Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

ah canim allah sabir versin bak bebegin iyiymis moralini yuksek tut nasil da belli bebegin seni birakmiyor bak

kızlar bulantılar beni mahvediyor, bi yandan seviniyorum bebeğim bana iyice tutunuyor diye bi yandanda yaşam kalitem iyice düştü. karnım çok aç ama hiç bişey yiyemiyorum

Canım bende aynı durumdayım sürekli nidem kaynıyor bulanıyor ve kusamıyorum da hiç bişi yiyemiorum doktor az az sık sık ye dedi ama bir yudum bile yesem aynı işteyim ve hiç bişi yapamıyorum bulantılardan... dün de bütün gün yattım evde hamişliğin keyfini çıkar diyo herkes ama nerdeeee

Minikkelebek canım yine bir solukta okudum yazdıkalrını ve çok şükür ki mutlu son
eminim çok dikkat ediyosundur canım ama sakın kaçamak falan yapma dik ayaklarını havaya yat canım... Bak sağolsun k.validen de gelmiş yardıma ... Dilerim tez zamanda herşey yoluna girer canım...

sen varya bir gün bnim kalbime indireceksin canım benim herşey yolunda üzülme sen ve sakın kalkma yerinden dinlenmek herşeyi çözecek inan bana bende bugün biraz temizlik yaptım çok pişmanım inşallah bişey olmaz arkadaşım geldi bugün o da 2. bebeği istiyor idrar testi alıp gelmiş 6 günü var daha adete ama siklusu çok uzun çok belirsiz 2. çizgi çıktı çok sevindik sonra kalktı evimi temizledi çok kızdım yapma diye ama beni dinlemedi bende yatamadım yardım etmeye çalıştım şimdide vicdanım sızlıyor yapmasaydım diye karnımda ağrı var inşallah bişey olmaz sende sakın ama sakın iş falan yapayım deme bol su tüketmeyide unutma sakın kayınvalidendende Allah razı olsun benin kayınvalidem düşük tehlikem olduğunu öğrendiğinde yanımda olsan bakardım demekle yetindi... sen sakın üzme bebişimizi tamammı ferah tut gönlünü

evet canım yarın gidicem bakalım çok merak ediorum valla:18:duyar mıyım acaba minik kalbini peri?sen duymuşmuydun?tabiki yazarım canım sizle paylaşmaz olur muyum

ben kalp atışı için haftaya cuma gidicem canımbiz biraz işimizi sağlama almak istedik doktorum zaten vajinal usg ile bakmıyor o nedenle haftaya cuma gideceğim

valla ne denir bilmiyorum, o an yaşadıklarını düşünüyorum, kendimi VİRÜSsenin yerine koyuyorum inan gözlerim doldu inşallahbundan sonra her sey çook guzel olur senin için. bebişin ve eşinle mutlu bir ömür geçirirsiniz. buarada bu bebiş çok mücadeleci olcakmaşallahh onaa.kendine iyi bak, ne güzel kayınvalden yanında.ailelerine uzak olan biri olarak bunun değerini çok iyi biliyorum.

merhaba güzel anne adayları güzel bir hafta geçirirz inşallah yarın inşallah bende keseyide bebişide görürüm ve rahatlarım bana dua edin ne olur:2:

hımmm anladım.ben folic acide başlayalı 4 ay falan olmuştu aslında ama bu ay ev taşıdık.o telaşta nerdeyse hiç içemedim.günüm geçince hemen başladım tekrar ama üzgünüm yine de bu yüzden.o kadar zaman içip tam da bu ay içemedim. neyse allah korur umarım bebeğimi.
yarına randevu aldım bu arada. verdiğin bilgilere göre yarın kesenin görünmesi lazım.bakalım neler olacak.
ya bu arada hiç ağır ev işi yapmıyorum ama sadece kalkıp ortalığı toparladım biraz.şimdi karnım ağrıyo.düşük tehlikesiyle ilgili olabilir mi acaba.

canım yaaa mahfettin beni, çok duygulandım geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın böyle bişey ve sağlıkla kucağına aldığın günleri paylaşırsın bizle
çok öptüm canım

mart, nisan, mayıs, haziran, temmuz1 temmuz 2 annesi derken sonunda şükür Allahıma ki ağustos annesi olmaya aday oldum. Uzun süredir yazmıyordum kızlar çünkü artık bebek fikrinden tamamen vazgeçmiştim. inanırmısınız son adet tarihimi bile bilmiyordum. zaten hep diyor ya arkadaşlar hamle kalma işi tamamen kafada bitiyor. hakikaten öyleymiş. eğer ağustos ayı anne adayları aranıza beni de alırsanız çok sevinirim:)

