Bende de dönem dönem aynı ağrılardan oluyor canım gece uyandırcak kadar değil ama bazen rahatsız ediyor... Doktorum ilk haftalarda yerleşme nedeni ile olduğunu ileri haftalarda da rahim büyüdüğü için ağrı olabileceğini söyledi... Ama dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı ile birlikte kanama olursa mutlaka gel dedi ... dilerim kimsede öyle bişi olmaz:26:
kizlar bende agustosta hamile kaldim
iyi olmus boyle bir topik acilmasi
bende kasik agrisi ve goguslerde siskinlik hassasiyet var
bulantisi baslayan var mi?
Kızlar nasılsınız?Bu hafta 3. doktor maceramı yaşadım.
Ben bu öğlen burda en son pericime yorum yaptıktan sonra bi tuvalete gittim.
Sildim kahverengi akıntı geldi.
Sonra bi kere daha sildim kırmızımsı koyu bi akıntı geldi,çamaşırımı değiştirdim bikaç dk sonra baktım 3 damla kanama
adet kanından az daha koyu.telaşlandım,eşim yemek yapıyodu ona söyledim.
apar topar hastaneye gittik
acilde tansiyonuma baktılar normal çıktı.
tekerlekli sandayeyle doktora götürdüler,ağlamamak için zor tuttum kendimi.yarı sersem halde girdim muayeneye,
Doktorum bugün izinliymiş,aynı hastanede iyi olduğunu duyduğum erkek bi doktor vardı.
Şikayetimi anlattım,beni vajinal hazırladılar.
Doktor ultrasonda baktı keseyi gösterdi.Ben keseye bakarken içinde bebek görmeye çalışıyorum.Boğazım düğüm düğüm oldu
Baktım hiç bişey görünmüyo içindeKesin boş kese ve ben düşük yapıyorum dedim kendime...
Sonra doktor yakınlaştırdı keseyi,bi baktım kese içinde bi beyazlık.Ortasında bi ışık yanıp yanıp sönüyo
Doktor "Bakın bu kese,şu yolk sac,bu embriyo,bu yanıp söneni görüyor musunuz bu bebeğinizin kalp atışı deyince ben ağlamaya başladım.
Eşim içerden "ahaa" dedi
Hemen eşim de geldi,o da çok korkmuştu.İkimizde hem ağlıyoz hem gülüyoz .
Doktor niye ağladınız gibi bişey sordu.Ben çok korktuuuum deyip ağlıyorum
Bebeğiniz yaşıyor,kese de güzel durumda,kalp atışı da güzel dedi.Bakalım belki sesini duyarız dedi.
Sesini açtı bebeğim pıt pıt pıt pıtsanki anne ben iyiyim ağlama diyodu
O ara doktor bana ne işte çalışıyosunuz diye sordu ben cevap veremedim ağlamaktan
Eşim bankacı dedi.
Doktor hangi bankada çalışıyo falan diye sorarken ben hala bebeğime bakıyodum
Hem onu kaybetme korkusu,hem bebeğimi görmenin mutluluğu bi yandan hormonlar patladı bi anda
Doktor 1 hafta istirahat verdi,sadece temel ihtiyaçlar için kalk dedi.Kanaman var düşük tehditidir bu sonuçta dedi.
Progestan 2 tane alıyodum onu 3 e çıkardı.Şu an akıntım var ama kırmızı değil çok şükür kahverengi.
Şimdi kıpırdamadan yatıyorum,bebeğimin fotosuna bakıp gülüyorum.
Ona ne kadar alışmışım meğer,şu an daha iyi anladım.
Allahım onları bize bağışlasın canlarımamin
bekleyin kızlar inşallah yakında ben ve nazcım da burda olicezzz
selam kızlar herkes ıyıdır umarım bebıslerımız de oyle ya bısey sorcam kasıklarda batma yasanlar varmı ne anlama gelıyor bıde benım gebelık b olan bı ılac kullanmam gerekıyo sıze bebeıgım ıcın zararlı olurmu doktor mutlaka kullanmalısın dedı hamıle olud-gumu bılıyor ama bısey olurmu
bılgılendırdıgın ıcın saol odup kopuyordu o agrılarda hayır yok o yuzden ılaca baslayamadım yazan doktor ama hamıle oldugumu bılıyordu antıbıyotık verdı ..Benim de kasık ağrılarım var canım... erken dönemlerde bebiş yerleşirken daha sonra da rahim büyüdüğü için ağrı oluyormuş, normalmiş, doktorum öyle demişti...
