Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

aşkolsun beni unutunuz
sende gel canım
bendede hala batma ve ağrı var ne yalan söyleyim bende korkuyorum sürekli özellikle hareket edince daha çok oluyor çok şükür bugün 3. gün ve k.rengi akıntılar geçti
canım bendede ara ara oluyor saati belli değil yani su iç ben öyle yapıyorum geçiyor
tebrik ederim umarım kucağnıza almakta nasip olur bence erken dönemde gidip gerekli tetkikleri yaptırıp herhangi bir olumsuzluk söz konusu ise erkenden giderilmesini sağlayın zaten en erken vakitte folic acide başlamanız lazım
ne kadarlık gebesin canım ve en son yaptırdığın bhcg değeri ne zaman yaptırdın ve kaçtı?

kızlar sizede oluyomu merak ettim belki çok saçma gelicek ama inanılmaz tedirginim şu günlerde sürekli sanki dikkat etmem gerekiyo gibi geliyo en ufak bi hapşırsam öksürsem korkuyorum bişe olucak sanki gidicek gibi:)) 4 sene bekleyince bebişi demekki böyle oluyoo:)))

PeriLous;
canım ben 5+4üm keseyi görmeye gitmeden önce 1500dü değerim göremedik korkumdan dünde yaptırdım 3700dü dün sabah beni hep dr deli etti bu değerle kesinlikle görürdük yaa diyip durdu( yani 1500 le

kız o kadarda değil kızzzbende pkoluyum birincide sürprizdi buda öle oldu yani bekledim azcık bende senin gibi ama bişey olmuyor yani öksürükten tıksırıktan bak ben salı günü yüzmeye gidicem mesela

canım 1500 ken vajinalmi baktı yoksa karındanmı baktı?

kesinlikle aynısı bendede var benim düşük tehlikem var belkide ondandır benim bukadar telaşlı olmam çok şükür düşük tehlikesini gösteren akıntı kayboldu ama her an tetikteyim tekrar başlarmı diye neredeyse 2 günde 1 rulo tuvalet kağıdı bitiriyorum sürekli kontrol etmekten :18:

bakılmadı daha bi şeye de benim adetim hiç gecikmezdi.adetim gecikip iki ayrı idrar testi de pozitif olunca gebe olduğumu düşündüm.daha gitmedim yani doktora.

o zaman şu vakit git demekte pek doğru olmaz ama beklesen dahi folic acide başla hemen bence folic plus zaten ssk ödemiyormuş eskiden ödüyordu bildiğim kadarı ile eczaneden alabilirsin günde 3 tane yutuyorsun ben 4+3 ken vajinal 5+1 ken renkli dopplerde gördüm keseyi

anamm o akıntı nasılki

kız o kadarda değil kızzzbende pkoluyum birincide sürprizdi buda öle oldu yani bekledim azcık bende senin gibi ama bişey olmuyor yani öksürükten tıksırıktan bak ben salı günü yüzmeye gidicem mesela

ayyy nebilim yaa insan korkuyoor işte bişe olur diye :)) senin nekadarlık bebeğin cnm bellimi benim adetime daha 2 gün var bhcg ilk 45,56 2 gün sonra 94,16 çıktı nezaman gitsemki doktora 1500 lerde nezaman olur acaba??

benimde son adet tarihim 3 agustos.28 güne bir hesaba göre 28 inde gelmesi lazım yani 2 gün sonra.ama ben kendimi hamile hissediyorum.üzücü bişey varki daha önce 1 kere dış gebelik gecirmem.acaba normal gebelikmi yine dış gebelikmi diye korkularım var.adetim gelmesine 2 gün kala eczane testi yapsam cıkarmı acaba?bide dış gebelik gecirip tekrar hamile kalan varmı bilginize ihtiyacım var

vajınadan baktı göremedim ama dış gebelik vs içinde kötü bişi yok rahmin duvarı çok güzel şu an gebelik için dedi

anladım canım o zaman birşey diyemeyeceğim ama sen telaşlanma sakın ben 6 haftaya kadar göremeyeni okudum buralarda

anamm o akıntı nasılki
k.rengi canım bildiğin hatta bir kaç defa az miktarda kanamada oldu bunlar düşük tehlikesi olduğunu gösteriyor dr progestan verdi geçti şükür
ayyy nebilim yaa insan korkuyoor işte bişe olur diye :)) senin nekadarlık bebeğin cnm bellimi benim adetime daha 2 gün var bhcg ilk 45,56 2 gün sonra 94,16 çıktı nezaman gitsemki doktora 1500 lerde nezaman olur acaba??
2. testi yaptıktan yaklaşık olarak 8 gün sonra görünmesi lazım kesenin 1500leri o zaman buluyor sende hesaplayabilirsin 2 güne bir 2 katına ulaşarak devam etmeli en kötü zaten seninkide öyle olmuş 2 gün sonra 2 katına çıkmış

inşallah öyle birşey olmaz canım bence adetini bekle gelmezse yaparsın dış gebelik olsa bile senin yapabileceğin birşey olmaz zaten ama gönlünü ferah tut bir kere oldu diye hep olacak değil Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eylesin inşallah

canım adet gününde bir hafta sonra git doktora sabırsızlanırsan yani kendini rahatlatmak adına kan tahliline devam et çünkü kan değerleri gebelikte sonuç veren şeylerden biri banada başka bi dr bunu önerdi madem keseyi görmüyoruz o zaman kanımız iki kat artıyormu bakalım o zaman normal dedi ama tabiki genede korkuyorum
şu akıntı olayı nedir beni aydınlatsanız benden bugün sarımsı ve beyazımsı akıntı geliorda

gebelikte beyaz ve şeffaf akıntı kaşıntıyla beraber olmaması durumunda normaldir pembe kahverengi veya kırmızı akıntı normal değildir ve hemen dr a başvurmak lazım sanırım yeşil akıntıda mantar habercisiymiş sarı akıntıya pek birşey diyemeyeceğim benimde sarı başladı akıntı sonra pembe sonra k.rengi oldu ara ara kanama sonra tekrar k.rengi devam ederken sarıya döndü ve bende rahatladım şimdi sarının bir sorun teşkil ettiğini sanmıyorum ama nihayetinde doktorda değilim muayenenizde doktorunuza bunı söylemeyide unutmayın bence

beni güldürdün:) nihayetinde doktorda değilim.yok gebelik belirtilerindendir akınntı bunu biliyorum diğerinde ped kullanacak kadar fazlaydı ama şeffaftı o yüzden sarı olunca korktum o kahverengileri bende yaşadım geçen hafta ama geçti hammdolsun

hangi kısma güldün anlayamadım elimden geldiğince sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…