Şimdi ben bir açıklama yapmak istiyorum çünkü ben tam 7 ay buralarda bir umut yeni hamile kalanların erken gebelik belirtilerini okumak için can atardım. eğer faydası olacaksa ilginç hamileliğimin öyküsünü sizlerle paylaşmak isterim.
mağlum geçen ay ramazandı ve gerek oruç, gerek iftar saatinin çok geç oluşu ile halsizlik ben de tavan yapmış vaziyetteydi. üstelik 8 gün boyunca da yatılı misafirim vardı. biz eşmle bu koşuşturmada sadece 2 kez birlikte olabildik. o da sonradan yaptığım hesaba göre biri adetimin 12, günü diğeri 15, günü. ben 28 günde bir adet olurum bu arada. yani hesaplayıcılara göre 14,gün yumurtlama günüm. neyse gelelim pozisyona ve bir müddet kalkmama işine. asla vaktim yoktu yataktan kalkmamk için çünkü zaten saat geçti ve bir an evvel sahur etmem gerekiyordu. o nedenle eşimin duşa girip çıkmasını bekleyecek kadar yattım ve pozisyon da önerilen değildi:)
belirtilere gelince ben bayramda tatile gittim dolayısıyla gezdik, yüzdük falan filan:) hani ep derler hamileler çabuk yorulur gücü olmaz ben de tam tersiydi. sadece kasıklarım ağrıdı kızlar ama o da geçen ayda olmuştu hatta bu ay adet görünce doktora gideyim diyordum kist mi var diye. sonra 2 gü kadar idrarım yandı. idrara sık çıkma olmadı hala da yok. bu arada 4+3 günlük hamileyim:) bulantım az az oldu sıcaklara bağladım. göğüslerimde en ufak belirti olmadı ne ağrıdı ne şişti; zaten adet öncesi de olmazdı. mide yanması oldu zaten her ay olur ülser başlangıcım var:)
En büyük belirtim bir akrabanın rüyasına rahmetli annemin gelmesi ve o akrabanın ona kızın hamile diye müjde vermesiydi. beni de kşkulandıran bu oldu.
biraz uzattım özür dilerim ama ilk kez başıma geliyor devamı gelecek mi bilmiyorum ama inşallah Allah bana ve tüm isteyenlere anneliği tattırır. şimdi hayat daha güzel. daha masum.
son olarak :
SAT 28 temmuz
BAT 25 Ağustos
22 temmuzda ovulayon testiyle gebeliğimi anladım adete 2 gün kala miratect marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. adetten bir gün önce de kanda 215 çıktı:) 2 gün sonra kanı tekrarlattım 678 olmuştu. Allah utandırmasın kızlar..

Günaydın canlarım yeter artık diyeceksiniz biliyorum ama ben bu gece de hastanedeydim
Artık psikolojim çok bozuldu.Ayakta durmaya çalışıyorum.
Dün akşam kanamam oldu ve ağrım başladı.Ben gaz sancısı da eklendiği için şiddetli diye düşündüm.
akşam yattım dualar ettim yalvardım yakardım allahım onu sağlıkla bize bağışla diye.
dua ederken uyuyakaldım.
gece 3,30 da kalkıp tuvalete girdim.kanamam olmuş yatarken.
tam silinecekken kırmızı uzunca birşey aktı gitti.hemen kalkıp baktım.
tuvalette kan,üzerinde de beyaz gri gibi bişey.elim ayağım boşaldı.öylece 15 dk bakakaldım.
K. validem beni görünce hemen ayaklandı,parçayı aldık.
Ben artık emin oldum.pıhtıya benzemiyodu çok da bakamadım ayakta duramadım çünkü.
hastaneye gittik.nöbetçi çok genç bi bayan doktor baktı düşük yok dedi.
düşük olsa kese bozulur dedi.bebeği kese içinde gördük ama kalp atışını sordum hemen.
baktı baktı durdu.ben de baktım ama yanıp sönen ışığı göremedim.
doktora ben kalp atışı göremiyorum dedim.diğer makinelerde ben bile hemen görmüştüm dedim.
ben de kalp atışını farkedemedim dedi.
biraz daha baktı kalp atışı var dedi.
bana gösterdi,ben orda ufacık bi hareket görüyorum ama o hareket zaten görüntünün tümünde var.
K.validem de kalp atışını sordu,
doktor kalp atışı var ama anneyi ikna edemedik dedi.
Bende önceki günler çok net gördüğümüzü söyledim.Belki o makinada bakar dedim ama hiç sallamadı beni.
Haftasına göre küçük dedi.6 haftalık görünüyo ama o sorun değil 1 hafta oynar dedi.
dandik bi makinaya sokup adam gibi kalp atışı da göstermedi.
2 gün sonra kontrole gel dedi.
yarın sabah hemen gidip ilk kanamam olduğu gün göründüğüm doktora gidicem
onun makinasında hemen görmüştük kalp atışını bile duymuştuk.
Kanamam azaldı şu an ama yarım saat bile uyumadım belki.
Bebeğim iyi mi merak ediyorum.Yarına kadar yatıp bol su içicem.
Allahım heralde beni büyük bi sınavdan geçiriyo.
Çok yoruldum ama direniyorum

Pericim nolur dikkat et,lütfen bak lütfen yorma kendini.ben ilk kahverengi akıntım gelmeden önceki gün biraz yordum kendimi
ne salakmışım,acaba ondan mı oldu diyorum ister istemez
siz iki hamile yatacanız yerde kalkıp niye iş yapıyonuz canım?

