Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

folic aside başladım aslında 4 ay önce falan ama o kadar düzenli kullandım.tam da bu ay ev taşıdık falan derken neredeyse hiç içemedim.çok üzgünüm bu yüzden.allah korur umarım bebeğimi. verdiğiniz belgilere göre vajinal yolla görünmesi gerekiyo gittiğimde.salı ya da çarşamba giderim sanırım.allah korusun hepimizin bebişlerini...

hangi kısma güldün anlayamadım elimden geldiğince sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum sadece..

sakın yalnış anlamayın ben sadece kendime güldüm sorup duruyorum ya sizde çok haklı ve güzel bişey yazmışsınız nihayetinde doktor değilim diye burada destek vermek ve almak çok güzel kesinlikle ama abarttım die düşündüğüm için güldüm kusura bakmayın

ben hamile kalmadan önce vitamin hapı kullanıyordum. içinde folik asit de vardı. aynen ben de taşındım, çok yoruldum, ağır kaldırdım.ama Allah korur bebişleri diyerek teselli olmak lazım. tek başına bir folik asit hapı da kullanmadım. hamile oldugumu ogrendıkten sonra elevit kullanmaya basladım. ( hamileler için bir vitamin hapı, ,içinde gereken bütün vitaminler var) ben de tedirgin oldum. doktoruma sordugumda elevit in tek başına yeterli oldugunu soyledi.

üzülme canım çoğu insan hamile olduğunu öğrendikten sonra içiyor zaten

ben elimden geldiğince yardımcı olurum insan bazen soracak ve hemen cevabını almak istediği milyonlarca soruya sahip olabiliyor yani mesela 2 gün önce benim dra sorduğuum bir soruyu sen bana sorarsan bende rahat rahat cevaplarım çünkü doktorun sözleridir kimseyi yanlışta yönlendirmek istemem

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum. Vajinal ultrosan bebek için tehlikeli olabiliyor diyorlar. Doğru mu? Ne gibi zararı olabilir?

Bir de bu yazıları nasıl renkli yapıyorsunuz? İfadeleri nasıl kullanıyoruz? :$

kıslaaaarr ben geldiiimm:))tatil yaptık bakalım bebişle:)hayırlısı inşallah bişi yoktur. Ayrıca bugün randevu aldık salı günü doktora gidiyoorum bakalım ne olcakSizden naber ya bayaa almış başını gitmiş ağustos hamişleriokiim bakiim

teşkkür ederim cnmm bnm ya yükselecğni düşnmk istmyrm ( umut edince daha büyük yıkım oluyo sanki ( dengem bozuldu ( kocam o kdr takmıyo ve bana kızıyo bunun yüzndn ( istiyo ama hayrlısı olmazsa olmz diyoo ben daha çok üzlyrm ( hayırlısı olsn rabbim bana akıl ver yaa (

rabbim sağ salim sennde kucğna almyı nasip etsn..

benim son adet tarihim 3 agustostu ve bu dönemdir bebek istiyoruz ve korunmoruz adetimin gelmesine 2 gün var ama galiba hamileyim çünkü bazı belirtileri hissdiyorum belki bu psikolojikte olabilir ama hissediyorum.yarın eczaneden test alsam acaba cıkarmı ??

Son düzenleme:

Herkeste aynı sonucu vermiyor ben adetimden 3 gün önce test yaptım kanda ve idrarda pozitif çıktı ama geç döllenme olunca hemen pozitifi göremiyorsun İnşaAllah hamilesindir.

Kızlar merhaba benim sorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım geçen ay adetim 10 gün gecikmeli bir şekilde 21temmuz'da oldu bu ay 14 15 18 22 ağustos sadece peçeteye gelecek kadar yavru ağzı ve kahverengi bir lekelenmem oldu ve bu genelde hapşırıp zorladıgımda oldu şu an şeffaf akıntım ve biraz önce çok açık pembe lekelenme gödüm şeffaf devam ediyor.ayın 23'ünde uygun fiyatlı gebelık testi yaptım idrarda pozitiflik göremedim çok mu erken davrandım sizce gebelik olabilir miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim yaşayan var mı aranızda?

Kızlar merhaba benim sorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım geçen ay adetim 10 gün gecikmeli bir şekilde 21temmuz'da oldu bu ay 14 15 18 22 ağustos sadece peçeteye gelecek kadar yavru ağzı ve kahverengi bir lekelenmem oldu ve bu genelde hapşırıp zorladıgımda oldu şu an şeffaf akıntım ve biraz önce çok açık pembe lekelenme gödüm şeffaf devam ediyor.ayın 23'ünde uygun fiyatlı gebelık testi yaptım idrarda pozitiflik göremedim çok mu erken davrandım sizce gebelik olabilir miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim yaşayan var mı aranızda?

