Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Çok sağolun kızlar
O parçaları bi türlü anlamadım bi görseniz,bu sabah gelen parça gece gelen parçadan daha büyüktü.Elim ayağım tutmadı bakamadım bile.
Hemen sardım peçeteye.Başım döndü ayakta duramadım.Böyle gri mora yakın kırmızılı bişeydi.
Belki de gece çıkan parçanın bi kısmı kalmıştı,o çıktı.
2 doktor da olabilir dedi pıhtı falan olur diyo çok net bi açıklama yok.Kanaman var risklisin diyolar.
Bi de acillere gittiğim için hep farklı bi doktor gördü.Bu geceki doktor çok deneyimsiz bi genç bayandı.Yeni mezun gibi.
Diğer doktorlar da doğum geldiği için bakamadı.
Kalp atışını görmekte zorlandı bu doktor,o yüzden moralim bozuk.
Kalp atışı var dedi ama yüz ifadesi onun bile kendine inanmadığını düşündürdü bana.

Hastaneyi aradım sabah,bi erkek doktor vardı ilk kalp atışını duyduğumuz.Ona randevu aldım.
Adam çok rahatlatmıştı beni,soru sormadan anlatmıştı biçok şeyi.
Ama o zaman parça düşürmemiştim.
Kalp atışını onun ultrasonunda ben bile hemen farketmiştim.
Yarın sabah 9,30 da randevum var.
Nolur bizim için dua edin
Şu an kanamam açık pembe ve bikaç damla
Dünkünden çok daha azaldı,ağrım da çok hafif.İnşallah bebeğim yaşıyordur

bebeğin seninledir canım hiç üzülme o kanama parça düşürme bence bir kere gerçekleşmiştir ve gelenleride onun devamıdır yani hepsi birden çıkmamıştır vücudundan yavaç yavaş çıkıyordur adettede aynısı olmuyormu zaten sen gönlünü ferah tut birde keşke bukadar çok alttan ultrason yapmasalar tamam güvenilir diyorlar ama düşük tehlikesinde ilişki yasak diyorlar ama usg probunu koyup çevirdikçe çeviriyorlar bence burada bir tezatlık var ben gitsem muhtemelen vajinal usg ile kalp atışını görebilirim diye tahmn ediyorum ama hiç niyetim yok belki bebeğime zarar verir haftaya cumayı bekleyeceğim sabırla sende üzzme nolur kendini aslında seni çok iyi anlıyorum bende 4. haftamı sürekli acillerde geçirdim çok şükür toplasan en fazla 6-7 damla kanama olmuştur ama psikolojisi berbat ben her gece Allahım nolur onu bana vereceksen akıntılarım kesilsin yok vermeyeceksen düşecekse biranevvel düşsün diye dua ettim 4 gün boyunca k.rengi gelmedi hiç ama bugün yine geldi hakkımızda hayırlısı artık insanın elinden birşey gelmeyince daha beter oluyor ama napalım yapacak bir şey varmı malesef yok tek yapabileceğimiz güçlü olmak neredeyse imkansız olsada....

Son düzenleme:
benim bahsettiğim dnkü arkadaşımda oğluna hamileyken ev taşımış onunda çok fazla kanaması olmuş hemde parça gelmiş diyorki o kanamayı ve parçaları görünce dedimki kesin gitti bebeğim doktra gitmiş bebeği sağlıklı doktor kanama kesenin dışında olmuş önemli değil bebeğine zarar veren birşey yok demiş oğlu şimdi 4-5 yaşlarında

Aynı hastanede başka bi doktor buldum canım bi de ona görüncem.Tavsiye etmişlerdi.
Yarına randevum var betayı da sölicem
Progestan içiyorum günde 3 tane.Şimdilik iğne falan vermediler
Yarını bekliyorum sabırla...

