ben psikolk kusuyrmm 5 gün kala yne test yapdm çıkmadı bişe..((havuç ye cnm ya ilk hamillğimde ben mide yanmam için havuç yerdm geçerdii:))) 0.100 yükselrmiki ( doktora gtcm haftya gtmk istmrym bleee yne umutlancm acaaba hamişmym diye kan vernce (

bulantı bende de var kusma yok tuhaf bı bulantı alışık oldugumuz türden degıl :2: sade cubuk kraker ler onerılıyor genelde .. umarım yakın zamanda gecerde rahatlarsın

o testekı tek cıgı ler varyaaa ınsanı sınır edıyor umudunu kaybetme belkı yukselır benım ılk belırtılerım gozlerımde sureklı bır ovusturma ve ıstahsızlık ve beklenen adet tarıhınden once adet belırtılerı dualarım senınle ınşallah hamılesındır

allah razı olsn cnmm bnmm ya...tek çizgi ve kan testndn korttğm kdr bşydn korkmz oldm ama elin duruyomu de durmuyo ((

rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsn

Nazcım yaa butun gun yattım diyebilirim ve yarın iş var nasıl kalkıp gidicem bilmiorum ( ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bulantım yok yoksa ters giden bişiler mi var diye hayıflanıodum da bu kadarını da istememiştim yani :))

Değerin yükselebilir de canım sonuçta sen testi çok erken yaptın bat ına da daha çok var idrarda çıkmayabilir canım... Dilerim hamişsindir de naz da abla olur bir an önce :)) Değilse de ümit yitirmek yok gelicek tez zamanda bebişin inşallah :))

arkadaşlar merhaba.yeni katılıyorum aranıza. adetim 3 gün geçti.iki defa idrar testi yaptım.ikisi de pozitif. şimdi napmam lazım. önümüzdeki hafta içi doktora gidicem ama acele etmeme gerek var mı?bi de adet sancısı gibi ağrım oluyo ara ara.normal mi bu?sizde de oldu mu? ay ben de hamile miyim şimdi.insanın inanası gelmiyo garip bi duyguymuş...

hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.. keseyi görürsün en kısa zamanda inşallahh. adet sancısı gibi kasık agrıları bende de oluyor. ben de hala inanamıyorum. bir de zayıfım biraz çevrem de hiç inanamıyor:)

midesi bulanan arkadaşlar belki bu taktik iyi gelir. doktorum soylemişti. yataktan kalkmadan tuzlu krakeri yemek gerekiyor dedi. ayaga kalktıgında metabolizma çalışmaya başlıyor demişti.başucunuza koyarsınız ayaga kalkmadan az da olsa yersiniz istersiniz.

hoşbuldum teşekkürler:)
bir iki gün içinde gittiğimde kese falan göremem heralde ama vaktinde de gitmek lazım dimi kontroller için.bekliyim mi biraz daha gideyim mi doktora bilemedim şimdi.ay hiç de sevmem doktora gitmeyi((

merhaba bayanlar ya şey bende hep soru soruyorum ama ilkinde böle hiç bişi yaşamamıştım şimdi çok korkuyorum keseyi geç görenleriniz oldumu aklım hep orda bide sağ kasığımda ağrı oluo ara ara bu normalmi acep inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi:)

o yalnışı sakın yapma benim gibi erken erken gidip sonra kese nie yok diye kafayı yersin:)

mrb reyyancım kasık ağrısı bendede başladı sanki heran adet olacakmış gibi hissediyorum bhcg pozitif olmasa hala inanmıcam hamiş olduğuma:)bide dediğin gibi benimde aklım biran önce keseyi görebilmekte ama ben erken öğrendim hamileliğimi doktorumla konuştuğumda bhcg değerinin 1500 üstü olması gerekiyor dedi beklemekten başka çare yok cnm :))

evet ya ne zormuş beklemek biraz daha geç öğrenseymişim keşke benim 1500 üstüydü ama görünmedi bakıldıktan bir gün sonra kan değerim 3700 küsürdü bu güzel bi gelişme dedi dr yani sorun yok gibi ama aklım fikrim cismim kesede:)salı yine çağırdılar beni inşallah görürümde rahatlarım sizde inşallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…