Herkeste aynı sonucu vermiyor ben adetimden 3 gün önce test yaptım kanda ve idrarda pozitif çıktı ama geç döllenme olunca hemen pozitifi göremiyorsun İnşaAllah hamilesindir.

tek korkum tekrar dış gebelik gecirmemek...belki bi umut normal bi gebelik olur inşallah ..dualarınızı bekliorum arkadaşlar

canım benım cok yakın arkadasım dıs gebelık gecırdı ve sonrasında tekrar hamıle kaldı normal bı sekılde suan cok tatlı bı kızı var korkmana gerek yok bence rahat ol

hoşgeldin canım yarınmı gidiyorsun doktora geliince muhakkak yaz bize

selam kızlar ilk bhcg değerim 45,56 2 gün sonra 94,16 adetime 1 gün var ama sanki heran adet olcakmışım gibi sancılarım var zaman zaman sizce bu normal bi durummu varmı aranızda hamile olupta adet sancısına benzer şeyler yaşayan endişelendim yine sabah sabah(

Merhaba canlarım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Çok zor 4 gün geçirdim.
Umarım sizler benim yaşadıklarımı yaşamazsınız çünkü çok zor durumdayım
Perşembeden beri acillerdeyim.
Bu arada tozal 2010 ve ashanur arkadaşlarım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
İnşallah sorunsuz bi hamilelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım aramıza hoş geldiniz.

Kızlar ben dün çok kötü bir gün yaşadım.Şokunu hala tam atlatmış değilim,ömrümden yıllar gitti
Önceki akşam sancım vardı,sabaha karşı kesildi birden.Ben de sevindim.Sabah saat 6 gibi uyanıp tuvalete gittim.silinirken çok ufak bi baloncuk çıktı.anlam veremedim.sonra tekrar sildiim,peçeteye fasülye tanesi kadar bir et parçası geldi.
Görür görmez deliye döndüm.Bi kenarından damar uzuyordu.Bu kordon olamaz bu benim bebeğim olamaz hayır değil bu kan pıhtısı diye cinnet getirdim parçayı o anki delilikle ezdim içinden taze kan çıkıyordu peçeteye.bi kenara attım ağlamaya başladım.bebeğim düştü gitti bebeğim ben onu ezdim ben ne yaptım diye ağlıyorum.o baloncuk yolk sac denen şeydi demek dedim.
titreye titreye balkona çıktım,eşime hiçbişey söylemedim uyuyodu.
kadınlar kulübüne açıp baktım parçayı düşük yaptıktan sonra ağrı kalmadı diyorlardı yorumlarda.bende de ağrı kalmamıştı artık.
balkonda yarım saat öylece oturdum kendime gelmeye çalıştım ama ruh gibiydim.ben düşük yaptım bebeğimi kaybettim diye dünyam yıkıldı.
Kordonu vardı şekli internetteki gibi küçük bi fasülye tanesi..başka ihtimal yok.
Napıcam ben şimdi dedim tuvalete kapanıp tekrar ağlamaya başladım.Ben bebeğimi nasıl ezdim peçeteyle bunu nasıl yaptım..

Kalktım evimi toparladım,mutfağı topladım.İki büklüm eğilip bulaşık makinesini boşalttım.
Gittim ütüyü çalıştırdım başladım ütülemeye.Nasılsa artık dinlenmem için sebebim yok,bebeğim gitti.
Ben ütüyü yaparken eşim bi hışımla odaya girdi sen napıyosun deyip fişi çekti.Ben tekrar taktım devam ettim.
Aşkım doktor sana yatacaksın dedi sen napıyosun delirdin mi dedi.Ben de yatmama gerek yok artık dedim.
O ne demekmiş dedi,ben düşük yaptım dedim.
Nerden biliyosun sen dedi.
Parça düştü kordonu vardı şekli aynıydı dedim.
Hadi kahvaltı yap doğru doktora dedi.Öğleden sonra gitçem dedim gitmek istemiyorum dedim.
Beni zorla ütüden alıp balkona götürdü.Süt vereyim ilacını vereyim diyo,gerek yok diyorum.
Sonra hazırlanıp çıkalım dedik.Ben duşa girdim,doktor bakalım parça kalmış kürtaj diyecek mi?
Hazırlandım eşim geldi sıkma canını dedi sarıldı ben ağladım