Sağol lilicim çok zor çok yemin ederim artık tuvalete bile gitmek istemiyorum ama bol su içtiğim için durmadan çişim geliyo :44:
az önce 2 defa gittim çok şükür taze kan yok.Sadece pembe akıntım var damla damla.
kopan parçalardan sanırım onlar.
Yarın doktora gittikten sonra yolumu çizicem artık.Eğer yapılması gereken bişeyler varsa yapıcaz.
Sağol ilgin için canım

ben çok güçsüz bi yapıya sahibim gerçekten yaa kendime sinir oluyorum :26:
Onun morali de düzelsin diye kendimi internette oyuna verdim.
araba parketme oyunu oynuyorum,belki erkektir,sevinir

bugün dr a gittinmi canım?

gece gitmiştim en son doktora perim bi de yarın 9 30 da gidicem.
bugünkü parçadan sonra tekrar gitmek istemedim.doktora taşınmaktan yatamıyorum arabalarda doğurucam.
sen de lütfen sakın bidaha kendini yorma.
şu an öyle bi durumdayım ki artık evimi afedersin b.k götürse elimi sürmem yani.
hiçbişey bizim ve bebeklerimizin sağlığından önemli değil
sen progestan içiyodun değil mi?

senin için bol bol dua ediyorum mınıkkelebek Allah buyuktur korkmaa strese gırme arkadasım ınsallah bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alıcaksın baksana kaç defa gıttmıssın hastaneye dusuk dıye o senı hıc bırakıyor mu annesini çok seviyor demekki .. sende ona sıkı sıkı sarıl düşünme kötü şeyler .. Veren Allah Alan Allah ... bol bol dua etmek lazım.. inş bir dahaki sene bu zamanlar bebeğimiz kucagımızda olurda Allahın izniyle baska seyler konusuruzz bu sorunlar bitmiş olur :)

miniikkelebek cok uzuldum yasadiklarina.. iki gundur giremiyordum
okuyunca cok uzuldum ama sakin moralini bozma bugunlerde gececek insallah bebegini sagsalim kucagina alirsin ..
rabbim hakkinda hayirli olani versin
ben bi dusuk yaptim benimki 5 haftalikti simdi bi akintim gelse hemen tuvalete kosuyorum acaba kan mi diye ..sakin canini sikma canim

Son düzenleme:
Adette ben toplasan ömrümde bu kadar parça düşmemiştir.Rahim ne kadar kalınlaşıyosa düşün artık öyle kalın parça döktüm kii.
Dediğin doğru canım o şeyi sık sık kullanıyolar.Ben geçen acile gittiğimde istemedim,ama net bilgi elde edemeyiz dediler.
Doktor gerek görmedi,üstten baktı sadece kese normal dedi.Ama bikaç gün sonraki doktor alttan baktı kalp atışı normal dedi.
İki ucu şeyli değnek.Yaptırsak bişey yaptırmasak bişey.
Ama durumum bu kadar karışık olmasa ben de beklerdim.Şu an çaresizlikten ve iyi bişey duymak istediğimden hayır diyemiyorum o muayeneye.
İnşallah bu günleri güzel günlerin muhabbetleriyle bastırırız.Sabah ezanında eve geldim dua ettim.Herşey güzel olsun.

Bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten canım
Benim de kanama kesenin dışında ama parçaları görünce bütün rahim dışarı çıkmış gibi geldi
o yüzden korktum pericim

evet canım progestan içiyorum güne 2 tane k.rengi devame derse 3 e çıkaracağım dün kuzenimle konuştum kendisi uzak bir şehirde kpss sınavından sonra gelecektim ama madem tehliken var haftaya yanındayım dedi çok ama çok mutlu oldum sağolsun zaten benim ablamdır o kuzenmde gelince iyice rahatlayacağım inşallah

hiç korkma kuzum benim o kadar kanamaya parçaya düşse zaten düşerdi bebeğin demekki sağlıklı ve seninle kalacak canım ben en son kanamamda gitmedim doktora eşim gidelim dedi ben yok dedim ztaen yapılacak tek şey ilaç vermekti onuda yaptılar gitsem ne olacakki dedim dinleneyim dedim ve çokşükür su+dinlenme işe yaradı çokta kurcalatmak istemedim kedimi 4. haftaya göre kafam çok daha rahat bugünki k.rengi akıntı bile korkutmadı beni dinlenirim geçer elbet dedim o usg probunu bidaha bir tarafıma sokturmya niyetli değilim valla ama tabi seninki gibi bir kanamam olursa aynı şeyleri düşünürmüyüm emin değilim