Bebeğim sağlıklıysa da benim ruh sağlığım şu an çok parlak değil
İnşallah bu günleri atlatırız :26:

specey inşallah dediğin gibidir canım.inşallah bebeğim mücadelecidir inşallah kazanır.sürekli konuşuyorum elim karnımda beni bırakma diye
Allahım düşmanıma yaşatmasın ne zormuş yaa

canım yaaa mahfettin beni, çok duygulandım geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın böyle bişey ve sağlıkla kucağına aldığın günleri paylaşırsın bizle
çok öptüm canım

amin canım çok sağol
inanırmısın artık hiç doğumla ilgili korkularım yok
sadece sağlıkla dünyaya gelsin istiyorum.o anları anlatıcaz birbirimize bigün inşallah

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yani düşük yapmamış olman çük güzel ama yaşamış oldukların ve içinde bulunduğun psikoloji şüphesiz ki çok zor. Allah minik meleğini korusun canım. sakın isyan etme neden bunları yaşıyorum deme. Biz karnımızda Allahın emanetlerini taşıyoruz. bize küçük meleklerimizi o verdi ve inşallah geri almaz.. Seni çok ii anlıyorum tatlım. Lütfen üzülme belki de üzüldükçe kanaman oluyor. bu arada kendini nasıl yormuştun. ilk başlarda rahattın sonradan mı akıntı ve kanama oldu. biraz açıklar mısın canım

Sağol canım isyan etmiyorum ama inan elim ayağımda derman kalmadı.
Az önce tuvalete gittim kocaman bir parça daha düştü 2 parmak büyüküğünde nerdeyse
ben 2 hafta önce süpürdüm sildim öyle başladı.

canım keşke yapmasaydın vay tüh demicem. eğer olacaksa muhakkak bir şey sebep olacaktı. ama bundan sonra dikkat etmen lazım. sadece o düşen parçaları anlamadım ne ki acaba onlar ve neden düşüyor. acaba daha iyi bir doktor mu araştırsan canım ya mesela düşük önleyici kanama durdurucu ilaçlar var onları verdi mi doktor. bir de ben senin yerinde olsam beta hcg yaptırırım hani betan düşünce düşük olur derler ya eğer artıyorsa korkma derim. ama düşerse de korkma çünkü yumurtaya can veren Allah elbet bizlerin de yavrusunu koruyacaktır..

canım çok üzüldüm gerçekten zor günler senin için ama bebişin direniyor bak... Dilerim en kısa zamanda yoluna girer herşey... Acaba diyorum ki bir perinatoloji (riskli gebelik) uzmanına mı gözüksen? Acıbadem maslakta var perinatolog bir kaç tane... Belki farklı ilaç vs. tedavisi ile daha çabuk atlatırsın bu süreci.... Hem onlar diğer doktorlara göre daha fazla riskli vaka gördükleri için daha kolay çözüm yolu bulabilirler diye düşünüyorum... Rabbim seni ve bebişini korusun tatlım... Biraz daha sabır canım benim üzülmek de etkiliyor biliyosun...

canım çok geçmiş olsun. peki o düşen parçalar neymiş bişey diyo mu doktor?

kızlar doktora gittim ve keseyi gördüm.Ama doktor kese verdiğin sat tarihine göre küçük görünüyor dedi.Ve bu geç döllenmiş bi yumurta olabilir ya da gelişmesi çok yavaş olan sağlıksız bi bebek olabilir dedi.ya nie hep böle oluyo ya öyle ya böyle durumlarını ne zaman geçecez allahın izniylekan tahlili ve idrar tahlili istedi.öğleden sonra belli olacakmış sonuçlar.Sonuçlara göre doktor daha net konuşcanı söyledi.İki gün sonra yine kan değerlerine bakacakmş o zaman netleşcek bakalım.Allahım bize sabır versin.Hakkımızda istediğimizi bizim için hayırlı kılsın inşallah...

Canım gerçekten yaşadıklarını taa yürekten hissediyoruz.her yazdığında yüreğimiz ağzımıza geliyor.Ama senden daha güçlü bi bebişin var sanırımsen kendini bırakıveriosun ama o savaşmaya ve hayata tutunmaya devam edioAllahında izniyle atlatcaksın bu dönemi sağlam ve sağlıklı dur canım benim bebeğiin sana çok ihtiyacı var

kuzum benim yaaaa çok üzülüyorum böyle olmasına bebeğin dayanıyor sende dayan canım ben dün iş yaptığıma öyle pişmanımki 4 gündür normale dönen akıntım bugün yine k.rengi geldi birdaha yerimden kalkmak gibi bir hata yapmayacağım
canım üzülme geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…