Merhaba canlarım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Çok zor 4 gün geçirdim.
Umarım sizler benim yaşadıklarımı yaşamazsınız çünkü çok zor durumdayım
Perşembeden beri acillerdeyim.
Bu arada tozal 2010 ve ashanur arkadaşlarım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
İnşallah sorunsuz bi hamilelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım aramıza hoş geldiniz.
Kızlar ben dün çok kötü bir gün yaşadım.Şokunu hala tam atlatmış değilim,ömrümden yıllar gitti
Önceki akşam sancım vardı,sabaha karşı kesildi birden.Ben de sevindim.Sabah saat 6 gibi uyanıp tuvalete gittim.silinirken çok ufak bi baloncuk çıktı.anlam veremedim.sonra tekrar sildiim,peçeteye fasülye tanesi kadar bir et parçası geldi.
Görür görmez deliye döndüm.Bi kenarından damar uzuyordu.Bu kordon olamaz bu benim bebeğim olamaz hayır değil bu kan pıhtısı diye cinnet getirdim parçayı o anki delilikle ezdim içinden taze kan çıkıyordu peçeteye.bi kenara attım ağlamaya başladım.bebeğim düştü gitti bebeğim ben onu ezdim ben ne yaptım diye ağlıyorum.o baloncuk yolk sac denen şeydi demek dedim.
titreye titreye balkona çıktım,eşime hiçbişey söylemedim uyuyodu.
kadınlar kulübüne açıp baktım parçayı düşük yaptıktan sonra ağrı kalmadı diyorlardı yorumlarda.bende de ağrı kalmamıştı artık.
balkonda yarım saat öylece oturdum kendime gelmeye çalıştım ama ruh gibiydim.ben düşük yaptım bebeğimi kaybettim diye dünyam yıkıldı.
Kordonu vardı şekli internetteki gibi küçük bi fasülye tanesi..başka ihtimal yok.
Napıcam ben şimdi dedim tuvalete kapanıp tekrar ağlamaya başladım.Ben bebeğimi nasıl ezdim peçeteyle bunu nasıl yaptım..
Kalktım evimi toparladım,mutfağı topladım.İki büklüm eğilip bulaşık makinesini boşalttım.
Gittim ütüyü çalıştırdım başladım ütülemeye.Nasılsa artık dinlenmem için sebebim yok,bebeğim gitti.
Ben ütüyü yaparken eşim bi hışımla odaya girdi sen napıyosun deyip fişi çekti.Ben tekrar taktım devam ettim.
Aşkım doktor sana yatacaksın dedi sen napıyosun delirdin mi dedi.Ben de yatmama gerek yok artık dedim.
O ne demekmiş dedi,ben düşük yaptım dedim.
Nerden biliyosun sen dedi.
Parça düştü kordonu vardı şekli aynıydı dedim.
Hadi kahvaltı yap doğru doktora dedi.Öğleden sonra gitçem dedim gitmek istemiyorum dedim.
Beni zorla ütüden alıp balkona götürdü.Süt vereyim ilacını vereyim diyo,gerek yok diyorum.
Sonra hazırlanıp çıkalım dedik.Ben duşa girdim,doktor bakalım parça kalmış kürtaj diyecek mi?
Hazırlandım eşim geldi sıkma canını dedi sarıldı ben ağladım
Evden çıkıp kahvaltıyı dışarda yaptık.Hastaneye gittik.Acilde şikayetimi sordular.
Ben düşük yaptım dedim.Beni doğumhaneye götürdüler.Hemşire sordu,ben düşük yaptım kanamam var dedim.
Doktor gelene kadar beni hazırladı.Doktor geldi eşimi de aldılar içeri,doktor sorunca ben yine 2 haftadır kahve akıntım 2 gündür kanamam var bu sabah parça düştü düşük yaptım sanırım dedim.
Hemen bakalım kendinizi kasmayın dedi.Daha ne kadar kasayım ki..Eşim çıktı odadan.
Vajinal usg ile baktı doktor şöyle bi.Ekranı bana doğru çevirdi.
Ben evet düşük var demesini bebek yok demesini beklerken doktor bi mucizenin kahramanı oldu.
Bakın bebeğinizin kalbi atıyor
Allahım o an doktorun yüzüne öyle bir baktım ki,gözümü dikip,ne diyorsun doktor der gibi.
Doktor siz nası bi parça düşürdünüz dedi.Onun kordonu vardı ben bebeğim sandım deyip hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Hatta ben düşük yaptığım için iş yaptım ben buraya kürtaja geldim belki de
Evet kanamanız var ama şu an bebeğin iyi olduğunu ancak kalp atışından anlarız,o da gayet iyi bir sorun yok dedi.
Tekrar kalp atışlarını gösterdi.
Siz sadece parça düşürmüşsünüz,bebeğinizin %70 kurtulma şansı var.Kalan ihtimal düşük olur dedi.İstirahat edin dedi.
Ben gülerek bi yandan ağlaya ağlaya giyinirken hemşire bana bakıyo telaşlı gözlerle
Ben çok korktum hatta ütü yaptım diyorum
Doktor gülerek eşimin yanına gitmiş.Kalp atışı var demiş.
Ama bu kanama sonuçta düşük tehtidi dikkat edecek,bunlar bazen 12. haftaya kadar da sürebilir demiş.
Ben odadan çıkıp eşime koştum güldük sarıldık.Ultrason fotosunu alıp bakıp duruyorum asansörde hem ağlıyorum hem kahkaha atıyorum.Çıktık hastaneden.
Eve gelirken arabada çok korktum ben bebeğim olamaz o deyip ezdim ben bebeğimi nasıl ezdim deyip ağladım dedim.
Eşim de ağlamaya başladı
Eve geldik,sanki eve yeniden güneş doğmuş
Ben hemen yattım.Kayınvalidem geldi beni evine getirdi,eşim çalışıyo
O yüzden bana o bakıyo sağolsun.Kadına sinirlenmiştim hatırlarsınız ama gerçekten normalde çok severim
Şimdi su almaya bile kalkmıyorum sadece tuvalete gidiyorum.
Kemiklerim sırtıma batıyo ama katlanmak zorundayım.
Bu acıyı yaşamaya dayanamıyorum.
Eve geldikten sonra kırmızı 3-4 damla kanamam oldu sonra gittikçe koyulaştı.
Sulu koyu pembe akıntım çok oldu.Bu sabah kalktığımdan beri az da olsa akıntıda azalma farkettim,ama yine de çok korkuyorum :18:
Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın.Çok kötü oldum yazarken bile zor tutuyorum kendimi.
Çok uzun anlattım kusura bakmayın canlarım içimi dökmeye öyle ihtiyacım vardı ki
Kendinize iyi bakın nolur dikkatli olalım hepimiz