Sağol canım desteğin için,o günlerin gelmesini 4 gözle bekliyorum.
Beni sevmiyomusun annecim niye korkutuyon beni bu kadar diyorum ama her doktora gidişimde bana pıtpıt yapıyo
gönlümü alıyo teyzesi beni seviyo gerçekten sanırım
eşim diyoki şu makinadan biz eve alsak mı bi tane
herkesin bebek albümünde her ay 1 tane usg fotosu var,bizimki şimdiden bi ultrason albümü oldu

miniikkelebek cok uzuldum yasadiklarina.. iki gundur giremiyordum
okuyunca cok uzuldum ama sakin moralini bozma bugunlerde gececek insallah bebegini sagsalim kucagina alirsin ..
rabbim hakkinda hayirli olani versin

amin tatlım güçlü olmaya çalışıyorum 5 gündür.
Tam toparlandım derken bi kanama bi ağrı bi parçayla başa dönüyorum.
Şu an kendimi daha iyi hissediyorum.Sağolun hepiniz destek oldunuz bana.
Yarın iyi haberler getiririm inşallah

Bana da hastanede afedersin gelen giden bi makina attı
bütün doktorlar gördü.K.validemle söleyip gülüyoz.
Kaç gündür bi gördüğüm doktoru 2. kez göremedim
Kendi doktorum izindeydi yarın gelcekmiş ama ona gitmicem çok yoğun kapısında beklemeye niyetim yok.
Doktor düşük çok ağrılı olur dedi.Benim ağrım şu an çok az.
Arkadaşım da düşük yapmıştı,doğum yaptım sanki dedi,çok ağrımış.
Bunlar hep bi umut işte şimdi bana.

Ne güzel kuzen de gelince kafa dağıtırsınız canım.
Psikolojinin sağlam olması lazım onu anladım artık.Hamilelikte birilerinin yanında olması şart

tabki iyi haberle döneceeksin kurban olurum ben onun minik kalbine üzme bebeğimizi

Allah razı olsun kuzenimden bir lafıma koşarak geliyor Rabbim onunda gönlüne göre versin inşallah sana ihtiyacım var dedim ikiletmedi ble

bebeğinin kal atışı zayıfsa emin ol bu yeni atmaya başladığındandır annesi ne bekliyon çift motormu taktılar bebişime

Yarın inşallah pıtpıtlarla gelcez peri teyzesi.
Ufacık boyu var türlü türlü huyu var görüyon mu daha şimdiden dansöz gibi oynatıyo bizi
Doğsun mıncıklicam onu

benimde sürekli kasıklarımda ağrı var eşime diyorum aynı babası sığmıyor bir yere kendine ha bire yer açıyor komşumun kızıda diyoki bi doğsun pipisini ısıracam onun neler çektiriyor sanki erkek olduğundn emin

Son düzenleme:
Allah razı olsun kuzenimden bir lafıma koşarak geliyor Rabbim onunda gönlüne göre versin inşallah sana ihtiyacım var dedim ikiletmedi ble

Amin canım.Ben de k.valideme yatıp kalkıp dua ediyorum.
Suyum,ananas suyum,kuru yemişlerim,gazetem bilgisayarım tv kumandamı bile getirip yanıma koyuyo.
Şimdide geldi yemeğini buraya getircem kalkmican diyo.
Ben hiç içerileri görmicemmi diyorum
yok sen cezalısın seni odaya kapadım diyo

Bu arada ananas suyunun bebeğin tutunmasına yardımcı bişeyler içerdiğini okudum.
% 100 ananas suyu olanlardan aldık içiyorum öğğğ berbat ama ne olsa içerim bu saatten sonra

canım ananası iyi araştır bir yerdede yenmemesi gerektiğini okumuştum

bebeğinin kal atışı zayıfsa emin ol bu yeni atmaya başladığındandır annesi ne bekliyon çift motormu taktılar bebişime

doğru dedin benim kadar hızlı atıyo nerdeyse kızzz
bak sana bi video yollicam inanılmaz bişey
6 haftalık bebeğin anne karnındaki büyütülmüş gerçek videosu
mutlaka izleyin kızlar ya muhteşem bişey

6 Weeks - YouTube

bana da her gören kız diyo
sadece k validemin komşusu erkek dedi
o da ermişmidir nedir herşeyi de bilir yaaa
benim eşim annesinin karnında da tembelmiş.dün anlatıyo da öyle tekme falan atmazmış
valide hep korkarmış bişey oldu diye.
dedim hiç değişmedi hala tembel hala hareketsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…