Evden çıkıp kahvaltıyı dışarda yaptık.Hastaneye gittik.Acilde şikayetimi sordular.
Ben düşük yaptım dedim.Beni doğumhaneye götürdüler.Hemşire sordu,ben düşük yaptım kanamam var dedim.
Doktor gelene kadar beni hazırladı.Doktor geldi eşimi de aldılar içeri,doktor sorunca ben yine 2 haftadır kahve akıntım 2 gündür kanamam var bu sabah parça düştü düşük yaptım sanırım dedim.
Hemen bakalım kendinizi kasmayın dedi.Daha ne kadar kasayım ki..Eşim çıktı odadan.
Vajinal usg ile baktı doktor şöyle bi.Ekranı bana doğru çevirdi.
Ben evet düşük var demesini bebek yok demesini beklerken doktor bi mucizenin kahramanı oldu.
Bakın bebeğinizin kalbi atıyor
Allahım o an doktorun yüzüne öyle bir baktım ki,gözümü dikip,ne diyorsun doktor der gibi.
Doktor siz nası bi parça düşürdünüz dedi.Onun kordonu vardı ben bebeğim sandım deyip hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Hatta ben düşük yaptığım için iş yaptım ben buraya kürtaja geldim belki de
Evet kanamanız var ama şu an bebeğin iyi olduğunu ancak kalp atışından anlarız,o da gayet iyi bir sorun yok dedi.
Tekrar kalp atışlarını gösterdi.
Siz sadece parça düşürmüşsünüz,bebeğinizin %70 kurtulma şansı var.Kalan ihtimal düşük olur dedi.İstirahat edin dedi.

Ben gülerek bi yandan ağlaya ağlaya giyinirken hemşire bana bakıyo telaşlı gözlerle
Ben çok korktum hatta ütü yaptım diyorum

Doktor gülerek eşimin yanına gitmiş.Kalp atışı var demiş.
Ama bu kanama sonuçta düşük tehtidi dikkat edecek,bunlar bazen 12. haftaya kadar da sürebilir demiş.

Ben odadan çıkıp eşime koştum güldük sarıldık.Ultrason fotosunu alıp bakıp duruyorum asansörde hem ağlıyorum hem kahkaha atıyorum.Çıktık hastaneden.
Eve gelirken arabada çok korktum ben bebeğim olamaz o deyip ezdim ben bebeğimi nasıl ezdim deyip ağladım dedim.
Eşim de ağlamaya başladı
Eve geldik,sanki eve yeniden güneş doğmuş
Ben hemen yattım.Kayınvalidem geldi beni evine getirdi,eşim çalışıyo
O yüzden bana o bakıyo sağolsun.Kadına sinirlenmiştim hatırlarsınız ama gerçekten normalde çok severim
Şimdi su almaya bile kalkmıyorum sadece tuvalete gidiyorum.
Kemiklerim sırtıma batıyo ama katlanmak zorundayım.
Bu acıyı yaşamaya dayanamıyorum.
Eve geldikten sonra kırmızı 3-4 damla kanamam oldu sonra gittikçe koyulaştı.
Sulu koyu pembe akıntım çok oldu.Bu sabah kalktığımdan beri az da olsa akıntıda azalma farkettim,ama yine de çok korkuyorum :18:

Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın.Çok kötü oldum yazarken bile zor tutuyorum kendimi.
Çok uzun anlattım kusura bakmayın canlarım içimi dökmeye öyle ihtiyacım vardı ki
Kendinize iyi bakın nolur dikkatli olalım hepimiz

Son düzenleme:
bende yaşamıştım aynı şeyi adetime bir gün kala eşime bu ay olmadı ben bugün yarın adet olacağım belirtiler başladı dedim. dışarı falan çıkarken hep pedimi de aldım, zamanı geçti ama gelen giden yok hala adet belirtileri var. sonrasında öğrendim ki hamileymişim. zaten hamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok benzer birbirine.

merhaba ben de 5 gun once ogrendim hamile oldugumu,forumu gorunce katilmak istedim hepimizin bebekleri saglikli olur insallah
inşallah canım sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza...

kızlar bulantılar beni mahvediyor, bi yandan seviniyorum bebeğim bana iyice tutunuyor diye bi yandanda yaşam kalitem iyice düştü. karnım çok aç ama hiç bişey yiyemiyorum

canım çok sevindim yaöyle bi yazmışsın ki yaşadıklarını okurken yüreğim ağzıma geldi:18:Ama en çok sonunu sevdim.Mutlu sonAllah bebeğini kucağına aldığın günleride gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…