İlaç kullanımın konusunda jinekologunun bilgisi var mı?
bılgılendırdıgın ıcın saol odup kopuyordu o agrılarda hayır yok o yuzden ılaca baslayamadım yazan doktor ama hamıle oldugumu bılıyordu antıbıyotık verdı ..
Kızlar yaa benim de bulantılarla başım dertte:2::2::2:
Kusamıyorum da ama sürekli midem kaynıyooo çok fena durumdayım... Geçen doktora gittiğimde başedemicek gibiysen ilaç yazıyım demişti ben de yok idare etmeye çalışırım dedim ilaç kullanmamak içinama çok fenayım:2::2: Gaz sıkıntısı ile birlikte dayanılmıcak seviyelere gelio bazen napıcam bilmiyorum
Kızlar yaa benim de bulantılarla başım dertte:2::2::2:
Kusamıyorum da ama sürekli midem kaynıyooo çok fena durumdayım... Geçen doktora gittiğimde başedemicek gibiysen ilaç yazıyım demişti ben de yok idare etmeye çalışırım dedim ilaç kullanmamak içinama çok fenayım:2::2: Gaz sıkıntısı ile birlikte dayanılmıcak seviyelere gelio bazen napıcam bilmiyorum
cnm yaaa bnde dün bile kusuyrdm tabii hamiş deilken :))) hamişken kusuyrm diye önce mutlu ol kız..ben psikolk kusuyrmm 5 gün kala yne test yapdm çıkmadı bişe.. ((havuç ye cnm ya ilk hamillğimde ben mide yanmam için havuç yerdm geçerdii:))) 0.100 yükselrmiki ( doktora gtcm haftya gtmk istmrym bleee yne umutlancm acaaba hamişmym diye kan vernce (
o testekı tek cıgı ler varyaaaınsanı sınır edıyor umudunu kaybetme belkı yukselır benım ılk belırtılerım gozlerımde sureklı bır ovusturma ve ıstahsızlık ve beklenen adet tarıhınden once adet belırtılerı dualarım senınle ınşallah hamılesındır
cnm yaaa bnde dün bile kusuyrdm tabii hamiş deilken :))) hamişken kusuyrm diye önce mutlu ol kız..ben psikolk kusuyrmm 5 gün kala yne test yapdm çıkmadı bişe.. ((havuç ye cnm ya ilk hamillğimde ben mide yanmam için havuç yerdm geçerdii:))) 0.100 yükselrmiki ( doktora gtcm haftya gtmk istmrym bleee yne umutlancm acaaba hamişmym diye kan vernce (
arkadaşlar merhaba.yeni katılıyorum aranıza. adetim 3 gün geçti.iki defa idrar testi yaptım.ikisi de pozitif. şimdi napmam lazım. önümüzdeki hafta içi doktora gidicem ama acele etmeme gerek var mı?bi de adet sancısı gibi ağrım oluyo ara ara.normal mi bu?sizde de oldu mu? ay ben de hamile miyim şimdi.insanın inanası gelmiyo garip bi duyguymuş...
hoşbuldum teşekkürler:)
bir iki gün içinde gittiğimde kese falan göremem heralde ama vaktinde de gitmek lazım dimi kontroller için.bekliyim mi biraz daha gideyim mi doktora bilemedim şimdi.ay hiç de sevmem doktora gitmeyi((
merhaba bayanlar ya şey bende hep soru soruyorum ama ilkinde böle hiç bişi yaşamamıştım şimdi çok korkuyorum keseyi geç görenleriniz oldumu aklım hep orda bide sağ kasığımda ağrı oluo ara ara bu normalmi acep inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi:)
mrb reyyancım kasık ağrısı bendede başladı sanki heran adet olacakmış gibi hissediyorum bhcg pozitif olmasa hala inanmıcam hamiş olduğuma:)bide dediğin gibi benimde aklım biran önce keseyi görebilmekte ama ben erken öğrendim hamileliğimi doktorumla konuştuğumda bhcg değerinin 1500 üstü olması gerekiyor dedi beklemekten başka çare yok cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?